GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξόρυξη λιγνίτη στην Κορώνη...

Από τον ΑΓΓΕΛΟ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Το τελευταίο διάστημα επανήλθε το θέμα της εξό...

Από τον ΑΓΓΕΛΟ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το τελευταίο διάστημα επανήλθε το θέμα της εξόρυξης λιγνίτη στην ευρύτερη περιοχή της Κορώνης.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου συζητήθηκε το θέμα ύστερα από πρόταση που υπέβαλαν από κοινού ο συνδυασμός της παράταξής μου «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και ο συνδυασμός του κ. Πετράκου « ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», καθώς επίσης και από ...
ορισμένους Περιφερειακούς Συμβούλους .
Από το 2005 είχα πάρει σαφή και δημόσια θέση κατά της εξόρυξης του λιγνίτη , δηλώνοντας την έντονη ανησυχία μου για τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις στην περιοχή , καθώς και για την γεωργική και την τουριστική απαξίωση και υποβάθμισή της Κορώνης και της ευρύτερης περιοχής της Πυλίας.
Την θέση που είχα τότε συνεχίζω να την υποστηρίζω και τώρα και μάλιστα πιο έντονα . Γιατί δεν κρύβω ότι με ανησυχεί ιδιαίτερα η επιμονή και η επαναφορά του θέματος για Τρίτη φορά. Εξάλλου η θέση μου αυτή ήταν και είναι και θέση της ευρύτερης παράταξής μου .
Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι η πολιτική αποδοχή μιας τέτοιας απόφασης πρέπει να είναι σύμφωνη με τις εκφρασμένες λογικές επιθυμίες και ανάγκες καθώς και τα αληθινά συμφέροντα των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής και όχι να προηγείται αυτών.
Θέλω να γνωστοποιήσω στους πολίτες της Κορώνης , της Πυλίας , της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου ότι ποτέ δεν έλαβα το λόγο και κυρίως τον Δημόσιο λόγο χωρίς να έχω πλήρη αναλυτική και σφαιρική γνώση του αντικειμένου και κυρίως όταν γι αυτό απαιτούνται ειδικές γνώσεις .
Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας τα blogs βρήκαν πεδίο να με απαξιώσουν πολιτικά με ακατανόμαστες ύβρεις και αισχρές συκοφαντίες προκειμένου να εξαργυρώσουν τυχόν πολιτικές υποχρεώσεις , τους παροτρύνω να συνεχίσουν και την απάντηση θα την πάρουν από τον Μεσσηνιακό λαό.

1 σχόλιο

  1. Μαλακιες. Η λυση ειναι ΜΙΑ:
    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση ολοκληρης της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Καμμια κουβεντα. Καμμια συζητηση.
    Αστους να ουρλιαζουν.. Αμα τους περασεις την θηλεια και τραβηξεις την καταπακτη ,σε 3 λεπτα πανω κατω θα σταματησουν να κλωτσανε..
    Θα ειναι ψοφια σκυλια και ..ακινδυνα .

    Οι μπασταρδοι οι ανεπαγγελτοι οι αχρηστοι οι πουστηδες οι ρουφιανοι,οι τυχοδιωκτες οι ελεεινοι οι τιποτενιοι..

    Ξεκινσαν νηστικα ,τα δοντια τους βρωμαγανε απο την πεινα,τα ειχε κοψει η μαλακια και η αφραγκια και σε δυο τρια χρονια ,μπαινοντας στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια γινανε με λεφτα,με βιλλες με αυτοκινητα και κυριως λαδωσε το αντερο τους ..

    Και αφου λαδωσε το αντερο τους αρχισαν να ψαχνουν και για γκομενες!!
    Δειτε τους..
    Τα πιο πολλα απο αυτα τα σκυλια χωρισαν τις συμβατικες τους γυναικες,αυτες που τους ειχαν δωσει με προξενειο οταν τα ειχε κοψει η μαλακια και η αφραγκια και βρηκαν ..καινουργιες!!
    Βρηκαν γκομενες!! και ξαναπαντρευτηκαν τα τιποτενια τζογλανια ..
    Και μαλιστα μερικα απο αυτα κανουν και τους "καινουργιους" γαμους προκλητικα δαπανηρους ..
    Ακομα και στα Παρισια!!!

    Λοιπον ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτα τα σκυλια .
    Χωρις οικτο. Χωρις ελεος.
    Και ΑΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση