GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακινούν κείμενο στο ΠΑΣΟΚ για εκλογή νέας ηγεσίας "μέσα στον Φεβρουάριο"...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΜΟΝΟ στο Press-gr Αυτό είναι το κείμενο που διακνείται μεταξύ των μελών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ εν όψει...


Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ στο Press-gr

Αυτό είναι το κείμενο που διακνείται μεταξύ των μελών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ εν όψει της συνεδρίασης του Σαββατοκύριακου.
 Με αυτό ζητείται "καθαρή λύση άμεσα" στο θέμα της ηγεσίας μέσα στον Φεβρουάριο από τη βάση του ΠΑΣΟΚ.
Όλο το κείμενο έχει ως εξής:
Η χώρα μας βρίσκεται σήμερα σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο και ο ελληνικός λαός σε οριακές συνθήκες.
Πρώτιστο χρέος μας είναι η σταθεροποίηση της χώρας μέσω της ουσιαστικής στήριξης των προσπαθειών της Κυβέρνησης Παπαδήμου.
Παράλληλα όμως, εμείς οι βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούμε να παρακάμψουμε το γεγονός ότι...
οι σχέσεις της παράταξής μας με την ελληνική κοινωνία έχουν κλονισθεί, με αποτέλεσμα τον υπαρκτό κίνδυνο περιθωριοποίησης και απαξίωσής της .
Η παρατεινόμενη «αφασία», το τέλμα στο οποίο βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, θα έχει ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης Παπαδήμου, όσο και στο εκλογικό αποτέλεσμα και την ίδια την υπόσταση και προοπτική της παράταξης.
Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση κανείς δεν μπορεί να σιωπά, ούτε να ελίσσεται με εσωκομματικές «καντρίλιες», ενώ επιβάλλονται ΚΑΙΡΙΕΣ και ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
ΖΗΤΟΥΜΕ:
Οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου που συγκαλείται, να διασφαλίσουν ότι:
1. Το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει ένα ΠΛΗΡΗ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της πρόσφατης Κυβερνητικής του θητείας, χωρίς ωραιοποιήσεις, χωρίς συγκαλύψεις και χωρίς μηδενισμούς.
Επιβάλλεται να αναληφθούν οι ευθύνες, έτσι ώστε, μέσα από την ανοιχτή αυτοκριτική να αποκατασταθούν οι τραυματισμένοι δεσμοί εμπιστοσύνης του ΠΑΣΟΚ με την Ελληνική Κοινωνία.
2. Την επεξεργασία ενός ρεαλιστικού προγράμματος εξόδου της χώρας από την κρίση. Ενός προγράμματος που θα μας επανασυνδέσει με τις αρχές της παράταξής μας, αποκαθιστώντας τα θεμέλια της οικονομικής και κοινωνικής δικαιοσύνης που τραυματίσαμε.
Ενός προγράμματος που θα μας εναρμονίσει με τις αναγκαίες βαθιές αλλαγές στην Ευρώπη, αλλά και στην χώρα μας, θα προωθεί ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος και θα αξιοποιεί για την ανάπτυξη όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας. Που θα προωθεί, τέλος, την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικής και του πολιτικού συστήματος.
3. Eπιβάλλεται καθαρή λύση άμεσα στο θέμα της ηγεσίας.
Δεν υπάρχει χώρος για γκρίζες ζώνες, για διευθετήσεις και βυζαντινισμούς κορυφής. Την πορεία του ΠΑΣΟΚ και την ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ του, πρέπει να προσδιορίσει άμεσα κυρίαρχα η κοινωνία, η βάση της παράταξης, η βάση του ΠΑΣΟΚ.
Το Εθνικό Συμβούλιο οφείλει να καθορίσει σε σύντομο χρόνο την εκλογή Προέδρου από την βάση μέσα στον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού.
Μόνο έτσι το ΠΑΣΟΚ θα πιστοποιήσει ότι διατηρεί πάντα τα χαρακτηριστικά του Κινήματος και όχι του φθίνοντος κόμματος-μηχανισμού.
Την πρόταση αυτή την καταθέτουμε προς ψήφιση από το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ στην Συνδιάσκεψη τις 14-15 Ιανουαρίου.

23 σχόλια

  1. ΣΤΑ Α@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ΜΑΣ ..

    ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΦΟΦΩΡΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΙ .... ΕΙΧΑΜ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73 [ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ !]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ
    ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ
    ΤΗ ΒΑΣΗ,ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ
    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 !!!!

    ΠΡΟΣΕΧΕ PRESS-GR,
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. APOFASISOMEN KE DIATASOMEN.

    H 21 APRILIOY PLISIAZEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙΟΥΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΠΙΘΑΝΤΙ
    ΖΙΤΟΥ ΟΥ ΛΑΟΣ
    ΖΙΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε μας ρε Στάθη με το κάθε κόμμα!!
    Η συνδιαλλαγή τους με τους δικούς
    τους διορισμένους και τα λαμόγια
    επιχειρηματίες ήσαν η καταστροφή.
    Είπα να μη βρίσω,αλλά με το ζόρι
    κρατιέμαι γι΄αυτό που όλοι το
    έχουν τούμπανο και οι κομματικοί
    κρυφό καμάρι.
    Δλδ οτι ο κομματισμός της εκλογής
    φταίει για τα χάλια μας.
    Απο κοντα ο στείρος συνδικαλισμός
    που έκλεισε βιομηχανίες και
    προώθησε συνδικάλες στη Βουλή.
    Γαμώ τις κομματικές ονειρώξεις
    σας παράσιτα.
    Γμτ δεν άντεξα και έβρισα...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ. ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πΑΣΟΚ

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ως ΤΟ παΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΣ
    ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΕΥΤΗ (ΦΛΕΒΑΡΗ)
    ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠ' ΤΗ ΒΑΣΗ
    Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ
    ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενταξει, μας δουλεουν..

    Δηλαδη το ξεραμε, αλλα πλεον ειναι αδιαφιλονικητο γεγονος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ___________________________________
    Η περιφημη επιστολη του Κουλουρη στην χουντα του ΄67.

    Η επιστολή (ιδιόγραφη τεσσάρων σελίδων) εστάλη το 1968 από τον σημερινό υπουργό Κίμωνα Κουλούρη προς τον τότε Υπουργό Βιομηχανίας, Στυλιανό Παττακό.
    /////////////////////////////////

    Διαβάστε και φρίιιιξτεεεεεεεε:

    "Προς Τον Εξοχώτατον Υπουργόν Βιομηχανίας
    Ενταύθα

    Κύριε Υπουργέ
    Τυγχάνω εκ των απολυθέντων της Δ.Ε.Η. δυνάμει της υπ' αριθμ. 2058/30.11.67 αποφάσεως.....
    Σας βάσει της Θ/1967 Συντακτικής Πράξεως.
    Η απόλυσις αύτη με γέμισε πικρία διότι πιστεύω ότι η μέχρι τούδε δράσις μου κατευθύνετο από πατριωτικά και εθνικά αισθήματα. Ολόκληρος η οικογένειά μου εστάθη πάντοτε αντιμέτωπος του Κομμουνισμού. Θεωρώντας τον, ως πράγματι είναι εχθρόν της πατρίδος και του λαού. Επιτρέψατέ μου να Σας αναφέρω ορισμένα γεγονότα τα οποία αποδεικνύουν αυτό.
    1ον. Το έτος 1964 σαν συνδικαλιστής του Φοιτητικού Συλλόγου Ανωτάτης Εμπορικής αντιδρών εις την συνεργασίαν συνδικαλιστών οι οποίοι πολιτικώς ανήκον είς την Ε.Κ. και ΕΔΑ διεχώρισα την θέσιν μου και κατέβηκα ανεξάρτητος.
    2ον. Το αυτό έτος κατά το οποίον ο Σύλλογος της Ανωτάτης Εμπορικής ηλέγχετο από την Αριστεράν έκανα σκληράς μάχας για να κρατηθούν οι φοιτηταί μακράν της επιρροής της Αριστεράς.
    3ον. Το αυτό έτος αν ενθυμούμαι καλώς εις την β' ή γ' σπουδαστικήν συνδιάσκεψιν και ενώ η ΕΦΕΕ ηλέγχετο απόλυτα από την Αριστεράν, όλες οι θέσεις μου ήταν καθαρά Εθνικές και Αντικομμουνιστικές, ώστε συνεχώς να προπηλακίζομαι και να υβρίζομαι από τους συνέδρους της Αριστεράς, με τας φράσεις "κεντροφασίστα, χαφιέ, πουλημένε". Αν δε, υπάρχουν εις τα χείρας της αστυνομίας αι μαγνητοταινίαι εκείναι μπορούν να ακουστούν και να διαπιστωθούν τα γραφόμενά μου.
    4ον. Σαν υπάλληλος της Δ.Ε.Η. ουδέποτε πολιτικολογούσα υπέρ μιας ορισμένης παρατάξεως ή υπέρ πολιτικού προσώπου. Βεβαίως δεν γνωρίζω τας συγκεκριμένας κατηγορίας στας οποία εστηρίχθην η απόλυσίς μου. Σας διαβεβαιώ όμως ότι η τοποθέτησίς μου ήτο τόσο ξεκάθαρη, Εθνική και προπάντων Αντικομμουνιστική χωρίς καν να υπάρχει περιθώριο για αμφιβολίες, πιστεύω δε ότι πολύ κακή υπηρεσία προσέφεραν στην πατρίδα και εις την Κυβέρνησιν οι καταγγέλοντές με.
    Εις τον στρατόν που υπηρέτησα λοχίας σιτιστής ήμουν πάντα νομοταγής και πρόθυμος έτοιμος και την ζωήν μου να προσφέρω δια την υπεράσπισην των Εθνικών Ιδανικών.
    Εις την Δ.Ε.Η. ουδέποτε έδωσα το δικαίωμα εις προϊσταμένους μου να με παρατηρήσουν, πιστεύω δε ότι η απόδοσίς μου ήτο αρίστη. Εργαζόμουν, εσπούδαζα και συγχρόνως βοηθούσα την οικογένειάν μου, αποτελουμένη από έναν ακρωτηριασμένον, από έναν ανάπηρον πατέραν, από μία βαρέως ασθενούσα μητέρα και από άλλα πέντε αδέρφια. Ο πατέρας μου σταθείς πάντα σκληρά αντιμέτωπος του κομμουνισμού ήτο εντεταγμένος εις τας Εθνικάς Ομάδας του ΕΔΕΣ, δια την αντικομμουνιστική του δράση έχει τιμηθεί δις.
    Κατόπιν όλων των ανωτέρω παρακαλώ θερμώς όπως επανεξετάσετε την περίπτωσίν μου κκαι τύχω της επιεικείας Σας, υποσχόμενος ότι πάντα θα διέπομαι από υψηλά εθνικά αισθήματα και με πίστιν θα υπηρετήσω τον λαόν και θα βοηθήσω δια την εκπλήρωση των σκοπών που έταξε η Εθνική Κυβέρνησις. Δια την πιστοποίησιν όλων των ανωτέρω προτείνω όπως εξετασθούν οι ακόλουθοι μάρτυρες:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1ος. Κουλούρης Κων/νος, αντισυνταγματάρχης πεζικού 10ον Τ.Ο.Μ.
    2ος. Κουλούρης Ανδρέας, σμήναρχος ε.α.
    3ος. Βάσιλας Δημήτριος, ανθυπολοχαγός, Κρέσνας 83, Πολύγωνον
    4ος. Γεωργιάδης Γεώργιος, εκτελωνιστής, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 60
    5ος. Βουγιούκας Νικόλαος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής και τέως πρόεδρος ΑΣΟΕΕ, Βασιλέως Γεωργίου 19, Ζωγράφου.
    6ος. Τσάκωνας Αναστάσιος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φοιτητών, Τεμαίου 11.

    Ευπειθέστατος
    Ο αιτών
    Κίμων Κουλούρης".
    ________________________________
    Αυτός είναι ο Κίμωνας Κουλούρης,
    ο γλείφτης της Χούντας που σήμερα το παίζει αντιστασιακός.

    Ο ίδιος λέει πως πρόκειται για έγγραφο "φτιαχτό" από τις Μυστικές Υπηρεσίες. Θέλει να μας πεί δηλαδή ο σημερινός υπουργός πως οι Μυστικές Υπηρεσίες ήξεραν από το 1968 ότι ο Κίμων θα γινόταν μεγάλος και τρανός (και υπουργός) και κάθησαν, μιμήθηκαν τον γραφικό του χαρακτήρα, πλαστογράφησαν και την υπογραφή του, έβαλαν και σφραγίδες του Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Βιομηχανίας, την έγραψαν και στο βιβλίο Πρωτοκόλλου, έβαλαν υπογραφές αρμοδίων κλπ,
    ούτως ώστε να τα είχαν έτοιμα όταν ο Κίμωνας γινόταν γνωστός....ΑΛΛΑΧ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πότε ένας άνθρωπος πεθαίνει;

    Πολλές απαντήσεις μπορούν να δοθούν σ’ αυτό το ερώτημα, προσωπική μου άποψη όμως είναι, πως ένας άνθρωπος πεθαίνει, όταν πάψει να ονειρεύεται, να ελπίζει.

    Γι’ αυτό, ομάδες ανθρώπων ή μεμονωμένα άτομα που έπαψαν να ελπίζουν σ’ ένα καλύτερο αύριο, που έπαψαν να ονειρεύονται μια πιο ανθρώπινη κοινωνία, μια κοινωνία δικαίου, ισότητας κι ελευθερίας, μια κοινωνία που θα βοηθάει τους αδύνατους και θα εμποδίζει τους αδίστακτους να εκμεταλλεύονται τους άλλους, εγκαταλείπονται στη μοίρα τους, σιγά – σιγά φθίνουν, μαραίνονται, εξαφανίζονται.

    Αυτό το έχουν διαπιστώσει όλοι εκείνοι που επιθυμούν τη μάζα άβουλη, χωρίς αντιδράσεις και γι’ αυτό με μεθοδευμένες ενέργειες, με καταπληκτική στρατηγική, προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να πάψει να ελπίζει, να πάψει να ονειρεύεται.

    Τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα που πήραν και παίρνουν οι κατακτητές της Ελλάδας, έχουν προκαλέσει τρόμο και πανικό στους πολίτες.

    Η μεγαλύτερη επιτυχία όμως των κατακτητών είναι, πως κατάφεραν και καταφέρνουν, να σβήσουν κάθε φωνή αφύπνισης, κάθε προσπάθεια ανάδειξης άλλων προτάσεων για αλλαγή πολιτικής, χειραγωγώντας κατά ένα μεγάλο ποσοστό τα μέσα ενημέρωσης.

    Η μεγάλη ομολογουμένως προσπάθεια όλων των μέσων ενημέρωσης μετά τις εκλογές του 2009, όταν πρωθυπουργός εκλέχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, να μας πείσουν ότι το μνημόνιο κι η τρόικα είναι η μοναδική λύση για να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο ασφαλώς και δεν μπορεί κανείς να την ξεχάσει.

    Ελάχιστες ήταν οι αληθινές φωνές αντίστασης κι αντίδρασης στην υπογραφή του πρώτου μνημονίου γιατί ανάμεσα σε αυτές τις φωνές, υπήρχαν και φωνές υποκριτών, πολιτικών απατεώνων, που ενώ με δηλώσεις τους έλεγαν πως δεν συμφωνούν και δεν θα ψηφίσουν το μνημόνιο γιατί αυτό είναι η καταστροφή της χώρας ΚΑΙ στη Βουλή το ψήφιζαν.

    οι κατακτητές αποφάσισαν να δώσουν μια ψεύτικη ελπίδα στους Έλληνες για να καταλαγιάσουν τις αντιδράσεις και να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο τα σχέδιά τους για την ολοκληρωτική υποδούλωση της χώρας.

    Η ανάδειξη του Λουκά Παπαδήμου σε πρωθυπουργό από τα κόμματα που στηρίζουν τις μνημονιακές πολιτικές ήταν ένα ακόμα πολιτικό τρικ των κατακτητών.

    Αν οι κατακτητές ήταν βέβαιοι πως ένα από τα τρία κόμματα που συνεργάζονται μαζί τους, θα μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση, έστω συνεργαζόμενο και με τα άλλα δύο, οι εκλογές θα είχανε γίνει.
    Όμως, τα «κουκιά» δεν τους βγαίνουν από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, παρά την προσπάθεια να εμφανίσουν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά σαν την φωνή αντίστασης κι αντίδρασης στα σχέδια της τρόικας, διαπιστώνουν πως οι πολίτες, είτε από σαφή αντίληψη των καταστάσεων είτε από διαίσθηση, έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς άλλη κατεύθυνση, αναζητούν άλλες λύσεις.


    Η κοινωνία σήμερα αμφιβάλλει για την εθνική συνείδηση των πολιτικών.

    Η κοινωνία σήμερα αντιλαμβάνεται τους πολιτικούς σαν μια οργανωμένη ομάδα συμφερόντων που μοναδικό στόχο έχει την εξουσία και μέσα από αυτή τον πλουτισμό τον δικό τους και των συμφερόντων που ηθελημένα ή άθελα υπηρετούν.

    Όταν όμως ένας άνθρωπος, μια κοινωνία, αντιλαμβάνεται πως τον κυβερνούν ακατάλληλοι άνθρωποι θα πρέπει να αντιδράσει, θα πρέπει να αγωνιστεί τουλάχιστον, να αποτινάξει από πάνω του τον ζυγό της τυραννίας. Αυτό είναι χρέος του απέναντι στην οικογένειά του, στα παιδιά του, στις ερχόμενες γενιές, απέναντι στον εαυτό του.
    Δεν αντιδρούν μόνο οι νεκροί, όσοι είναι σε κώμα και οι… δούλοι.

    Ασφαλώς και όταν αντιδρά ένας πολίτης, μια κοινωνική ομάδα, υπάρχουν και συνέπειες. Όμως το αγαθό της ελευθερίας, της εθνικής ανεξαρτησίας, πάντα κόστιζε πανάκριβα και πάντα θα είναι μεγάλο το κόστος.
    Πότε ένας άνθρωπος πεθαίνει;
    Όταν πάψει να ελπίζει και να ονειρεύεται;Όχι μόνο. Πεθαίνει κι όταν πάψει ν’ αγωνίζεται με κάθε μέσο για το δίκιο του, για το μέλλον του, για την ελευθερία του.

    Η ζωή είναι στα χέρια μας. Ή την κρατάμε ή την καταθέτουμε στα πόδια των κατακτητών…

    το Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός

    Mπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΧΙ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ..ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ..ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚικές λαμογιές Πάγκαλου-Σηφουνάκη: $$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Χαρίζουν στο Δασκαλαντωνάκη τα ενοίκια ενός έτους στο Μακεδονία Παλάς!!!

    [Η διάταξη θα βρεί άμεσα εφαρμογή στην περίπτωση του Μακεδονία Παλάς που ανήκει στην φίλη του Πάγκαλου και γυναίκα του Σηφουνάκη!!!!]

    Με συμβολικό ή ακόμα και μηδενικό τίμημα θα νοικιάζουν τα ακίνητα που διαθέτουν προς εκμετάλλευση, τα υπό κατάρρευση ασφαλιστικά ταμεία.
    Την ώρα που οι φορείς κοινωνικής ασφάλισης (ΦΚΑ) βουλιάζουν και οι συντάξεις κόβονται, το υπουργείο Εργασίας εισάγει διάταξη στο Πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, με την οποία δίνει το δικαίωμα στα διοικητικά συμβούλια των ταμείων να παραχωρούν «στο τσάμπα» τα ακίνητα που διαθέτουν.

    Όπως τονίζεται στην αιτιολογική έκθεση, το μέτρο αφορά σε ακίνητα των ταμείων και άλλων ΝΠΔΔ, για τα οποία λήγει το προσεχές διάστημα η σύμβαση παραχώρησής τους, «προκειμένου να μην μένουν αυτά ανεκμετάλλευτα μετά την καθ οιονδήποτε τρόπο λύση της σύμβασης και μέχρι την ολοκλήρωση νέας διαγωνιστικής διαδικασίας για εύρεση μισθωτή».

    Με τη διάταξη αυτή γίνεται δυνατή «η κατάρτιση σύμβασης παραχώρησης της χρήσης ή εκμετάλλευσης των παραπάνω ακινήτων έναντι μηδενικού ή συμβολικού ανταλλάγματος διάρκειας μέχρι ενός κατ΄ ανώτατο όριο έτους».

    Προφανώς η μέριμνα αυτή λαμβάνεται για να μην κατηγορηθεί το διοικητικό συμβούλιο των ταμείων για απιστία.

    Προτείνεται μάλιστα η κατάρτιση σύμβασης μίσθωσης να γίνεται με απευθείας ανάθεση, χωρίς να προηγηθεί διαγωνιστική διαδικασία, «για λόγους ταχύτητας και οικονομικής εκμετάλλευσης των ακινήτων που ανήκουν σε ΦΚΑ ή σε φορείς του Δημοσίου και Ν.Π.Δ.Δ. και με δεδομένο ότι στις συμβάσεις μίσθωσης της παρούσας παραγράφου δε συμβάλλεται ιδιώτης»...

    [θα μπορούν να δίνονται σε Τράπεζες ή εταιρίες]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ελικοπτερο……….αιματοκυλισμα………….νεκροι………….ικεσιες…………γουδι…….εκετελεσεις…………..ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. η πλακα ειναι οτι αυτοι που σημερα δεν ασχολουνται καθολου με τη χωρα ειναι ακριβως οι ιδιοι που εχρι προχτες ....προσπαθουσαν να μας "σωσουν"!!!!
    αυτοι που ασχολουνται με την επομενη μερα του μαγαζιου τους, (το μαγαζακι που κατεστεψε τη χωρα το πασοκ) αυτοι τα ρεμαλια που το μονο που σκεφτονται ειναι η καρεκλα και που θα τους βρει η επομενη μερα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Γ
    ΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΡΧΗΓΟ;
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 6% ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΘΙΑΣΟ;

    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ.

    ΠΑΙΔΙΑ....ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!
    ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΚΑΤΟΦΑΡΕΣ.

    Α) Ποιός χέστηκε για το αν θα 'χει ή όχι αρχηγό το ΠΛΙΑΤΣΟΚ;

    Β) Αφού είσαστε που είσαστε για τον φούτσο καβάλα γιατί δεν επεκτείνετε την κωμωδία με μερικά επιπλέον κωμικά στοιχεία όπως: π.χ. το στήσιμο καλπών ανά την Ελλάδα προκειμένου τα μέλη αλλά και οι φίλοι του ΠΛΙΑΤΣΟΚ να εκλέξουν τον νέο αρχηγό της πράσινης φυλής.

    Το πράξατε κατά το παρελθόν στο πλαίσιο της συμμετοχικής δημοκρατίας για την οποία έσκιζε τα ιμάτιά του ο πολλά υποσχόμενος -για εκείνη την εποχή- και μελλοντικός τρόφιμος του Κορυδαλλού GAP.

    Ο οποίος εθριάμβευσε έναντι του εαυτού του.
    Μην το σκέφτεστε.
    Να το επαναλάβετε.
    Θα προσφέρετε άφθονο γέλιο.
    Θα χορτάσετε άφθονο ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ελικοπτερο……….αιματοκυλισμα………….νεκροι………….ικεσιες…………γουδι…….εκετελεσεις…………..ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ελικοπτερο……….αιματοκυλισμα………….νεκροι………….ικεσιες…………γουδι.......εκτελεσεις......ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!


    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ελικοπτερο……….αιματοκυλισμα………….νεκροι………….ικεσιες…………γοδι........εκτελεσεις......ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!


    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ελικοπτερο……….αιματοκυλισμα………….νεκροι………….ικεσιες…………γοδι........εκτελεσεις......ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!


    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση