GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

9 μήνες και 3.000 ευρώ για τον δολοφόνο του Ρήγα...

Από το http://www.adespoto.gr/ Ραντεβού έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων έδωσαν χθες όλοι οι φιλόζωοι που έμαθαν για το φρικτό έγκλημα ...


Ραντεβού έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων έδωσαν χθες όλοι οι φιλόζωοι που έμαθαν για το φρικτό έγκλημα του αλλοδαπού που κατ' εντολή των Ελλήνων εργοδοτών του προσπάθησε να σκοτώσει αδέσποτα σκυλιά με βαριοπούλα, όπως...
είχαμε δημοσιεύσει στο adespoto.gr.
Η δίκη και την υπεράσπιση της φιλοζωϊκής πλευράς και του δύστυχου Ρήγα, του σκύλου που έχασε τη μάχη για τη ζωή ανέλαβε ο ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Θάνος Πλεύρης.
9 μήνες και 3.000 ευρώ η ποινή ( εξαγοράσιμη ) απο το δικαστήριο

5 σχόλια

  1. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕΕΕεεεΕΕεεΕΕ??? το τζάμπα!!! μάγκα?? ευκαιρία που άρπαξε για δόξα! Μα θα μου πεις τώρα, ο ΛΑΟΣ έχει ξεπουληθεί ΚΑΙ ΜΕ Τη κηπο-ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ σφραγίδα του ΛΑ.Ο.Σ., δεν υπάρχουν περιθώρια για ΑΛΛΕΣ πολιτικο-δικονομικές δόξες του πεζοδρομίου, ούτε για φαΐ του ήλου.

    Από την άλλη ο Πάγκαλος που εξαφάνισε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποίμνιο του,(1+30") ΑΛΛΑ κράτησε ΚΑΙ την αξία των αργυρίων και το βοσκοτόπι ΟΠΩΣ κι μεγάλος αρχηγός του κόμματός του ΛΑ.Ο.Σ., ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ, καθώς κι άλλοι της συλλογής ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ του δανειοδοτούμενου σιναφιού από αγγλεταίρες αεριτζίδες ιδιώτες τραπεζίτες

    Πως θα την πέσεις όμως "πλευρικά" για ψήφους με ένα τέλειο συνδυασμό απωθημένων, όταν αυτόν που τον αντιμετωπίζεις σαν κοπρόσκυλο(..του αλλοδαπού..) πολιτικά, σε δίκη με σαδομαζοχιστική έκσταση τα δικαιώματα των σκύλων ΤΑΧΑΤΕΣ υπερασπίζεις!

    Εσένα θα σε περάσω αφιλοκερδώς στη
    απέναντι όχθη της αιωνιότητας του "πολιτικού ΑΧΕΡΟΝΤΑ
    , μιας και δεν αποκλείεται σαν δάφνος να ανήκεις κι εσύ στην ίδια ευγενική καταγωγή, της χλόης των αερίων του πάτου της Μεσογείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρέμασμα στον πούστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε ςος μας εχεις ζαλισει με τις αηδιες σου πανε πιες τιποτα και ηρεμησε.το θεμα ειναι η κτηνωδιο του ζωου και οχι ποιος ηταν κατηγορος η αν ο αλλοδαπος εδρασε κατοπιν εντολης του ελληνα εργοδοτη του κατι το οποιο δεν αναφερεται στην αποφαση του δικαστηριου.οσο για την ποινη ψιχουλακια γαμω τη δικαιοσυνη σας.αν πιεις δυο ποτακια και σε τσιμπησουν τρως χειροτερα,αλλα τι περιμενεις στην μπανανια,δεν ηταν ο ρηγας φαινεται κανενος επωνυμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΖΩΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΑΤΕΡΤΑΛ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση