GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΕΡΕΤΑ...

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μέλους Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ Εντολοδόχος Πρωθυπουργός , ανίκανοι υπουργοί, κοινοβούλιο σε νευρική κρίση και μια κυβ...

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλους Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ

Εντολοδόχος Πρωθυπουργός, ανίκανοι υπουργοί, κοινοβούλιο σε νευρική κρίση και μια κυβέρνηση παρωδία, οδηγούν την χώρα στην καταστροφή.
Επί δύο και πλέον χρόνια η αναξιοπιστία, η ανεπάρκεια και η ανευθυνότητα των πολιτικών οδήγησε τη χώρα στην εθνική απαξίωση και τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Επί δύο και πλέον χρόνια αναμόρφωναν ως “εθνικοί σωτήρες” την Ελλάδα υπακούοντας στις εντολές των δανειστών και επί δύο και πλέον χρόνια, μέσα από την αντιφατική επικοινωνιακή διαχείριση οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην παράκρουση, την κατάθλιψη και την οικονομία της χώρας στον γκρεμό.
Επί δύο και πλέον χρόνια, μικροί άνθρωποι σε μεγάλες και υπεύθυνες θέσεις κατάντησαν τη χώρα τσίρκο και επιφύλαξαν για τον εαυτό τους το ρόλο...
 του θηριοδαμαστή του εργαζόμενου λαού.
Σήμερα όμως επιθυμούν να καταντήσουν τη χώρα ένα απέραντο πολιτικό φρενοκομείο.
Την ώρα που αποκαλύπτονται οι απαράδεκτες πιέσεις και «εντολές» του ΔΝΤ και της Τρόικα προς τους Κυβερνώντες, που ισοδυναμούν με πλήρη διάλυση κάθε έννοιας εργασιακής δικαιοσύνης…
Την ώρα που οι απειλές και οι εκβιασμοί για το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης για το PSI εντείνονται…
Την ώρα που κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας εργαζόμενος διαπιστώνει ότι το μόνο που μπορεί να περιμένει την επόμενη ημέρα είναι ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια, ακόμη μεγαλύτερη ύφεση, ακόμη μεγαλύτερη ανεργία, ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια…
Την ώρα που το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας βάφεται με τα χρώματα της απαισιοδοξίας και του γκρίζου…
Παρακολουθούμε έκπληκτοι τα όσα διαδραματίζονται :
Άλλος υπουργός δηλώνει ανερυθρίαστα και αφελέστατα ότι ενέκρινε το μνημόνιο αλλά δεν το είχε διαβάσει.
Κάποιοι άλλοι δεν είχαν τον χρόνο να το μελετήσουν επαρκώς.
Ενώ κάποιοι που νόμιζαν ότι διοικούσαν την Ελλάδα ως επαρχιακό δήμο μέχρι τον Ιούνιο του 2011, θεωρούν σήμερα ότι η μεταφορά της πολιτικής ευθύνης για το μνημόνιο σε άλλους, είναι αρκετή για να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση.
Πέρα από τον πολιτικό αυτοεξευτελισμό τους και την πολιτική προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο θέμα, αποδεικνύονται και επικίνδυνοι όταν σήμερα όχι μόνο επιμένουν να μας «σώζουν», αλλά και ανερυθρίαστα να διεκδικούν ηγετικές θέσεις, παραμένοντας στον ασφαλή υπουργικό τους θώκο!
Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους να μασκαρεύονται το παρελθόν τους προκειμένου να διασφαλίσουν την δια βίου παρουσία τους στα κοινά.
Είναι λυπηρό να έχουν αναγορεύσει την αλαζονεία σε πολιτική αρετή.
Είναι λυπηρό να παρουσιάζουν την έκπτωση αξιών ως προσαρμογή στα σύγχρονα δεδομένα.
Ο ευτελισμός της πολιτικής σε όλο του το μεγαλείο!
Την ίδια στιγμή ακούγονται άναρθρες κραυγές για δημιουργία νέου πολιτικού σχήματος που θα υποτάξει το προοδευτικό μέλλον και την προοπτική της χώρας στα συμφέροντα των δανειστών και των εκπροσώπων τους.
Είναι τουλάχιστον προκλητική η εμμονή τους σε σχήματα που δεν μπορούν να έχουν καμία πολιτική νομιμοποίηση.
Και σα να μην έφταναν αυτά κάποιοι θυμήθηκαν σήμερα να κάνουν κριτική στο μνημόνιο και τα αποτελέσματά του. Η παρέμβαση του κ. Σημίτη δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. Και ως προς τον πολιτικό χρόνο που επελέγει να γίνει και ως προς το περιεχόμενο της. Πολύ περισσότερο όταν οι εκφραστές του αστικού εκσυγχρονισμού, όχι απλά το υποστήριζαν αλλά και το θεωρούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα σαν «την ενδεδειγμένη λύση». Εκ των υστέρων και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, είναι εύκολη η κριτική και ο καταλογισμός ευθυνών. Η σιωπή τους και η συμμετοχή τους όμως την ώρα της λήψης των αποφάσεων τους καθιστά όχι απλά συνυπεύθυνους αλλά και συνένοχους για τα αποτελέσματα που σήμερα, εκ του ασφαλούς καταγγέλλουν.
Όψιμοι αντιμνημονιακοί εμφανίστηκαν πολλοί το τελευταίο διάστημα. Αλλά θα πρέπει να προσέχουν γιατί έχουν μπροστά τους και νέο, πιο σκληρό, πιο αντιλαϊκό, πιο απάνθρωπο μνημόνιο!
Η βουλή βρίσκεται σε διαρκή νευρικότητα και κλείνει το μάτι στις συντεχνίες αλλά ψηφίζει τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων.
Φτάνει πια.
Οι αντοχές του ελληνικού λαού εξαντλήθηκαν.
Είναι η ώρα των σοβαρών και υπεύθυνων πράξεων.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει ανάγκη από στελέχη που είναι διατεθειμένα να περάσουν από τη δοκιμασία του καθαρτηρίου γιατί ένα είναι βέβαιο ότι η νομενκλατούρα του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν είναι διατεθειμένη να περάσει από την κόλαση για να εξαγνιστεί.
Διαφορετικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν έχει ανάγκη από μετανοούσες παρθένες αλλά από ικανούς υπεύθυνους και σοβαρούς πολιτικούς.
Ο λαός πρέπει να δώσει τη λύση και να καθορίσει ο ίδιος το μέλλον του, που το στερεί καθημερινά αυτός ο ερασιτεχνικός «πολιτικός θίασος» της χώρας.

22 σχόλια

  1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ PLUS ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Μ...... ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΕΡΓΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.ΡΕ ΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τραβα στον κουβελη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Η ΒΛΑΚΕΣ ?

    Ο Χρυσοχοίδης δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο,γιατί κυνηγούσε το έγκλημα.
    Η Κατσέλη διέθεσε μόνο 3 ώρες για να το διαβάσει,αν και ήταν σε συναρμόδιο υπουργείο.
    Κατά καιρούς διάφοροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν δηλώσει ότι δεν έχουν διαβάσει το μνημόνιο.

    Κάθομαι και σκέπτομαι λοιπόν:

    Τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήξεραν εξαρχής δηλ. πριν από τις εκλογές του 2009 τι θα επακολουθούσε, ή, αμέσως μετά τις εκλογές σε κλειστές συσκέψεις των πρωτοκλασάτων στελεχών έβαλε ο ΓΑΠ το πιστόλι επάνω στο τραπέζι και εκβίασε.
    Αποφάσισαν να βάλλουν και τον Παπακωνσταντίνου, που ήταν εξωκοινοβουλευτικός, Υπουργό Οικονομικών,με σκοπό κάποια στιγμή να τον φυγαδεύσουν.

    Προσωπικά πιστεύω το πρώτο σενάριο,δηλ. τα πάντα ήταν προαποφασισμένα πολύ πριν από τις εκλογές του 2009, σε ανώτατο επίπεδο στο ΠΑΣΟΚ (η πλέμπα το έμαθε αργότερα) γιαυτό και την κοπάνισαν νωρίς ο Δημαράς,
    ο Οικονόμου και η Σακοράφα.

    Το θέμα είναι τι ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ πήραν.
    Σίγουρα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Σίγουρα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ απο την ΜΑΦΙΑ
    των ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ.
    Σίγουρα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
    σε περίπτωση που την κάνουν στο εξωτερικό.
    Σίγουρα ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, για απορρόφηση κραδασμών, του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Σίγουρα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ 2 ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .

    Άρα και ο Χρυσοχοίδης και η Κατσέλη είχαν διαβάσει το μνημόνιο.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ.
    --------------------------------
    Το γιατί κάνουν τους χαζούς το αποδίδω στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ για
    την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ.

    Από εδώ και πέρα εξάλλου ότι και να γίνει είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
    Επαναλαμβάνω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    - ε γ κ λ η μ α τ ί α ς είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΒΡΩΜΟπασοκ εχει τελειωσει και μαζι με αυτο το σιχαμενο κομμα - που οδηγησε την ελληνικη κοινωνια στα σημερινα χαλια - τελειωσε και το πελατειακο κρατος των καρατζαφερομητσοτακηδων και των λοιπων αποβρασματων και παρασιτων. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κακη πορεια της χωρας ξεκινησε απο τον μακαρητη απ . Το χειρωτερο που εκανε αυτος και τα στελεχοι του πρασινου κοματος ειναι οτι διεφθυραν τη ψυχη του ελληνα. Τον εκαναν να σκεφτεται πως θα μπει στο δημοσιο και πως θα παρει απο αυτη τη θεση περισσοτερα χρηματα. Φτασαμε στο σημειο σημερα να μη λειτουργει τιποτα και οταν πας στο δημοσιο να σου ζητανε το τιποτα.
    Τωρα γιατι βγαινεις ΡΕ! καθαρμα να μας πεις τι!
    δεν εχεις τυψεις παλιοπασοκε;
    τοσο παχυδερμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Γιώργο !!! Τουλάχιστον το ιστορικό Πασοκ εχει ακόμη ψυχή και μπορεί να λέει τα πράγματα με το ονομά τους.

    Αντίσταση εδώ και τώρα στο κατήφορο !!!!

    Αρνηση στους επίδοξους σωτήρες του τόπου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μας τρελανες στο μπλα μπλα Γιωργο, σε λιγο δεν θα ξεχωριζουμε τη φωνη σου απο τον χρυσοχοϊδη και την κατσελη.
    ολο φωναζεις και χτυπιεσαι και στο τελος οτι πει ο Γιωργακης ο μαλακας.
    ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ Παναγιωτακόπουλε
    Διαβαζω τα κατα καιρους άρθρα σας που αναρταται στα blogs και οφείλω να ομολογήσω ότι η φωνή σας ήταν ενάντια στην κυβέρνηση των δοσιλόγων που "ανεχοσασταν" εστω και διαμαρτυρόμενος.
    Επειδη λοιπον τα πράγματα έχουν φθάσει στο μη περαιτέρω πλέον ζουμε ξεφτια ζωής στον λακκο που μας εριξαν άτομα ξεπουλημενα ως το κοκκαλο τύπου ΓΑΠ Παπακωνσταντινου και όλης της κωλοπαρέας αυτου του βλαμμένου κατασκευασματος που το ψηφισατε για πρόεδρο για να διαλύσει την χώρα και πιστευω ακραδαντα οτι ολα αυτα τα σκουπιδια δεν ανηκουν στο χωρο του ΠΑΣΟΚ αλλα στο κομμα των δανειστων των τοκογλυφων και των αγορων, οφείλεται έστω και αυτή την ύστατη στιγμη ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ να οδηγησετε όλα αυτα τα καθαρματα στο σκαμνι να δικαστουν ως κοινοι εγκληματιες αν πραγματικά θέλετε να εξιλεωθείτε στα μάτια του λαού.
    Διαφορετικά είναι καλύτερο να σωπασετε γιατι με κρίσεις και λεονταρισμούς δεν λύνεται το πρόβλημα παρα μονο με πράξεις.
    όσο για τον υποψηφιο ηλίθιο που θέλει να γίνει και αρχηγός ενος πλέον ανύπαρκτου κόμματος να ειναι σίγουρος για ενα πράγμα ότι θα γινει πραγματικο ΜΑΚΕΛΕΙΟ όταν θα συλλαμβανονται όλα τα κοπρόσκυλα για να δικαστουν εκει θα δει το πραγματικο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο τυχαρπαστος παρλαπιπας του τιποτε.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ και ο καιρος το φερνει ολο και πιο κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εκτρωμα του μακαρητη αΠαπανδρεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΙΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΝΕ ΑΠΟ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παναγιωτακόπουλε πολύ άσχημη η εμπειρία να βλέπεις οτι μιά ζωή αγωνιζόσουνα σκληρά για ένα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την χώρα την είχε οδηγήσει ήδη στην καταστροφή ο ιστορικός σου ηγέτης Παναγιωτακόπουλε. Σήμερα ζούμε τα μεθεόρτια της ανδρεϊκής "ευημερίας με δανεικά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥ
    ΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ,ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ
    ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ
    ΧΩΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ.
    ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Βρωμμοποδαρά, θα φτύσεις και συ αίμα παλιόπουστα. Η ώρα σου πλησιάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ηρεμήστε μήν βρίζετε τον Παναγιωτακόπουλο ο άνθρωπος βρίσκεται εν πλάνη νόμιζε οτι το ΠΑΣΟΚ είναι αριστερό κόμμα αλλά έκανε λάθος, όλοι μας κάνουμε λάθη αρκεί να τα αναγνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ραγκούσης εναντίον βουλευτών του ΠαΣοΚ: "Δεν θέλω να ταυτίζομαι μαζί σας"..
    Κατά τα άλλα.. κοινοβουλευτικη δημοκρατια υποτιθεται πως εχουμε,
    τι λεει ο υβριστης της....Σηκω και φυγε ΡΕ σε κραταει κανενας..

    Γιατί ταυτίζεσαι αγόρι μου. Εάν οι άλλοι είναι άσχετοι, εσύ είσαι πανάσχετος.
    Για να μην πούμε και πόσο οριζόντια, γνωρίστηκες με τον Γιωργάκη,
    για να αρχίσει η λαμπρή καριέρα σου....Σούργελο ε σούργελο.

    0 κηπουρος του Forest Gab το δημιουργημα του κομματικου σωληνα κατεληξε οτι αν 12000 επαγγελματιες δουλεβουν περισσοτερο τοτε 11000000 ελληνες θα γλυτωσουν την καταστροφη απο το μνημονιο .
    ΜΠΡΑΒΟ φωστηρα της πολιτικης !!!!!!
    Επιβεβαιωνεις μεγαλε πολιτικε το θεωρημα της "ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ".

    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΣΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ?

    ΕΕΕ..ΤΙ !!! ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ...
    Εσυ Ο ΨΗΣΤΗΣ που ΠΕΡΥΣΙ ΚΟΝΤΑΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ...
    ΑΡΕ χαμένα ΜΕΓΑΛΕΙΑ...χαμπουργκερά..
    Τώρα κούκλε rom to Let, στο Κορυδαλλό..στα κελιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ΠαΣοΚ διαλύεται...
    Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται πλέον το ΠαΣοΚ με καθημερινά κρούσματα διάλυσης.

    50 βουλευτές του χθες στη Βουλή καταψηφίζουν άρθρο του Λοβέρδου
    Ο Χρυσοχοίδης δηλώνει ότι δεν διάβασε το μνημόνιο πριν το ψηφίσει.
    Ο Σκανδαλίδης ζητάει τώρα εκλογή προέδρου της Κοινοβουλευτικής ομάδος
    Ο Μπεγλίτης κατσαδιάζει τον......Σκανδαλίδη δημόσια
    Ο Ραγκούσης δηλώνει ότι δεν θέλει καμία σχέση με τους βουλευτές του ΠαΣοΚ
    Ο Λοβέρδος αποφάσισε να γίνει Μακελάρης

    Σε σημερινή δημοσκόπηση το ΠαΣοΚ είναι πέμπτο κόμμα με 12% ποσοστό μικρότερο και από τις εκλογές του 1974
    Και ο ΓΑΠ ο δημιουργός και οπαδός του Χάους κατά Ανδρουλάκη είναι ακόμα στην Κόστα Ρίκα και προετοιμάζει την επανεκλογή του στην προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς τον Ιούνιο.

    Κατα τα άλλα οι Πασόκοι λένε ότι πρώτο τους μέλημα είναι οι στήριξη της Κυβέρνησης Παπαδήμου

    ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

    Αυτη η ΜΑΦΙΑ ΠΑ$$ΟΚ είναι χειρότερο ΚΑΘΕΣΤΩΣ απο του Καντάφι.

    Αυτοί έχουν μητρικό κόμμα το ΜΠΑΑΘ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
    Απο εκεί αντέγραψε τα πάντα ο Σάπιος. Απο χρώματα και συνθήματα
    και τάχα ιδεολογία και ΙΔΙΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ και ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ____________________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατι πρέπει να πει και αυτος για να δικαιολογιση το μισθο του. Αληθεια ξερει να με πληροφορησει καποιος εαν εχε εκλεγει και ποτε. Οποτε θα περνει συνταξη βουλευτου.Διαφορετικα πληρωνεται απο αυτα που χρωσταει το κομα και πληρωνουμαι ολοι εμεις οι μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά ο Παναγιωτακόπουλος μεγάλος κολοτούμπας όλο διαφωνει και πάντα στηρίζει υπογείως ισως τον έχουν γιαυτό το ρόλο στο ΠΑΣΟΚ, φυσικά μπορεί να μας πει που και πότε δουλεψε αυτός και η γυναικά του?
    Τώρα έρχομαι στον μεγάλο ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ του σημερινού ΠΑΣΟΚ, γνωστό και ως Καπετάν Μπαντάνα απο την μπαντάνα που φοράει στις διάφορες εξορμήσεις του σε όρη και φαράγγια είναι γνωστόν σε όλους ότι ειναι Μανιώδης του Τουρισμού όπως οι περισσότεροι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ειναι φοβερός μυθοπλάστης για την πρωσοπική του ζωή και μανιώδης καθόσον παντελώς αγράμματος συλλέκτης πτυχίων και παρασήμων που του απονέμουν τιμητικά διάφορα ξένα κέντρα.
    Φανταστήτε Ελληνες αν το παιντί είχε μείνει στο Ιλιννόι των ΗΠΑ το πολύ πολύ κανένας πλασιέ Τάπερ θε ήτανε και το φέραν στο Ελλάντα και το κάναν Πρωθυπουργό, ΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ για το πόσο .... είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δε διαβαζω μαλακες που γλυφουν καθε μερα εκει που κατουρανε !!!!

    αυτοι ειναι οι πιο σιχαμενοι απ' ολους.

    αντε ξεκωλιαρη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΗΜΙ-ΕΓΓΡΑΜΑΤΕ
    ΗΜΙ-ΚΡΕΤΙΝΟ
    ΗΜΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΕ
    ΗΜΙ-ΜΑΘΗ ΚΛΠ
    ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση