GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι είναι οι 52 συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη...

Από το http://www.omertanews.gr/ Ο επιχειρησιακός διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των τελικά...

Από το http://www.omertanews.gr/

Ο επιχειρησιακός διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των τελικά 52 συλληφθέντων από την ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν συστήσει κοινοπραξία τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων τοκογλυφίας και εκβιασμών.
Ο Χρήστος Παπαχατζής, παλιός συνδικαλιστής ήταν επικεφαλής της ΠΑΣΚ Εφοριακών από το 1995.
Πηγές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διοχετεύουν την πληροφορία πως αρχηγός της σπείρας με τα τέσσερα πλοκάμια είναι ο Μάρκος Καραμπέρης, γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είχε...
 εμπλακεί στην υπόθεση Κουκοβίνου-Βατοπεδίου και ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του νομού Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Βελόπουλου. Συνελήφθη επίσης, ο Δημήτρης Λαμπάκης, συνεργάτης του Καραμπέρη.
Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται στέλεχος μεγάλης Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, κ. Θεοδώρου όπως αποκαλύπτουν δικαστικές πηγές της πόλης, ενώ όπως ήδη έγινε γνωστό από χθες και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Φερέτης.
Επισης, στην οργάνωση φέρονται αναμεμιγμένοι 3 εν ενεργεία αστυνομικοί, ένας απότακτος αστυνομικός, ένας υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Αθανασιάδης που εργαζόταν ως μέλος της ομάδας ασφαλείας και τραπεζικοί υπάλληλοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, μεταξύ των 52 συλληφθέντων είναι και ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, σερβικής καταγωγής, ο Μίλαν Τζούρτζεβιτς, για τον οποίο υπάρχουν εκτιμήσεις ότι προσήχθη στην Ασφάλεια για κατάθεση και όχι ως ύποπτος, αλλά παρόλα αυτά και μέσα στη σύγχυση που επικρατεί, θα πρέπει να διατηρηθούν όλες οι δυνατές επιφυλάξεις.
Επισημαίνεται ότι η σύλληψη ή η προσαγωγή για κατάθεση του Μίλαν Τζούρτζεβιτς έχει ήδη αναστατώσει τους ποδοσφαιρικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης αλλά και την οικογένειά του.
Η δικογραφία
Η δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος των συλληφθέντων αφορά στις κατά περίπτωση κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της τοκογλυφίας και εκβίασης κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄ επάγγελμα. Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο αστυνομικούς, που κατηγορούνται για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.
Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των πολύμηνων ερευνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε η σύνθεση των μελών, που αποτελούσαν τις τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις, διευκρινίστηκαν οι ρόλοι και η ιεραρχική τους σχέση, εξακριβώθηκε ο τρόπος - μέθοδος δράσης τους (modus operandi), προσδιορίστηκε ο αριθμός των ατόμων που δανείστηκαν διάφορα χρηματικά ποσά με τοκογλυφικούς όρους, εξακριβώθηκαν ιδιώτες και καταστήματα - επιχειρήσεις, οι ιδιοκτήτες των οποίων εκβιάζονταν, προσδιορίστηκε ο τρόπος νομιμοποίησης των παράνομων εσόδων («ξέπλυμα μαύρου χρήματος»).
Η δράση του κυκλώματος
Όπως προκύπτει από την έρευνα, μέλη της μιας εγκληματικής οργάνωσης απαιτούσαν εκβιαστικά χρήματα, για παροχή «προστασίας», από μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, αποκομίζοντας παράνομα μεγάλα χρηματικά ποσά.
Επιπλέον, και οι τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις δραστηριοποιούνταν σε υποθέσεις τοκογλυφίας, καθώς απαιτούσαν εκβιαστικά την καταβολή παράνομων τόκων, από ιδιώτες, στους οποίους παρείχαν διάφορα χρηματικά ποσά, ως δάνεια με υπέρμετρους τοκογλυφικούς όρους, ενώ ενέχονται και σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων απάτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που κατηγορούνται έδιναν πληροφορίες στο κύκλωμα για τους προγραμματισμένους ελέγχους της αστυνομίας έναντι χρημάτων.
Τα χρηματικά ποσά, που αποκόμιζαν από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες, τα νομιμοποιούσαν παράνομα, μέσω κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ που εξασφάλιζαν, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Η αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζεται, με έρευνες σε σπίτια, διαμερίσματα και άλλους χώρους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και των Σερρών. Επίσης, συνεχίζονται και οι προσαγωγές ατόμων, προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή τους στις δραστηριότητες των εγκληματικών οργανώσεων.
zougla

19 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ?
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΝΩ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ
    "ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ".
    ΜΑΤΑΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ,
    ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πα$$οκ ολε..ολε ...ΟΛΕ !!

    ΠΑΣΟΚ-ΛΑγΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΝΑΤΕΤΙΑΣ

    ΠΑΣΟΚ ΜΑΦΙΑ FOR EVER...
    OLE !!!!

    COSTA RICA..ΟΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 18 Ιαν 2012 7:10:00 μ.μ.
    βρεε βλαξ αυτοι ειναι ενοχοι του κοινου ποινικου δικαιου, δηλαδη εκβιαζαν ιδιωτες

    τι σχεση εχει ο παγκαλος και οι ομοιοι του που σπαταλησαν κ φαγαν το ΔΗΜΟΣΙΟ χρημα. ΤΙΠΟΤΑ δεν εμεινε. Ξεκοκαλισαν ολα τα πακετα. Ξυπνα! Ειδικα οι ληστοσυμμοριτες του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε δίνω δε κσανένσ συγχωροχάρτι, αλλά μου έκανε εντύπωση πώς ο αρθρογράφος αναφέρει ένα από τους 45 πως ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και ξεχνά να τοποθετήσει και την πολιτική ταυτότητα στους άλλους! Τέτοια ενημέρωση, τόση αντικειμενικότητα, τόση τέλος ηθικότητα!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΑΡΑ...
    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ο ΣΚΑΪ.GR

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!

    Ψάξαμε και σήμερα στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής σελίδας του Σκαϊ (κλικ) και παρατηρήσαμε μια σειρά από θέματα όπως "με κυρώσεις απειλείται η Ουγγαρία", "Ποδηματά και Παπαστάμκος αντιπρόεδροι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο", αλλά δεν...
    προσέξαμε το μεγάλο των ημερών με τις συλλήψεις στην Θεσσαλονίκη!

    Ως γνωστόν ο skai.gr δεν απεργεί. Και δημοσιεύει συνεχώς αναρτήσεις για την επικαιρότητα.
    Κάτι θα τρέχει μάλλον για να μην επιτρέψει ο Αλαφούζος να παίξει ψηλά το συγκεκριμένο θέμα.
    Θα επανέλθουμε...

    ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ...
    ...ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ.

    Mόλις έφθασαν στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης οι συλληφθέντες για την υπόθεση της τοκογλυφίας. Σε λίγο ένας-ένας θα περάσουν την πόρτα του ανακριτή. Πόσοι από αυτούς θα κριθούν προφυλακιστέοι και πόσοι όχι είναι άγνωστο προς το παρόν.
    Αν και θα...πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως όσοι βαρύνονται με κακουργήματα δύσκολα θα βγουν έξω. Όπως επίσης άγνωστο είναι εάν και κατά πόσο έχουν μεταφερθεί και οι 52 συλληφθέντες.
    Η κυκλοφορία τώρα στους δρόμους γύρω από τη ΓΑΔΘ και το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης έχει απαγορευτεί...
    στις 18:15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το "βρώμικο" στέλεχος του ΣΔΟΕ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$..ΟΚ...ΟΛΕ !!!! ΗΛΙΘΙΕ ΛΗΓΜΕΝΕ ΣΤΟΚΕ ..........ΙΜΜ

    Προσωπική επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι και ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαχατζή. Γνωστός "πασοκτζής" με χρόνια διαδρομή στο κόμμα, είναι εύλογο η σύλληψή του να δημιουργεί περίεργους συνειρμούς για το άλλο σκάνδαλο, αυτό του Καπελέρη και την περίεργη στάση του Βενιζέλου.

    Ο Χρήστος Παπαχατζής, γνωστός συνδικαλιστής, επικεφαλής της ΠΑΣΚ εφοριακών από το 1995 έως και την εποχή Σημίτη και από τα τοπικά μεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Βόρειο Ελλάδα. Τοποθετήθηκε στην νευραλγική αυτή θέση, όλως τυχαίως. Ήταν τόσο... τυχαία η επιλογή του, που συνέπεσε, όπως λένε εφοριακοί, μετά την ανάληψη καθηκόντων υπουργού Οικονομικών από τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

    Μάλιστα, είχε διαδραματίσει κι έναν περίεργο ρόλο, όπως ανακαλύψαμε σε δημοσίευμα του 1995, στην εφημερίδα Μακεδονία.
    Ο Χρήστος Παπαχατζής είχε πρωταγωνιστήσει πριν από χρόνια σε μία χαρακτηριστική για την πολιτική του στάση αλλά και το ηθικό του διαμέτρημα υπόθεση σύλληψης ενός εφοριακού.

    Ο εφοριακός είχε συλληφθεί με σημαδεμένα χαρτονομίσματα αφού είχε προηγηθεί επί μακρόν εντοπισμός και παρακολούθηση του υπόπτου εφοριακού και ενδελεχής προετοιμασία των διωκτικών και εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης προκειμένου να επιτευχθεί η σύλληψή του επ’ αυτοφώρω.
    Κατά την σύλληψη του εφοριακού εμφανίστηκε ένα άτομο το οποίο συστήθηκε ως «συνδικαλιστής» και δήλωσε πως θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ του συλληφθέντος με σημαδεμένα χαρτονομίσματα εφοριακού.

    Ο εισαγγελέας ο οποίος ήταν παρών, έκπληκτος μπροστά στην θρασύτατη στάση του συνδικαλιστή κατά τη σύλληψη, του εξήγησε πως είναι μάταια η οποιαδήποτε εμπλοκή του λόγω των αποδεικτικών στοιχείων που είχαν οι Αρχές στην διάθεσή τους αλλά και ότι η υπόθεση είναι τόσο εξωφθάλμως ανήθικη, ώστε να προκαλεί εντύπωση η εμμονή του να αναμιχθεί.

    Ο «συνδικαλιστής» ήταν βεβαίως ο Χρήστος Παπαχατζής, όστις μετά από χρόνια «προήχθη» κατ’ επιλογή του υπουργού Οικονομικών σε Διευθυντή Επιχειρήσεων Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ.
    _______________________________________________________________
    ΠΑ$$ΟΚ = H XEΙΡΟΤΕΡΗ MAFIA - ΛΗΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΝΗΤΗ ΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ιδιοκτητης νυχτερινων κεντρων".
    --------------------------
    Δηλαδη τι περιμενατε να ειναι το ανθρωπομορφο;
    Ανθρωπος;!

    Νυχτερινα κεντρα δεν γνωριζετε τι ειναι;
    -Μπουζουκτζιδικα
    -Στρηπτιτζαδικα
    -Γαμιστρωνες -μπουρδελα ανευ αδειας-
    -κρυφα καζινο
    -"καπνιστηρια" χασις, μαριχουανας και διακινησης χαπιων
    -κρυφοδανειστηρια με αγνωστο επιτοκιο
    -κυκλωματα δολοφονων αντιπαλων
    -"αντιπροσωποι" εισαγωγων-εξαγωγων λευκης σαρκος
    -τμημα ελεγχου δραστηριοτητων και επιβολης του νομου "της νυχτας"
    - παραρτημα εκβιαστων
    .......

    Αρα προς τι η απορια σας;!!\



    βλακες ειστε;
    ....θελετε και PC !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ////////////////////////////////////

    Όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν είναι λαμόγια.
    'Ολα τα λαμόγια τι είναι;;;

    Χτύπημα μεγάλο της ΕΛΑΣ χθες στη Θεσσαλονίκη.
    Το ότι χθες είχαν απεργία τα ΜΜΕ, χαρακτηρίζεται ως τυχαίο γεγονός.

    Το ότι οι συλληφθέντες ήταν από τους πολέμιους της διαφθοράς και υπέρμαχοι της διαφάνειας, αποτελεί και αυτό τυχαίο γεγονός.

    Το ότι οι φερόμενοι ως ύποπτοι, ανήκουν στο βαθύ ΠΑΣΟΚ και αυτό τυχαίο γεγονός.

    Το ότι το γεγονός έγινε λίγες μέρες μετά τη φασαρία που προκάλεσαν οι οικονομικοί εισαγγελείς και αυτό τυχαίο γεγονός.

    Δεν είναι τυχαία γεγονότα.
    Είναι πολιτική δίωξη της "φασιστικής δεξιάς". χιχιχιχιχ..
    ___________________________________
    Όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν είναι λαμόγια.
    Τελικά όλα τα λαμόγια είναι ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όργιο παρανομίας διαπράττεται στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής, χωρίς ωστόσο το Λιμενικό, που είναι αρμόδιο για την αστυνόμευση του χώρου, να πράττει τα δέοντα. Πολεοδομική ασυδοσία, αγορανομικές παραβάσεις, αλλά και σκληρά ποινικά αδικήματα, όπως προστασία εστιατορίων και νυχτερινών κέντρων, γίνονται κάτω από την μύτη των Αρχών και ενώ «όλοι γνωρίζουν», όπως λένε οι καταγγέλλοντες, ουδείς τολμά να εφαρμόσει την νομιμότητα. Η πρόσφατη σύλληψη του αξιωματικού του Λιμενικού, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επειδή χρησιμοποιώντας πλαστές σφραγίδες και έγγραφα, εξέδιδε άδειες επαγγελματικών σκαφών, έχει αναζωπυρώσει τις καταγγελίες για οργανωμένα κυκλώματα που δρουν στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Παρ΄ όλο που ο χώρος θεωρείται αρχαιολογικός, και την τελευταία λέξη για οποιαδήποτε οικοδομική δραστηριότητα την έχει η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, και παρά τους αυστηρούς νόμους, η αυθαίρετη δόμηση οργιάζει, αλλοιώνοντας τον χαρακτήρα των κτιρίων και του χώρου. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, αναφέρουν οι καταγγέλλοντες, είναι η περίπτωση ενός υπεραιωνόβιου κτιρίου, που παλαιότερα λειτουργούσε ως ξενοδοχείο, το οποίο λόγω της αρχιτεκτονικής αξίας του, έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο. Όπως δείχνουν φωτογραφίες, το διατηρητέο κτίριο που λειτουργεί ως εστιατόριο-ταβέρνα, έχει σκεπαστεί εξ' ολοκλήρου από στέγαστρα και πέργκολες, που εκτείνονται αρκετά μέτρα εμπρός του με αποτέλεσμα το παλαιό κτίριο να... εξαφανίζεται. Το προεδρικό διάταγμα όμως είναι σαφές: απαγορεύει αυστηρά την κατασκευή και τοποθέτηση πλαστικών στοιχείων τα οποία αλλιώνουν την μορφή των εγκεκριμένων σκιαδίων και λειτουργούν ως υπαίθριο κατάστημα. Επίσης, μεταξύ πολλών άλλων απαγορεύεται οποιαδήποτε τοποθέτηση στοιχείων ξένων προς την αισθητική των kτιρίων ψυγεία, πάγκοι, ομπρέλλες κλπ). Η φωτογραφία όμως αποδεικνύει ότι ο νόμος δεν γίνεται σεβαστός, χωρίς το Λιμενικό να αντιδρά στις παρανομίες, όπως φαίνεται από τις μηχανές των ψυγείων που βρίσκονται προκλητικά κρεμασμένες στους τοίχους πάνω από τον δρόμο και την κατασκευή για ομπρέλες που αυθαίρετα έχει εντοιχιστεί στο σημείο. Ακόμη όμως και δίπλα στο κτίριο της Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, έχουν δοθεί παράνομες, κατά τους καταγγέλλοντες, άδειες για υπαίθρια καταστήματα. Η ......επικοινώνησε με τον Λιμενάρχη Χανίων Α. Δασκαλάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, χώρο αρμοδιότητας του Λιμενικού, δεν συμβαίνουν παρανομίες και ειδικά πολεοδομικές παραβάσεις, αλλά όταν αυτές συμβαίνουν καταγγέλλονται. Ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, λέγοντας ότι πρέπει να υποβληθούν δια της υπηρεσιακής οδού και επισήμως να λάβουμε απάντηση. Ο δήμαρχος Χανίων Μ. Σκουλάκης, στο ίδιο πνεύμα, απάντησε ότι μόνο μικροπαρανομίες έχει υπ΄ όψη του, τις οποίες οι αρχές χειρίζονται σύμφωνα με το νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπούλες μου ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ψηφίσετε πάλι;... Σας αρέσει το δούλεμα;


    Η πείνα χτυπά κόκκινο, θέλοντας και μη θα βγούμε όλοι από τα καβούκια μας, και δεν θα υπάρχουνε τότε δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, φασίστες , προοδευτικοί, ΑΛΛΑ πεινασμένοι και χορτασμένοι...

    Η μάχη τότε θα είναι ο θάνατος σου η ζωή μου , αλήθεια βλέπετε ΦΩΣ από πουθενά;

    Άντε και κάναμε εκλογές και βγάλαμε τον Σαμαράκη, τον Μυταράκη, τον κάθε Καρατζαφεράκη και τον Παπάράκη, κ.τ.λ...

    Θα τους ακούμε να μας λένε οι ίδιοι και οι ίδιοι, υπομονή και σε ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ θα φτιάξουνε τα πράγματα..

    Θέλω να πιστεύω και ελπίζω να ζω να δω το ΑΙΜΑ τους, των παιδιών τους, των σκυλιών τους να χύνετε ποτάμι..

    (Με πήρε φίλος μου τηλέφωνο και μου έλεγε ντρέπομαι είμαι 53 ετών άνεργος και βλέπω την κόρη μου με δυο πτυχίο με μεταπτυχιακό να κάνει την σερβιτόρα σε καφετερία που συχνάζουν αλλοδαποί,(δεν είναι κακό η δουλειά είπα, η δουλειά δεν είναι ντροπή,όλες της γνωστές μαλακίες που λέμε όλοι μεταξύ μας) ναι μου λέει αλλά να σερβίρει, να την παρενοχλούν, και το αφεντικό της να κλίνη τα μάτια λέγοντας της μην μιλάς από αυτούς ζεις όπως εγώ )

    Έτσι είναι ΜΩΡΕ κατάντησαν την Ελλάδα μας, η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ σήμερα η κόρη μας, που της αξίζει μια άλλη τύχη και εμείς καθόμαστε ΌΛΟΙ και βλέπουμε να της πιάνουν τον ΚΩΛΟ της κόρης μας της μάνας μας της γυναίκας μας της αδελφή μας ΓΙΑΤΙ; για να φάμε!!

    Και έχουμε όλα τα αφεντικά της σημερινής φασιστικής κυβέρνησης και αντιπολίτευσης να μας λένε να μην ας τους πιάνουνε τον ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ;;

    Πολιτικοί, Κομματόσκυλα,νονοί, δικαστές, μπάτσοι, τσάτσοι, αθλητικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι,τραπεζικοί, Γιατροί, ,δικηγόροι ΕΊΝΑΙ ΣΆΠΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ 90%, έχει μείνει ένα 10% να παλεύει το ΚΑΚΟ μέσα στο ΚΑΚΟ και που τους κατασπαράσσουν όταν τους χαλούν την πιάτσα πόσοι τίμιοι άνθρωποι φαγώθηκαν σε να επιπλέουν τα γνωστά ΣΚΑΤΆ που μας σώζουνε κάθε ήμερα ΤΏΡΑ ΚΑΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!37 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ

    ΣΚΑΤΆ ΝΑ ΦΆΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΌ ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ ΑΥΤΌ ΖΟΎΜΕ ,ΛΊΓΟ ΠΟΛΥ ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΌΛΟΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΉΚΩΣΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΌ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ (ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΕΡΈΘΙΣΗΣ)

    Μπούτζουκας Θ.Τ Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καμια συλληψη απο αθηνα μερια θα δουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, τον προστάτη τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 18 Ιαν 2012 7:31:00 μ.μ.

    ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΖΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΙΤΑΡΩ,
    ΠΑΛΙΟΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟ PLAY STATION ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΕΚΟΣ.
    ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ '90 ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΦΛΙΤΕΣ, ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑ...ΖΗΤΩ

    ΤΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΩΘΕΝ

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ
    ΚΙΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙΣ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ?
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ.
    ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ.
    ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και οι ΠΑΣΟΚτσήδες που είχαν
    λυσσάξει με τους "κουμπάρους",
    τώρα κάνουν μόκο.
    Άφησαν τον ΙΜΜ,στις 7:32 να βγάλει
    το φίδι απο την τρύπα.
    Τουλάχιστον το κάνει αξιοπρεπώς.
    Αλλά πάντα ισχύει το εξής:
    Koμματικός = Μη αντικειμενικά σκεπτόμενος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ..........ΣΑΒΟΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΝΩ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ
    "ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ".

    ΕΕΕ!!! βέβαια αυτός τρώει τα σφαχτά που τρώνε τη χλόη των βοσκοτόπων (1+30"), κι εμείς τρώμε τα πολιτικά κόπρανα των ανύπαρκτων εριφίων του, καθώς είναι και ιδιοκτήτης βοσκότοπου , και ΠΛΗΡΕΙ ΟΛΕΣ τις προυποθέσεις των ΝΟΜΩΝ και των ΑΞΙΩΝ ενός πολιτικού που σέβεται τα ΔΙΚΑΙΑ της Εκκλησίας του Δήμου, όπως κι ο ΒΟΣΚΟΤΟΠΑΚΙΑΣ Καρατζαφέρης του ΛΑ.Ο.Σ κι ο Μαυρίκος του ΚΚΕ. κι άλλα ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ φυντάνια που συνδράμαν στο σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο, κάνοντας την πάπια δια της σιωπής, ΚΑΙ για λόγους ΕΞ ιδίου συμφέροντως, με λίγα λόγια θα επρεπε κάθε σβόλος των κόπρανων των εριφίων να έχει αξία πανω από ΕΝΑ ΕΥΡΟ, μετά από ένα απλό υπολογισμό της βοσκοπούλας στη Σκυροπούλα.

    Αυτούς ομως κανείς δε θα τους κουνίσει γιατί είναι και εξ ιδίου συμφέροντως θεματοφύλακες των ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ των νταβατζήδων των θυσιών των αγωνιστών του 1821

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση