GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κ. Κουλούρης...

10 σχόλια

  1. Εφραίμ: Ο πλέον προνομιούχος κρατούμενος των φυλακών

    Μόνο την Αγία Ζώνη δεν του έχουν ζητήσει του ηγούμενου Εφραίμ να πάει στον Κορυδαλλό. Ο προφυλακισμένος εδώ και δύο εβδομάδες Αρχιμανδρίτης που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου αποτελεί, όπως υποστηρίζουν αρκετοί, τον πλέον προνομιούχο κρατούμενο στην ιστορία των φυλακών.

    Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι κρατείται μόνος του σε ειδική πτέρυγα των φυλακών, στο κελί που βρίσκεται απέναντι σε αυτό του τελευταίου χουντικού κρατούμενου Νίκου Ντερτιλή (αυτοί οι δύο είναι και οι μόνοι σε ολόκληρη τη φυλακή που έχουν ατομικό κελί). Είναι και το ότι καθημερινά του παραχωρείται ειδικό γραφείο για να δέχεται τους δεκάδες επισκέπτες του, χωρίς πάντα να τηρείται το ωράριο του επισκεπτηρίου. Εκεί υποδέχεται πολιτικούς, Μητροπολίτες και απλούς πιστούς και εκεί παραλαμβάνει τα... πεσκέσια που του πηγαίνουν, τα οποία και καταναλώνει στο κελί του.

    Ο ίδιος ο ηγούμενος υποστηρίζει ότι η δίωξή του είναι πολιτική και δηλώνει την πίστη του ότι σύντομα θα επιστρέψει στο Αγιο Ορος και στα καθήκοντά του. Με τα μαύρα του ράσα και το μοναστικό του σκούφο αποτελεί μια ιδιαίτερη φιγούρα των φυλακών που προσεύχεται συνεχώς και μάλιστα έχει ζητήσει να ιερουργεί στο εκκλησάκι των φυλακών του Κορυδαλλού. Η... πρεμιέρα έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στην πρωτοχρονιάτικη λειτουργία όπου καθήκοντα δεξιού ψάλτη άσκησε ο επίσης προφυλακισμένος Ιάκωβος Γιοσάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τηρούν πια ούτε τα προσχήματα. Είναι γελοίο αλλά και τραγικό ότι αυτοί κυβέρνησαν 25 χρόνια, έφτιαχναν νομοσχέδια, διόριζαν διευθυντές, έκαναν προσλήψεις, αποφάσιζαν για την παιδεία και την οικονομία.

    Αυτοί που δεν θα τους ήξερε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους νομοθετούν και θέτουν εαυτούς υπεράνω του νόμου!

    Αλλά το πιο τραγικό είναι ότι διαπαιδαγώγησαν και διέπλασαν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή τους, για αυτό δεν εξεγέρθηκαν ακόμη και οι πέτρες με όσα βλέπουμε τα 2
    (για να μην πω τα 20) τελευταία χρόνια. Κάθονται και βλέπουν αυτό το βίντεο με αυτόν τον οχετό αμοραλισμού και κατινισμού λες και βλέπουν σκηνή από ελληνική σαβουροσειρά της tv.

    Ένα χυδαίο σαβουροσήριαλ έγινε η πολιτική και η ζωή σε αυτόν τον τόπο και γνωρίζουμε τους σεναριογράφους και τους ατάλαντους πρωταγωνιστές, αλλά καθόμαστε και παρακολουθούμε απαθείς.


    Και προφανώς ο 15χρονος γιος του Κίμωνα Κουλούρη, που έβλεπε τον πατέρα του να περνάει 2-2 τα κόκκινα φανάρια και να μιλάει στους αστυνομικούς σαν να ήταν οι Πακιστανοί του αγροκτήματός του, έχει διαπαιδαγωγηθεί ανάλογα, το “καημένο”.
    Και μαζί τους δύο ολόκληρες γενιές Ελλήνων.


    Δυστυχώς, Κουλούρηδες μπορεί να υπήρχαν σε όλα τα κόμματα, αλλά Κουλούρηδες υπουργούς και μάλιστα επί συναπτά έτη,
    ΜΟΝΟ το ΠΑΣΟΚ έβγαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. … Μήπως μπορεί κάποιος να μας πει αν ο ”κύριος” Κουλούρης , όταν κατάφεραν τελικά οι αστυνομικοί να τον σταματήσουν , άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του, ή κατέβασε απλώς το παράθυρο ? ..

    Το ρωτάω γιατί ( απ’ όσο ξέρω – και ξέρω καλά) , εάν δεν άνοιξε ο ίδιος την πόρτα του , ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ στους αστυνομικούς να την ανοίξουν , διότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει ηλεκτρονικό σύστημα που αποτρέπει το άνοιγμα των θυρών από έξω …
    Μικρή λεπτομέρεια να μου πείτε , αλλά έχει , νομίζω , την σημασία της για τα λεγόμενα του ….

    Κατά τ’ άλλα , τι να σχολιάσει κανείς … …
    _________________________________
    Κάθε εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα έχει τις νύχτες των μεγάλων μαχαιριών του, αυτό γιατί να αποτελεί εξαίρεση ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!
    ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΛΟΓΙΟ ΑΕ!!!
    Στο Κτηματολογιο ξεκινησαν οι απολυσεις στο δημοσιο.2Ο υπαλληλοι αοριστου χρονου απολυθηκαν "σιωπηλα" ανοιγοντας το δρομο για τις απολυσεις των 50 χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων που ερχονται τωρα. Να θυμησουμε οτι τις απολυσεις εκαναν οι παρακατω:

    1.Αρβανιτης προεδρος του Κτηματολογιο ΑΕ-καθηγητης τοπογραφιας στο Πολυτεχνειο Θεσσαλονικης. Δηλαδη διπλοθεσιτης και κουμπαρος υφηπουργου.
    2.Καρτελια η γενικη διευθυντρια. Είναι αποφοιτος λυκειου και παιρνει 6000 ευρω μισθο. Απο την αρχη που πηγε στο κτηματολογιο είχε συμφωνησει με την Μπιρμπιλη να απολυσει δημοσιους υπαλληλους, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙEIΝΗΣ (LOL).
    3.Ελισαβετ Γκολφινοπουλου η οποια διοριστηκε την επομενη των εκλογων και εισηγηθηκε απολυσεις
    4.Καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου. Διπλοθεσιτης επαιξε το βρωμικο ρολο του ΠΑΣΟΚΟΥ. Παλια ετρωγε και επι ΝΔ.

    Oi Αnonymous ξαναχτυπούν και αυτή τη φορά το ελληνικό δημόσιο, αφού το Εθνικό Κτηματολόγιο δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από την πασίγνωστη ομάδα «χακτιβιστών» του διαδικτύου.Επίσης Νεο σκανδαλο αποκαλυψε Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!Οι πρωτες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων...
    εγιναν σε αυτο το αρρωστημενο περιβαλλον δωσιλογων και κλεφτων και κομματοσκυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΥ ΚΙΜΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ "ΠΑΣΟΚ";
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι φανερό ότι το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται και ….καλά κραtτεί !

    1. Δεν θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερο κύρος στον αυτοπροσδιορισμό του ο Κίμων, λεγοντας περίπου: ” ρε ξέρεις ποιός είμαι εγώ;;;”
    Για σκευθείτε ποιός το είπε: ‘οχι ο οιοσδήποτε, αλλά αυτός που περίπου έγραψε ιστορία με το ρηθέν:
    “Δεν θα μας γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας, αν δεν ήταν ο Α . Παπανδρέου” !!!
    Καταλαβαίνει κανείς τώρα γιατί διέπραξε κακουργήματα στα ήθη της πατρίδας μας αυτός ο ωλετήρας:
    Γιατί κατέστησε ικανό έναν άνθρωπο, που αυτοπροσδιοριζόταν ως περίπου άγνωστος, (και πόσους άλλους σαν αυτόν;) να να αυτοπροσδιορίζεται τώρα, με το : ” ρε ξέρεις ποιός είμαι εγώ ;; ( και να περιφρονεί τους νόμους)” Σας λέει τίποτα αυτό;;;

    2. Ας είναι καλά η Πασοκική νοοτροπία πού μένεται και βγαίνει ως ψείρα στο γιακά κάθε φορά, γιατί χωρίς αυτήν δεν θα είχαμε την (τάχα έντιμη, αλλά εμπλεη πάθους και εκδικητικότητας) πρόκληση εκ μέρους του Παπουτσή προς τον Κουλούρη , για να μας δώσει αυτό το παραλήρρημα !!!


    ... Μαλλον αυτο το ειπε μια αλλη μεγαλη μορφη του πασοκοπανθεου της ψυτομαγκιας ο Κατσιφαρας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Κίμωνα δεν έχεις ούτε ένα φίλο να σε συμβουλεύσει να ΜΗ ξευτιλίζεσαι άλλο στα κανάλια;
    Άκουσα γύρω στις 8,30 το βράδυ ένα παρουσιαστή στον FLASH 9,61 το ακόλουθο καταπληκτικό σχόλιο:Εσείς αγαπητοί ακροατές, είστε τυχεροί που ακούτε στον FLASH την Ειρήνη Παππά να απαγγέλλει το Ρόδο Αμάραντο του Οδυσσέα Ελύτη, ενώ οι τηλεθεατές στα κανάλια βλέπουν Κίμωνα Κουλούρη. Εσείς τουλάχιστον δεν κάνετε εμετό!
    Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο σχόλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. διαφημιση για επιστροφη του Κιμβνα ειναι ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ
    Μηπως η Λαγκραντ ειναι η γυναικα που θα σταματησει την Μερκελ ειπε οδρ Κουτσουκοςστους εντιμους πρασινοφρουρους?



    Η ελληνική κρίση στο επίκεντρο συνάντησης Μέρκελ - Λαγκάρντ στο Βερολίνο
    Με την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ συναντάται στο Βερολίνο η Άνγκελα Μέρκελ, μία ημέρα μετά τη συνάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, κατά την οποία οι δύο ηγέτες τόνισαν την αποφασιστικότητά τους να προχωρήσουν στα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα είναι και η κατάσταση στην Ελλάδα. Την Τετάρτη, η Κριστίν Λαγκάρντ θα πάει στο Παρίσι για επαφές με τον Νικολά Σαρκοζ

    Αντε να δουμε γιατι η Λαγκραντ εχει αριστοκρατικη καταγωγη και ελληνικη παιδεια

    Μιλτος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση