GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειρήσθω εν παρόδω...

Aπό τον Κώστα Μπρούτα «Ειρήσθω εν παρόδω» Μερικά «ιστορικά» για τον κ. Κ. Κουλούρη Δεν το’ χα σκοπό να ασχοληθώ με τον εν λόγω κύριο, αλλά...

Aπό τον Κώστα Μπρούτα

«Ειρήσθω εν παρόδω»
Μερικά «ιστορικά» για τον κ. Κ. Κουλούρη
Δεν το’ χα σκοπό να ασχοληθώ με τον εν λόγω κύριο, αλλά δεν μπόρεσα να αποφύγω τον πειρασμό και να κρατηθώ. Βλέποντας την ψευτιά στο πρόσωπό του και ακούγοντας τις ανακρίβειες που ισχυρίζονταν, το αποφάσισα.
Πρόκειται για τον Κίμωνα Κουλούρη. Ποιος είναι, λοιπόν; Είναι ο άνθρωπος που είχε...
 στείλει επιστολή προς τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, με την οποία τον ευχαριστούσε για τη σωτηρία της Χώρας από τον κομουνισμό.
Είναι, επίσης, ο άνθρωπος που έστειλε (στον ίδιο Δικτάτορα) επιστολή επί τη διασώσει του από τη νάρκη που τοποθέτησε, κοντά στην Ανάβυσσο, ο αείμνηστος Παναγούλης. Τα παραπάνω είναι λόγια του κ. Γ. Κεφαλογιάννη, εξευτελίζοντας τον στη Βουλή.
Ως φαίνεται, ο κ. Κουλούρης μιμήθηκε τον Φρούραρχο Πελοποννήσου συνταγματάρχη Παπαδόγγονα που έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Αδόλφο Χίτλερ επί τη διασώσει του, μετά την εναντίον του απόπειρα δολοφονίας. Ευχαριστούσε ταυτόχρονα τον Θεό, διότι έσωσε τον κόσμο από την «κομουνιστική πανώλη», τον Ιούλιο του 1944.
Έτσι είναι μερικοί «μεγαλόψυχοι» τύπου Κουλούρη-Παπαδόγγονα. Να στέλνουν συγχαρητήρια στους δικτάτορες. Ο Θεός να τους έχει καλά, κι εμείς να τους χαιρόμαστε. Τα παραπάνω περί Παπαδόγγονα είναι από το βιβλίο Μαρία Δημάδη του συγγραφέα Φίλιππα Γελαδόπουλου. Σε άλλο μου κείμενο θα δημοσιεύσω ολόκληρο το τηλεγράφημα του Φρουράρχου Πελοποννήσου, για να δείτε το αίσχος της εποχής.
Με όλα αυτά και χωρίς να μπω στην ουσία του γεγονότος με το τροχαίο κ.λπ., ο κύριος Κουλούρης μπορούσε να συμπεριφερθεί διαφορετικά στους αστυνομικούς. Με σεβασμό, και αν ακόμα είχε δίκαιο πέρα για πέρα. Αυτός ο άνθρωπος χρημάτισε βουλευτής και μάλιστα υπουργός! Απορώ ποιοι τον ψήφισαν για βουλευτή και ποιοι τον επέλεξαν για υπουργό.
Ο άνθρωπος που λέγεται Κουλούρης πρέπει να έχει υπόψη του ότι το πρώτο όπλο προς την αρετή είναι η ταπείνωση και το χείριστο των παθών η αλαζονεία. Στον κ. Κουλούρη, η αλαζονεία περισσεύει. Από τότε που τον διέγραψαν απ’ το Κόμμα, ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ούτε πού βρίσκεται, ούτε τι λέει. Τα’ χει χαμένα και πρέπει να «μιλήσουν» οι…ειδικοί.
Όταν αυτός ο άνθρωπος ξεστομίζει τις λέξεις και τις φράσεις «Ο Γιωργάκης» και «Το παιδί δεν ξέρει», τι προκύπτει; Ότι είναι ανισόρροπος! Επίσης, όταν έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον Υπουργό Παπουτσή, μίλησε τόσο απαξιωτικά, λέγοντας πως αυτός τον προώθησε και τον αξιοποίησε! Ποιος; Ο Κίμωνας Κουλούρης!!! Στη ΔΕΗ όπου υπηρέτησε, οι συνάδελφοί του μιλούσαν απαξιωτικά για τον ίδιο και με λόγια σκληρά, που δεν θέλω να αναφέρω.
Ακούστε τώρα και μιαν ιστορία προσωπική. Συνέβη παλιά, γύρω στο ’90, στην οδό Αγ. Μελετίου. Σύχναζα σε ένα ουζερί και, μια μέρα, ακούγοντας κάποιος ότι προέρχομαι από τη ΔΕΗ, με ρώτησε αν έχω σχέσεις με τον Κουλούρη. Τον ρώτησα καλοπροαίρετα «γιατί;» και μου λέει: Αν είχες σχέσεις, να του έλεγες να μου φέρει τα λεφτά που του δάνεισα, εδώ και μερικά χρόνια. Μέσα στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ του Αλέκου Σοφιανίδη πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, δίπλα στο κιν/θέταρο Μπρόντγουαιη, όπου και σύχναζε. Ο δανειστής του Κουλούρη μου είπε πως είναι σκηνοθέτης και το παρατσούκλι του είναι Χατζηχρήστος.
Επίσης στη ΔΕΗ, την εποχή που ήταν Γ. Γραμματέας Αθλητισμού, διαδίδονταν ότι είχε 3 ή 4 ναυλοχούντα φέριμποτ, που έκαναν δρομολόγια Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα. Δεν γνωρίζω αν τα παραπάνω είναι αληθή, αλλά γράφω τι επλανάτο την εποχή εκείνη.
Τελειώνοντας, θα παρακαλούσα τον Υπουργό κ. Παπουτσή να δει τι ακριβώς έλεγε εναντίον του και να πράξει ανάλογα. Ίσως να είναι και τζάμπα κόπος να ασχοληθεί κανένας με τον κ. Κουλούρη, όπως εγώ. Μην ξεχνάμε και το παρατσούκλι του «Μπουκαδόρος». Αλλά, επειδή πολλοί ίσως δεν τα γνωρίζουν, καλά είναι να μαθαίνουν.

15 σχόλια

  1. «Κουραδολάτρης πασοκτζής»

    Κουραδολάτρης πασοκτζής, μέσα στην Ιπποκράτους
    κυνηγημένος έφτασε,απ¨ τους πακιστανάτους
    ευθύς γοργά ανέβηκε στο πάνω τ¨ οροφάκι
    κι αφού πολλούς προσκύνησε βρήκε και το Γιωργάκη
    Γιωργάκη μου καλό παιδί και άξιο πουσταράκι
    Δως μου εσύ τη συμβουλή για το πακιστανάκι
    Τι λές κι εσύ βρε σύντροφε, μας βρήκαν και τα παιδιά μας?
    Φέρτους τους πακιστανούς εδώ κάτω από την ποδιά μας
    Πάμε λοιπόν όλοι μαζί, να κάνουμε παρέα
    Να πάρουμε και μια αδερφή για να περνάμε ωραία!
    Όλοι μαζί ξεκίνησαν και πήγανε στις «κούκλες»
    Κι όλοι μαζί ξενύχτησαν και έπλεκαν τις μπούκλες
    Σεντόνια ετρομάξανε, κρεβάτια ετσακίσαν
    Κι οι αλλαξοκολιές πολλές που τελειωμό δεν είχαν
    Πακιστανοί και σύντροφοι, σφιχτά αγκαλιασμένοι
    Ζουν τη ζωή τους την τρελή σαν ονειροπαρμένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά το πάλευαν, Πασόκοι για ναρθούνε
    τους μαύρους εκαλούσανε, στη χώρα μας να μπούνε ,
    αδέρφια μας πακιστανοί, σας δίνω υποσχέσεις
    με τον καντάφι αγκαλιά,έλα κι συ να χέσεις
    ήρθαν οι μαύροι τώρα πια, εσένα καρτερούνε
    και πασοκτζήδες βγήκανε να τους υποδεχτούνε
    στην Αθηνάς παγαίνουνε , τους μαύρους για να βρούνε
    μαύρες ψωλές γυρεύουνε και θε να πηδηχτούνε
    σαν έφτασαν στην Αθηνάς, σε χωρο τιμημένο
    πακιστανοί πετάχτηκαν με πούτσο κορδωμένο
    και οι πασοκτζηδες άρπαξαν την πούτσα τους στο στόμα
    κι ακόμα τώρα τον ρουφούν και δίνουν και αγώνα
    το έμαθαν κι οι υπόλοιποι, στην ιπποκράτους την οδό
    κι έτρεξαν όλοι μαζί να πάρουν να πάρουν οβολό
    τον οβολό τον πήρανε, στον κώλο τους τον έχουν
    κι από τη χαρά τους την πολλή φωνάζουν κι όλο τρέχουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ :
    Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
    Η ΝΔ έπεσε, γιατί ο Καραμανλής φρόντιζε τα συμφέροντα της χώρας μας, έξω από την δυτική εξάρτηση. Πασιφανές. Η κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και η νέα κυβέρνηση πάλι ΠΑΣΟΚ, με ολίγη από ΝΔ-ΛΑΟΣ, 2 χρόνια τώρα δείχνουν να βρίσκονται σε άριστη συνεργασία με εξωθεσμικά δίκτυα (ίσως και μυστικές υπηρεσίες, έτσι μας ενημερώνει το wikileaks) αλλά και με την εσωτερική διαπλοκή, προώθησαν το σχέδιο της οικονομικής διάλυσης και υποδομών της χώρας, της ύφεσης και της παρακμής που είχε κι εξακολουθεί να έχει ως δομικά στοιχεία τους τραπεζίτες και το διαπλεκόμενο εσωτερικό κεφάλαιο, σε απόλυτη συνεργασία με την Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. και τις Η.Π.Α. στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, παρέα με την ιδιοκτησία των ΜΜΕ, εξυπηρετούν προφανή συμφέροντα στο χώρο των τραπεζών, των καυσίμων, του φαρμάκου, των καρτέλ της αγοράς και λοιπών οικονομικών συμφερόντων!

    Στο μεταξύ κατάφεραν και υπονόμευσαν τις όποιες προσπάθειες ανάκαμψης με τις κωλυσιεργίες και τη γραφειοκρατία σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Χρέωσαν με 210 δις ευρώ περισσότερα τη χώρα, τσάκισαν τη μεσαία τάξη, έδιωξαν τις υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις με το νέο φορολογικό, κράτησαν εντός τις πολυεθνικές με σκανδαλώδεις όρους, διέλυσαν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, το εμπόριο, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και ισχυροποίησαν τις θέσεις των εχθρών Τούρκων αλλά και των άλλων, Αλβανών και Σκοπιανών, μη ανακηρύσσοντας ΑΟΖ! Ταυτόχρονα μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας, ότι τάχα δήθεν παλεύουν για τα συμφέροντα της χώρας, εξευτελίζοντας εντελώς τους Έλληνες, όπου κι όπως μπορούν.

    Πως λέγεται όλο αυτό, αν όχι έσχατη προδοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΚΑΟΥΝ»
    Στα εξήντα μου θα είμαι πάλι αρχηγός…» φέρεται να είπε προημερών σε μια αποτις πολλές συναντήσεις που έχει με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καρφι», που δημοσιεύεται σήμερα.

    Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι οι άνθρωποι που μιλούν μαζί του, υποστηρίζουν ότι ο Καραμανλής πιστεύει πως «όσοι ασχολούνται με τη διαχείρηση της κρίσης αυτή την περίοδο θα καούν» και πως από τις εξελίξεις θα κριθεί εν πολλοίς και η προσωπική του τύχη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κουλούρης είναι αυτός που είναι, αλλά είναι γνωστός. Οπότε η "αναγνώριση" που θέλαν να κάνουν τα "μπατσάκια" μάλλον για καψόνι μου φαίνεται...για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προκαλείτε όλοι οι πολιτικοί , δεν το έχετε πάρει χαμπάρι;

    Είσαστε ΤΥΧΕΡΟΙ όλοι σας που σας έρχονται ακόμα με γιαούρτια , αν δείτε τα Καλάνζικοφ οι μπράβοι σας δεν θα κάνουν ΚΙΧ..


    ( Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες η μάσα έλαβε ΤΕΛΟΣ, για όλα τα κακά βέβαια φταίει η Ν.Δ , έχουν ένα μαλάκα αρχηγό ΑΥΤΟΝ μωρέ που βρίζαμε στο συνέδριο μας, ναι μωρέ αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ που μας στηρίζει… προσωπικά αρχίζω να πιστεύω ότι έχει πιο πολύ μυαλό ο Γιωργάκης από τον Αντωνάκη και γύρω από αυτόν …
    Αύριο θα εκμεταλλευτούνε αυτό που είπε και με το δίκιο τους βεβαία εε, δεν θέλει να ανοίξουν οι λογαριασμοί τον δικών του βουλευτών και στελεχών , ΜΠΑ ΓΙΑΤΙ; Λέτε τα τσακάλια του ΠΑΣΟΚ να το αφήσουν να περάσει έτσι; Δεν θα επικαλεστούνε ότι έχει ο Σαμαράς σας το 90% τον καταθέσεων του στο εξωτερικό; Τα στοιχεία είναι καταγραμμένα στα πόθεν της βουλής ,για να δείτε πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο Αντωνάκης του 30% χα χα χα , άλλο ανέκδοτο αυτό!! καλά πόσο μαλάκες είστε εκεί στην Συγγρού το πιστεύεται αλήθεια ότι υπάρχει το 30% στην Ν.Δ σήμερα;

    Σύντροφοι και συντρόφισσες του ΠΑΣΟΚ το απο- κόμμα μας αποφάσισε να βγαίνει κάθε ημέρα και ένας σύντροφος μας να δηλώνει ως υποψήφιος αρχηγός μέχρι να τους ζαλίσουμε ΟΛΟΥΣ τον Λαό και τα αλλά Α-κόμματα .. Σας προτείνω να αλλάξουμε και το πρώτο ΒΙΟΛΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ , θα τους λέμε ότι για όλα φταίει η κακιά Δεξιά με την η Ε.Ε, αυτό το μότο Δεξιά με κακιά Ε.Ε θα δείτε ότι θα μας σώσει μέχρι να τους πάμε ΕΜΕΙΣ στης εκλογές όποτε θέλουμε .. Αυτό το κόλπο μας πάντα έπιανε στους ηλίθιους που μας ψηφίζουν χρόνιααααα τώρα ..

    Επίσης σύντροφοι και συντρόφισσες προτείνω να παρατήσουμε τους δημόσιους – ψηφοφόρους υπαλλήλους μας , αυτούς θα τους ξεπετάξουμε όταν πάρουμε ένα καλό ποσοστό και συγκυβερνήσομε πάλι με την Ν.Δ , ΛΑ.ΓΟΣ, ΔΥ.ΣΗ…ΤΩΡΑ επείγει να καταπνίξουμε τους ιδιωτικούς υπαλλήλους …
    ΑΥΤΑ να σκεφτείτε όταν θα πάτε να τους ψηφήσετε όταν σας το επιτρέψουν .. Προσωπικά έχω κάνει της επιλογές μου μόλις ακούσω ότι πήραμε δάνειο με όρους Νταλάρα και με Αγγλοσαξονικό δίκαιο !!!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΉΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΤΑ’ ΠΙΝΕ ΣΤΟ GOLDEN HALL ΓΙΑ ΝΑ... ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ...!!!

    ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΗΝ Mercedes ΤΟΥ, (C200 Κοmpressor) και ΤΟ ΛΗΓΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ...!!!

    Ο φακός μας συνέλαβε τον ανυπέρβλητο Κίμωνα Κουλούρη να πίνει τον καφέ του, στο GOLDEN HALL( τι στην ευχή, ευρώ μοιράζει η Μαριάνα και όλα τα "φρούτα " της πολιτικής μαζεύνται εκεί;) τού Λάτση...!!!

    Βέβαια δεν μπορέσαμε να τον αποθανατίσουμε en face για να απολαύσουμε τα πανέξυπνα μάτια του, μπογιατισμένα με eye liner--mascara. κ.τ.λ.
    Συνέχεια ο φακός, κατά περίεργο τρόπο τον έπαιρνε από πίσω...!!!

    Πληροφορίες θέλουν να τον απασχολούν οι απαντήσεις πού πρέπει να δώσει
    πώς συμβαίνει :;;;

    Η μπλε Mercedes C200 Κοmpressor πού αγόρασε με leasing από την εταιρία AVIS, πού έχει περάσει στον έλεγχο της Τράπεζας Πειραιώς και μανατζάρεται τώρα από τον επιχειρηματία Άλκη Πέτα πού κατά διαβολική σύμπτωση
    -- όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ--

    Εχει νοικιάσει το ανάκτορο που διατηρεί στην Εκάλη στον… Νίκο Παπανδρέου, αδελφό του π. Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου...!!!

    Πλήρωνε κόσμε εσυ περικοπές, φορολογία, Μνημόνια, κουρέματα, φτώχεια, ανεργία,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τη χρυσή εποχή του Αντρέα, ο Κουλούρης πήγαινε σε ένα ιχθυοπωλείο στο κέντρο λίγο πιό χαμηλά απο τα γραφεία της Χ.Τρικόυπη, κι έλεγε στον μαγαζάτορα που ήταν φόλα Ανδρεϊκός ότι ο Αντρέας ήθελε ψάρια, τα οποία ο δύσκολος ιχθυοπώλης τα έδινε τζάμπα μετά χαράς διότι νόμιζε ότι όντως ο Αντρέας τα ήθελε. Τόσο γύφτος ήταν ο Κουλούρης που έπαιρνε τζάμπα ψάρια δήθεν για τον πρόεδρο.
    Και να μην ξεχνάμε ότι δεν ήταν στέλεχος του κόμματος, αλλά υπάλληλος μισθοδοτούμενος. Για να μη νομίζετε ότι τον διακατείχε καμμία ιδιάιτερη ιδεολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κίμων Κουλούρης..."Προς Τον Εξοχώτατον Υπουργόν Βιομηχανίας" κο Στυλιανό Παττακό ολόκληρη η επιστολή προσκύνημα
    Η επιστολή προσκύνημα του Κίμωνα Κουλούρη στο δικτάτορα Στυλιανό Παττακό με την οποία διαμαρτύρεται για την απόλυση του από τη ΔΕΗ και δηλώνει «εθνικόφρονας» και «αντικομμουνιστής»…
    Διαβάστε το πλήρες κείμενο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το ποιος πραγματικά είναι ο άνθρωπος που «κλαίγεται» καθημερινά στα κανάλια…:


    «Προς Τον Εξοχώτατον Υπουργόν Βιομηχανίας
    Ενταύθα
    Κύριε Υπουργέ
    Τυγχάνω εκ των απολυθέντων της Δ.Ε.Η. δυνάμει της υπ’ αριθμ. 2058/30.11.67 αποφάσεως…..
    Σας βάσει της Θ/1967 Συντακτικής Πράξεως.
    Η απόλυσις αύτη με γέμισε πικρία διότι πιστεύω ότι η μέχρι τούδε δράσις μου κατευθύνετο από πατριωτικά και εθνικά αισθήματα. Ολόκληρος η οικογένειά μου εστάθη πάντοτε αντιμέτωπος του Κομμουνισμού. Θεωρώντας τον, ως πράγματι είναι εχθρόν της πατρίδος και του λαού. Επιτρέψατέ μου να Σας αναφέρω ορισμένα γεγονότα τα οποία αποδεικνύουν αυτό.
    1ον. Το έτος 1964 σαν συνδικαλιστής του Φοιτητικού Συλλόγου Ανωτάτης Εμπορικής αντιδρών εις την συνεργασίαν συνδικαλιστών οι οποίοι πολιτικώς ανήκον είς την Ε.Κ. και ΕΔΑ διεχώρισα την θέσιν μου και κατέβηκα ανεξάρτητος.
    2ον. Το αυτό έτος κατά το οποίον ο Σύλλογος της Ανωτάτης Εμπορικής ηλέγχετο από την Αριστεράν έκανα σκληράς μάχας για να κρατηθούν οι φοιτηταί μακράν της επιρροής της Αριστεράς.
    3ον. Το αυτό έτος αν ενθυμούμαι καλώς εις την β’ ή γ’ σπουδαστικήν συνδιάσκεψιν και ενώ η ΕΦΕΕ ηλέγχετο απόλυτα από την Αριστεράν, όλες οι θέσεις μου ήταν καθαρά Εθνικές και Αντικομμουνιστικές, ώστε συνεχώς να προπηλακίζομαι και να υβρίζομαι από τους συνέδρους της Αριστεράς, με τας φράσεις «κεντροφασίστα, χαφιέ, πουλημένε». Αν δε, υπάρχουν εις τα χείρας της αστυνομίας αι μαγνητοταινίαι εκείναι μπορούν να ακουστούν και να διαπιστωθούν τα γραφόμενά μου.
    4ον. Σαν υπάλληλος της Δ.Ε.Η. ουδέποτε πολιτικολογούσα υπέρ μιας ορισμένης παρατάξεως ή υπέρ πολιτικού προσώπου. Βεβαίως δεν γνωρίζω τας συγκεκριμένας κατηγορίας στας οποία εστηρίχθην η απόλυσίς μου. Σας διαβεβαιώ όμως ότι η τοποθέτησίς μου ήτο τόσο ξεκάθαρη, Εθνική και προπάντων Αντικομμουνιστική χωρίς καν να υπάρχει περιθώριο για αμφιβολίες, πιστεύω δε ότι πολύ κακή υπηρεσία προσέφεραν στην πατρίδα και εις την Κυβέρνησιν οι καταγγέλοντές με.
    Εις τον στρατόν που υπηρέτησα λοχίας σιτιστής ήμουν πάντα νομοταγής και πρόθυμος έτοιμος και την ζωήν μου να προσφέρω δια την υπεράσπισην των Εθνικών Ιδανικών.
    Εις την Δ.Ε.Η. ουδέποτε έδωσα το δικαίωμα εις προϊσταμένους μου να με παρατηρήσουν, πιστεύω δε ότι η απόδοσίς μου ήτο αρίστη. Εργαζόμουν, εσπούδαζα και συγχρόνως βοηθούσα την οικογένειάν μου, αποτελουμένη από έναν ακρωτηριασμένον, από έναν ανάπηρον πατέραν, από μία βαρέως ασθενούσα μητέρα και από άλλα πέντε αδέρφια. Ο πατέρας μου σταθείς πάντα σκληρά αντιμέτωπος του κομμουνισμού ήτο εντεταγμένος εις τας Εθνικάς Ομάδας του ΕΔΕΣ, δια την αντικομμουνιστική του δράση έχει τιμηθεί δις.
    Κατόπιν όλων των ανωτέρω παρακαλώ θερμώς όπως επανεξετάσετε την περίπτωσίν μου κκαι τύχω της επιεικείας Σας, υποσχόμενος ότι πάντα θα διέπομαι από υψηλά εθνικά αισθήματα και με πίστιν θα υπηρετήσω τον λαόν και θα βοηθήσω δια την εκπλήρωση των σκοπών που έταξε η Εθνική Κυβέρνησις. Δια την πιστοποίησιν όλων των ανωτέρω προτείνω όπως εξετασθούν οι ακόλουθοι μάρτυρες:

    1ος. Κουλούρης Κων/νος, αντισυνταγματάρχης πεζικού 10ον Τ.Ο.Μ.
    2ος. Κουλούρης Ανδρέας, σμήναρχος ε.α.
    3ος. Βάσιλας Δημήτριος, ανθυπολοχαγός, Κρέσνας 83, Πολύγωνον
    4ος. Γεωργιάδης Γεώργιος, εκτελωνιστής, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 60
    5ος. Βουγιούκας Νικόλαος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής και τέως πρόεδρος ΑΣΟΕΕ, Βασιλέως Γεωργίου 19, Ζωγράφου.
    6ος. Τσάκωνας Αναστάσιος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φοιτητών, Τεμαίου 11.

    Ευπειθέστατος
    Ο αιτών
    Κίμων Κουλούρης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ , ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ !!
    ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΥΘΥΣΤΟΡΗΜΑ ΣΟΥ !!

    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΓΑΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΓΚΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση