GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το report του τρόμου μεγάλης γερμανικής τράπεζας…

Από το  badmoney.gr Κάτι παραπάνω από τρόμο για τη χώρα μας προκαλεί το Report μεγάλης Γερμανικής τράπεζες που εκδόθηκε χθες. Συγκεκριμέν...

Από το badmoney.gr

Κάτι παραπάνω από τρόμο για τη χώρα μας προκαλεί το Report μεγάλης Γερμανικής τράπεζες που εκδόθηκε χθες. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Παρασκευή η συγκεκριμένη γερμανική τράπεζα απέστειλε Report στους μεγάλους της πελάτες (Private Banking), στο οποίο και υπάρχουν αναφορές για τη χώρα μας και το μέλλον αυτής στην ευρωζώνη, που τρομάζουν.
Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση αναφέρεται ότι η κρίση χρέους στην ευρωζώνη θα αντιμετωπιστεί και το ευρώ θα επιβιώσει, μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία κατά το...
πρώτο τρίμηνο του 2012, όπου και τα πράγματα θα γίνουν εκρηκτικά. Μάλιστα, στην έκθεση αναφέρεται ότι η κρίση χρέους θα κορυφώσει στα τέλη Φεβρουαρίου, το ευρώ πιθανόν να πέσει στο 1,10 με 1,15, ενώ κάπου εκεί οι ευρωπαίοι θα λάβουν τολμηρές αποφάσεις, οδηγώντας την ευρωζώνη σε μια νέα εποχή, με το ευρώ να επιβιώνει και την ευρωπαϊκή οικονομία να επιστρέφει στο δρόμο της ανάπτυξης.
Μάλιστα, η αγωνία αυξάνεται ακόμη περισσότερο αν σκεφτεί κανείς τις σχέσεις τις οποίες διατηρεί η συγκεκριμένη τράπεζα με τη γερμανική κυβέρνηση και το κλίμα που πιθανόν να σχεδιάζουν να καλλιεργήσουν κάποιοι στους κόλπους της Ε.Ε..
Μέχρι εδώ όλα καλά θα λέγαμε, αφού παρά την ταλαιπωρία που θα περάσει η ευρωζώνη, σύμφωνα πάντα με την ανάλυση της γερμανικής τράπεζας, τελικά στο πρώτο τρίμηνο θα βρεθεί λύση και όλα θα πάνε καλά. Αυτό όμως που μας τρομάζει είναι τα όσα αναφέρονται στην έκθεση για τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, στην έκθεση σημειώνεται ότι ανάμεσα στις αποφάσεις τις οποίες θα λάβουν οι ευρωπαίοι το Φεβρουάριο – Μάρτιο θα είναι και η αποπομπή της Ελλάδας από το ευρώ, ενώ όπως τονίζεται κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και με την Πορτογαλία. Μάλιστα, στην έκθεση τονίζεται ότι αυτή η απόφαση θα είναι πολύ θετική για το ενιαίο νόμισμα!!, αφού θα δοθεί ένα μήνυμα ότι το ευρώ θα είναι νόμισμα μόνο όσων χωρών είναι υγιείς και έχουν πρόθεση να συμμορφωθούν. Συγκεκριμένα, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «οι επενδυτές μετά τη λήψη πολύ τολμηρών αποφάσεων και την αποπομπή των προβληματικών χωρών της ευρωζώνης, της Ελλάδας κυρίως, αλλά και της Πορτογαλίας, θα πειστούν ότι το ευρώ θα επιβιώσει και η ευρωζώνη με τη νέα πιο ευέλικτη και υγιή μορφή θα γίνει το νέο αποθεματικό νόμισμα.
Όποιος πιστεύει ότι κάποια χώρα θα φύγει από το ευρώ και ότι η Ευρώπη δε θα έχει πρόβλημα απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του. Η άποψη μας είναι ότι ένα μόνο μέλος να φύγει την επόμενη ημέρα θα έχει καταρρεύσει ολόκληρη η ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση