GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γυναίκα της χρονιάς» για το Spiegel η Εύα Καϊλή...

Μετά τον Γιώργο Παπανδρέου , ο οποίος συμπεριλήφθηκε στους «ήρωες της χρονιάς» κατά την Telegraph, ήταν η σειρά της Εύας Καϊλή να αποσπάσει ...

Μετά τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στους «ήρωες της χρονιάς» κατά την Telegraph, ήταν η σειρά της Εύας Καϊλή να αποσπάσει άλλη μία διεθνή διάκριση.
Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel την συμπεριέλαβε στις γυναίκες της χρονιάς, χαρακτηρίζοντάς την «διορατική» ως προς την άρνησή της να δεχθεί το δημοψήφισμα που είχε...
 προαναγγείλει ο τέως πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Το περιοδικό θεωρεί ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με την απόφασή της να μην δεχθεί το δημοψήφισμα και να προειδοποιήσει ανοιχτά την κυβέρνηση Παπανδρέου, οδήγησε σε επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων και στο σχηματισμό της κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας που, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, έπρεπε να είχε σχηματιστεί πριν από πολύ καιρό στην Ελλάδα.
Η ίδια η βουλευτής Θεσσαλονίκης έγραψε στο προφίλ της στο Facebook, σχολιάζοντας το γεγονός: «Αυτό δεν το περίμενα... δεν έχω λόγια... μακάρι να έγιναν όλα για καλό...».

13 σχόλια

  1. Γυναίκα της χρονιάς η Παναγιωταρέα και άνδρας της χρονιάς ο Προούστ ης. χαχαχουχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεγονος ειναι οτι οι ξενοι την παιζουν πιο πολυ απο εμας,και το αποτελεσμα φαινεται.Η Καιλη γυναικα της χρονιας....στο playboy ναι,στην πολιτικη γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς την

    ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oi poutanes tis xronias

    valte kai tous gey

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο γιοργακης global thinker απο το FOREIGN AFFAIRS περσι,μαζι με τον στρος-καν..
    η καιλη γυναικα της χρονιας..
    17 εγκριτοι οικονομολογοι και ενας χαζονομπελιστας,με αρθρο τους στην καθημερινη,υποστηριζουν τα μνημονια..
    θα βγουμε στις αγορες στο τελος του 2011..
    ευρουπαιστανοι μου..
    σας βρηκανε χαζα και σας δουλευουνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εν λόγω κυρία, όπως και το σύνολο των βουλευτών του πΑΣΟΚ (πλην ελαχίστων που στην πορεία ανεξαρτητοποιήθηκαν ή προς τιμή τους, παραιτήθηκαν) ψήφισε το σύνολο των αντιλαϊκών νομοσχεδίων της κυβέρνησης του ΓΑΠ που υφάρπαξε δολίως την ψήφο του λαού στις εκλογές του 2009. Ψήφισε μάλιστα και τον ΓΑΠ λίγο πριν αυτός παραδώσει την εξουσία. Η κυρία αυτή όπως και το σύνολο των 300 από κανένα τους προνόμιο δεν παραιτήθηκαν, ούτε από τους παχυλούς μισθούς τους τη στιγμή που ο κόσμος πένεται και πληρώνει τα σπασμένα αλλονών. Δεν υπάρχει τσίπα και η ανάδειξή της σε "πρόσωπο της χρονιάς" αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση για τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Ο τελευταίος ευτυχώς δεν τρώει πια κουτόχορτο και το κόμμα της στην Α' Θεσσαλονίκης όπου εκλέγεται είναι ήδη πέμπτο στην κατάταξη σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση. Δεν πρόκειται να ξαναδεί βουλευτική έδρα. Ούτε αυτή ούτε πολλοί άλλοι. Να μου πεις, τη συνταξάρα τους την έχουν ήδη κατοχυρώσει...ας προσέχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Γυναίκα της χρονιάς» για το Spiegel η Εύα Καϊλή...

    Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί τζαμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απο τη ζηλεια σας τα λετε..
    το πασοκ εχει
    1.global thinkers σαν τους παπανδρεου,διαμαντοπουλου,λοβερδο..
    2.γυναικαρες αγωνιστριες σαν την ευα,την..την..
    3.την αφροκρεμα της διανοησης,που συνιστα μνημονια και προβλεπει εξοδο στις αγορες στο τελος του 2011..
    4.απαιχτους παγκοσμιως επιχειρηματιες αεριτζηδες,κονομισαριους δανεικων και αγυριστων,επιδοτησεων,ευρωπαικων προγραμματων..
    5.λαο αμορφωτο,μοχθηρο,κομπλεξικο αυριανιστη..
    6.τραπεζιτες
    7.κατιναρες πασοκτζουδες που ονειρευονται τη συζευξη σοσιαλισμου και gucci..
    8.αντιπολιτευση τους δεξιους,δηλαδη ολους τους παραπανω στο πιο ηλικιωμενο,φραγκατο και θρησκευομενο..

    εσεις κοθωνια τι εχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ

    Τι πίνεις ρε καλλιτέχνη και γράφεις τέτοιες μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση