GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Xαρδαβέλλα για τους μισθούς στο Alter...

Aπό τον Κώστα Χαρδαβέλλα Παρακαλώ πολύ να δημοσιευτεί η απάντηση μου στις δήθεν «αποκαλύψεις» για το ύψος των αποδοχών μου στο Alter, στη...

Aπό τον Κώστα Χαρδαβέλλα

Παρακαλώ πολύ να δημοσιευτεί η απάντηση μου στις δήθεν «αποκαλύψεις» για το ύψος των αποδοχών μου στο Alter, στην ανάρτησή σας με τίτλο Έτσι βούλιαξε το ALTER. Διαβάστε τους μισθούς κροίσων που έπαιρναν golden... δημοσιογράφοι και στελέχη!
Καλώ όσους υποστηρίζουν ότι οι ετήσιες αποδοχές μου στο σταθμό ήταν 760.000 ευρώ, να καταθέσουν άμεσα τα στοιχεία που διαθέτουν στο ΣΔΟΕ – έστω και αποστέλλοντάς τα ανωνύμως- ώστε να διαπιστωθεί ποιος έκλεβε τα χρήματα αυτά γιατί εγώ...
 δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε τα έπαιρνα!
Στην περίπτωση που δεν το πράξουν, τους χαρακτηρίζω αλήτες, που παίζουν με την απελπισία των απλήρωτων εργαζόμενων του Alter.
Σύμφωνα με τους συντάκτες του κειμένου «oι αιτίες του κακού» για την κατάρρευση του σταθμού βρίσκονται στις «αμοιβές της ντροπής». Ως μία από τις «αιτίες του κακού» εμφανίζεται να είναι η αμοιβή μου για το έτος 2009 η οποία φέρεται να ανέρχεται στα 760.000 ευρώ. Είναι σαφές πως με βάση το δικό μου δελτίο παροχής υπηρεσιών καθώς και το Πόθεν Εσχες που καταθέτω κάθε χρόνο ως δημοσιογράφος, η αμοιβή μου από το Alter ήταν κατά πολύ μικρότερη από το αναφερόμενο ποσό.
Ανεξάρτητα όμως από αυτό, δεν επιτρέπω σε κανέναν να με χαρακτηρίζει "αιτία του κακού" για την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους. Γνωρίζουμε όλοι, ποιοί και πώς οδήγησαν το Alter εδώ που βρίσκεται σήμερα.
Αναμένω την κίνηση των αυτοαποκαλούμενων «απλήρωτων εργαζόμενων του Alter» και την άμεση αποστολή των στοιχείων που αναγράφονται στην επιστολή τους, στον εισαγγελέα και το ΣΔΟΕ.
Με εκτίμηση

19 σχόλια

  1. Σωστά ! "Η Ευρώπη δεν είναι ΗΠΑ" ! Αλλά ΣΤΕΛΝΟΥΝ τους ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ τους ... ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ! Παράδειγμα για την Ευρώπη ; Η ... ΕΛΛΑΔΑ ! Από ΠΟΤΕ ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 1944 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !! ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ ;; Λες να είναι το ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ του '44, Γεώργιος Παπανδρέου ο επωνομαζώμενος "ΠΑΠΑΤΖΗΣ", με τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Γεώργιο Παπανδρέου ο ονομαζώμενος "ΨΕΥΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΝΤΖΗΣ" (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ! Θέλεται και άλλα ονόματα ; π.χ. ΕΒΕΡΤ, Μητσοτάκης και αρκετοί άλλοι της ΑΝΘΕΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ απέναντι στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΓΕΡΜΑΝΟΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΤΣΟΛΙΑΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα ποσα παιρνεις ?
    Μας εσκασες ..λεγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα θα κλεισει το Αλτερ?

    Υπεροχα. Ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ..

    Αφου δεν θα ξαναδω εκεινη την στραβομουτσουνη "κ.μακρη"..
    Ευγε!! Και σιγα σιγα να κλεισουν ΟΛΑ τα μπουρδελοκαναλα..
    ΟΛΑ..

    Σαβουρα πουλανε οι μπασταρδοι και παραμυθιαζουν τους αδαεις..
    Και μιλαμε για σκατοπραμμτα τυπου χασαποπουλο.χατζηνικολαου.σταη και λοιπα περιττωματα..
    Ουστ γαμημενοι.
    Να κλεισουν και να σας δουμε στην πεινα τζογλανια...καθικια..
    τομαρια
    "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω λόγο να μη πιστέψω τον Χαρδαβέλα. Παρέλειψε όμως να αναφέρει πόσο μικρότερη από το αναφερόμενο ποσό ήταν η αμοιβή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τιμόθεος Σημακαμπάνας18 Δεκ 2011, 9:19:00 π.μ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΑΤΑΙ ΑΛΛΗ "ΔΙΑΨΕΥΣΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε το ΣΔΟΕ ησυχο Χαρδαβελα και κανε μια αναρτηση το συμβολαιο σου. Εδω μεχρι πετρελαιο βρηκες, μια ανρτηση δεν μπορεις να κανεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως δεν καταλαβες καλα;Δεν μιλανε για τα πανω απο το τραπεζι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαρδαβέλα, όσα και να παίρνεις τα αξίζεις. Ο τριανταφυλόπουλος είχε μέγα πρόβλημα με τον συνέταιρο του, τον αναστασιάδη για την υπόθεση της 35 χρονής και το μόνο που μάθαμε από αυτόν ήταν για μια βαλίτσα ……!!! , κούρεψε το αυγό.
    Από σένα μάθαμε από στοιχεία βέβαια που βρήκες για τα 2,4 δις ευρώ που διακινήθηκαν επί ημερών ζαχόπουλου – καραμαλεγκουν στο υπουργείο Πολιτισμού και την άλλη υπόθεση που τάχα δόθηκαν για αιμοληψία σε νοσοκομείο 75.000 ευρώ, τους ρώτησες και ανακοίνωσες την απάντηση, δεν πήρε ευρώ το νοσοκομείο. Ο άλλος ο τριανταφυλένιος το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ το απέκρυψε.
    ΜΠΡΑΒΟΣΟΥ Κώστα Χαρδαβέλα όσα και να παίρνεις τα αξίζεις γιατί είσαι παλικάρι τίμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. Τα τιμολόγια δεν υφίστανται, είναι εικονικά. Δεν μας γαμείς ρε απατεώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10,53 πάνε τώρα να σου δώσει μετοχές απο τα πετρέλαια και τα άλλα ορυκτά

    Θεόβλακα του κερατά..

    Όρνεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε καθυστερημένε, 18 Δεκ 2011 11:04:00 π.μ. ρε χαζοβλάκα χρεοκόπησε ένα έθνος και εσύ ηλίθιε στήνεις κόλο χαζέ σε αυτούς που κ18 Δεκ 2011 11:04:00 π.μ.ατάντησαν για λύπηση. Οι τίμιοι δημοσιογράφοι να αναγνωρίζονται καθυστερημένε για να ξεσκεπάζουν τα λαμόγια χαζέ ,καθυστερημένε.
    ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11,04 Εισαι ντενεκες, γλυφτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΧΑΛΒΑΔΕΛΑ ..ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΙΜΟΥ

    Αφού κατάφεραν να θησαυρίσουν κοροιδεύοντας τον Ελληνικό λαό (χαμένα ατάλαντα υποκείμενα) ψάχνουν και τη εξιλέωση της επόμενης ημέρας,,
    Ο ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΙΛΕΡ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ

    Βρέ Χαρδαβέλλα δέν άφίνεις τίς λαμογές σου ? τί χρηματικό ποσό έπερνες άπό τό ALTER ? Τώρα τί θέλεις νά μάς πείς μήπως ποντάρεις γιά κάπου άλλού ? μιά καί τελειώσατε τό ALTER ?
    Ή κατσίκα μασάει κανέλλα ?
    Άστα βρέ μαυμού τού Κολέτη έσύ καί τόσοι άλλοι. ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ.


    ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ετησίως:
    Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Ρομπέν της Εκάλης 2.600.000€. Κώστας Χαρδαβέλλας 760.000€. Εσείς τουλάχιστον Μάκη και Κώστα δεν θα έπρεπε να προβάλετε στο zougla το βιντεάκι με τον συλληφθέντα αγαπημένο σας εργοδότη Κ. Γιαννίκο που τόσο πολύ σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια.
    Αχάριστα παιδιά, μην δείτε κάποιον να γονατίζει.

    Χαρδα-βδέλα άντε πες κανένα παραμυθάκι σε τιποτε πιτσιρίκια ότι αν δεν φάνε το φαί τους θα έρθουν οι κακοί εξωγήινοι να τα μαλώσουν και άστα τα υπόλοιπα.
    Σας μάθαμε τόσο καιρό εσένα και όλο το συνάφι σου!!!
    Οσο και να προσπαθείς να βγάλεις την ΠΟΥΤΑΝΑ παρθένα δεν γίνεται, τουλάχιστον όχι πιά !!!!

    Συμβουλή: φύγετε όλοι σας για Ανταρκτική να κάνετε παρέα στους πιγκουίνους, εδώ δεν σας σηκώνει πλέον το κλίμα.
    Αν έχετε διαφορετική γνώμη δοκιμάστε να κάνετε μια βόλτα στους δρόμους χωρίς τους μπράβους που σας φυλάνε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;
    Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ;
    ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ[ΧΡΗΜΑ ΒΙΛΕΣ, ΣΚΑΦΗ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ]
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΟΝΝΕΔΙΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11.02 Νεοέλληνα της μαγκιάς και της χρεωκοπίας, τα στοιχεία τα πήρε από το υπουργείο όπως είπε. Βέβαια δεν έχει γράψει φιλοσοφικές αναζητήσεις αλλά τόλμησε να πει την αλήθεια. Ο χαρδαβέλας και ο Χατζηνικολάου τα έχωσε στον Άκη, πέσμου πιοι άλλοι ξεβράκωσαν λαμόγια ;
    Συνέλθετε επιτέλους θα πεινάσουμε όλοι μας, ξυπνήστε μας έκλεψαν, λεηλάτησαν το κράτος και εσείς έχετε μείνει στο «σφάξε με αγά να Αγιάσω», ντροπή ρε, ….. δεν θα έχουμε ούτε για τσιγάρα.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟΒΛΑΚΟΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαρδαβέλλα

    εκτός απο αυτά που φαγατε κανατε ενα μεγαλο κακό στη κοινωνια που τωρα ολοι το πληρωνουμε

    καλουσατε και μεσα απο τις εκπομπές σας εγιναν γνωστοι διάφοροι τυχάρπαστοι ουφολογοι πατριδολογοι τουρκολογοι,

    και το ποπολο ταχαφτε!

    αντε τωρα να πληρωθείς απο τους ουφολογους που τους εκανες βολευτές και μας τους φορτωσες στη πλατη, εσύ κι ο τρανταφυλλόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λοιπον χαρδαδελλα..
    Αει γαμισου και πολυ μας ζαλισες.

    Σε θυμαμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πρωτο καναλι πιστα επι δικτατοριας μπαγλαμα..
    Ειχες κατι .."μπουκλακια" τοτε,η οχι??

    Αντε γαμισου λεμε...
    Και συ και ο "κ.κουικ" και ο "κ.αθανασιου" και αυτος και ο αλλος..και ο παραλλος ..και ο "κ.παπαδακης" και λοιπα και λοιπα...

    Αει στο διαολο πουλημενα τομαρια.
    "δουλεια κανετε" ,ολες οι δουλειες του Θεου ειναι ..αλλα μην μας πουλατε και μουρη τζογλανια....

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πράγματι...πόσα, κ. Χαεδαβέλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΧΩ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 74-75 ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση