GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ιστορία ενός αιώνα (1911-2011) σε δέκα λεπτά...

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δεκάλεπτο θέμα που απεικονίζει τα σημαντικότερα γεγονότα της εκατονταετίας, από το 1911 έως το 2011. Ξεκιν...

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δεκάλεπτο θέμα που απεικονίζει τα σημαντικότερα γεγονότα της εκατονταετίας, από το 1911 έως το 2011.
Ξεκινώντας από τον...
Roald Amundsen που κατάφερε να προσεγγίσει τον Νότιο Πόλο το 1911 περνά στη βύθησή του Τιτανικού το 1912, τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, την ανέγερση του Empire State Building το 1931, τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ και την ατομική βομβιστική επίθεση στην Ιαπωνία το 1945. Ακολουθού, ο πόλεμος του Βιετνάμ, η πτώση του Τείχους του Βερολίνου, η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους αλλά και το Τσουνάμι της Ιαπωνίας, το 2011.

3 σχόλια

  1. Η Εβραία βουλευτής Έλενα Παναρίτη δηλώνει στην "Guardian": Δεν είμαι Ελληνίδα!!!


    Μα, ποίοι κυβερνούν την Ελλάδα και την οδηγούν προς την καταστροφή; Αυτοί που δεν πληρώνουν φόρο στο Ελληνικό κράτος λόγω προνομίων.
    «Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων….»...
    Ισοκράτoυς «Πανηγυρικός»

    Βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είναι Εβραία στην καταγωγή και αν νομίζουν οι κοιμισμένοι Έλληνες ότι είναι Ελληνίδα η βουλευτής Έλενα Παναρίτη επειδή έχει ελληνικό όνομα.
    Τυχαίο και αυτό ; Πρωθυπυργός: Γεώργιος Παπανδρέου - Εβραίος, Υπουργός Οικονομικών: Ευάγγελος Βενιζέλος - Εβραίος, Υπουργός Μεταφορών: Ραγκούσης - Εβραίος, Βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ:
    Έλενα Παναρίτη - Εβραία !

    Διαβάστε την είδηση:
    Έκπληξη και ερωτηματικά προκαλούν οι τοποθετήσεις της βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Έλενας Παναρίτη σε ερωτήσεις δημοσιογράφου της βρετανικής εφημερίδας The Guardian, στο πλαίσια συνέντευξης που η τελευταία έδωσε αναφορικά με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

    Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Aditya Chakrabortty προσπαθώντας να καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης και των δραστικών περιοριστικών οικονομικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση, επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και την βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενα Παναρίτη.

    Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον μεγάλο αριθμό των υπολογιστών Apple που έχει στο γραφείο της, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε αποστομωτικά ότι «αυτό συμβαίνει διότι δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα» (That's because I'm not Greek, I'm American).

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και ο ίδιος ο δημοσιογράφος εκφράζει την απορία του για την γενικότερη στάση της βουλευτή όσον αφορά την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τα επώδυνα οικονομικά μέτρα που η κυβέρνηση έχει λάβει σημειώνοντας ότι «Και για έναν Έλληνα πολιτικό που εμπλέκεται στην προώθηση μερικών από τα πιο αιφνίδια, επώδυνα οικονομικά μέτρα στην ιστορία της χώρας, αυτή δεν φαίνεται ιδιαίτερα Ελληνίδα» (And for a Greek politician involved in pushing through some of the most abruptly painful economic measures in the country's history, she does not seem especially Greek).

    Μετά από αυτές τις δηλώσεις ποιος μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματα ορισμένων που ισχυρίζονται ότι η σημερινή κυβερνώσα πολιτική ελίτ φαντάζει περισσότερο ελληνόφωνη παρά ελληνική.
    πηγή
    Σχόλειο δικό μου: Άλλους τόσους Εβραίους έχει και η ΝΔ και όλα τα κόμματα. Ακόμα και ο ψευτοπατριώτης Καρατζαφέρης είχε σε ψηφοδέλτιο υποψήφιους Εβραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O χαζος με τον Καραμανλή έχει ρεπό σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση