GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οι καιροί ου μενετοί": Πρωτοχρονιά 2012, εκλογές 2012...

Aπό τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο   http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Από την Πρωτοχρονιά του 2012... στις εκλογές 2012! " Οι καιρ...

Aπό τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
 http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Από την Πρωτοχρονιά του 2012... στις εκλογές 2012!
"Οι καιροί ου μενετοί"!Πρωτοχρονιά εξαθλίωσης, υποσιτισμού, πείνας, αλλά και "χλιδής" για την φεουδο-τραπεζο-δικτατορία..... αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
Τα αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου σε Κύπρο και Ελλάδα, θα δώσουν....
νέα πνοή στην ανάπτυξη της Ελλάδας. Τα καλύτερα έρχονται! Όλα ξαναπαίζονται από την αρχή. Η Ελλάδα χρειάζεται νέους ηγέτες! Αισιοδοξία!
Όσο για την υποταγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την κ. Μέρκελ υπάρχει λύση, αρκεί να τολμήσουμε! Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. Καμιά λύπηση στους φεουδοτραπεζίτες ολιγο-φασιστοδικτάτορες και τους "προσκυνημένους". "Οι καιροί ου μενετοί"!
"Μηδένα πρό του τέλους μακάριζε". Σόλωνας
Το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει να χάσει από την δεξιά, αλλά από την άρνηση των ψηφοφόρων του, να ξαναψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, που αντί να βοηθάει τον φτωχό δημοκρατικό πολίτη, βοηθάει τον κάθε δεξιό και τυχοδιώκτη! Υπάρχει δυνατότητα ανάκαμψης, αν μπουν μπροστά τα έντιμα στοιχεία.
Το Πρόσωπο της Χρονιάς κατά τους δεξιούς και άλλους : Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου «η υπηρέτρια της δεξιάς κ. Ε.Μ.»! (Σύμφωνα με αναφορά αρ. Πρωτ.12917/30-12-2011 Γραφείο Υπουργού, η οποία είναι παράνομα εκλεγμένη Καθηγήτρια). Η Ελλάδα γίνεται το κέντρο σπαραγμού των "υπηρεσιών" των μεγάλων δυνάμεων (βλέπε Εφραίμ) με στόχο το ποιος θα "βουτήξει" περισσότερα!
Το ΠΑΣΟΚ θα χάσει από την αποχή των ψηφοφόρων του. Αλλά υπάρχει δυνατότητα ανάκαμψης αν στείλει στην δικαιοσύνη τα σκάνδαλα της δεξιάς και ασχοληθεί με τους ψηφοφόρους του. Ποτέ η ΝΔ δεν θα κάνει αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Ο κ. Γ. Παπανδρέου εξακολουθεί να στηρίζεται στους «πολιτικά γκέι και πόρνες». Οι οποίοι τον «δουλεύουν χοντρά», αντί να στηριχτεί στους φτωχούς πολίτες που τον ψήφισαν. Οι υπουργοί και οι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ προωθούν παντού, έναντι αμοιβής δεξιούς και Συριζαίους και αυτοκαταστρέφουν, έτσι το κόμμα τους και τον εαυτό τους, πιστεύοντας ότι η ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είναι «πρόβατα», που θα ακολουθούνε πάντα!. Η κάλπη θα έχει εκπλήξεις! Το ΠΑΣΟΚ θα χάσει από την αποχή των ψηφοφόρων του.
Το παράνομο "τοκογλυφικό επιτόκιο" κυβερνά όλον τον πλανήτη!
Η Ελλάδα των πάμπλουτων "αεριτζήδων εκβιαστών δολοφόνων" Τραπεζιτών και των "πεινασμένων μισολιπόθυμων" μαθητών και πολιτών. Τραγική η κατάσταση στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Όσοι ακόμα κυκλοφορούν στους δρόμους, είναι αυτοί που σταμάτησαν να πληρώνουν τις δόσεις των δανείων και τις οφειλές και τα χαράτσια στην εφορία! Αντίθετα στα σαλέ τις Ελβετίας, στα Κάιμαν Νησιά, στα πολυτελή ξενοδοχεία και πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα πέρασε η ολιγαρχία και φεουδο-πλουτοκρατία τις διακοπές της, πουν αν και δηλώνουν δήθεν "χριστιανοί" αδιαφορούν προκλητικά για τον "φτωχό πλησίον" τους!
"Οι καιροί ου μενετοί". Θουκυδίδης"
Οι καιροί (οι περιστάσεις) δεν επιτρέπουν άλλη αναβλητικότητα και αδράνεια".
Υπάρχει τρόπος εμπόδισης της δεξιάς να ανέβει στην εξουσία, φτάνει το ΠΑΣΟΚ, να ξαναγυρίσει αμέσως, στις ρίζες του, με νέα εντελώς άφθαρτα πρόσωπα! Στους δρόμους της Αθήνας αυτή τη στιγμή "κοιμούνται" εκατοντάδες άστεγοι και υπερήλικες και κανένας "υπεύθυνος" δεν ευαισθητοποιείται και δεν ντρέπονται οι διάφοροι υπουργοί που βγαίνουν στα κανάλια σε στημένα παράθυρα (όπου δήθεν "τσακώνονται" με τον "αντίπαλο") και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη, αλλά έχουν και ευθύνη τα κανάλια που καλούνε τον κάθε "καραγκιόζη - υπεύθυνο".
"Ο Αγ Βασίλης έμαθα πως δεν έρχεται εντέλει,
Είναι παλιό το έλκηθρο και πάρα πολλά τα τέλη"
Μαντινάδα (Ν. Σπανάκης)
Η εξαθλίωση, το 2011, δεν έχει τέλος: 20.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό στα συσσίτια της Εκκλησίας. Τα ποσοστά εκτινάχθηκαν. Ήδη 60.000 νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να ρυθμίσουν τα χρέη τους. Ζητούν μεγάλο "κούρεμα", καθώς αδυνατούν να πληρώσουν έστω και τη μισή μηνιαία δόση. Σύμφωνα με στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας, 400.000 οικογένειες πλέον δεν έχουν κανένα εισόδημα καθώς όλα τα μέλη τους έχουν χάσει τη δουλειά τους. Αντίθετα οι "αεριτζήδες τραπεζίτες" επιδίδονται σε δολοφονίες - αυτοκτονίες πολιτών που έχουν φτάσει ήδη τις 1800 αυτοκτονίες – δολοφονίες και κανείς δεν είναι "υπεύθυνος", να συλλάβει τους εκβιαστές αεριτζήδες δολοφόνους, τραπεζίτες!
Πείνα και δυστυχία για τα δέκα εκατομμύρια πολιτών - νεοσκλάβων στους τραπεζίτες και ακόρεστη χλιδή για τους ληστρικούς τραπεζίτες και την ολιγαρχο-δικτατορία!
Το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει να χάσει τις εκλογές όχι από την δεξιά, αλλά από την άρνηση των ψηφοφόρων του, να ξαναψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, που αντί να βοηθάει τον φτωχό δημοκρατικό πολίτη, βοηθάει (συνειδητά, αντί αμοιβής ή βλακείας) τον κάθε δεξιό και τυχοδιώκτη! Ποτέ ένας δεξιός ή ένας Συριζαίος δεν θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, ακόμα και να τον κάνουν Πρύτανη! Άρα οι υπουργοί ΠΑΣΟΚ αυτοκαταστρέφουν ο κόμμα τους και τον εαυτό τους. Φαινόμενα υποσιτισμού μαθητών, έχουμε σε όλη την Ελλάδα, που κυμαίνονται από 3% έως 33% ανά σχολείο και περιοχή , χωρίς να εξαιρέσουμε καμία περιοχή. Το πρόβλημα καλύπτεται μερικώς, γιατί τα σχολικά κυλικεία δίνουν "βερεσέ" τροφή σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!
Στα Σχολεία λιποθυμούν οι Μαθητές από τον υποσιτισμό και την πείνα το 2011;
Μα γιατί δεν τρώνε "παντεσπάνι", που έλεγε και η Μαρία Αντουαννέτα το 1789;
Μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας, να αποδώσει κοινωνική Δικαιοσύνη;
Το γεγονός ότι καθημερινά 20.000 άνθρωποι μπαίνουν στην ουρά του συσσιτίου, για ένα κομμάτι ψωμί να μη σοκάρει, όσο το γεγονός ότι οι δάσκαλοι των σχολείων που βρίσκονται πέριξ του Βρεφοκομείου Αθηνών κάνουν ουρά, για να πάρουν ένα πιάτο φαγητό από τα αποθέματα του βρεφοκομείου, για να ταΐσουν τους μαθητές τους που πεινάνε!
Ως άλλη Μαρία Αντουαννέτα, διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας τις καταγγελίες του Α' Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Αθήνας περί λιποθυμίας μαθητών από ασιτία σε σχολεία. «Το υπουργείο Παιδείας δεν έχει λάβει καμία αναφορά, ούτε από εκπαιδευτικό, ούτε από Σύλλογο Εκπαιδευτικών αναφορικά με κρούσματα λιποθυμίας μαθητών από ασιτία» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Λιποθυμούν οι μαθητές από την πείνα! Φαινόμενα υποσιτισμού μαθητών, αλλά και εκπαιδευτικών, έχουμε σε όλη την Ελλάδα, που κυμαίνονται από 3% έως 33% ανά σχολείο και περιοχή. Το πρόβλημα είναι κλιμακωτό και ως προς τον υποσιτισμό κάθε μαθητή αλλά και για κάθε περιοχή. Το πρόβλημα καλύπτεται μερικώς γιατί τα κιλικία δίνουν "βερεσέ" τροφή σε μαθητές και εκπαιδευτικούς! Το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με άλλα Υπουργεία και φορείς, πρέπει να δει την κατάσταση κατάματα και να αφήσει τους στρουθοκαμηλισμούς ή ακόμα και τις απειλείς δηλ. όποιος καταγγείλει ασιτία μαθητή θα "μπει στην μαύρη λίστα"!.
Μερικές προτάσεις αντιμετώπισης του φαινομένου είναι οι εξής:
Να μειωθεί ο φόρος στα Σχολικά Κυλικεία.
Να επιτραπεί στα Σχολικά Κυλικεία να πουλάνε προϊόντα μεγαλύτερης θρεπτικής αξίας.
Να ανοίξουν τα πανεπιστημιακά εστιατόρια σε ανέργους και απόρους σε εδικό ωράριο.
Να ανοίξουν οι εστίες φοιτητικές και άλλες σε άπορους μεγάλης ηλικίας ειδικά την περίοδο του χειμώνα, για να μην έχουμε θύματα λόγω ψύχους.
Τα σχολεία που έκλεισαν, να παραχωρηθούν για την προσωρινή στέγαση απόρων και ανέργων.
Απόρρητη καταγραφή των απόρων μαθητών από τις σχολικές μονάδες, αλλά χωρίς να προσβάλλουν τους μαθητές και τις οικογένειές τους.
Καλλιέργεια της συλλογικής συνείδησης, της αλληλεγγύης, της συντροφικότητας του "εμείς και όχι του εγώ".
Υπάρχει και ποινική ευθύνη για την ασιτία των ανήλικων μαθητών (εγκατάλειψη και αμέλεια ανηλίκου, έκθεση ζωής ανηλίκου σε κίνδυνο) και κάποιοι πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν.
Αντί να κλέβουν οι διάφοροι ψευτο-καθηγητάδες με τα πλαστά πτυχία, τα ευρωπαϊκά προγράμματα που δεν πραγματοποιούνται ποτέ, αλλά μοιράζονται σε μια "διακομματική συμμορία", να δίνονται τα χρήματα αυτά για τον σιτισμό των μαθητών.
Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα δάνειο με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη.
Να ζητηθούν επίσημα από την Εισαγγελία Αρείου Πάγου, τα 600 δις που είναι στην Ελβετία και τα 1,3 τρις, που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα, αντί να κυνηγάνε μόνο τον κάθε Λάκη...
Ελπίζουμε, ότι μετά το πάθημά της στο ΜΕΓΚΑ, με τον κ. Πρύτανη, η κ. Άννα Διαμαντοπούλου (και οι άλλοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ), θα ξαναδεί ποιοι είναι οι "φίλοι" και ποιοι οι "φαινομενικοί φίλοι" και αν δεν θέλει να το δει θα το δει στις εκλογές! Την έχουμε ενημερώσει πολλές φορές, αλλά επιμένει στις δεξιές αποκλίσεις τύπου: Σκάνδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ, ΔΕΠΠΣ Προτύπων Πειραματικών (εδώ να δείτε δούλεμα, οι Συριζαίοι εμφανίζονται "φίλοι"), μαϊμού ΕΛΜΕ Προτύπων (δεξιοί), κρίσεις Διευθυντών (τι απέγιναν τα "πλαστά πτυχία"), Πρυτάνεις (δεξιοί – Συριζαίοι) κλπ... Προσωπικά δεν έχουμε τίποτα με τους Πρυτάνεις, και όλους τους δεξιούς ή Συριζαίους, που κοροϊδεύουν - δουλεύουν το Γραφείο της κ. Άννας Διαμαντοπούλου, όπως και άλλα βουλευτικά γραφεία Πασοκ, στα οποία ακούγεται "δίνουν και κάτι". Τα βρίσκουν και τα κάνουν. ,Τα ίδια έκαναν και παλιά και όλη η παιδεία ελέγχεται από την δεξιά και τον Σύριζα!
Ας αφήσει τις δηλώσεις η κάθε κ. Υπουργός και να δει την ασιτία των μαθητών και εκπαιδευτικών, τους φακέλους της διαφθοράς, που έχει στο γραφείο της και τις καταγγελίες για παράνομες κρίσεις Καθηγητών, Διευθυντών κλπ... Μόλις η κάθε κ. Υπουργός, "καρατομήσει" την κάθε κ. Μπότσαρη με τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στο γραφείο της, τότε θα "στρώσουν" και οι Πρυτάνεις, όλοι οι δεξιοί και οι δημοσκοπήσεις θα δείξουν άνοδο του ΠΑΣΟΚ! Προσωπικά δεν έχουμε τίποτα με την κ. Διαμαντοπούλου Άννα και τους άλλους υπουργούς Πασοκ, αλλά δεν έχουν καταλάβει, ίσως, ότι οι ίδιοι είναι στο ΠΑΣΟΚ και όχι στην δεξιά, εκτός και αν θέλουν να φύγουν!
Το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει να χάσει από την δεξιά, αλλά από την άρνηση των ψηφοφόρων του, να ξαναψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, που αντί να βοηθάει τον φτωχό δημοκρατικό πολίτη, βοηθάει τον κάθε δεξιό και τυχοδιώκτη! Όσο για την υποταγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την κ. Μέρκελ υπάρχει λύση, αρκεί να τολμήσουμε! Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. Καμιά λύπηση στους φεουδοτραπεζίτες ολιγο-φασιστοδικτάτορες και τους "προσκυνημένους". Οι καιροί ου μενετοί!
Υπάρχει ελπίδα!
Αντισταθείτε!

92 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΑΣΙΝΗ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΧΥΔΑΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΠΑΝΤΩΝ.. ΚΑΙ ΝΑ .ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ? ΕΛΕΟΣ..ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΠΤΡΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΑ::::::
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι και ξανά με και σε αυταπάτες ζείται και α..ανιζώσασται! Αυτά τα 24 κομβικά σημεία που αναγράφονται μπορούν μόνο με μια συγκεκριμένη Πολιτική να γίνουν! Αυτή την περίοδο που έχουν πέσει οι μάσκες ολόνων, είδαμαι και βλέπουμαι τα πρόσωπα τους, πρόσωπα υποτελή, δουλοπρεπεί, υποτακτικά και υποταγμένα! Αυτές οι μάσκες καλά κρατούσαν τόσες δεκαετίες σχεδόν 7 δεκαετίες! Οχι ότι πιο παλιά είτανε διαφορετικά, αλλά επί του Ελληνικού Συγκεκριμένου, ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΡΙΖΟΥΝ μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, μετά την τεράστεια καταστροφή! Και είχαμαι μετά την ΤΡΙΠΛΗ Ναζιστοφασιστική ΚΑΤΟΧΗ (Γερμανία, Ιταλία, Βουλγαρία), την ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ για ένα ΞΕΚΙΝΗΜΑ τόσο για την Χώρα μας, αλλά και για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και με προέκταση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ δεν μπόρουσε εκ των Αντικειμενικών Πραγμάτων ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ να γίνει ΟΥΤΕ Αλβανία, ΟΥΤΕ Γιουγκοσλαβία αλλά ΟΥΤΕ μια κοινωνία του λεγώμενου ανατολικού μπλόκ, αντιθέτος, θα γινότανε Χώρα αντιγραφής ακόμη και από την Σοβιετ. Ενωση ! Αυτό το ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, το ΑΙΜΑΤΟΒΑΨΑΝ από τον δεκέμβρη του 44 με αποκορύφωμα τους ΔΥΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ που φτιάξαν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ με της ΠΛΑΤΕΣ των ΝΕΩΝ Αγγλοαμερικάνικων ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! Και αυτοί ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ρίχνοντας πλέον της ΜΑΣΚΕΣ τους, δεν της έχουν πλέον ανάγκη, να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ, ΤΗΝ ΠΗΓΗ της ΕπιστημονικήςΦιλοσοφικήςΚοινωνικής Γνώσης που αντλούσαν οι "κλασικοί" Μαρξ,Ενγελς,Λένιν, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Διότι σαυτήν την "ΝΕΑ ΤΑΞΗ/ΕΠΟΧΗ" ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" θα "ΑΝΑΧΘΕΙ" σε "ΣΚΟΥΠΙΔΩΦΑΓΟ", η ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ του ΕΙΝΑΙ κ. ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ! Και Ερχόμαστε ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ την ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ μετά την ναυμαχία της Σαλαμίνας (Ξύλινα Τείχη), να αδράξουμαι για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ! Χρειαζόμαστε ΕΝΑΝ "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ" για να ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ και μετά ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! Οι ΜΕΛΕΤΕΣ των ΕΠΙΤΕΛΙΩΝ μας είναι τόσο αληθινές και σίγουρες σε εφαρμογή, όσο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ! Γιαυτό τα 24 σημεία σας με το ΥΠΑΡΧΩΝ είναι ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ υπό επίροια ΟΥΣΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΤΟ 1975 ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΕΤΟΣ, Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΗ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!
    ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΥΛ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΤΖΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ-ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνος Καμμένος vs Νίκου Παπανδρέου:
    " Ρε κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή

    " Διαδικτυακός πυρηνικός πόλεμος!

    Ρε κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ? Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.

    Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν.

    Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Μέ εταιρείες στην Ελβετία .

    Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.

    ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ?.."

    Αυτά γράφει ο Πάνος Καμμένος στο προφίλ του στο facebook απαντώντας στο παρακάτω άρθρο του Νίκου Παπανδρέου στην iefimerida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. [Αλλά υπάρχει δυνατότητα ανάκαμψης αν στείλει στην δικαιοσύνη τα σκάνδαλα της δεξιάς και ασχοληθεί με τους ψηφοφόρους του.]Ρε Κουτσουκο με αυτες τις μαλακιες που γραφεις για το αποκομα σου πιστευεις στην ανασταση; Προσπαθεις να πεισεις τα προβατα για να εχεις λογο εντος; Τραβαμαι το καζανακι και πατε ολοι στο βοθρο. (Τα σκατα με τα σκατα) Suspect

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας αφήσουμαι της κατινίστικές δικαιολογίες, της απολίτικες φρασεολογίες ! Δεν είναι "κλέφτες", όπως λεν πορτοφολάκιδες και διαρρήκτες ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ με ημερομηνία "ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ" 11/11/2011 ! Και όποιος δεν αποδέχεται αυτήν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, είναι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΟΣ ! Το ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ έγινε για να ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ της 7 ΔΟΣΗΣ! Ρωτήσε κανείς πόση είναι η 7 δόση και πόσες είναι "οι επιστροφές";;; Γιαυτό μεταθέτουν την ..."ημερομηνία" των "εκλογών"! Τον Μάρτιο σε τι ΥΨΟΣ θα πρέπει να αποπληρωθεί το ομόλογο της "Ελλάδος";; ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ/ΚΕΦΑΛΑΙΟ ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ, και είναι φυσικό επακάλουθω και αναμενώμενο! Το ότι κανείς από τα ανδρείκελα "εξουσίας" των ξένων στην βουλή και έξω από αυτήν την πόρνη, δεν μιλά είναι ξανά φυσικό, ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ δεν μιλά, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!! Τι φοβόσασται; Εξοωρίες, φυλακές και εκτελεστικά αποσπάσματα;; ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΑΙ, η ιστορία σας έδειξε άλλα!! ΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΙ;;; ΣΑΣ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;; ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ !! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ... ΕΜΑΣ !!!!! ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ !!! ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΥΤΟ !! ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ... ΧΟΡΑΤΕΥΟΥΜΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου συντροφε συναγωνιστή δόκτορα λεβεντη Κουτσούκο

    πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι ΠΑΣΟΚ θα εχουμε

    μ' Ευάγγελο, Γιωργάκη, Αννουλα κι Κουστάκη

    Τα καλύτερα έπονται


    Καλά κρασά και ζωή σε λογου σου

    να ζήσεις να τους θυμάσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΙΕΘΥΝΤΗ


    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπίζουμε, ότι μετά το πάθημά της στο ΜΕΓΚΑ, με τον κ. Πρύτανη, η κ. Άννα Διαμαντοπούλου (και οι άλλοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ), θα ξαναδεί ποιοι είναι οι "φίλοι" και ποιοι οι "φαινομενικοί φίλοι" και αν δεν θέλει να το δει θα το δει στις εκλογές! Την έχουμε ενημερώσει πολλές φορές, αλλά επιμένει στις δεξιές αποκλίσεις τύπου: Σκάνδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ, ΔΕΠΠΣ Προτύπων Πειραματικών (εδώ να δείτε δούλεμα, οι Συριζαίοι εμφανίζονται "φίλοι"), μαϊμού ΕΛΜΕ Προτύπων (δεξιοί), κρίσεις Διευθυντών (τι απέγιναν τα "πλαστά πτυχία"), Πρυτάνεις (δεξιοί – Συριζαίοι) κλπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το Πρόσωπο της Χρονιάς κατά τους δεξιούς και άλλους : Η κ. Άννα ...
    www.inews.gr › Ειδησεις Blogs › Ksipnistere
    Πριν από 4 ώρες – Το Πρόσωπο της Χρονιάς κατά τους δεξιούς και άλλους : Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου «η υπηρέτρια της δεξιάς κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 24 Ιουνίου 2011, 15:29 | Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
    Μόνιμος Σύνδεσμος
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: [Θετική Ψήφος] 1 [Αρνητική Ψήφος] 1

    Υπόμνημα, Αίτηση Ειδική & Καταγγελία Ειδική ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ
    ΑΡ. ΠΡΩΤ…………………………………..
    Προς
    Κύριο Πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου
    Κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργό Παιδείας
    Κυρία Φώφη Γεννηματά, Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας
    κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, Υφυπουργό Παιδείας
    Δν/ση Τριτοβάθιας Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) Υπουργείου Παιδείας
    Πρόεδρο ΑΣΠΑΙΤΕ, Πρόεδρο Παιδαγωγικού Ινστιτούτου
    Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών, Πρωτοδικών
    Κοινοποίηση: κ.κ. Βουλευτές, Πρυτάνεις Πανεπιστημίων και Καθηγητές Παιδαγωγικών Τμημάτων, Διευθυντές, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΠΟΣΔΕΠ, Εκπαιδευτικούς, Μ.Μ.Ε.
    Αθήνα, 14-6-2011

    Για να γίνει σωστή έρευνα και τεχνολογία , όπως και Τεχνολογικό Λύκειο πρέπει πρώτα να γίνουν σωστά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ και σωστή ΑΣΠΑΙΤΕ σωστό Πιδαγωικό Ινσττιτούτο, χωρίς «καθηγητές», που εκλέγονται με παράνομες διαδικασίες και όλοι τους συγκαλύπτουν! Να μια απόδειξη:

    Θέμα: «Υπόθεση κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, υπόθεση ΑΣΠΑIΤΕ, υπόθεση Π. Ι., υπόθεση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων», υπόθεση διαφθοράς, εκβιασμών απειλών, συγκαλύψεων, διαχρονικών παρανομιών κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16.  Αξιότιμοι/ες Κυρίες/οι
     Το Υπουργείο Παιδείας αδυνατεί, όπως φαίνεται, να φέρει, σκοπίμως, εις πέρας με δική του πρωτοβουλία την υπόθεση Ευανθία Μακρή Μπότσαρη και στέλνει σε άλλους έγγραφα να «πράξουν τα νόμιμα», ενώ το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας και ο Πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ δεν πράττει τα νόμιμα, δηλ. την πραγματοποίηση Ε.Δ.Ε και την αίτηση αποστολής αντιγράφου της υπόθεσης από το Σ.Ε.Δ.Δ. και την εισαγγελία.
     Ο καθένας δήθεν νομίζει, ότι οι άλλοι «πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα», ενώ ο καθένας χωριστά νομίζει, ότι πρέπει μόνο να παίρνει τον μισθό του δημοσίου, αλλά οι άλλοι είναι «υπεύθυνοι» δήθεν να πράξουν τα νόμιμα που δεν πράττει ο ίδιος!.
     Το βράδυ των επόμενων εκλογών, πιθανά, η κ. Διαμαντοπούλου Άννα (και άλλοι), θα ψάχνει τις ψήφους, που κέρδισε καλύπτοντας και κρατώντας στην θέση της την δεξιά Μπότσαρη Μακρή Ευανθία, μια παράνομα εκλεγμένη καθηγήτρια, την οποία υπόθεση γνωρίζει πολύ καλά και την βαστάει σκόπιμα στην θέση της, όπως και όλοι οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι στην συνέχεια ζητούν αξιοκρατία στην παιδεία κλπ…
     Ας ελπίσουμε, ότι η κ. Διαμαντοπούλου Άννα, που όπως φαίνεται, «πουλάει την παιδεία στην δεξιά», (όπως και μερικά άλλα γραφεία ΠΑΣΟΚ, που οι αποσπασμένοι σε αυτά γνώριζαν πολύ καλά τις παρανομίες της δεξιάς κ. Μακρή Μπότσαρη και τις συγκάλυπταν), νομίζοντας έτσι ότι θα κερδίσει, θα εκπλαγεί το βράδυ των εκλογών, αφού θα πάρει τόσους ψήφους όσους και η κ. Γιαννάκου Μαριέττα, η οποία είχε σύμβουλο την κ. Μπότσαρη Μακρή και δεν βγήκε βουλευτής (και έχασε και το πόδι της)! Άνθρακες ο θησαυρός! Που είναι οι ψήφοι θα ανακράζουν πολλοί;.
     Το παράδοξο είναι, ότι ενώ γνωρίζουν οι υπεύθυνοι και οι αποσπασμένοι σε πολιτικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ότι βαστώντας στην θέση της την κ. Μακρή Μπότσαρη, ότι θα χάσουν τις εκλογές εξαιτίας της, δεν τολμούν να «ξηλώσουν» μια παράνομη γυναίκα, ούτε στο όνομα της αντιμετώπισης της διαφθοράς και δικαιολογούν χαμηλοφώνως, ότι η ανωτέρω κυρία είχε «καλές γνωριμίες» και σε κάποιο διεφθαρμένο κύκλο ΠΑΣΟΚ! Και εμείς θα πληρώσουμε τις γνωριμίες της κ. Μακρή Μπότσαρη, ή να τις πληρώσουν οι έχοντες την γνωριμία με την κ. Μακρή Μπότσαρη;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17.  Το ΠΑΣΟΚ οπισθοχωρεί, με εσωτερική προδοσία Υπουργών και στελεχών, που δεν αντιστέκονται στη διαφθορά και στην δεξιά, και αν συνεχιστεί αυτό, ενδέχεται να χάσει με 10% διαφορά, γιατί κάποιοι έχουν παραδώσει από τώρα την εξουσία στην δεξιά κ. Μακρή Μπότσαρη. Η κ. Μακρή Μπότσαρη, η οποία, ενώ έχει εκλεγεί παράνομα, εντούτοις, επειδή υπηρετεί την διαφθορά και την δεξιά, θα της δώσουν επί δεξιάς μια θέση Γ. Γ. Παιδείας και οι πρώην δήθεν αντίπαλοί της, το αντιλαμβάνονται και ήδη την «γλύφουν»» και σκύβουν!
     Φυσικά, η κ. Μακρή Μπότσαρη θα σας ανταμείψει όλους, όταν έρθει η δεξιά στα πράγματα! Θα σας έχε σε όλους θέσεις, όπως σκουπιδιάρηδων, υπηρετών, καθαριστριών, καμαριέρας, μπάτλερ, και βέβαια δήθεν θα μείνετε στις θέσεις σας, δεν θα σας διώξει και θα διορίσει και τα παιδιά σας! Γι’αυτό «καρφώστε» από τώρα τον κάθε κ. Κουτσούκο», που θέλει διαφάνεια και υπαναχωρήστε και περιμένετε τι θα πάθετε από τη δεξιά όλοι σας!
     Αυτή την στιγμή, είναι σε εξέλιξη στην ΑΣΠΑΙΤΕ κρίσεις και μονιμοποιήσεις για την κρίση επίκουρων καθηγητών, που εξελέγησαν επί δεξιάς. Είναι φίλες/οι της κ. Μακρή Μπότσαρη και να ερευνηθεί, αν η συμμετοχή στα εκλεκτορικά της κ. Μακρή Μπότσαρη είναι σύννομη, αφού η Προϊσταμένη του Τμήματος κ. Καλούρη Ουρανία γνωρίζει την «αλήθεια», (αφού ήταν η ίδια μάρτυρας στο ΣΕΕΔΔ), και αν είναι οι σπουδές και τα πτυχία τους στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης που έχουν.
     Οι Υπηρεσίες της ΑΣΠΑΙΤΕ, όχι όλοι οι καθηγητές όμως, δείχνουν μια πρωτοφανή αβελτηρία και “συνενοχή” σχετικά με την διαλεύκανση της υπόθεσης «υπόθεση κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, υπόθεση ΑΣΠΑIΤΕ, υπόθεση διαφθοράς, υπόθεση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων» κλπ., στέλνοντας έγγραφα εδώ και εκεί, χωρίς να προχωρούν σε βάθος και γι’αυτό η Κυβέρνηση, πρέπει να τους ξηλώσει σε μια νύχτα, ιδιαίτερα το Προεδρείο, εκτός και αν ήδη έχει παραδοθεί στην διαφθορά και στην δεξιά.
     Η προδοτική πολιτική του «νέου» Πασοκ να βάζουμε «λάιτ τύπους» σε θέσεις κλειδιά, για να μην φοβίσουμε την δεξιά απέτυχε. Οι δεξιοί, όχι μόνο δεν φοβούνται, αλλά φοβίζουν πλέον τους ψηφοφόρους Πασοκ και έχουν όλες τις θέσεις στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που τους έδωσε παράνομα τις πιο πολλές φορές, η δεξιά, με την συγκατάθεση μερικών διεφθαρμένων αποσπασμένων σε πολιτικά γραφεία Πασοκ, που είναι διεφθαρμένοι κλπ., ενώ οι ψηφοφόροι Πασοκ, κοροϊδεύονται συστηματικά. Κάποιοι αποσπασμένοι διεφθαρμένοι σε κάποια πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ φοβούνται μην χάσει την «δουλίτσα» της η δεξιά κ. Μακρή Μπότσαρη, ενώ ουδόλως ενδιαφέρονται για την τύχη χιλιάδων ανέργων εντίμων ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ, που έχουν νόμιμα προσόντα!
     Σε επικοινωνία μου την Δευτέρα 23-5-2011 με την κ. Παμουκτσόγλου Αναστασία πρώην Πάρεδρο του Π.Ι. και μάρτυρα στην υπόθεση ΑΣΠΑΙΤΕ μου ανάφερε ότι μόλις την περασμένη Πέμπτη εξετάστηκε ως μάρτυρας στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και ανέφερε ότι ήδη η Φιλοσοφική Σχολή έχει στείλει έγγραφο που ρητά δηλώνει ότι η απόσπαση της κ. Μπότσαρη Μακρή στην Φιλοσοφική Σχολή δεν στοιχειοθετεί προϋπηρεσία εκλογής. Άρα η εκλογή της εκπίπτει.
     Σε επικοινωνία μου το Σάββατο 14-5-2011 με την Προϊσταμένη του Παιδαγωγικού Τμήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ κ. Καλούρη Ουρανία μου κατήγγειλε ότι η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη την απείλησε και την εκβίασε μέσα στο γραφείο της “να μην τολμήσει και μιλήσει γιατί θα καεί η ίδια”. Με επιστολή της η κ. Καλούρη ανακοινώνει, μάλλον, ότι αυτό έγινε παλαιότερα, άρα δεν αναιρεί πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18.  Επιβάλλεται, το Υπουργείο Παιδείας και οι Υπηρεσίες της ΑΣΠΑΙΤΕ να ζητήσουν αντίγραφο του όλου φακέλου και να προχωρήσουν σε Ε.Δ.Ε., και προσωρινή διαθεσιμότητα της κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη και των “συνεργατών” της, η οποία συνεχίζει να εκβιάζει και να απειλεί μάρτυρες να μισθοδοτείται παράνομα, με τις ευλογίες των “υπηρεσιών” κλπ…
     Το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης κάνει νέα έρευνα και έχω ήδη καταθέσει την Μεγάλη Εβδομάδα του 2011,. Εκεί αποκαλύφτηκε ότι όντως δεν έχει την προϋπηρεσία των 7 ετών για να εκλεγεί καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Άρα η εκλογή της εκπίπτει.
     Υπάρχει όμως και ένα νέο στοιχείο. Έλειπε το πτυχίο διορισμού της κ. Μακρή Μπότσαρη Ευανθίας στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη δίδασκε ως τεχνικός εκπαιδευτικός ΠΕ 17 στο (3ο) Τεχνικό Λύκειο της ΣΕΛΕΤΕ; Με ποιο πτυχίο είχε διοριστεί στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση πρέπει να ερευνηθεί. Λείπουν όλες οι εγγραφές της σε όλα το Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Έχει απολυτήριο Λυκείου;
     Έχει εγγραφεί κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη στο Διδακτορικό του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Παν/μίου Πατρών, για να μεταφέρει το Διδακτορικό της από Αγγλία που ποτέ δεν έχει εγγραφεί σε αυτό! Έκανε “εξομοίωση” δασκάλας στην Αθήνα, αφού πήρε Διδακτορικό Δασκάλας στην Πάτρα! Πότε και πώς εγγράφηκε στο μαθηματικό Πάτρας; Να ερευνηθούν τα ίδια τα αρχεία των Πανεπιστημίων.
     Αιτούμαι, να διατηρηθούν τα αρχεία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και μετά την μετονομασία του σε Ινστιτούτο Παιδαγωγικής Πολιτικής, με τον νέο νόμο, για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Δεν πρέπει να καταστραφούν τα αρχεία με τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τα προγράμματα που χειρίστηκε η κ. Μακρή Μπότσαρη.
     Επίσης να διατηρηθούν τα αρχεία ευρωπαικών προγραμμάτων της ΑΣΠΑΙΤΕ.
     Να ειδοποιηθεί υπηρεσιακώς η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Διαφθοράς. Ως τώρα καμιά υπηρεσία δεν το έχει κάνει θεωρώντας παράνομα, ότι «οι άλλοι πρέπει να πράξουν τα νόμιμα»! Να αποδοθούν ευθύνες και να ειδοποιηθεί η υπηρεσία.
     Επιβάλλεται Υπουργείο Παιδείας και οι Υπηρεσίες της ΑΣΠΑΙΤΕ να ζητήσουν αντίγραφο του όλου φακέλου από το ΣΕΕΔΔ και την εισαγγελία, όπως και να ζητήσουν ενημέρωση, και να προχωρήσουν σε επείγουσα Ε.Δ.Ε. Αλλά και το ΣΕΕΔΔ και η εισαγγελία πρέπει να ενημερώσουν το υπουργείο Παιδείας, ακόμα και αν δεν προβλέπεται. Τίποτε δεν πρέπει να μείνει στο σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19.  Επισημαίνουμε, ότι με τον νέο Νόμο το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης δεν συντάσσει πόρισμα και η υπόθεση πάει πάλι στην Εισαγγελία. Όμως υπάρχουν θέματα υπηρεσιακά, διοικητικά και νομικά που δεν υπάγονται μόνο στη αρμοδιότητα του Εισαγγελέα.
     Να ζητήσει Υπουργείο Παιδείας και οι Υπηρεσίες της ΑΣΠΑΙΤΕ το πόρισμα του 2007 από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, όπου φαίνονται όλες οι παρανομίες και ο εισαγγελέας “περιέργως”, τις έβαλε στο αρχείο. Έχω ήδη υποβάλει μήνυση κατά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για αυτήν την υπόθεση.
     Επισημαίνω, ότι ο εισαγγελέας δεν υποχρεούται, να ενημερώσει την ΑΣΠΑΙΤΕ και το Υπουργείο για τις όποιες παρανομίες, αν οι ίδιοι δεν ζητήσουν κριβές αντίγραφο του όλου φακέλου. Παρακαλώ να ζητήσετε το ακριβές αντίγραφο του φακέλου από τον εισαγγελέα.
     Επισημαίνω, ότι η υπόθεση αυτή έχει σωρεία παρανομιών και όσοι την καλύπτουν να προσέχουν γιατί “δεν γνωρίζουν” τις άλλες παρανομίες! Θα τρίβετε τα μάτια σας!
     Καταθέτω, αυτή την νέα αναφορά, μήνυση έγκληση και παράσταση αγωγής και κατά παντός υπευθύνου για να διαλευκανθεί το συντομότερο η «υπόθεση κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, η υπόθεση ΑΣΠΑIΤΕ, η υπόθεση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων» κλπ.
     Πρόσφατα, ενώ έβγαινα από το ΣΕΕΔΔ , συνάντησα τυχαία στην έξοδο Μετρό Φιξ την κ. Ρέππα Αναστασία, συνταξιούχο καθηγήτρια της ΑΣΠΑΙΤΕ και μέλος τότε, της εισηγητικής για την εκλογή της κ. Μακρή Μπότσαρη, ως καθηγήτριας, η οποία μου αποκάλυψε ότι όντως τότε έπιασαν παράνομα και τα σχολικά χρόνια, ως προϋπηρεσία της κ. Μακρή Μπότσαρη και επίσης αν πράγματι ήθελε η κ. Καλούρη Ουρανία να γίνει Ε.Δ.Ε., θα έπρεπε να το ζητήσει ρητώς και εγγράφως από τον Πρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ!.
     Έως πότε Δημόσιες Υπηρεσίες θα καλύπτουν, μια από τις πιο σημαντικές υποθέσεις διαφθοράς, με ανυπολόγιστες προεκτάσεις΄?
     Και εσάς, η κ. Μακρή Μπότσαρη σας «είχε γνωστό» εκτός από τους λοιπούς, και σας εκβιάζει;
    Το αποτέλεσμα της διαφθοράς βαρύνουν όλους τους ‘Ελληνες .
    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, τόνισε στον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου στις 3 Μαΐου 2010, ότι πρέπει : «Να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαιοσύνης». Η χώρα βαδίζει σε χρεοκοπία γιατί κάποιοι παρανομούσαν συστηματικά προς ίδιον όφελος.
    Η κ. Μπότσαρη – Μακρή Ευανθία, καταγγέλλεται, ότι έχει εκλεγεί παράνομα μια βδομάδα πριν τις εκλογές του 2004, αφού προσμετρήθηκε εντελώς παράνομα η απόσπασή της στην Φιλοσοφική σχολή Αθηνών, ως «ερευνητικό έργο» και αφού προσκόμισε «πτυχία», που όπως καταγγέλλεται δεν τα απέκτησε νομίμως.
    Με άλλα λόγια, δεν είχε την απαιτούμενη προϋπηρεσία 7 ετών για να εκλεγεί απευθείας στην βαθμίδα της Καθηγήτριας, από απλή εκπαιδευτικός που ήταν τότε σε διπλανό Τεχνικό σχολείο!
    Ακόμα και σήμερα η εγκύκλιος αποσπάσεων στα ΑΕΙ με Αρ. Πρωτ.: 42041/Δ1 της 16-4-2010 (την οποία και επισυνάπτω) τονίζει ότι : «Ειδικότερα για τις αποσπάσεις στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ οι προτεινόμενοι/υποψήφιοι για απόσπαση εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν σχέση με την ειδικότητα του Τμήματος που τους προτείνει, με σχετική αιτιολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα αποσπασθούν σε Πανεπιστήμια ή ΤΕΙ θα ασκούν με ευθύνη των Προέδρων των Τμημάτων των Πανεπιστημίων ή των Προϊσταμένων αντίστοιχα των ΤΕΙ έργο σχετικό μόνο με υποβοήθηση των Τμημάτων σε πρακτικές και εργαστηριακές ασκήσεις των φοιτητών».
    Είναι ένα λεπτό σημείο που στην περίπτωση εκλογής της κ. Μπότσαρη ερμηνεύτηκε λάθος, σκοπίμως ή όχι! Δεν μπορεί η απόσπαση να κατοχυρώσει προϋπηρεσία ικανή για εκλογή Καθηγητή της ΑΣΠΑΙΤΕ. Θα έπρεπε να είχε ειδική σύμβαση ερευνήτριας με τη Φιλοσοφική Σχολή ή σύμβαση του Π.Δ. 407. Ακόμα και αν της “ανατέθηκαν παρανόμως ερευνητικά καθήκοντα”, από την στιγμή που δεν είχε ειδική αμοιβή πέραν του μηνιαίου μισθού της και αυτό φαίνεται από τον ειδικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου ΕΚΠΑ, δεν μπορεί να λογιστεί ως νόμιμη προϋπηρεσία εκλογής για την ΑΣΠΑΙΤΕ.
    Η κ. Μπότσαρη «εκτοξεύτηκε ταχύτατα» στη θέση της Αντιπροέδρου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, για να «ελέγξει τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις επιμορφώσεις», αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Γ΄ Κοινοτικό πλαίσιο στήριξης) και «άλλες πτυχές της εκπαίδευσης».
    Δεν είναι αναγκαίο οι πολιτικοί, που την «προώθησαν» να γνώριζαν όλες τις λεπτομέρειες των «δραστηριοτήτων της»! Πιθανά, να ενεργούσε προς ίδιον όφελος, χρησιμοποιώντας «πολιτικές γνωριμίες», με αποσπασμένους σε πολιτικά γραφεία, αλλά οι ίδιοι οι βουλευτές και πολιτικοί να μη γνώριζαν όλες τις παρανομίες της! Μη ξεχνάμε ότι η κ. Γιαννάκου δεν κατάφερε, ούτε να εκλεγεί βουλευτής και έχασε και το πόδι της!
    Η κ. Μπότσαρη για να καλύψει τα ανωτέρω προέβη σε σειρά άλλων παρανομιών. Εγκαλείται και για «σύσταση συμμορίας δηλ. για «οργανωμένο έγκλημα» και σωρεία κακουργηματικών πράξεων καθ’εξιν κατ’επάγγελμα και κατ’εξακολούθησιν, και κατά συρροή με δόλο και εμπροθέτως, από οργανωμένα βάσει σχεδίου άτομα που δρουν κατά μόνας ή ομαδικά ανά περίσταση από τους κατηγορουμένους , συκοφαντίες , απειλές, εκβιασμούς, επαγγελματικές δυσκολίες, «προγεννετήσια δολοφονία παιδιών», δηλ. δολοφονία πριν την γέννηση, διατάραξη οικιακής ειρήνης συστηματικό πολιτικό εκβιασμό, διασυρμό, ψευδή καταμήνυση, εκβιασμό, ηθική πίεση, καταστροφή της καριέρας μου, λένε συνεχή ψέματα στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον μου με ανυπολόγιστη καταστροφή της οικογένειάς μου, την διάσταση μέσω απειλών από την σύζυγό μου, της τιμής, της υπόληψής μου και του κύρους μου στην κοινωνία, ψυχολογική πίεση, πολιτικό εκβιασμό, διασυρμό κατ’εξακολούθηση, οικονομικά εγκλήματα εις βάρος του δημοσίου, απειλές για συγκάλυψη παρανομιών κατά συρροήν, απειλές δολοφονίας, τρομοκρατία παρόμοια της δικτατορίας, παράνομο «φακέλωμα» πολιτικών πεποιθήσεων, πολιτικές διώξεις, κλπ….και για σκόπιμη στέρηση μητρότητας, μέσω της αλόγιστης “χρήσης” του δικηγορικού επαγγέλματος από τον δικηγόρο κ. Παπαθανασόπουλο Σπήλιο και τους «συν αυτώ». Μάλιστα αυτοί οι “επίορκοι δικηγόροι έχουν κάνει “γενοκτονία κατά του Ελληνισμού”, με τη λεγόμενη “βιομηχανία διαζυγίων”, έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μου κατέστρεψαν την οικογένειά μου για «εκδίκηση» και με απειλούν συνεχώς. «Φαίνεται ότι, η διαφθορά και η συγκάλυψη των παρανομιών, είναι ανώτερη από την νομιμότητα»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. - Τις πιθανές παράνομες «εγγραφές» της κ. Μπότσαρη στα Πανεπιστήμια μπορεί να ερευνηθεί λόγω της σημαντικότητας του θέματος από ειδικό/ή ανακρίτή/τρια της Εισαγγελίας Εφετών (γιατί οι κατώτεροι δεν φαίνεται να μπορούν) με απευθείας έρευνα των αρχείων κάθε σχολής που φέρεται ότι φοίτησε, τακτική που ίσως ακολουθούν και άλλοι!
    - Πιθανά βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλο «κύκλωμα παράνομων εγγραφών» (ή «εκ των υστέρων εγγραφών» δηλ. μετά από πχ. πέντε χρόνια) στα Πανεπιστήμια, με το «αζημίωτο» ή με πολιτική παρέμβαση πολιτικών γραφείων.
    - Η κ. Μπότσαρη Μακρή δεν έχει κανένα μεταπτυχιακό τίτλο από Αγγλία ή αλλού, όπως καταγγέλλεται. Δεν έχει εγγραφεί σε διδακτορικό στην Αγγλία και παράνομα γράφτηκε στην Πάτρα!
    - Η νομιμότητα του διδακτορικού της «ελέγχεται», αν συμβαίνουν τα ανωτέρω. Που είναι το κείμενο της Διατριβής, υπάρχει, το έχει δει κανένας
    - Η κ. Μπότσαρη παρότι εμφανίζει πτυχία κατά την «κρίση» της για Καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ καταγγέλλεται για μη νόμιμη κατοχή και κτήση αυτών των «πτυχίων ή κάποιων από αυτά.
    - Επίσης η προϋπηρεσία της κ. Μπότσαρη Μακρή, δηλ. η απόσπασή της σε βοηθητικά-διοικητικά καθήκοντα, όπως καταγγέλλεται, από την Φιλοσοφική Αθήνας μετρήθηκε παράνομα ως ερευνητικό έργο. Δηλ. δεν μπορεί ένας αποσπασμένος στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών να έχει ερευνητικό έργο (το οποίο προσμετρείται ως προϋπηρεσία στη τριτοβάθμια εκπαίδευση), αλλά μόνο βοηθητικό – γραμματειακό έργο).
    - Ακόμα και οι Καθηγητές που την «φήφισαν» και άλλοι στις μεταξύ τους «συζητήσεις» δέχονται την παρατυπία αυτή. Είναι μια ερμηνεία – διάκριση που έγινε λάθος, σκοπίμως ή όχι.
    - Η κ. Μπότσαρη Μακρή παραμένει όπως καταγγέλλεται, καθηγήτρια και ήταν σύμβουλος της κ. Γιαννάκου Μαρριέττας και από την θέση αυτή επηρέαζε τις κρίσεις των Καθηγητών της σχολής.
    - Η κ. Μπότσαρη διευθύνει μάλιστα και μεταπτυχιακό πρόγραμμα που η φοίτηση σε αυτό είναι με δίδακτρα!. Τι άλλο θα δούμε.
    - Η κ. Μπότσαρη και οι «συνεργάτες- συμμορία της» έχει ήδη μηνυθεί από εμένα για «σύσταση συμμορίας», απειλές, συκοφαντίες, προγεννετήσιες δολοφονίες παιδιών κλπ…
    - Είμαι πάλι υποψήφιος Επίκουρος Καθηγητής και πιθανόν θα με «κρίνει πάλι η κ. Μπότσαρη και η παρέα της» και πιθανά θα ακολουθήσουν τα ίδια… Έφτασαν και στο σημείο να με απειλούν συστηματικά και σκόπιμα για να «σιωπήσω»!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΕΥΡΕΥΝΗΘΕΊ
    (και αν δεν θέλετε να τα ερευνήσετε είναι παράνομο και να τα παραπέμψετε σε αρμόδιο ανακριτή) :
    1. Αν τα ανωτέρω έχουν εγγραφεί στο πόρισμα των Επιθεωρητών του ΣΕΔΔ του 2007 και αν κατατέθηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια και στον αρμόδιο εισαγγελέα κ. Ράϊκου Ελένη ή σε άλλον υφιστάμενο.
    2. Τί έχε καταθέσει η κ. Καλούρη και οι άλλοι Καθηγητές. Γιατί δεν απεστάλη το πόρισμα σε όλους τους ενδιαφερομένους; Πώς το πόρισμα απεκρύβη;
    3. Το ότι η κ. Μπότσαρη, πιθανά;, δεν έχει νόμιμες εγγραφές όπως καταγγέλλεται, στις Σχολές και Πανεπιστήμια όπου φέρεται ότι φοίτησε ( Ράλλειο Ακαδημία Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πατρών κλπ.. και πώς έκανε την «εξομοίωση δασκάλας», Πανεπιστήμιο Πατρών).
    4. Να ερευνηθεί και πιθανή συγκάλυψη από τις γραμματείες των Πανεπιστημίων, εκ των «υστέρων» για να καλυφτούν οι παρανομίες.
    5. Γιατί η κ. Εισαγγελέας δεν έχει φέρει ακόμα την υπόθεση στο ακροατήριο ενώ έχει αυτά τα στοιχεία μπροστά της. Να ελεγχθεί πειθαρχικά και δικονομικά η εισαγγελέας και όποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση ή συγκάλυψη της υπόθεσης. Αν η υπόθεση είχε έρθει στο ακροατήριο θα είχε λάμψει η αλήθεια.
    6. Αν και γιατί η Διοίκηση της ΑΣΠΑΙΤΕ ενήργησε ΕΔΕ και αν όχι γιατί όχι.
    7. Την τυχόν εμπλοκή και πολιτικών προσώπων στην υπόθεση και αν ευθύνεται γι’αυτήν την αμέλεια… Ίσως η κ. Μπότσαρη να εκμεταλλεύτηκε γνωριμίες με πολιτικούς και «πίσω από την πλάτη τους» με κάποια μέλη πολιτικών γραφείων να δρούσε «παράνομα».
    8. Που εμπλέκεται η υπόθεση του εμπορικού κέντρου THEMALL που είναι χτισμένο δίπλα στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Ποιανού είναι μέρος του οικοπέδου?
    9. Να μου παραχωρηθεί μέσω δικηγόρου μου αντίγραφο της υπόθεσης ΑΣΠΑΙΤΕ
    10. Να ειδοποιηθεί η Υπηρεσία Εδικών Ελέγχων, πρώην ΣΔΟΕ. Τα οικονομικά εγκλήματα εις βάρος του δημοσίου (κακούργημα) να ελεγχθούν άμεσα.
    11. Η κ. Μπότσαρη δεν μπορεί να βγει στη σύνταξη με το βαθμό της Καθηγήτριας, αφού διαρκούν οι καταγγελίες. Να κοινοποιηθεί στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
    12. Τί απέγιναν οι καταγγελίες μου στο ΣΕΕΔΔ, στο Υπουργείο Παιδείας, που κοινοποιήθηκαν και στην ΑΣΠΑΙΤΕ, οι μηνύσεις μου εναντίον της κ. Μπότσαρη Ευανθίας, η αναφορά μου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και ποιοι ευθύνονται για τη μη αποκάλυψη της υπόθεσης ή της συγκάλυψης.
    13. Αν η προηγούμενη διοίκηση της ΑΣΠΑΙΤΕ με πρόεδρο τον κ. Μακρόπουλο καταδικάστηκε πρόσφατα και γιατί (παράβαση καθήκοντος 6 μήνες).
    14. ΝΑ ΕΡΥΝΗΘΕΊ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΠΑΛΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΔΙΚΑΣΙΑ.
    15. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επίσης ως φορολογούμενος πολίτης, αλλά και ασχολούμενος με τα «κοινά» έχω νόμιμο δικαίωμα να ερευνηθεί πώς μισθοδοτείται από το Δημόσιο η κ. ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, αν δεν είναι νόμιμη η εκλογή της, όπως και οι εκλογές Καθηγητών όσων ακολούθησαν μετά από αυτήν την εκλογή. Επίσης πώς έπαιρνε μισθό από το Δημόσιο ως εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και με ποιο πτυχίο έχει διοριστεί και πού είναι αυτό!
    Σας παρακαλώ να μεριμνήσετε για την έρευνα και των οικονομικών εγκλημάτων από τους μηνυομένους – εγκαλουμένους, και τις αρμόδιες υπηρεσίες που δεν ενήργησαν, νομίμως υπέρ του Δημοσίου αλλά και εμού προσωπικώς τα οποία είναι κακούργημα…
    Πού πήγαν τόσα χρήματα ευρωπαϊκών προγραμμάτων Είναι κακούργημα. Το ΣΔΟΕ περιέργως ακόμα αργεί!

    Κύριε Πρόεδρε,
    μετά την υπ. αρθμ. 2900/8-5-2007 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη άρχισε εισαγγελικός έλεγχος στην ΑΣΠΑΙΤΕ με θέμα «παράνομες εκλογές» Καθηγητών και διασπάθιση ευρωπαϊκών κονδυλίων και δημόσιου χρήματος».

    Επίσης οι Επιθεωρητές Δημόσιες Διοίκησης κάνουν νέο έλεγχο για το θέμα αυτό.

    Σας παρακαλούμε και παρακαλώ τις αρμόδιες υπηρεσίες:
    1. Να μας ενημερώσετε για την πορεία των ερευνών και γιατί καθυστερούν.
    Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του όλου φακέλου των ερευνών τόσο για τις «εκλογές των Καθηγητών» όσο και για τις έρευνες για «οικονομικά θέματα» της Σχολής.
    2. Να ελεγχθεί τί συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πατρών και στα άλλα Ιδρύματα και πότε και πώς γράφτηκε και φοίτησε η κ. Μπότσαρη.
    3. Με ποιο πτυχίο ήταν διορισμένη στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση η κ. Μακρή Μπότσαρη Ευανθία και πού είναι αυτό!
    4. Να μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο η ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεί να παίξει τον πραγματικό ρόλο Παιδαγωγικό, Ερευνητικό και Επιστημονικό που της αρμόζει δεδομένου ότι εκκρεμούν τόσες υποθέσεις υπό εισαγγελική διερεύνηση.
    5. Να εκλεχθούν πειθαρχικά όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες και οι δικαστικοί γιατί καθυστερεί η διαλεύκανση της υπόθεσης.
    Να αλλάξουν πολλά από τα μέλη του κύκλου Παιδείας Πασοκ, που συγκαλύπτουν παρανομίες ή τις ανέχονται δια της καθυστέρησης!
    6. Να αποπεμφθούν από το Πασοκ όσοι «εργάστηκαν με την απραξία» τους για την κ. Μπότσαρη και την νέα αυτοδυναμία της ΝΔ.
    7. Η ΑΣΠΑΙΤΕ έχει καταντήσει “φωλιά παράνομων δεξιών” και δίπλα του Υπουργείο και ο Πρόεδρος κ. Χρυσουλάκης Γιάννης που διορίζεται από την κ. ΄Αννα Διαμαντόπουλου, δεν βλέπει τίποτα!
    8. Ήδη το νέο ΔΣ διδασκόντων ΑΣΠΑΙΤΕ πέρασε στα χέρια της “δεξιάς” κ. Μακρή Μπότσαρη με τι ευλογίες των παραγόντων του Υπουργείου Παιδείας!
    9. Εχω καταθέσει παρόμοια καταγγελία και στην ΑΣΠΑΙΤΕ με αρ. πρωτ.. Δ/1400- 16-5-2011 και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο με αρ. πρωτ. 3931/16-5-2011.
    10. Να διωχτούν ο Πρόεδρος και της AΣΠΑΙΤΕ και του Π.Ι., αν ολιγώρησαν και όλοι οι υπεύθυνοι για ολιγωρία, συγκάλυψη και καθυστέρηση στην υπόθεση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε Πρόεδρε,
    Είμαι από τους ελάχιστους που στάθηκαν στο πλευρό σας όταν το βράδυ της 16-09-2007 «χάσαμε» τις εκλογές γιατί οι προδότες του Πασοκ «κάλυπταν» την κάθε δεξιά Εύη Μπότσαρη και έριχναν σε εσάς το φταίξιμο και την αποτυχία στις εκλογές.
    Αφού εκλεχθήκατε τώρα, κάποιοι μέσα από το ΠΑΣΟΚ παραδίδουν τα πάντα στην δεξιά για να χάσετε τις επόμενες εκλογές.
    Κύριε Πρόεδρε,
    περιμένω τις ενέργειές σας αλλά και την τυχόν αρνητική απάντησή σας, γιατί αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει γιατί η δεξιά αντλεί πάρα πολλούς ψήφους από την ΑΣΠΑΙΤΕ με τους «Καθηγητές» που έχει διορίσει εκεί με παράτυπες διαδικασίες και οι «δικοί μας» το κάνουν «γαργάρα» (γιατί άραγε??).
    Αντί το Πασοκ να φροντίσει τους φτωχούς ψηφοφόρους του, που έχουν πτυχία και διδακτορικά, φροντίζει τις κυρίες της δεξιάς!
    Η κ. Μπότσαρη Μακρή εργάζεται νυχθημερόν εναντίον του ΠΑΣΟΚ και δίνει και κάτι σε κάτι πεινασμένα λιγούρια του ΠΑΣΟΚ για ξεκάρφωμα!
    Το Νέο ΔΣ του Συλλόγου διδασκόντων ΑΣΠΑΙΤΕ είναι όλο δεξιό γιατί φρόντισε η κ. Μακρή Μπότσαρη την οποία το ΠΑΣΟΚ καλύπτει! Μήπως χάσαμε τα λογικά μας;…. Ποιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ καλύπτουν τις δεξιές παρανομίες?
    Μετά παρέλευση 15 ημερών από σήμερα και εάν δεν γίνει τίποτα από πλευράς Πασοκ και Υπουργείου, εναντίον της κ. Εύης Μακρή Μπότσαρη θα θεωρήσω ότι όντως κάποιοι μέσα στο Πασοκ «καλύπτουν πράγματι» την κ. Μπότσαρη και τις παρανομίες και θα κινηθώ δικαστικά κατά παντός υπεύθυνου και θα δοθεί διάσταση και στα ΜΜΕ.
    Κύριε Πρόεδρε,
    Δεν μπορούμε να καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν Πασοκ όταν το επίσημο Πασοκ «πριμοδοτεί» την δεξιά.
    Δεν μπορούμε στα λόγια να λέμε κατά της διαφθοράς και να συγκαλύπτουμε την διαφθορά!
    Πιθανά δημόσιοι λειτουργοί υπεράνω υποψίας ενέχονται και συγκαλύπτουν την υπόθεση αυτή! Κάποιοι σκοπίμως δεν ενεργούν υπέρ του Δημοσίου!

    Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες Κύροι,
    Η “Υπόθεση κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, υπόθεση ΑΣΠΑIΤΕ, υπόθεση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, υπόθεση διαφθοράς, εκβιασμών απειλών” είναι υπόθεση διαφθοράς εις βάρος του δημοσίου και διώκεται και αυτεπαγγέλτως και με την διαδικασία του αυτοφώρου!
    Σας παρακαλώ για τις επείγουσες ενέργειές σας.
    Με τιμή
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
    Διδάκτωρ Πανεπιστημίου της Σορβόννης.
    Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας,
    Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη, Τ.Κ. 151 21 Αθήνα, Τηλ. 698 020 3968
    http://www.koutsoukos-anastasios.gr

    Υ.Γ. 1. Αυτή την νέα αναφορά, μήνυση έγκληση και παράσταση αγωγής, 7 τρις ευρώ, είναι και κατά παντός υπευθύνου, για να διαλευκανθεί το συντομότερο η «υπόθεση κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, η υπόθεση ΑΣΠΑIΤΕ και Π.Ι., η υπόθεση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων» κλπ.
    Υ.Γ. 2. ΑΣΠΑΙΤΕ, Ηράκλειο Αττικής 141 21, Τηλ.: 210-2896700 email: info@aspete.gr ,
    Υ.Γ. 3. Επισυνάπτω σελ.1, με αριθμούς πρωτοκόλλων που κατέθεσα την παρούσα και στην ΑΣΠΑΙΤΕ με αρ. πρωτ. Ε/1728/14-6-2011, και Πρόεδρο ΑΣΠΑΤΕ Δ/1727/14-6-2011 και στο Υπουργείο Παιδείας στις 14 – 6- 2011…. αρ. πρωτ. Υπουργείου 66812/Ε5 / 14-06-2011, και 66812/Δ2/ 14-6-2011, Γρ. Υπουργού κ. Άννας Διαμαντοπύλου 5681/14-6-2011, γρ. υφ. 1382/14-6-2011, γρ. υφ. Πανάρετου 1367/14-6-2011, γρ. Γεν. Γραμ. 8075/14-6-2011, και ΣΕΔΔ 6469/14-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το Πρόσωπο της Χρονιάς κατά τους δεξιούς και άλλους :




    Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου «η υπηρέτρια της δεξιάς κ. ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ »! (Σύμφωνα με αναφορά αρ. Πρωτ.12917/30-12-2011 Γραφείο Υπουργού, η οποία είναι παράνομα εκλεγμένη Καθηγήτρια).

    ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΕΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το Πρόσωπο της Χρονιάς κατά τους δεξιούς και άλλους : Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου «η υπηρέτρια της δεξιάς κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη»!
    12:02 1/1/2012 - Πηγή: Ksipnistere
    Από την Πρωτοχρονιά του 2011…

    στις εκλογές 2012

    Το Πρόσωπο της Χρονιάς κατά τους δεξιούς και άλλους : Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου «η υπηρέτρια της δεξιάς κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη»! .....
    ( Σύμφωνα με αναφορά αρ. Πρωτ.12917/30-12-2011 Γραφείο Υπουργού, η οποία είναι παράνομα εκλεγμένη Καθηγήτρια και έφαγαν «μαζί» 85 εκ. ευρώ)

    http://www.inews.gr/116/to-prosopo-tis-chronias-kata-tous-dexious-kai-allous--i-k-anna-diamantopoulou-i-ypiretria-tis-dexias-k-evanthias-makri-botsari.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μακρή-Μπότσαρη Ευανθία


    Μακρή-Μπότσαρη Ευανθία

    Καθηγήτρια
    Γενικό Τμήμα Παιδαγωγικών Μαθημάτων
    Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

    Ηράκλειο Αττικής 141 21, Αθήνα
    Τηλ: +30 210 2896-706
    e-mail: ebotsari@aspete.gr
    Προσωπική Ιστοσελίδα: http://users.aspete.gr/~e.botsari

    Σπουδές
    ΑΣΕΤΕΜ ΣΕΛΕΤΕ 2 ΕΤΗ
    Πτυχίο ΠΤΔΕ, Πανεπιστήμιο Αθηνών 2 ΕΤΗ . ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ?
    Πτυχίο Μαθηματικών, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΟ 4 ΕΤΩΝ ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ?
    ΜΑΛΕΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ?

    Πανεπιστήμιο Πατρών ΕΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΣ

    Μεταπτυχιακές σπουδές στο School of Education και στο Department of Psychology, University of Bristol, UK

    ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ

    Διδακτορικό δίπλωμα στις Επιστήμες της Αγωγής, στην περιοχή της Ψυχολογίας, από το Πανεπιστήμιο Πατρών
    ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΤΕΡΡΑ
    ΜΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΞΚΕ ΣΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΧΨΡΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΑΠΟ ΑΓΛΙΑ

    ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΙΜΟΥ
    ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ...ΠΣΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανακοίνωση 06-09-2011 ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ
    lyk-peir-mytil.les.sch.gr/.../96-anak06092... - Προσωρινά αποθηκευμένη
    7 Σεπτ. 2011 – Πειραματικό Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ! Η «ΕΛΜΕ Προτύπων», η ... - Από την alfavita.gr
    www.alfavita.gr/artro.php?id=49753 - Προσωρινά αποθηκευμένη
    4 Νοεμ. 2011 – Αυτό το θλιβερό μοτίβο χαρακτηρίζει την τελευταία ανακοίνωση της ΕΛΜΕ «προτύπων» η οποία άργησε, αλλά επιτέλους ανακάλυψε τον τρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011
    Υπόμνημα, Καταγγελία, Αίτηση & Ανοιχτή Επιστολή
    Υπόμνημα, Καταγγελία, Αίτηση & Ανοιχτή Επιστολή

    Προς Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης

    Κύριο Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου
    Κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργό Παιδείας
    Κυρία Φώφη Γεννηματά, Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας
    κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, Υφυπουργό Παιδείας
    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
    Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ΣΔΟΕ, Εισαγγελία
    Κοινοποίηση: κ.κ. Βουλευτές, Πρυτάνεις Πανεπιστημίων και Καθηγητές Παιδαγωγικών Τμημάτων, Διευθυντές Πειραματικών, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΠΟΣΔΕΠ, Εκπαιδευτικούς, Μ.Μ.Ε.

    Αθήνα, 1- 7-2011
    «Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία» : Καταγγελία και Παρατηρήσεις και για τα «Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία». Η περίπτωση “διακομματικής συμμορίας στην παιδεία”, η περίπτωση ΕΛΜΕ Προτύπων, το “ΠΣΠΑ Αθηνών” και άλλες παρωδίες… στην παιδεία
    Φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό επιστημονικό και ηθικό υπόβαθρο στο όλο σύστημα και ο καθένας «αυτόκλητος» σωτήρας, “κόβει και ράβει” κατά «το δοκούν»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κυρίες/οι,
    Επανειλημμένα έχω γίνει δέκτης καταγγελιών, για το περίεργο «κλίμα» που επικρατεί τελευταία στον χώρο πέριξ των Πειραματικών Σχολείων και ειδικά του ΠΣΠΑ Αθηνών (Σκουφά 43, Αθήνα, Τ.Κ. 106 73) και σε άλλα σχολεία. Για την ιστορία το ΠΣΠΑ είναι το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρύθηκε με νόμο 4376 του 1929 “Περί ιδρύσεως Πειραματικών Σχολείων εν τοις Πανεπιστημίοις Αθηνών και Θεσσαλονίκης” και τους Νόμους του Γεωργίου Παπανδρέου. Έχει δε την πρώτη επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις και το υπουργείο πρέπει να
    εξαιρέσει το ΠΣΠΑ από οποιαδήποτε αλλαγή. Καλύτερα να αποτελέσει παράδειγμα για άλλα Σχολεία.

    Οι καταγγελίες αφορούν:
    1. Η ΕΛΜΕ Προτύπων που εκπροσωπεί μόνο δύο – τρία σχολεία από τα 35 Σχολεία!!! Είναι μια ΕΛΜΕ – σφραγίδα με ελάχιστα μέλη και από τα δύο – τρία αυτά Σχολεία, γιατί οι πιο πολλοί εκπαιδευτικοί απέχουν. Οι καταγγελίες λένε ότι η λεγόμενη ΕΛΜΕ Προτύπων εκπροσωπεί μόνο δύο – τρία Σχολεία Το υπουργείο επέλεξε ως μοναδικό συνομιλητή την ΕΛΜΕ Προτύπων, μέλη της οποίας διόρισε και στην «Επιτροπή για την αναβάθμιση του ρόλου και της λειτουργίας των Πειραματικών Σχολείων της χώρας» (Φ.27/1546/165287/Γ1/29.12.
    2010 – οι 3 από τους 4 καθηγητές που
    διορίστηκαν ανήκουν στην ΕΛΜΕ Προτύπων, ενώ
    για τον 4ο δεν αναφέρεται πού ανήκει οργανικά). Το ίδιο συνέβη και στη Βουλή, όπου η ΕΛΜΕ Προτύπων προσκλήθηκε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων ως εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών των Πειραματικών Σχολείων και παρουσίασε τις θέσεις της (επισυνάπτονται παρακάτω), παρότι εκπροσωπεί μόνο δύο σχολεία. Η ΕΛΜΕ Προτύπων συμφωνεί με τη γενικότερη φιλοσοφία και τους σκοπούς του νομοσχεδίου, και προτείνει επιμέρους βελτιώσεις. Εκπαιδευτικοί από όλα τα Πειραματικά της Ελλάδας περίπου 35 Σχολεία, καταδικάζουν την συμπεριφορά
    της μειοψηφίας της λεγόμενης ΕΛΜΕ Προτύπων και κινούνται για δημιουργία νέου φορέα (Σας επισυνάπτω το κείμενο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι “προγραφές” της “διακομματικής συμμορίας”. Άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους συνασπίζονται παράνομα στο όνομα του κέρδους και δημιουργούν “συμμορίες” προς ίδιον όφελος και στήνουν Διευθυντές, υποδιευθυντές, κρίνουν καθηγητές ή συκοφαντούν καθηγητές ανάλογα αν είναι μέλη τους με χρηματισμό ή όχι!.
    Ακούγεται ότι σε κάποιο σχολείο του κέντρου ήρθαν στα χέρια Διευθυντής και εκπαιδευτικοί εξαιτίας του νέου παράλογου νόμου Προτύπων Πειραματικών και της “κλίκας”. Τα ίδια θα συμβούν και αλλού, εν γνώσει του Υπουργείου.
    Στην συνέχεια η Πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης ΕΛΜΕ Προτύπων κ. Παπατσίμπα Λαμπρινή (που λένε τσίμπα την θέση και κάνε τον “παπά”, δηλ. μην μιλάς) περιφέρεται στο ΠΣΠΑ και αλλού και τρομοκρατεί διευθυντές και καθηγητές να συνταχθούν μαζί της και με την “κλίκα” του συζύγου της κ. Δημητριάδη (οι οποίοι καταγγέλλονται ότι παράνομα υπηρετούν στον ίδιο πανεπιστημιακό – σχολικό χώρο αφού είναι σύζυγοι), ο οποίος περιφέρεται σχεδόν άπλυτος και σχεδόν ρακένδυτος στον χώρο του σχολείου, σπιλώνοντας εκπαιδευτικούς που δεν είναι
    μαζί του , προκαλώντας όλους να συνταχτούν μαζί του, ο οποίος “διαδίδει” ότι έχε γνωριμίες σε Υπουργείο και πανεπιστήμια και αλλού και “θα δουν τι θα πάθουν”, Ως γνωριμίες φέρονται μάλλον η κ. Μπούντα Ελένη άγνωστη στην επιστημονική κοινότητα και λένε σύμβουλος της κ. Διαμαντοπούλου, και η οποία λένε μαζί με κάποιον Ματθαίου Δημήτρη επίσης άγνωστο στην επιστημονική κοινότητα συνέταξαν αυτό το βλακώδες νομοσχέδιο για Πρότυπα Πειραματικά που ακόμα και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης με επιστολή του το
    χαρακτηρίζει ως λάθος.
    Τα ανωτέρω άτομα μηνύονται καταγγέλλονται εγκαλούνται για “σύσταση συμμορίας” μαζί με άλλους στον χώρο της παιδείας με στόχο το ίδιον οικονομικό όφελος (κακούργημα). Παρακαλώ να κινηθεί αυτεπαγγέλτως και η διαδικασία εναντίον τους για σκόπιμη παραπλάνηση του Κοινοβουλίου, για σύσταση συμμορίας, για ψυχολογικά βασανιστήρια σε εκπαιδευτικούς, για εκβιασμό, απειλή, συκοφαντία παράνομο και ταχύτατο πλουτισμό κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα χρήματα ανοικοδόμησης του ΠΣΠΑ. Πριν δυο χρόνια όποιος πολίτης πέρναγε έξω από το ΠΣΠΑ, έβλεπε μια τεράστια ταμπέλα με ένα αστρονομικό ποσό για την ανοικοδόμηση του Σχολείου της τάξης του 1,4 εκατομμυρίων Ευρώ! Σήμερα πολλοί αναρωτιούνται, πού πήγαν όλα αυτά τα χρήματα, γιατί από μια μικρή ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι, όλα αυτά που έγιναν ως έργα, δεν πλησιάζουν ούτε το 10% του ποσού που χορηγήθηκε! Πού πήγαν τα χρήματα άραγε; Να ερευνηθεί αυτεπάγγελτα.
    7. Ποια Ιδιωτικά συμφέροντα εξυπηρετούνται μέσα από Δημόσιους φορείς; Να ερευνηθεί πώς Σχολικοί Σύμβουλοι Δημόσιας Εκπαίδευσης διάκεινται ευμενώς προς τα Ιδιωτικά κολέγια, ενώ είναι οι ίδιοι υπηρέτες του Δημοσίου Σχολείου. Να ερευνηθεί ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται και να ερευνηθεί η οικονομική επιφάνεια των ανωτέρω έως και τρίτου βαθμού συγγένειας. Γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήρια στους μαθητές των Κολεγίων; Πώς διαδίδεται ότι τα κολέγια είναι καλύτερα, έχει γίνει κάποια έρευνα; Να ερευνηθεί αν τα
    θέματα
    των εξετάσεων στα Ιδιωτικά κολέγια είναι αντικειμενικά και “δεν διαρρέουν” προς τους μαθητές με το ανάλογο αντίτιμο. Είναι αντικειμενικές οι εξετάσεις στα Ιδιωτικά κολέγια; Παρίστανται εκπαιδευτικοί της Δημόσιας εκπαίδευσης τόσο στην επεξεργασία των θεμάτων, όσο και στην βαθμολόγησή τους και αν όχι, γιατί όχι;
    8. Η κ. Μπούντα Ελένη, Δασκάλα και Σύμβουλος της κ. Διαμαντοπούλου Άννας, συμφωνεί με την δήλωση της κ, Βόζεμπερκ, ότι “το θεσμό των Προτύπων-Πειραματικών σχολείων, τα οποία το ΠΑΣΟΚ περιφανώς κατήργησε, με ιδεολογικά και κομματικά κριτήρια, πριν από τρεις δεκαετίες, δημιουργώντας τα σημερινά υποβαθμισμένα Πειραματικά σχολεία, χωρίς θεσμικό πλαίσιο και στόχους, επαναφέρει η σημερινή κυβέρνηση. Αποτελεί δικαίωση της Νέας Δημοκρατίας και των επιλογών της η εξέλιξη αυτή.” ; Συμφωνεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ελπίζουμε, ότι μετά το πάθημά της στο ΜΕΓΚΑ, με τον κ. Πρύτανη, η κ. Άννα Διαμαντοπούλου (και οι άλλοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ), θα ξαναδεί ποιοι είναι οι "φίλοι" και ποιοι οι "φαινομενικοί φίλοι" και αν δεν θέλει να το δει θα το δει στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΣΟΚΟΙ


    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΟΠΥ ΣΗΜΗΤΗ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΧΙΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ=ΑΣΠΑΙΤΕ-ΣΕΛΕΤΕ 3 Years, 12 Months ago Karma: 0
    Καλο απογευμα σε ολους
    διαβαστε το παρακατω αρθρο απο το ''press-gr'' για τα φυντανια της ΑΣΠΑΙΤΕ και τα κατορθωματα τους.....απο τον πρωτο ως την τελευταια!!!
    Ας βοηθησουμε και εμεις να σπασει αυτο το αποστημα της ΑΣΠΑΙΤΕ με οποιαδηποτε πληροφορια ή ενεργεια μπορουμε να παρεχουμε.

    Της Γεωργίας Μακριδάκη
    .
    Αποκάλυψη: H εισαγγελέας εισέβαλε στη ΣΕΛΕΤΕ / ΑΣΠΑΙΤΕ για να καταλύσει το “Παραεκπαιδευτικό Κύκλωμα”.
    Στη ΣΕΛΕΤΕ / ΑΣΠΑΙΤΕ εισέβαλε επίσης κλιμάκιο της εισαγγελίας της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ που μελετά την κλοπή των Ευρωπαικών Προγραμμάτων (από την κ. Εύη Μπότσαρη και το Παραεκπαιδευτικό της Κύκλωμα): Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί,παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία.
    Κάποιοι καθηγητές (Μαρία Βαϊνά & Ψυχογιός Ιωάννης) της ΣΕΛΕΤΕ δίνουν στην εισαγγελέα και στους εκπροσώπους της Ευρωπαικής Κοινότητας άσχετα έγγραφα για να παραπλανήσουν τις έρευνες !!
    Η Εισαγγελέας να ερευνήσει, επίσης, όλα τα προγράμματα που εκτελούνται και όχι αυτά που της δείχνουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η Εισαγγελέας να ερευνήσει, επίσης, τις παράνομες κρίσεις καθηγητών την τελευταία τετραετία και θα βρίσκεται σε καλο δρόμο αν ασχοληθεί με την παράνομη εκλογή της Ευανθίας Μπότσαρη.
    Η απάτη με την «εκλογή» της κ. Εύη Μπότσαρη μπορεί να διελευκανθεί μόνο από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Χρήστου Λαδά 6, οικονομικές υπηρεσίες 7ος όροφος, τηλ. 210 3689061 ) για το χρονικό διάστημα 01-09-1997 μέχρι 31-08-2003 που ήταν αποσπασμένη στη Φιλοσοφική Σχολή, εργαστήριο Ψυχολογίας. Η απόσπαση εκπαιδευτικού στη Φιλοσοφική γίνεται σύμφωνα με το νόμο για βοηθητικό διοικητικό έργο (γραμματεία κλπ)!! Αν στο εργαστήριο ψυχολογίας που ήταν πιθανά αποσπασμένη για βοηθητικό διοικητικό έργο γινόντουσαν έρευνες, η ίδια δεν είχε σύμβαση ερευνήτριας με την απόσπασή της σε αυτό. Για παράδειγμα στο ίδιο εργαστήριο μπορεί να υπάρχει και μία καθαρίστρια δεν σημαίνει ότι η καθαρίστρια είναι ερευνήτρια!!!! Για να έχει σύμβαση ερευνήτριας θα έπρεπε να εμισθοδοτείτο πέραν του μισθού της από τον ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου και να είχει ειδική σύμβαση Π. Δ.407 ή άλλη. Αν για το το χρονικό διάστημα 01-09-1997 μέχρι 31-08-2003 που ήταν αποσπασμένη στη Φιλοσοφική Σχολή, εργαστήριο Ψυχολογίας εμισθοδοτείτο πέραν του μισθού από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών τότε δεν υπάρχει πρόβλημα ως προς την εκλογή της πέραν του βασικού μεγάλου προβλήματος ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας ήταν η 19-09-2004 και όχι η 23-10-20004 γιατί μεσολαβούσαν οι διακοπές του Αυγούστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Τρίτη 27 Μαρτίου 2011
    24-12-2011
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ... ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
    Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥΣ?
    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ
    ΠΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛHΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΑ ΜΚΟ?
    ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ
    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    Ο ΣΕΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο - ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι - για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!
    ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
    ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)
    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.
    ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
    Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
    τηλ. 2109344726
    2109359302

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι παρανομα αποσπασμενοι ΣΕ ΜΚΟ ΔΗΛ. ΣΕΓΑΣ:

    ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
    ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
    ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’
    ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.
    ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.
    ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!
    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ
    ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
    ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
    Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΕΓΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ...
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?
    ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’
    ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.
    ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.
    ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!
    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ
    ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
    ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
    Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΕΓΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ...
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?
    ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!
    ΑΠΟΑΚΑΛΥΨΗ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
    Μ.Λ.
    (επιστολή αναγνώστη )
    http://kraxtis-gr.blogspot.com/2011/12/blog-post_7893.html===================================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κλη χρονια
    αλητεσ και συντομα φυλακη ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011
    NEO ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην ΑΣΠΑΙΤΕ 85 εκατ.ευρώ - Γράφει ο Δρ.Αναστάσιος Κουτσούκος!
    Κύριε σας στέλνω αποδεικτικά στοιχεία του σκανδάλου Ευανθία Μακρή Μπότσαρη
    ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 85ρκατομυρίων ευρώ.
    ΄Εχει ξεκινήσει ΕΔΕ με απόφαση (10-8-2011) της Υπουργού κ. Άννας Διαμαντοπούλου, αλλά χροντριβεί σκόπιμα.

    Αίτηση Υπόμνημα Ειδικό Κατάθεση. ΕΔΕ για την υπόθεση: Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, (έχει ήδη κατατεθεί στις 29-11-2011)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://xanthi-blogs.blogspot.com/2011/11/neo-85.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αίτηση Υπόμνημα Ειδικό Κατάθεση
    Προς
    ΑΣΠΑΙΤΕ
    Κυρία Σωτηροπούλου Αναστασία
    Καθηγήτρια Προισταμένη
    Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Δομικών Έργων
    Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης
    Ηράκλειο Αττικής 141 21, Αθήνα
    Τηλ: 210 2896-834, 775
    e-mail: sotiropoulou@aspete.gr
    Υπεύθυνη για την ΕΔΕ για την υπόθεση: Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Επιμορφώσεις καθηγητών κλπ. (διαφορά εις βάρος του Δημοσίου. Διώκεται και αυτεπαγγέλτως).
    Κυρία Σωτηροπούλου
    Σας στέλω αποδεικτικά στοιχεία που σας αποδεικνύουν την παράνομη εκλογή της κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη. Η κ.Ευανθία Μακρή Μπότσαρη γνώριζε από την στιγμή που έκανε την αίτηση υποψηφιότητας, ότι ήθελε να παραπλανήσει το εκλεκτορικό σώμα. γιατί άγνοια νόμου δεν συγχωρείται.
    Το εκλεκτορικό σώμα άσχετα με το ποια απόφαση έλαβε, έπρεπε να ελεχτεί από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας.
    Όπως και να έχει, η εκλογή της, ήταν παράνομη και αυτό αποδεικνύεται τουλάχιστον από το έγγραφο, που βεβαιώνει ότι αποσπάστηκε στην Φιλοσοφική Σχολή, για να βοηθήσει στο ερευνητικό και διδακτικό έργο. Δεν ήταν κύρια ερευνήτρια, αλλά βοηθός σε έρευνες, όπως πολλοί αποσπασμένοι. Αν ήταν κύρια ερευνήτρια θα έπρεπε να είχε σύμβαση έργου πέραν από την απόσπασή της και ειδικό μισθό πέραν του μισθού της ως εκπαιδευτικού.
    Επιεδή η κ. Μακρή Μπότσαρη περιφέρει κάποιο χαρτί ότι δήθεν επειδή είχε διδακτορικό και γιαυτό της ανέθεταν να κάνει έρευνες, αυτο δεν ισχύει ως κύρια ερευνήτρια, αλλά ως βοηθός σε έρευνες. Το χαρτί δεν λέει ότι είχε ιδιαίτερη αμοιβή για αυτές τις δήθεν έρευνες, άρα δεν λογίζεται ως προυπηρεσία για την τριτοβάθμια εκαίδευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν μπορεί να εκληφθεί ως "προϋπηρεσία" σύμφωνα με τον νόμο η απόσπαση της κ. Μπότσαρη στην Φιλοσοφική!! Είχε σύμβαση 407 ή άλλη; Ακόμα και αν έβαλε το όνομά της σε κάποιες εργασίες (δεν έχει προσκομίσει τις ίδιες τις δημοσιεύσεις αλλά έναν βιβλιογραφικό πίνακα δημοσιεύσεων) αυτές λογίζονται μόνο ως δημοσίευση και όχι ως προϋπηρεσία. Έχει λάβει κάποια ιδιαίτερη αμοιβή με ειδική σύμβαση με κάποιο πρόγραμμα κατά το διάστημα της απόσπασή της στη Φιλοσοφική; Αν δεν έχει τότε δεν στοιχειοθετείται προϋπηρεσία. Από τον Ειδικό Λογαριασμό του ΕΚΠΑ δεν φαίνεται αυτό και αποδεικνύεται ότι δεν είχε 4 έτη (κύριου) ερευνητικού έργου.
    Και εγώ ο ίδιος έχω αποσπαστεί στην Φιλοσοφική Σχολή και γνωρίζω ότι η απόσπαση δεν λογίζεται, ως προυπηρεσία για εκλογή Καθηγητή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Εξάλλου όλοι οι Καθηγητές γνωρίζουν για την παράνομη εκλογή της αλλά σιωπούν λόγω των "γνωριμιών" που δήθεν έχει η κ. Μακρή με πολιτικά πρόσωπα, τα οπία δεν είδαν ποτέ τα πραγματικά της προσόντα.
    Σας γνωρίζω ότι έχω όλα τα έγγραφα προυπηρεσίας της κ. Μακρή Ευανθίας Μπότσαρη, γνωρίζω πολύ καλά την αλήθεια και δεν θα αφήσω να συγκαληφτεί η υπόθεση αυτή... Ήδη έχω υποβάλλει μηνήσεις και κατά της κ. Μπότσαρη Μακρή και κατά της ΑΣΠΑΙΤΕ. Αν συγκαληφτεί η υπόθεση θα υποβάλλω νέα μήνυση εναντίον αυτών που την συγκαλύπτουν.
    Σας γνωρίζω επίσης ότι αυτό το κύκλωμα είναι επικίνδυνο και να προσέχετε μην σας απειλήσουν και εκβιάσουν, όπως κάνουν συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η υπόθεση αυτή μπορεί να γίνει κατανοητή με το εξής παράδειγμα:
    Σε μια φανταστική χώρα η Γραμματέας Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου Αμαρουσίου αποσπάται στον Αρειο Πάγο να βοηθήσει γραμματειακά τον Άρειο πάγο. Επειδή συνυπογράφει έγγραφα με τους Δικαστικούς Αρεοπαγίτες, τα εμφανίζει στην συνέχεια σε τρίτους ως Δικαστικό έργο. Στις επόμενες κρίσες Αρεοπαγιτών υποβάλλει και η ίδια αίτηση και εμφανίζει και ένα «πτυχίο νομικής. Παρουσιάζει την απόσπασή της για γραμματειακό διοικητικό έργο ως Δικαστικό έργο. Ξεφεύγει της προσοχής των κριτών και εκλέγεται Αρεοπαγίτης! Στη συνέχεια γίνεται Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου και Σύμβουλος του Υπουργού Δικαιοσύνης και από την θέση της απειλεί όσους τολμούν να την αποκαλύψουν! Κάποιοι δικαστικοί την καταγγέλλουν έστω ανώνυμα. Τότε αντί να απαντήσει «επί της καταγγελίας» αν έχει τα νόμιμα προσόντα για τη θέση του Αρεοπαγίτη δηλώνει ότι συκοφαντείται και εκβιάζεται! Αυτή η εκλογή στον Αρειο Πάγο μπορεί να έγινε από λάθος ή σκόπιμα για να ελέγξουν τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα αξίας εκατό εκατομμυρίων Ευρώ.

    Στην περίπτωση τώρα της κ. Μακρή Μπότσαρη κατ’αναλογίαν με το παράδειγμα έχουμε την κ. Μακρή Μπότσαρη που υπηρετούσε ως ΠΕ017 σε τεχνικό Σχολείο της ΣΕΛΕΤΤΕ να αποσπάται στην φιλοσοφική Σχολή για γραμματειακό βοηθητικό διοικητικό έργο. Στην συνέχεια αφού κατάφερε να βγάλει ένα χαρτί που το υπογράφει ο κ. Χαντζηδάκης Κων/νος το 2003 (μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων) ότι η εκπαιδευτικός κ. Μπότσαρη Μακρή Ευανθία αποσπάται της στη Φιλοσοφική για να βοήθησει (εννοείται γραμματειακά, αλά δεν το τονίζει) στο ερευνητικό, διδακτικό κλπ..έργο. Γίνεται σύγχυση μεταξύ του έργου γραμματέως μιας αποσπασμένης εκπαιδευτικού με το κύριο έργο ενός ερευνητή (σκοπίμως ή όχι)!
    Έτσι η κ. Μπότσαρη Μακρή κατάφερε να «ξεγελάσει» την επιτροπή και να παρουσιάσει την απόσπαση της ως ερευνητικό έργο! Στην συνέχεια έγινε ταχύτατα Αντιπρόεδρος Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της Υπουργού Παιδείας της κ. Γιαννάκου για να ελέγξει τα Ευρωπαικά Προγράμματα Εκατομυρίων Ευρών. . Όταν κάποιοι ανώνυμα κατήγγειλαν την κ. Μπότσαρη αντί να απαντήσει επί της καταγγελίας για να παρασύρει δημοσιογράφους και Εισαγγελείς απαντά ότι συκοφαντείται και δήθεν εκβιάζεται. Έτσι οποισδήποτε πει κάτι εναντίον της στοχοποιείται ήδη από πριν και είναι δήθεν εκβιαστής και συκοφάντης. Έτσι κατάφερε μετά από μια μακροχρόνια ανάκριση του ΣΕΔΔ , επί δεξιάς, να έρθει η υπόθεση στην Εισαγγελία, να αλλάξει ο Εισαγγελέας και να τεθεί στο αρχείο. Ήδη η υπόθεση ξανα-εξετάζεται με δική μου αίτηση υπόμνημα αφού παρουσίασα και τα πρόσθετα στοιχεία που μου έδωσε η 24η Ανακρίτρια, από τις 28-12-2010 από τον κ. Εισαγγελέα ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η κ. Μπότσαρη όπως στο παράδειγμα η γραμματέας Πρωτοδικείου «αναβάθμισαν παράνομα την απόσπασή τους». Η γραμματέας σε Δικαστικό έργο, η δε κ. Μπότσαρη σε ερευνητικό έργο! Έγινε και κάτι άλλο, αφού άρχισαν οι καταγγελίες αντί οι εισαγγελείς να ασχοληθούν σε βάθος με το βάσιμο ων καταγγελιών, παραπλανήθηκαν από την κ. Μπότσαρη και ασχολιόντουσαν με την δήθεν εκβίαση και συκοφαντία! Έτσι η κ. Μπότσαρη απολάμβανε τα προγράμματα του Γ΄ Κοινοτικού Ταμείου Στήριξης, αξίας πολλών εκατομμυρίων Ευρώ! Εις υγείαν!
    Στην συνέχεια μου προξένησαν και οικογενειακό πρόβλημα για να μην μιλήσω ενώ δεν γνώριζα! Βάλαν την σ΄ζυγό μου να μου ξάνει αγωγή διαζου με έναν δικηγόρο τον κ, Παπαθανασόποοι Σπήλιο του παραδικαστικού κυκλώματος «Οικοπεδα Αιξωνής!
    Σας παρακαλώ, επίσης, να μεριμνήσετε για την άμεση σύλληψη των ανωτέρω για αποφυγή τελέσεως νέων εγκλημάτων.

    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗ΅ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑΣ
    Σας στέλνω και τις βεβαιώσεις προυπηρεσίας της και με ποιο τρόπο παραπλάνησε το Εκλεκτορικό Σώμα. Είχε επίγνωση του τι έκανε και όφειλε μόνη της να επανορθώσει με την παραίτησή της, για να διαφυλλάξει το κύρος της ΑΣΠΑΙΤΕ.
    Με τιμή
    Αθήνα 25-11-2011
    Ο καταθέτων μηνυτής εγκαλών
    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
    Επιλαχών Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθήνας
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας (2007)
    Πολιτευτής Πασοκ Β΄Αθήνας
    www.koutsoukos-anastasios.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. δοκτωρα ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
    ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΙΝΑΝΟΥΝ
    ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ε Ε Ε

    ΕΡΧΕΤΑΙ
    Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΣΟΚ
    ΕΡΧΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το πειραµατικό σχολείο είναι ταυτόσηµο µε πειραµατική διδασκαλία, δηλαδή δοκιµασία νέων παιδαγωγικών και διδακτικών µεθόδων, τη σύνδεση µε το πανεπιστήµιο. ∆εν έχει να κάνει µε την «Αριστεία» αλλά µε τον πειραµατισµό σε νέες παιδαγωγικές µεθόδους (χωρίς να αποκλείεται και η άριστη επίδοση των µαθητών). Τα πειραµατικά σχολεία ποτέ δεν καταργήθηκαν, άλλαξε απλά ο τρόπος εισαγωγής µαθητών σε αυτά (µε κλήρωση), κάτι εντελώς συµβατό µε τον τίτλο τους. Η σύνδεση µε το πανεπιστήµιο είναι απαραίτητη, γιατί δεν δοκιµάζεις
    παιδαγωγικές και διδακτι κές µεθόδους µόνο σε µαθητές πουείναι ήδη άριστοι ή έχουν έναν πολύ υψηλό δείκτη γνώσεων, για να βγάλεις αντικειµενικά συµπεράσµατα. Εποµένως αν στα υπάρχοντα πειραµατικά σχολεία του πανεπιστηµίου βάλουµε «εξετάσεις εισαγωγής», τότε οποιαδήποτε πανεπιστηµιακή έρευνα ή διδασκαλία δεν θα είναι πλέον αντικειµενική και επιστηµονική!

    Τα πρότυπα σχολεία είναι τα σχολεία της «Αριστείας». Έχουν δηλαδή στόχο την εκπαίδευση άριστων µαθητών που να αποτελούν πρότυπο για την κοινωνία και τους άλλους µαθητές, µε αµφίβολα αποτελέσµατα. Στα πρότυπα σχολεία η επιλογή µαθητών φυσικό είναι να γίνεται µε εξετάσεις αφού στόχος τους είναι η εκπαίδευση των αρίστων, όπως επίσης και διακοπή της φοίτησης όσων δεν µπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθµούς τους.

    Η αποσαφήνιση του σκοπού των δύο αντίθετων τύπων σχολείων, του πειραµατικού και του προτύπου, που για επιστηµονικούς λόγους δεν ταυτίζονται, είναι απαραίτητη προκειµένου να οργανωθούν και να λειτουργήσουν σωστά, αλλά και να βοηθήσουν γονείς και µαθητές να επιλέξουν τον έναν ή τον άλλο ή τον απλό τύπο σχολείου. Εποµένως εάν η υπουργός ιδρύσει πρότυπα – πειραµατικά σχολεία απλά όλα θα είναι «πρότυπα», αφού ο πειραµατισµός σε αυτά εξ ορισµού δεν µπορεί να υπάρξει γιατί το «δείγµα του µαθητικού πληθυσµού» είναι µη ασφαλές
    επιστηµονικά, αφού η εισαγωγή σε αυτά θα είναι µε εξετάσεις!

    Είναι αναγκαίο η υπουργός να κρατήσει έναν ορισµένο αριθµό πειραµατικών που θα συνδέονται µε τα πανεπιστήµια και τα υπόλοιπα να τα κάνει πρότυπα. Η θέση για πρότυπα – πειραµατικά είναι αντιεπιστηµονική. Τα πρότυπα -πειραµατικά δεν υπάρχουν. Θα είναι µια αντιεπιστηµονική πρωτοτυπία!
    Ο τίτλος του κάθε σχολείου με τον νέο νόμο και με Υπουργική Απόφαση θα πρέπει να καθορίζεται:

    α) Πειραματικό “του” Πανεπιστημίου (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), και αυτά θα είναι τουλάχιστον τα Πειραματικά των Πανεπιστημίων Αθήνας (ΠΣΠΑ), Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Πάτρας, Κρήτης, Μακεδονίας.
    β) Πειραματικό που «συνδέεται - συνεργάζεται» με το Πανεπιστήμιο (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), που θα είναι μερικά από αυτά που ορίζονται από τον νόμο του 1985.
    γ) Πρότυπο Σχολείο «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο(όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με εξετάσεις).
    Σε κανένα σχολείο δεν πρέπει να υπάρχουν ταυτόχρονα και οι δύο όροι π.χ. Πρότυπο-Πειραματικό.
    Πριν καν ψηφιστεί ο νέος Νόμος, κυκλοφορούν ήδη ονόματα Διευθυντών, μελών Επιστημονικών Επιτροπών, κλπ… Πανεπιστημιακών, που θα στελεχώσουν την νέα δομή, που αναφέρονται ανωτέρω! Άραγε που είναι η αξιοκρατία, η αδιαβλητότητα του νέου συστήματος; Ήδη ο κ. Ματθαίου διορίστηκε ο κ. Αντωνίου διορίστηκε άρα οι καταγγελίες για “στημένο παιγνίδι στην παιδεία ανεξάρτητα κόμματος ή αξιοκρατίας ήταν αληθής! Να σημειώσουμε ότι η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών σήμερα στα Πειραματικά Σχολεία έχει δημοκρατικό φρόνημα και υψηλά
    επιστημονική προσόντα. Αυτούς θέλουν να διώξουν οι νέο-φασίστες και να παραδώσουν τα σχολεία στον νέο-φασισμό και αύριο στους Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο κ. Γ. Παπανδρέου εξακολουθεί να στηρίζεται στους «πολιτικά γκέι και πόρνες». Οι οποίοι τον «δουλεύουν χοντρά», αντί να στηριχτεί στους φτωχούς πολίτες που τον ψήφισαν. Οι υπουργοί και οι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ προωθούν παντού, έναντι αμοιβής δεξιούς και Συριζαίους και αυτοκαταστρέφουν, έτσι το κόμμα τους και τον εαυτό τους, πιστεύοντας ότι η ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είναι «πρόβατα», που θα ακολουθούνε πάντα!. Η κάλπη θα έχει εκπλήξεις! Το ΠΑΣΟΚ θα χάσει από την αποχή των ψηφοφόρων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο κ. Γ. Παπανδρέου εξακολουθεί να στηρίζεται στους «πολιτικά γκέι και πόρνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο κ. Γ. Παπανδρέου εξακολουθεί να στηρίζεται στους «πολιτικά γκέι και πόρνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΡΧΕΤΑΙ
    Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΣΟΚ
    ΕΡΧΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Το Πρόσωπο της Χρονιάς κατά τους δεξιούς και άλλους :


    Η κ ... - iNews
    www.inews.gr › Ειδησεις Blogs › Ksipnistere
    Πριν από 5 ώρες – Το Πρόσωπο της Χρονιάς κατά τους δεξιούς και άλλους : Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου «η υπηρέτρια της δεξιάς κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη»!

    Το πρόσωπο της χρονιάς για τους Times - to prosopo tis chronias ...
    www.inews.gr › Ειδησεις Blogs › PrionoKordela

    1 ημέρα πριν – Το πρόσωπο της χρονιάς για τους Times - to prosopo tis chronias gia tous Times.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΡΧΕΤΑΙ
    Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ... - ktimatologio kai ...


    www.inews.gr › Blogs › Press-gr - Προσωρινά αποθηκευμένη
    7 Δεκ. 2011 – Άρα,η διοίκηση κτηματολογίου παρανομεί όταν κουκουλώνει αποδεδειγμένα σκάνδαλα. Το πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης για το .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΑΤΗ

    Η διοίκηση της κρατικής εταιρείας Κτηματολόγιο Α.Ε. οφείλει να μας απαντήσει τι απέγινε το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή για το κτηματολόγιο και εάν έχουν βάση οι καταγγελίες ότι υπήρξε κουκούλωμα των στοιχείων του πορίσματος των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης,διότι έθιγε συγκεκριμένα συμφέροντα.Το ερώτημα όμως που υφίσταται,είναι:γιατί η διοίκηση κτηματολογίου παρήγγειλε έρευνα από τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης και όταν ολοκληρώθηκε η εν λόγω έρευνα,δεν...

    υπήρξε καμμία συνέπεια στους παρανομούντες-ηθικούς αυτουργούς με βάση τα στοιχεία του πορίσματος;;
    Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί το πόρισμα επιθεωρητών έχει δημοσιευθεί εδώ και αρκετούς μήνες και δεν έχει υπάρξει καμμία πρωτοβουλία της διοίκησης προς την κατέυθυνση της διαφάνειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΠΑΤΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

    Έτσι,δημιουργούνται δικαιολογημένα σκιές και σχόλια ότι σκοπός τους είναι το κουκούλωμα σκανδάλων και όχι η διαφάνεια.Από τη στιγμή που το πόρισμα Ρακιντζή για το Κτηματολόγιο έχει δημοσιευθεί παντού(τηλεοπτικά κανάλια,ραδιόφωνα,εφημερίδες,blog),η μοναδική εκτεθειμένη είναι η διοίκηση κτηματολογίου,που δεν σέβεται τα στοιχεία του πορίσματος,δεν σέβεται τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης,δεν σέβεται την ελληνική νομοθεσία.Άρα,η διοίκηση κτηματολογίου παρανομεί όταν κουκουλώνει αποδεδειγμένα σκάνδαλα.
    Το πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης για το κτηματολόγιο,μας μιλά για πλαστογραφίες κάποιων Διευθυντών και συγκεκριμένων υπαλλήλων(δηλαδή για πλαστογράφους διευθυντές και κάποιους πλαστογράφους υπαλλήλους κτηματολογίου),για αποδεδειγμένα παράνομες προσλήψεις που πρέπει να κριθούν άκυρες,για υπαλλήλους χωρίς προσόντα για την θέση που κατέλαβαν,για αστικές ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης,για παράνομες αξιολογήσεις και πολλά άλλα.
    Παρόλα αυτά,η σημερινή διοίκηση κωφέυει και δεν εφαρμόζει την ελληνική νομοθεσία με βάση τα στοιχεία του πορίσματος.
    Σε κάθε περίπτωση,δεν δικαιολογείται η αδιαφορία της διοίκησης κτηματολογίου(ιδιαίτερα μετά την δημοσίευση του πορίσματος Ρακιντζή).Η διοίκηση κτηματολογίου παρανομεί επικίνδυνα με την αδιαφορία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΡΕΔΟΚΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΑΑ ΠΟΡΙΣΜ,ΑΤΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 26 στο σκαμνί για Αιξωνή
    Της ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΞΥΝΟΥ

    Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν σήμερα οι 26 εμπλεκόμενοι της «υπόθεσης Αιξωνή», η οποία αφορά την παράνομη αγοραπωλησία δασικής και συνεπώς δημόσιας έκτασης στη θέση Αιξωνή στη Γλυφάδα.

    Ανάμεσα στους κατηγορούμενους, παρελαύνουν ονόματα δικηγόρων, συμβολαιογράφων, μηχανικών και ιδιωτών, που αναμένεται να δικαστούν για μια σειρά αδικημάτων, τα οποία κατά περίπτωση αφορούν «απάτη κατά του Δημοσίου», «υφαρπαγή ψευδούς βεβαιώσεως», «πλαστογραφία», καθώς και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.

    Σύμφωνα με το υπ' αριθμόν 2499/08 αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σε δίκη παραπέμπονται:

    * Οι συμβολαιογράφοι: Σωτηρία Κατσαγιάννη, Δημήτρης Μητρέλης, Κωνσταντίνος Μητρέλης, Σταύρος Παπαδογεωργής, Δέσποινα Σεχιώτη, Μαρία Σοφού, Αθηνά Τσατσαρώνη.

    * Οι δικηγόροι: Γιώργος Αβραμόπουλος, Βασίλης Αγιασοφίτης, Κωνσταντίνος Λιδορίκης, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Σπήλιος Παπαθανασόπουλος

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Dr. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ 1 ΤΡΙΣ !! ΕΥΡΩ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ !!

    ΜΗΝΥΣΗ

    ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ

    Αθήνα 17-09-2009

    Α.Π. πρωτοδικείου Δ 2009 / 5356

    Α. Π. Εισαγγελία Αρείου Πάγου 1358/18-09-2009

    Α. Π. Γενικό Πρωτόκολλο Αρείου Πάγου Τμήμα Α1 : 7228/18-09-2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ «ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΙΚΟ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΟΤΕ – ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ- ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!! Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ «ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ.!!!

    ΕΧΩ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΗΣΥΧΗ. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΠΕΙΔΗ «ΕΧΑΣΕ» ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ - ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ Ο κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ «ΕΚΔΙΚΗΣΗ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ!!

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ 9-10-2008 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΞΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΣΕ “ΝΕΑ ΑΓΩΓΗ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κ. ΠΑΝΑΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΜΑΡΤΥΡΑ (ΤΗΛ. 6944705947).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗΤΗΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ
    ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜ,Α ΠΟΡΝΕΙΑΣ\

    ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΛΠ....ΑΡΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

    ΠΟΚΑΛΥΨΗ
    Η Μαρια Δαμανκη προστατης κυκλωματων πορνειας! Αφου ειναι η ιδια πασσαρει και αλλλες!
    Ανώνυμος είπε...
    www.thebest.gr/news/index/viewStory/9011

    Κατσέλη Νορα και Δαμανάκη Μαρια στη μαστρωπεια υπεράσπιση για κατηγορούμενη μαστρωπό
    Σκάνδαλο με πολλές διαστάσεις
    05/02/2010 20:00
    Μοιραστείτε το άρθρο:



    Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της zougla.gr σχετικά με τη βοήθεια που έσπευσαν να δώσουν η Μαρία Δαμανάκη και η Νόρα Κατσέλη σε μια γυναίκα υπεράνω πάσης υποψίας στην οποία, όμως, έχει ασκηθεί δίωξη για τα αδικήματα της σωματεμπορίας τελεσθείσας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα!
    Όπως αναφέρει η zougla.gr, «τον Δεκέμβριο του 2008, με μισή ώρα διαφορά, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κυρία Μαρία Δαμανάκη, αλλά και η Νόρα Kατσέλη, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσήλθαν στο γραφείο της εισαγγελέως Εφετών, κυρίας Βιργινίας Σακελλαροπούλου. Οι δυο γυναίκες δεν μπήκαν στο εισαγγελικό γραφείο στο πλαίσιο κάποιας εθιμοτυπικής συνάντησης, αλλά για να καταθέσουν ως «μάρτυρες υπεράσπισης» της προέδρου του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης, κυρίας Νίκης Ρουμπάνη, οι ημέρες και τα έργα της οποίας ελέγχονται ήδη από την 21η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.»

    14 Ιαν 2011 7:09:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος είπε...
    Το ιστορικό της υπόθεσης όπως το περιγράφει η zougla, έχει ως εξής:
    «Το καλοκαίρι του 2008, στο γραφείο του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γιώργου Σανιδά, έφθασε μια «καυτή» ανώνυμη αναφορά. Μέσω αυτής καταγγελλόταν ότι η Μη Κυβερνητική Οργάνωση εμπλεκόταν σε ένα δυσώδες παιχνίδι νομιμοποίησης αλλοδαπών γυναικών, ότι το κατώφλι του Δικτύου περνούσαν κακοποιημένες-μαϊμού μόνο και μόνο για να χαρακτηριστούν ως θύματα εμπορίας ανθρώπων, καθώς και ότι μερικές εξ’ αυτών λίγες ημέρες μετά την «κακοποίησή» τους βρίσκονταν να εργάζονται και να εκδίδονται σε μαγαζιά strip show που ανήκαν σε γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2007 είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος σωματεμπόρων και όλως τυχαίως ήταν ο βασικός χορηγός του Δικτύου!

    Θορυβημένος από τη σοβαρότητα της καταγγελίας που άφηνε σοβαρές σκιές για τη δράση της ΜΚΟ και δη και της προέδρου του, Νίκης Ρουμπάνη, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στην εισαγγελέα Εφετών, κυρία Βιργινία Σακελλαροπούλου, για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών. Από την οκτάμηνη έρευνα της εισαγγελικής λειτουργού προέκυψαν σημεία και τέρατα σχετικά με τις σχέσεις του Δικτύου και του επιχειρηματία -χορηγού. Ακόμα και ο ίδιος στην κατάθεση που έδωσε παραδέχθηκε ότι χορήγησε στο Δίκτυο ποσό που ανήλθε στα 15.000 ευρώ, ότι το εξόπλισε με τηλεφωνικό κέντρο, ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2006 είχε δώσει στην κυρία Ρουμπάνη προσωπικό δάνειο ύψους 7.000 ευρώ, καθώς και ότι μερικά κορίτσια, τα οποία είχε στείλει ως «βιασμένα» και «κακοποιημένα» στη Ρουμπάνη, μετά από σύντομη παραμονή τους στον Ξενώνα βρέθηκαν να χορεύουν στα μαγαζιά του!

    Το πόρισμα-σοκ της εισαγγελέως Εφετών διαβιβάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην εισαγγελέα Πρωτοδικών κυρία Ελένη Ράικου, η οποία την ίδια κιόλας ημέρα άσκησε δίωξη κατά της Νίκης Ρουμπάνη για το αδίκημα της σωματεμπορίας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.»
    29 Μαϊ 2011 3:26:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    Αποκαλυψη

    το εχετε ηδη δημοσιευσει για την Δαμανακη Μαρια και το δικο της κυκλωμα πορνειας που η ιδια επερνε χρηματα!
    ΕΚΒΙΑΖΑ ΓΘΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΘΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΤΡΑΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Xanthi Blogs » August 17, 2011 » Τα επιλεγμένα μπλογκ του νομού ...
    www.xanthiblogs.gr/2011/08/17/ - Προσωρινά αποθηκευμένη
    17 Αυγ. 2011 – Δημητρακοπούλου Αγγελική Καθηγήτρια Παν/μίου Ρόδου, κλπ. εγκαλούνται για ..... Η γυναίκα είναι καλυμμένη σωματέμπορας και έχει μπράβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τα αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου σε Κύπρο και Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 1 Ιαν 2012 6:41:00 μ.μ.
    sthn rodo h kekoliara to epaize apo lesbo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δαμανακη Μαρια και το δικο της κυκλωμα πορνειας που η ιδια επερνε χρηματα!
    ΕΚΒΙΑΖΑ ΓΘΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΘΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΤΡΑΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ

    1 Ιαν 2012 6:40:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πείνα και δυστυχία για τα δέκα εκατομμύρια πολιτών - νεοσκλάβων στους τραπεζίτες και ακόρεστη χλιδή για τους ληστρικούς τραπεζίτες και την ολιγαρχο-δικτατορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ερευναται απο την εισαγγελια ηδη

    Δαμανακη Μαρια ειχε και και το δικο της κυκλωμα πορνειας που η ιδια επερνε χρηματα Το κληρονομησε απο τον μπατσο πατερα της σωματεμπορα συγγρου!

    ΕΚΒΙΑΖΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ

    Εισαγγελια Ροδου τα ξερει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ

    Εισαγγελια Ροδου τα ξερει ολα

    1 Ιαν 2012 7:07:00 μ.μ.

    την ξερουμε στην Ροδο
    λεσβια εγλυφε μαθητριες
    εξεδιδε την κορη της την ανηλικη σε πλουσιους
    εφαγε τα λεφτα απο το πανεπιστημιο
    Ευρωπαικα προγραμματα
    ειναι λενε και αντιπρυτανης της πουτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Δαμανακη Μαρια και το δικο της κυκλωμα πορνειας που η ιδια επερνε χρηματα!
    ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΜΕ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΘΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

    ΡΕΠΟΡΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ :
    Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Εύχομαι οι προδότες στο Γουδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. αποκαλυψη

    εχω ακουσει οτι η Δαμανακη Μαρια με τον Κουλαιδη Βασιλη τον σημερινο ΓΓ παιδειας ειχαν αυτην την τακτικη εκβιασμου συζυγων

    1. Προσεγγιζαν την γυναικα
    2. την επειθαν να χωρισει
    3. καλουσαν τον συζυγο να τα "βρουνε με 20.000 ευρω" για να
    γυρισει η συζυγος σπιτι

    4. Αν ο συζυγος δεν τα εδινε τα 20 χιλιαρικα την χωριζαν με δικους τους δικηγορους
    5. την εριχναν στην κομματικη πορνεια σε Καθηγητες πολιτικους κλπ...
    6. Ολα αυτα δηθεν ηταν "φεμινισμος"!
    &. τελος την εκβιαζαν να υιοθετησει παιδια απο δικα τους κυξκλωματα

    Αυτα ωσοπου η Ασφαλεια Ηθων και εκβιαστων τις ανακαλυψε
    Εστι η Δαμανακη Μαρια την κοπανισε για Βρυξελλες γιατι η συλληψη ηταν κοντα!
    Ο Βασιλης Κουλαιδης οπου να ειναι θα συλληφθει για σωματεμποριαπροωθουσε φοιτητρις στην κομματικη πορνεια!

    Αντι-πληροφορηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Kαταγγελια Αποκαλυψη


    Ξερουμε αλλα
    εχω ακουσει οτι η Δαμανακη Μαρια Επιτροπος Ελλαδας με τον Κουλαιδη Βασιλη τον σημερινο ΓΓ παιδειας ειχαν αυτην την τακτικη εκβιασμου συζυγων για να αποσπουν χρηματα

    1. Προσεγγιζαν την γυναικα
    2. την επειθαν να χωρισει δηθεν φεμινιστρια
    3. καλουσαν τον συζυγο να τα "βρουνε με 20.000 ευρω" για να
    γυρισει η συζυγος σπιτι

    4. Αν ο συζυγος δεν τα εδινε τα 20 χιλιαρικα την χωριζαν με δικους τους δικηγορους
    5. την εριχναν στην κομματικη πορνεια σε Καθηγητες πολιτικους κλπ...
    6. Ολα αυτα δηθεν ηταν "φεμινισμος"!
    7.. τελος την εκβιαζαν να υιοθετησει παρανομα παιδια απο δικα τους κυκλωματα - τα φερνανε απο Ιερουσαλημ
    8. απειλουσαν ολη την οικογεναια να μην μιλησει και εξασφαλιζαν ασυλια
    9. Εχει ξαναφτασει στην εισαγγελια και "καλυφτηκε"....

    Αυτα ωσοπου οι καταγγελιες εφτασαν στην Ασφαλεια Ηθων και εκβιαστων τις ανακαλυψε
    Εστι η Δαμανακη Μαρια την κοπανισε για Βρυξελλες γιατι η συλληψη ηταν κοντα!
    Ο Βασιλης Κουλαιδης τωρινος Γ Γ Παιδειας οπου να ειναι πρεπειν να συλληφθει για σωματεμπορια, προωθουσε φοιτητριες στην κομματικη πορνεια δε "αμβτερους" για να πανε μπροστα!

    Εχουν εκβιαστει πολλοι
    H Βασιλεία Χατζηνικήτα είναι Καθηγήτρια «Εκπαιδευτικής Έρευνας στην Πράξη» στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, αναγκαστηκε να χωρισει και να υιοθετησει Παιδι
    Η νυφη της γνωστης τραγουδιστριας Μαριζας Κωχ ...
    Πολλες γυναικες στο κυκλωμα εκβιαστων μεσα στα πανεπιστημια και στο Υπουργειο Παιδειας

    Που ειναι οι φεμινιστικες οργανωσεις αραγε?
    Στο κολπο και πολλες βιζιτουδςε στυλ Μποτσαρη Μακρη Ευανθιας - την βιζιτου Πασοκ και ΝΔ - μναζι την πηδαγανε!

    Να το πατε απευθειας στην εισαγγελια και αν δεν το πατε θα το μαθουμε

    Νικη Βασιλακη
    Αντ-ρεπορτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Kαταγγελια Αποκαλυψη


    Ξερουμε αλλα
    εχω ακουσει οτι η Δαμανακη Μαρια Επιτροπος Ελλαδας με τον Κουλαιδη Βασιλη τον σημερινο ΓΓ παιδειας ειχαν αυτην την τακτικη εκβιασμου συζυγων για να αποσπουν χρηματα

    1. Προσεγγιζαν την γυναικα
    2. την επειθαν να χωρισει δηθεν φεμινιστρια
    3. καλουσαν τον συζυγο να τα "βρουνε με 20.000 ευρω" για να
    γυρισει η συζυγος σπιτι

    4. Αν ο συζυγος δεν τα εδινε τα 20 χιλιαρικα την χωριζαν με δικους τους δικηγορους
    5. την εριχναν στην κομματικη πορνεια σε Καθηγητες πολιτικους κλπ...
    6. Ολα αυτα δηθεν ηταν "φεμινισμος"!
    7.. τελος την εκβιαζαν να υιοθετησει παρανομα παιδια απο δικα τους κυκλωματα - τα φερνανε απο Ιερουσαλημ
    8. απειλουσαν ολη την οικογεναια να μην μιλησει και εξασφαλιζαν ασυλια
    9. Εχει ξαναφτασει στην εισαγγελια και "καλυφτηκε"....

    Αυτα ωσοπου οι καταγγελιες εφτασαν στην Ασφαλεια Ηθων και εκβιαστων τις ανακαλυψε
    Εστι η Δαμανακη Μαρια την κοπανισε για Βρυξελλες γιατι η συλληψη ηταν κοντα!
    Ο Βασιλης Κουλαιδης τωρινος Γ Γ Παιδειας οπου να ειναι πρεπει να συλληφθει για σωματεμπορια, προωθουσε φοιτητριες στην κομματικη πορνεια δε "αμωτερους" για να πανε μπροστα!

    Εχουν εκβιαστει πολλοι
    H Βασιλεία Χατζηνικήτα είναι Καθηγήτρια «Εκπαιδευτικής Έρευνας στην Πράξη» στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, αναγκαστηκε να χωρισει και να υιοθετησει Παιδι
    Η νυφη της γνωστης τραγουδιστριας Μαριζας Κωχ ... τα ιδια επαθε...

    Πολλες γυναικες στο κυκλωμα εκβιαστων μεσα στα πανεπιστημια και στο Υπουργειο Παιδειας

    Που ειναι οι φεμινιστικες οργανωσεις αραγε?
    Στο κολπο και πολλες βιζιτουδςε στυλ Μποτσαρη Μακρη Ευανθιας - την βιζιτου Πασοκ και ΝΔ - μαζι την πηδαγανε!

    Να το πατε απευθειας στην εισαγγελια και αν δεν το πατε θα το μαθουμε

    Νικη Βασιλακη
    Αντι-ρεπορτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ο Γερμανός πρώην υπουργός ξεβρακώνει τον ΓΑΠ: »»»Γνώριζε πολύ καλά..για όλα ! [«Κλειδί», ασφαλώς, ήταν το περίφημο «λεφτά υπάρχουν»...]


    Ο πρώην Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Peer Steinbrück, στο βιβλίο του που τιτλοφορείται “Unterm Strich”, δίνει μία διαφορετική διάσταση στο “ελληνικό ζήτημα”, ενώ μιλάει ξεκάθαρα για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.


    Ένα βιβλίο που τάραξε τα νερά στη Γερμανία και σκόρπισε ανησυχία και στην Ελλάδα, το “Unterm Strich”, δίνει μία άλλη διάσταση του ελληνικού προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Η ΠΟΥΤΑΝA ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ο Γερμανός πρώην υπουργός ξεβρακώνει τον ΓΑΠ: »»»Γνώριζε πολύ καλά..για όλα ! [«Κλειδί», ασφαλώς, ήταν το περίφημο «λεφτά υπάρχουν»...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΑΝΥΠΥΡΚΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΙΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  89. 21 Σεπ 2013 - 3:57:00 μ.μ.

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    7.000 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ
    Print | E-mail

    Ποιοι εκπαιδευτικοί κινδυνεύουν με απόλυση
    ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΑΝΥΠΥΡΚΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Σκουφα 45 - 47

    ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΚΑΤΑΤΑ ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ!
    ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΗΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗς ΕΛΕΝΗΣ ΔΑΝΙΛΗ



    21 Σεπ 2013 - 3:58:00 μ.μ.

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ανω κάτω το Προτυπο Πειραματικο στην Σκουφα 45
    Πειραματικό-Γονείς εναντίον διευθύντριας

    Οργισμένοι οι γονείς των μαθητών ζητούνταν άμεση απομάκρυνση της διευθύντριας (!) του σχολείου. Ένα βήμα πριν από τη διάλυση βρίσκεται το Βαρβάκειο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο, το οποίο εποπτεύεται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Αιτία, η διευθύντρια του σχολείου Ελένη Δανίλη, η οποία φέρεται ότι έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση εις βάρος πέντε καθηγητών προκειμένου να τους οδηγήσει εκτός σχολείου. Πρόκειται για διδάσκοντες οι οποίοι, κατά γενική παραδοχή μαθητών και γονεων, διαθέτουν τα σοβαρότερα προσόντα, με διδακτορικά και μεταπτυχιακά διπλώματα, αλλά τυγχάνει όλοι τους να πρόσκεινται στη Ν.Δ.

    Μάλιστα, οι εν λόγω εκπαιδευτικοί, θεωρώντας αναληθή και συκοφαντικά όσα τους καταλογίζει η διευθύντρια του σχολείου, έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις για να προστατέψουν την επιστημονική και επαγγελματική τους πορεία .

    Οι απειλές και οι ύβρεις

    Τα καμώματα της διευθύντριας, όπως καταγγέλλεται, δεν σταματούν όμως εκεί. Οι μαθητές ισχυρίζονται ότι έχουν δεχτεί ύβρεις, ενώ ορισμένοι από αυτούς έχουν στοχοποιηθεί επειδή συμμετείχαν σε κατάληψη, με απειλές για επιπτώσεις στη βαθμολογία τους. Κατά καιρούς, στο στόχαστρο της κυρίας Δανίλη έχουν βρεθεί και οι γονείς, τους οποίους έχει τρομοκρατήσει με ανυπόστατες φήμες, όπως τις χαρακτηρίζουν οι ίδιοι, ότι τα παιδιά τους δρουν σε παρακρατικές ομάδες. Επιπλέον, οι μαθητές καρφώνουν τη διευθύντρια ότι τους παρότρυνε σε αποχή από συγκεκριμένα μαθήματα, ώστε το γεγονός να αποτελέσει αιτιολογία για την απόλυση των καθηγητών που τα δίδασκαν.

    Γονείς και μαθητές ζητούν την άμεση απομάκρυνση της κυρίας Δανίλη από τη θέση της διευθύντριας, καθώς όχι μόνο δεν έχει καμία διοικητική ικανότητα , αλλά επέβαλε ένα κλίμα τρομοκρατίας . Το ίδιο αίτημα θέτουν και για την υποδιευθύντρια Πόπη Σουρή, την οποία κατηγορούν για σκευωρίες, ύβρεις και κατασυκοφάντηση .

    Η ανάγκη απομάκρυνσής τους γίνεται πλέον ακόμα πιο επιτακτική, δεδομένων των τροποποιήσεων που προωθεί το υπουργείο Παιδείας σε μια προσπάθεια να ξαναγίνουν τα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία θύλακες αριστείας. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο στο Βαρβάκειο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο θέτουν ως βασική προϋπόθεση την αλλαγή των προσώπων που βρίσκονται στις διευθυντικές θέσεις.

    Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    σημερα αποκαλυπεται οτι η κυρια Δανιλη Ελενη εχει ανυπαρκτα πτυχια και εγινε παρανομα διεθυντρια στο Π.Π.Σ.Π.Α.
    κρυβονται τα λαμογια που την στηριξαν Κουμεντος Ιωαννης απατεων
    κΑΡΑΓΙΑΝΝΗς ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟς ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕς ΑΠΙΣΤΙΕς ΣΤΗΝ υΠΗΡΕΣΙΑ
    υΠΟΥΡΓΕ ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΤΩΡΑ
    νΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
    21 Σεπ 2013 - 4:01:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΑΝΥΠΥΡΚΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΙΜΟΥ

    ΕΛΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΕΦΓΕ ΛΟΓΩ ΔΑΝΙΛΗ ΤΡΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. η Ελενη Δανιλη ειναι τραλη απο δανιλητα Κερκυρας
    γφωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση