GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο άρθρο 99 ο Κωστόπουλος...

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece , ο ιδιοκτήτης της ΙΜΑΚΟ ,Πέτρος Κωστόπουλος έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για...

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, ο ιδιοκτήτης της ΙΜΑΚΟ ,Πέτρος Κωστόπουλος έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για...
 την υπαγωγή στο άρθρο 99.
Η κατάσταση στα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου είναι τραγική με απλήρωτους εργαζόμενους εδω και μήνες.Το πιθανότερο, μέχρι την Παρασκευή ο εκδότης να έχει καταθέσει την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.

21 σχόλια

  1. Αλοιμονο στους εργαζομενους,απληρωτοι τοσους μηνες,οσους το ζευγαρακι του λαιφσταιλ ετρεχε στα Ναυαρινο και Μυκονο αγκαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τωρα;

    τι θα διαβαζει ο χρυσοχοιδης;
    πως θα ξαλαφρωνει ο αγνος πασοκος;

    επιδοτηση αμεσως στον κ.κωστοπουλο..

    τους μαλακες πολλοι εμισησαν
    την ψηφο τους ουδεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στον κορυδαλλο..
    να θυμηθει την τεχνη που τον ανεδειξε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σε προετοιμαζω και για τα επομενα επεισοδια..

    οι παλιοι πασοκοι
    θυσιαζονται τωρα για το κινημα
    τραβωντας την οργη του κοσμου..

    οταν θα βγουν αυτοι
    που εγραψαν το μνημονιο,
    (τωρα κρυβονται επιμελως)
    με υφος σοβαρου τεχνοκρατη,
    με πτυχια και διδακτορικα,
    με τιμητικους τιτλους αλλοδαπης,
    με βαρια βιογραφικα,
    με πληρη υποστηριξη μεγκα-σκαι,
    και θα σου λενε οτι εσωσαν την πατριδα,
    δεν θα τσιμπησεις και παλι;
    δεν θα τους ψηφισεις
    ως την μονη ελπιδα τηε χωρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΤΑΞΗΣ,ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ.

    ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ .... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΟΥ ,ΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΑΚΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί μες᾿ στ᾿ ἀχρεία τους σπλάχνη
    τὸ φαγὶ καὶ τὸ ποτὸ
    σὲ φαρμάκι δὲν ἀλλάχνει,
    νὰ τοὺς φάει τὸ σωθικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ

    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ ΤΗ ΜΠΙΛΙΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΜΑΘΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΒΛΕΠΕΣ .
    ΗΡΘΑΝ ΚΙ ΕΦΕΡΑΝ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΙΧΝΗ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάλι στις αφίσες θα γυρίσει το χρυσό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80 ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΤΥΠΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....... ΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ίνδαλμα της νεολαίας, που μας το μοστράρουνε τα κανάλια τους. Να τον χαίρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΤΕΝΤΥ ΜΠΟΙΣ ΤΟ ΡΑΜΟΛΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Συνελήφθη ο Σεραφείμ Φυντανίδης για χρέη 300.000 προς το Δημόσιο"

    Συνελήφθη ο γνωστός δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης, επί τρεις δεκαετίες διευθυντής της Ελευθεροτυπίας, καθώς μετά από έλεγχο της ΔΟΥ Ψυχικού αποκαλύφθηκε ότι ομόρρυθμη εταιρεία στην οποία είναι μέτοχος έχει οφειλές προς το δημόσιο, συνολικού ύψους -κεφάλαιο, πρόστιμα και τόκοι- 300.000 ευρώ.

    Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο των βιβλίων της εταιρείας «Επιχειρήσεις ΜΜΕ Σεραφείμ Φυντανίδης και ΣΙΑ», την οποία δημιούργησε ο Σεραφείμ Φυντανίδης όταν βγήκε στη σύνταξη...
    , προέκυψε πως χρωστά δεκάδες χιλιάδες ευρώ και ενώ του έχουν καταλογιστεί και σημαντικά πρόστιμα, δεν τα έχει πληρώσει.

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον κ. Φυντανίδη είχε γίνει σύσταση για να ρυθμίσει τις οφειλές της εταιρείας του αλλά δεν το έπραξε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr , o γνωστός δημοσιογράφος κατέβαλε προσπάθεια να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

    Επιπλέον σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αναζητείται και η σύζυγός του, Βιργινία Βεντουράκη, για χρέη προς το Δημόσιο.

    Είναι η γνωστή κυρία, που αφού έφαγε κάνοντας την κατασκευάστρια στους Ολυμπιακούς αγώνες, σε τηλεφώνημα που είχε παρουσιάσει παλαιότερα ο Ζούγκλας μας αποκαλούσε "λαουτζίκο"... επειδή προφανώς δεν έχουμε βίλα στην Τήνο με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων όπως έχουν τα λαμόγια στην περιοχή που ονομάζεται "όρμος Φυντανίδη"!!!

    Η βίλα του Φυντανίδη στην Τήνο

    Να θυμίσουμε τις λαμογιές τους όπως τις περιγράφει ο Ζούγκλας στο ΒΗΜΑ:

    (Ο Φυντανίδης) Εξέδιδε πιστοποιητικά δεοντολογίας, έκανε καταγγελίες για τον βασικό μέτοχο και τη διαπλοκή των εκδοτών για την ανάληψη δημοσίων έργων, την ίδια ώρα που κάποιοι από την εφημερίδα έπαιρναν έργα από την πίσω πόρτα. Αυτό είδαμε από το ρεπορτάζ για τη Βιργινία Βεντουράκη, τη σύζυγο του Φυντανίδη. Οτι την ίδια ώρα που η εφημερίδα επετίθετο εναντίον των Ολυμπιακών Αγώνων, της ανάληψης των εργολαβιών και όλων των υπολοίπων, έπαιρνε έργα. Και μάλιστα τα έπαιρνε με τον χειρότερο τρόπο. Δηλαδή έπαιρνε έργα χωρίς να έχει κανένα know how, χωρίς στο παρελθόν οι εταιρείες αυτές να έχουν καμία σχέση με κατασκευή έργων, χρησιμοποίησε μια εταιρεία, την Ντεμπούρ, η οποία δεν έχει σχέση με τα έργα που κατασκεύαζε, βάζοντας ενδιάμεσα μια άλλη, τη Μεγασόκ, από την Πτολεμαΐδα, η οποία - άκουσον, άκουσον - ιδρύθηκε από υπαλλήλους της ΔΕΗ φίλους του Εξαρχου. Ολα αυτά δημιουργούν μια γκρίζα εικόνα που προβληματίζει πολύ αν τελικά ο Μπόμπολας έχει κάποιο δίκιο. Γιατί μπορεί να είναι διαπλεκόμενος, όμως είχε μια σοβαρή κατασκευαστική εταιρεία. Επαιρνε έργα και παρέδιδε έργα. Δεν πούλαγε κηροπήγια, εξαπτέρυγα, σουρωτήρια, κατσαρόλες, και έπαιρνε κατασκευή έργων παραδίδοντας έργα ελλειμματικά, προβληματικά και με υπερκοστολόγηση».

    - Πώς προκύπτει ότι τα έργα αυτά είναι προβληματικά;

    «Τα έργα καταρρέουν. Επεσαν ολόκληρες πλευρές και παραλίγο να σκοτώσουν αθλητές. Μιλάω για το έργο του Αγίου Κοσμά. Γιατί τα έργα είναι πολλά. Δεν είναι μόνο προβληματικά. Είναι απίστευτα προβληματικά. Σάπια, μπάζουν από παντού, πέφτουν οι πλευρές, ανοίγουν τρύπες, μπαίνουν νερά μέσα, πλημμυρίζουν.
    Τρεις φορές αναβλήθηκε το έργο και τρεις φορές ο Πρωθυπουργός δεν μπορούσε να πάει να κάνει τα εγκαίνια».


    ΠΩ ΠΩ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΒΑΛΛΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΔΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΗ ΟΛΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΒΑΞΟΥΝ.


    Για να πληρώσει τα χρέη πήρε εκπομπή στην ΕΡΤ ο Σεραφείμ... Από όπου αρπάξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. bre to agori to omorfo ti epathe...kai tora??/ti tha apoginei i omorfi ginaikoula tou kai ta tria koritsakia tou???sigura tha brethei kapios kaloproeraitos na boithisei......ase re lamogio kostopoule..olo dithen kai malakia eisai kai eisouna....i mikonos se marane kai to dancing on ice....lamogiaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βίντεο: Έκλαψε όλη η Ελλάδα με το δράμα του ΠΑΣΟΚοσκυλου Κωστόπουλου... παραλίγο να δακρύσει για την κοροϊδία του στους εργαζόμενους...

    Δείτε το "συγκινητικό" βίντεο με το τομάρι που έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και έχει απλήρωτους επί μήνες τους εργαζόμενους.

    Τον φίλο του Λαλιώτη που επί 30 χρόνια ρουφάει αεριτζίδικα το αίμα του λαού και από τις εκπομπές του εξισώνει τον ΓΑΠ με τον Σαμαρά.
    Περνάει δύσκολα λέει όλη τη βδομάδα!!!

    Και εγώ γιατί τον βλέπω κάθε βράδυ να κάνει χαβαλέ στην πλάτη όσων έχει φεσώσει; Όλοι αυτοί πότε θα αποκτήσουν βήμα στην ΤιΒι να "συμμεριστούν το δράμα του":

    Νεογιαπηδες βχαχοΠΑΣΟΚΟΙ αφισσοκολητές, που εγιναν νεοπλουτοι με λεφτα ξενα που τους χορηγηθηκαν παρανομα και τωρα καλουμαστε να πληρωσουμε ολοι εμεις.

    ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ...είναι Καρχι@άκη μου...συνομωσία και αυτό...
    ΚΡΕΤΙΝΕ...ΑΡΧΙΑΛΗΤΑΡΑ..ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ...κανταϊφη μισθοφόρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΟΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΙΛΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΖΕΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ρε βρωμερά σκουλίκια πότε θα εμφανιστεί μιά νέα 17Ν γιά να ξεβρωμήσει ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Yπαρχουν βεβαια και μερικα λαμογια-μπλογκερς που εκαναν γαργαρα την ειδηση για την συλληψη του σερ Φυντανιδη!
    Τι λες ρε τσιφλιμαγκα απο την Πατρα;
    O VENTOYZAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι ντροπιασμένοι της Ελλάδας,
    οι ξεφτιλισμένοι, Φυντανίδης και Κωστόπουλος, παρουσιάζοντε σαν διάσημοι και πετυχιμένοι ενώ είναι λαμόγια του κερατά. Τώρα τους καταλάβαμε , και τους γράφουμε εκεί που δεν λέγεται.
    Αλλά και οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που τους προσκυνούσαν και τους πρόβαλανε σε εμάς τους ανυποψίαστους , είναι χειρότεροι από αυτούς.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τέλος στη «σιωπή των αμνών»

    Στην ΙΜΑΚΟ είμαστε απλήρωτοι για περισσότερο από τρεις μήνες. Παρά τις διαρκείς ενοχλήσεις μας προς την εργοδοσία, η τελευταία αρνείται να μας καταβάλει τα δεδουλευμένα μας. Ο μεγαλοκαρχαρίας και τραμπούκος Πέτρος Κωστόπουλος -είχε απολύσει τις εκπροσώπους των εργαζομένων με συνοδεία αστυνομικών- λειτουργεί εκβιαστικά και προωθεί την αμισθί ομηρία των εργαζομένων υπό την απειλή της ανεργίας. Έχοντας θησαυρίσει τόσα χρόνια στις πλάτες των εργαζομένων μάς πετάει στον δρόμο. Πριν από έναν μήνα περίπου χαρακτήρισε τους απλήρωτους υπαλλήλους του «τσιμπούρια στον σβέρκο του» και ζήτησε να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά για να σώσουμε την εταιρεία του. Άραγε έτσι δουλεύετε εσείς και η σύζυγός σας στον ΑΝΤ1, απλήρωτοι; Απολαμβάνοντας εσείς και η σύζυγός σας τη δημοσιότητα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι θα γίνει και μαθαίνουμε από διάφορες ιστοσελίδες ότι ετοιμάζετε προσφυγή στο άρθρο 99. Κύριε Κωστόπουλε, οι εργαζόμενοι ξύπνησαν και δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα χέρια. Θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο τα δεδουλευμένα μας, αφού εσείς με τις πλάτες της πολιτείας μάς εμπαίζετε. Με αλληλεγγύη, ενότητα και αγώνα θα μας βρείτε απέναντί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση