GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

WHO IS TALKING?...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/ Πριν από μερικά χρόνια μέσα από την Κυριακάτικη εφημερίδα του ΔΟΛ πρότεινε να αλλάξει όνομα...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/

Πριν από μερικά χρόνια μέσα από την Κυριακάτικη εφημερίδα του ΔΟΛ πρότεινε να αλλάξει όνομα το ΠΑΣΟΚ, σήμερα μέσα από την προπαγανδιστική εκπομπή του Μεγάλου καναλιού του συγκροτήματος λέει:
«Πρέπει να φύγει ο Παπανδρέου. Μόνο σε μια αποικιοκρατική χώρα θα μπορούσε να είναι ξανά υποψήφιος. Έχει χάσει την αξιοπιστία εντός και εκτός της χώρας. Τώρα...
 γίνονται διάφορες μεθοδεύσεις και σκόπιμες καθυστερήσεις. Υπάρχει μια γραφειοκρατία που μπλοκάρει τις εξελίξεις. Το παλιό έκλεισε με μεγάλες πληγές και μεγάλα τραύματα..."
«Δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς» που έλεγε και ο μακαρίτης ο Κουτσόγιωργας, Μιχαλάκη.
Υ.Γ. Ο κύριος δίπλα σου ποιός είναι;

11 σχόλια

  1. Στη Δημοκρατία όλοι έχουν δικαίωμα να μιλούν.
    Γιατί όχι και ο Χρυσοχοίδης.
    Ο λόγος που κάποιο θα τον ήθελαν να σιωπά είναι πως γνωρίζουν πολύ καλά ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    Φυσικά και μόνο σε φέουδο θα τολμούσε νάναι εκ νέου υποψήφιος ο Παπανδρέου,
    Για να μήν πούμε δηλαδή πως μόνο σε τριτοκοσμική χώρα θα παρέμενε ακόμα αρχηγός στο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
    2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΜΠΑ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ, ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠ ΤΑ ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΠΕΝΤΕ, ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ,Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΕΣΠΑ.ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ? ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΑ 25ΣΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ??? Η ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ???. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΖΑΤΕ (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ) ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΛΕΟΝ. ΑΡΚΕΤΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 02.28, Εισαι αδικος γιατι οτι αλλο μπορει να τον κατηγορησεις αλλα οχι γιαυτο, δηλαδη το βαθυ το παλαιο το..το..κλπ Πασοκ.Εαν ητανε ετσι που τα λες τοτε θα ητανε μια απο τα ιδια με τον προκατοχο του Προθυπουργο και θα ζουσανε αυτοι καλα και εμεις καλλιτερα. Ειδες κανεναν απο αυτους που υπονοεις να περνει τετοια μετρα και να την πατησει πολιτικα?? Λαθος?? λαθος να το δεχτω αλλα τολμησε και θα κριθει απο τον κοσμο και την Ιστορια οχι απο τα ΜΜΕ και τα Συγκροτηματα αυτο επρεπε να σε απασχολει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ

    Μετά θα κάαααθεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην πάει μακριά όμως ο ΓκΑΠ γκούπα... Θα τον χρειαστούμε στη δίκη... :)

    Τι ευτυχία!


    Βλέπουν μπροστά στα μάτια τους το φάντασμα της συντριβής με μονοψήφιο ποσοστό και για να το ξορκίσουν, κάνουν τα πάντα, ακόμα και να τον αφήσουν να φύγει ατιμώρητος.

    Ο πανικός δεν κρύβεται με τίποτα.

    ΕΛΕΟΣ...Μετα τον γ.α.π.,
    η ντροπη των φιλων μου Ποντιων ο χρυσοχοιδης...
    Αυτο δεν το αντεχει ουτε ο Θεος αλλωστε απο την Ελλαδα τι αφησε ορθιο ο κοπριτοΓΑΠ.....
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΩΡΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδω η χώρα καταστραφηκε χρεοκόπησε ο λαός ειναι σε απόγνωση η κοινωνία σε αποσυνθεση από τον ηλιθιο μαλακα που ακομα σφυρίζει αμεριμνος χωρις να βλέπει τα ερειπια που δημιουργησε μεσα σε δυο χρόνια και ασχολείστε με το μπουρδελο που κατέρευσε και αν η τσα τσα ηταν πουστης ή παλια πουτανα;
    Επί δυο χρόνια κανουν οτι τους καβλώσει και τα αποτελέσματα τα ζειτε όλοι στην ζωή σας και ασχολείστε με τον παντελώς μαλακα και ηλίθιο και όλα τα πουσταρια που τον στηριξαν και τον στηρίζουν; Τοσο μαλακια μας δερνει πια; Να ξεκουμπιστουν και να πανε γαμηθουν οριστικα γιατι αυτό θα γίνει.
    Το μπουρδελο κράτησε 37 χρόνια ηρθε η ωρα της οριστικης κατεδαφισης και οταν κατι κατεδαφίζεται οι πρωτοι που την κανουν είναι οι ποντικοι και απο την Ιπποκρατους τρεχουν πολλοι λαδωμενοι ποντικοι και αρουραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    Με αρ πρωτ. 1089/29-11-2011
    ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    ΓΙΑ ΤΑ 1300 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΛΠ...

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΝΟΡΚΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΕΙΟΓΗΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ )ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ - ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ)

    ΚΑΙ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΥΜΑ ΝΗΣΙΑ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ

    Ναι; Μη μου το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση