GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα αλλάξουμε ποτέ!...

Η ΔΕΗ δεν θα μας αφήσει να ησυχάσουμε ποτέ! Μετά το χαράτσι και τις απειλές για κόψιμο του ρεύματος ήρθε και η ώρα που θα πρέπει να την έχο...

Η ΔΕΗ δεν θα μας αφήσει να ησυχάσουμε ποτέ! Μετά το χαράτσι και τις απειλές για κόψιμο του ρεύματος ήρθε και η ώρα που θα πρέπει να την έχουμε απέναντι μας και ως ανταγωνιστή!
Γιατί ανακοίνωσε ότι θα στήσει εταιρεία με τον όμιλο Κοπελούζου όπου θα παρέχουν ολοκληρωμένα πακέτα για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις! Αυτοί θα...
 παράγουν τον εξοπλισμό, αυτοί θα κάνουν τις μελέτες αυτοί θα δίνουν και τις άδειες!!
Αυτό λέγεται '''Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει "". Και μάλιστα με δικά μας λεφτά! Γιατί εμείς πληρώνουμε στην ΔΕΗ τέλος ΑΠΕ!
Από τη στιγμή που η ΔΕΗ έχει το μοναδικό προνόμιο να δίνει άδειες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων και να αγοράζει την ηλεκτρική ενέργεια, σε περίπτωση που ταυτόχρονα είναι και ένας από τους υποψήφιους προμηθευτές και κατασκευαστές φωτοβολταϊκών συστημάτων, καμία εταιρία δε θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί την ΔΕΗ.
Όλοι εμείς οι μικροί εγκαταστάτες θα χαθούμε από το χάρτη!
Θα παρακαλούσα όλους τους θεσμικούς φορείς που εμπλέκονται να ενεργήσουν με γνώμονα το κοινό συμφέρον της αγοράς και την ομαλή λειτουργία της.
Αναγνώστης

7 σχόλια

  1. Για δε γραφεις οτι στη επαρχεια καπιοι υπαλληλοι της δεη ζητουσαν φακελακι για να δωσουν εγκρηση εγκαταστασης φ/β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ -ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ- ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΟΥΣΤ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΡΕ- ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ..ΟΥΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κακό δεν είναι ότι το κάνει η ΔΕΗ αλλά το ότι το κάνει με δικά μας λεφτά ενώ ιδιωτικοποιείτε και τα κέρδη θα τα μοιραστούν οι μέτοχοι της και ο όμιλος Κοπελούζου.

    Δεν με ενοχλεί καθόλου για τη μοίρα σας λαμόγια μικροί παραγωγοί γιατί τόσα χρόνια υπήρξατε στυλοβάτες του συστήματος. Είστε από αυτούς που μιλούσαν για ελεύθερ αγορά, ιδιωτικοποιήσεις των ΔΕΚΟ, μειώσεις μισθών, ελεύθερα ωράρια κτλ. Λουστείτε τα τώρα μαλάκες μικροί παραγωγοί και μικροκαπιταλιστές. Πιστεύατε όλοι ότι ο Κοπελούζος κι ο κάθε Κοπελούζος θα μοιραστεί μαζί σας το πλούτο που θα προκύψει. Ότι θα πάρετε κι εσείς μερίδιο από τη λεηλασία του Δημοσίου.

    Τώρα που σας χρησιμοποίησαν σα δούριους ίππους για να βρουνε στήριξη στα σχέδια τους να απελευθερώσουν και ιδιωτικοιήσουν (οικειοποιηθούν) τα πάντα και σας πετάνε σα τα σκυλιά εκτός αγοράς τώρα σας έπιασε η κάψα.

    Το συμφέρον σας μαλάκες είναι με τον εργάτη σας με τον Δημόσιο Υπάλληλο. Αν το καταλάβετε καλώς αν όχι τότε πολύ απλά θα καταντήσετε κι εσείς μίζεροι άνεργοι και πεινασμένοι να παρακαλέτε για μια υπεργολαβία για ένα κομμάτι ψωμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εναλλακτικος18 Ιαν 2012, 5:47:00 μ.μ.

    Τι κάθεστε. Μαζευτείτε τώρα όλοι οι μικροί εγκαταστάτες και προσφύγετε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παράβαση του αντιμονοπωλιακού νόμου, για συγκρότηση καρτέλ, για αθέμιτο ανταγωνισμό, για χίλια δυο που θα σας πουν οι καλοί δικηγόροι σας. ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοι Καταλαβαινουν μονο με εκλογες,
    στειλτε τους στο 1,5% για παντα να μπουν στο χρονοντουλαπο και να μην ξαναβγουν ποτε, αλλωστε δικο τους ειναι και το χρονοντουλαπο, Αισχος αθλιοι, Αισχος, ειστε ενα αισχος, θα σας δουμε συντομα.
    Ζητω οι Εκλογες
    υγ, καζακης 35%
    Χρυση Αυγη 16%
    πασολ 8.5%
    Νιουδουλα 11% κτλ κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση