GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι top 16 της Euroleague...

Μετά από συγκλονιστικές μάχες σε όλους τους ομίλους, κυρίως όμως σε αυτόν του Ολυμπιακού. Οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση του TOP-16 ...

Μετά από συγκλονιστικές μάχες σε όλους τους ομίλους, κυρίως όμως σε αυτόν του Ολυμπιακού. Οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση του TOP-16 στις 28/12 και τα γκρουπ δυναμικότητας. Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας και πλέον 16 ομάδες πήραν το εισιτήριο για την β' φάση της διοργάνωσης. Το ευχάριστο είναι ότι ανάμεσα σε αυτές πέρασε τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός, ως δεύτεροι από τον όμιλο τους.
Αυτό σημαίνει ότι θα...
βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αναφέροντας τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν στο φετινό TOP-16.
Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι εξής: Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιένα, Καντού, Μάλαγα, Εφές, Ούνιξ Καζάν, Μπιλμπάο, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο, Γαλατάσαραϊ.
Αυτές οι ομάδες (16 τον αριθμό επαναλαμβάνουμε) θα μπουν στην κληρωτίδα το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου (2 ώρα Ελλάδας), προκειμένου να χωριστούν σε 4 ομίλους των 4 ομάδων. Από εκεί και θα προκριθούν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ενώ το TOP-16 θα ξεκινήσει στις 18 Ιανουαρίου του 2012 και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου.
Τα γκρουπ δυναμικότητας:
1ο γκρουπ: Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα
2ο γκρουπ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιένα
3ο γκρουπ: Καντού, Μάλαγα, Εφές, Ούνιξ Καζάν
4ο γκρουπ: Μπιλμπάο, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο , Γαλατάσαραϊ.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν μπορεί να έχει επικεφαλής στον όμιλο του μία εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί να κληρωθεί με μία εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ ή Φενέρμπαχτσε. Οι δύο ελληνικές ομάδες έχοντας προκριθεί ως δεύτερες των ομίλων τους θα βρεθούν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.
Πηγή: Sport 24

1 σχόλιο

  1. βρε τι μπελας κι αυτος με το ποιος περασε και ποιος οχι.
    λες και θα χορτασουμε με τους ακριβοπληρωμενους μαυρους και λευκους..
    Βουτηγμενοι μεσα στην ντοπα ειναι ολοι τους..
    αντε στο διαβολο λοιπον..
    ΥΓ
    Αν σας τελειωσει η πρεζα καντε κανενα τηλεφωνο στον Μακαρο...θα σας βολεψει μια χαρα αυτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση