GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειμωνέτος: «Έχασα 100 εκατομμύρια δραχμές σε μια μέρα!»...

Από το  celebnews.gr Μια άγνωστη πτυχή της ζωής του αποκάλυψε ο Γιώργος Χειμωνέτος στο περιοδικό «Λοιπόν». Ο πρώην Ολυμπιονίκης και διαγων...

Από το celebnews.gr

Μια άγνωστη πτυχή της ζωής του αποκάλυψε ο Γιώργος Χειμωνέτος στο περιοδικό «Λοιπόν».
Ο πρώην Ολυμπιονίκης και διαγωνιζόμενος του «Dancing on Ice», αποκάλυψε πως στη ζωή του έχει μείνει «ταπί και ψύχραιμος», ΔΥΟ φορές:
«Η πρώτη ήταν όταν αρρώστησε ο πατέρας μου και πουλήσαμε τα πάντα για να τον σώσουμε. Δεν τα καταφέραμε τελικά, και από εκεί που ήμασταν οικονομικά ανεξάρτητοι, βρεθήκαμε χωρίς μία. Δεν είχα χρήματα ούτε να πάω να σπουδάσω».
Περιγράφει ακόμα, το πόσο δύσκολα ήταν...
αυτά τα χρόνια:
«Είχα πάει τότε στην Κομοτηνή, έμενα σε μια φοιτητική εστία, δεν είχα κρεβάτι να κοιμηθώ και πήραμε ένα στρώμα. Το ξεπεράσαμε όμως, επέστρεψα στην Αθήνα, ήμουν επίμονος, πάλεψα, αφοσιώθηκα στην ποδηλασία, έφερα κάποιες διακρίσεις, μπήκε και το μόντελινγκ στη ζωή μου και κατάφερα να κάνω κάποια πράγματα».
Η δεύτερη φορά που έχασε χρήματα, ήταν την περίοδο που ήταν αθλητής:
«Τη δεύτερη φορά ήμουν ήδη αθλητής κι ένα συμβάν στάθηκε αφορμή για να χάσω εκατό εκατομμύρια δραχμές σε μία μέρα! Επρόκειτο για χρήματα που θα έπαιρνα από χορηγούς και σπόνσορες σε κάποιο διάστημα. Πάλεψα και πάλι πολύ σκληρά, το 2004 βγήκα ολυμπιονίκης και ξαναέστρωσα τη ζωή μου».
Ακόμα, μιλά για τον έρωτα, λέγοντας πως όταν ερωτεύεται, δεν τον νοιάζει να κρυφτεί από τον κόσμο: «δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να προσέχω να μη χαλάσω το image μου».
Τέλος, σε μια σχέση δηλώνει «απόλυτα πιστός», ενώ δεν κρύβει την επιθυμία του ν΄αποκτήσει οικογένεια, κάτι το οποίο σκέφτεται «λίγο πιο σοβαρά».

3 σχόλια

  1. κι εγω μια φορα εχασα εκατο κλανιες
    αλλα μετα ξυπνησα


    ηταν εφιαλτης



    .



    μουροχαυλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ...

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΆ ΣΕ ΠΟΣΆ ΚΡΕΒΆΤΙΑ ΞΑΠΛΟΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΆΛΟΥΝ ΤΑ ΜΈΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΟΣΗΣ; ΆΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕΛΕΠΡΥΤΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση