GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκροτείται η "Ε.ΛΑ.Δ.Α."...

Πρωτοβουλία εξαγγέλλουν ο Μανώλης Γλέζος, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιώργος Κασιμάτης, για την συγκρότηση Παλλαϊκού Κινήματος Αλληλεγγύης κα...

Πρωτοβουλία εξαγγέλλουν ο Μανώλης Γλέζος, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιώργος Κασιμάτης, για την συγκρότηση Παλλαϊκού Κινήματος Αλληλεγγύης και Αντίστασης, με το όνομα Ε.ΛΑ.Δ.Α. (Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση) ενάντια...
στην καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας από την κυβέρνηση της τρόικα και όσους την υποστηρίζουν.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18.30, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη,(Πειραιώς 206).

9 σχόλια

  1. 9.04.00 Θα πρεπει να εισαι οχι απλος
    ΜΑΛΑΚΑΣ αλλα ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μια "καλή" λύση για αντιμνημονιακούς: ΔΗΜΑΡ με Ρεπούση στο τιμόνι
    με Ρεπούση και ποιος τη γαμα@@ τη Σμύρνη...;

    Υποψήφια με τη ΔΗΜ.ΑΡ. στην Α΄Θεσσαλονίκης θα είναι η Μαρία Ρεπούση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας και Ιστορικής Εκπαίδευσης, στον Τομέα Κοινωνικών και Πολιτισμικών Σπουδών στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής τουΑριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

    Ο Φώτης Κουβέλης, θέλει να “διεμβολίσει” τις κεντοαριστερές ψήφους της Θεσσαλονίκης, τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει αόρατο στη συμπρωτεύουσα (κινείται μεταξύ 5%-9%).
    Η Μαρία Ρεπούση είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές αντιδράσεις, αλλά έχει και φανατικούς υποστηρικτές στη Θεσσαλονίκη του έτερου προοδευτικού Γιάννη Μπουτάρη.

    Το πείραμα Μπουτάρη, απέδειξε ότι οι Θεσσαλονικείς, δεν δίνουν δεκάρα για την ιστορία και για εθνικά θέματα και μάλλον ψηφίζουν “κόντρα στο κατεστημένο”.

    Επομένως, ακόμη και προσφυγικής καταγωγής άτομα, θα δώσουν την ψήφο τους στην καθηγήτρια του “συνωστισμού”, πράγμα που “γοητεύει” τον Κουβέλη.

    Η γνωστή καθηγήτρια δεν είπε ακόμη το “Ναι”, αλλά το πρέσιγκ είναι ασφυκτικό από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ. και η πρόκληση για την καθηγήτρια μεγάλη.


    και υπαρχουν Ελληνες (εστω και αριστεραντζες) που να ψηφισουν αυτον τον γελοιο που κατεβαζει για βολευτινα αυτη τη ΚΛΑΣΣΑΡΩ που ειναι κοκκινο πανι για ολους τους Ελληνες ?
    Δηλαδη ο ψευτοσοβαρος Κουβελης δεν ευρισκε αλλα στελεχη ?
    Επρεπε να εχει και την απαραιτητη ποσοστωση ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ στη λιστα του ?
    Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΚΥΒΑΛΑ , ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ?

    ΑΙΝΤΕ ΡΕ 'ΣΟΒΑΡΕ' ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΜΕΡΙΤΗ για να ξερουμε προς ποια κατευθυνση ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΠΙΑ... ΜΕ ΜΙΑ ΦΤΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ..


    Ούτε αντιμνημονιακός είναι ο Κουβέλης ούτε καινούριος.
    Ένας συνασπισμος-σύριζα ακόμα είναι με μπόλικο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί βριζεις ρε μαλακα;
    30 Ιαν 2012 10:07:00 μ.μ.

    Λιγο σεβασμο ρε, στα παληκαρακια της 3ης ηλικιας,

    που ηγουνται του Αγωνα, για την διασωση του πολιτικου συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:07:00 μ.μ.

    εσυ εισαι τρισμεγιστος μαλακας.......

    αντι ο μικυ να φερει πισω την βουλευτικη συνταξη που παιρνει εδω και χρονια...το παιζει ποντιος πιλατος εις βαρος του λαου

    αγαπουλα στραπονακι και ζαμπονακι....ξερεις εσυ αγαπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΣΣΣΣΣ...Ο ΛΙΓΕΡΟΣ... Ξαναβρήκε αυτό που ήθελε πάντα ...

    Σημειώστε την είδηση :

    «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γ.Α. Παπανδρέου , θα μεταβεί αύριο στο Ισραήλ προκειμένου να μιλήσει στο 12ο ετήσιο πολιτικό και οικονομικό Φόρουμ Herzilya Conference».

    O κ. Παπανδρέου Σήμερα γύρισε από τις Βρυξέλλες όπου είχε μεταβεί μόλις γύρισε από την Κόστα Ρίκα !!!

    Ειλικρινά , όπως και αν το δεί κανείς είναι ξεκάθαρο το τι κάνει τον Γ.Α.Π πραγματικά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ :

    Να περιφέρεται σε διάφορες χώρες του κόσμου , μένοντας σε ωραία ξενοδοχεία , κάνοντας ομιλίες για θεωρίες περί του σοσιαλισμού και αυξάνοντας τις προσωπικές γνωριμίες του !!!

    ΠΟΙΟΣ άνθρωπος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο για τον εαυτό του ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία πράγματα!! φθάσαμε να μας ενοχλεί η σύνταξη του Μίκη και όχι όλα αυτά που υπέγραψαν και κανανε τα πρασινογάλαζα κοπρόσκυλα και οδήγησαν την χώρα στα σκατά.
    Δεν ενοχλεί κανέναν από ότι αντιλαμβάνομαι όλα αυτα τα τομαρια που ισοπέδωσαν την Ελλάδα πληρωμένοι αδρά και με συντάξεις που πότε δεν δούλεψαν στην ζωή τους δεν εχουν ούτε ενα ενσημο αλλα πλούτισαν από απατες κλεψιές και καταχράσεις που περιφέρονται με ξεχειλωμένες κοιλιές βρίζοντας αυτούς που τους πληρωσαν και πληρώνουν μεχρι σκασμού ζώντας αυτοί το μαρτύριο της ανέχειας της φτώχειας της ανεργίας και του προσωπικού εξευτελισμου.
    Το αν σώζει ο Μικης το υπάρχον πολιτικό σύστημα με τις πράξεις και ενεργειες του είναι μια διαπίστωση που μπορεί να κάνει μόνο ενα στοκαρισμένο και κομματικά προσηλωμένο μυαλό στα κόμματα των λαμογιών.
    Προφητικά τα λόγια του Θ Αγγελόπουλου με τον αείμνηστο Θ Βεγγο σχετικά με το ότι η Ελλάδα πεθαίνει, το δυστύχημα είναι ότι δεν πεθαίνει από τους ξένους αλλα από τους ιδιους τους Ελληνες τους μαλακισμενους νεοέλληνες που χάθηκαν στα σκυλάδικα και στον εύκολο πλουτισμό παρακολουθώντας τα μπουτια και τα βυζια της κάθε επίδοξης tv περσονα για το ποιος πηδάει ποιον.
    Η ξεφτίλα ενος κράτους ξεκινάει από τους ηγέτες του και από τα κομματόσκυλα που τους ακολουθούν για να αρπάξουν κανένα κομματι και αυτοί.
    Ο Μίκης φεύγοντας θα αφήσει και ενα εργο που θα συντροφεύει και άλλες γεννιες εν αντιθέσει με τα κοπροσκυλα τσογλαναραδες που κυβερνούν τον τόπο που όλοι θα λένε σκατα στον λάκκο τους.
    Μακαρι στα 85 μας αν ζουμε να εχουμε την ιδια δύναμη με αυτον τον ανθρωπο, πράγμα που δεν το πίστευω γιατί πολλοι από εμας θα εχουμε ψοφήσει από την ακατασχετη μαλακία που μας δέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μικυ μαους, τον αποκαλουσε ο "ασυγχωρητος" Σκαριμπας.
    ο Γλεζος, εχει το ακαταλογιστο, ο μικυ ΟΧΙ.

    γκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.02, πολύ ωραία περιγραφή της Ελληνικής πραγματικότητας. Χαίρομαι που κάποιος μπήκε στον κόπο να γράψει δυό γραμμές παραπάνω και να πεί δυό σωστά λόγια. Απ' ότι βλέπεις όμως, μπορούν να έχουν άποψη για το Μίκη ακόμα και θαυμαστές της 'Εφης Θώδη... Τί περιμένεις από αυτούς?

    Εσύ ρε μεγάλε γκας 1.00? Ποιός είσαι που θα δώσεις ακαταλόγιστό στο Γλέζο και όχι στο Μίκη...? Κατ' αρχην αν σε άκουγε ο Γλέζος θα σου είχε ρίξει μπουνιά. Σίγουρα. Δεν θα σου συγχωρούσε τέτοια ύβρη. Κι έπειτα επειδή ο Σκαρίμπας είπε τον Μίκη, Μίκυ Μάους, τί σημαίνει? για εξηγήσου καλύτερα...

    Μου θυμίζεις τον τιποτένιο Δανίκα που βρήκε να πεί για τον Αγγελόπουλο... Όσα δεν φτάνει η αλεπού... Ά ρε μεγάλε Αίσωπε να σαι καλά όπου κιαν είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση