GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρχιμάκης: Η τρόικα αγνοεί τις ευθύνες της ΝΔ...

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Όλοι οι...

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Όλοι οι Έλληνες παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, την προσπάθεια της κυβέρνησης για την σταθεροποίηση, τη σωτηρία, την κοινωνική συνοχή και...
την ανάπτυξη της χώρας.
Και εμείς, το ΠΑΣΟΚ, από την πλευρά μας, συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία για τα εθνικά συμφέροντα, η διαπραγμάτευση για το νέο δανειακό πρόγραμμα και για το κούρεμα του χρέους (PSI).
Αισθάνομαι όμως, την υποχρέωση να εκφράσω τον προβληματισμό μου, για την αδυναμία των εκπροσώπων της τρόικας να αντιληφθούν το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ, να αντιληφθούν και τις ευθύνες των εταίρων μας τους οποίους εκπροσωπούν.
Γιατί δεν είναι δυνατόν να αγνοούν τις ευθύνες όλων εκείνων οι οποίοι κάλυπταν τα πλαστά στοιχεία που η ΝΔ έδινε στις αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ούτε μπορούν επισκεπτόμενοι τα γραφεία της ΝΔ, να μην επισημαίνουν τις ευθύνες που έχουν για την κατάσταση της χώρας, αλλά και τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουν ως συνέπεια της πολιτικής τους που μας έφθασε ως εδώ.
Και το κυριότερο, να μην συνυπολογίζουν τα μέχρι τώρα τα αποτελέσματα των θυσιών του Ελληνικού λαού και να τα εκθέτουν σε κίνδυνο.
Οφείλουν να αντιληφθούν ότι, η πίεση για λήψη μέτρων πέραν των υποχρεώσεων που έχουμε ήδη αναλάβει, θα οδηγήσει στα αντίθετα ακριβώς από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

31 σχόλια

  1. ΜΙΑ ειναι η λυση:
    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση αυτου του μισοτρελλου καρχιμακη..

    Αναποδα απο το ενα ποδι σε ενα δενδρο και αστο εκει να ψοφησει.
    Together with stupid jeffrey..

    Ελλειψει χρονου προσφερομαι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ να το κοψω με το αλυσοπριονο..

    Και σας βεβαιωνω φιλτατοι τα ουρλιαχτα απο αυτο το παλιοσκυλο θα ακουγονται μεχρι την κολαση (η οπου αλλου στο διαολο πανε αυτα τα βρωμοσκυλα)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣ@ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΚΥΛΟΤΑΚΙ, ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τρόϊκα μπορεί να κάνει τη δουλειά της. Ο λαός δεν αγνόησε τις ευθύνες τις ΝΔ όταν έπρεπε και σας έδωσε τεράστια κυβερνητική πλειοψηφία. Εσείς όμως σύρατε όλη τη χώρα στη φτώχια και την εξαθλίωση γλείφοντας συντεχνίες και συνδικαλιστές. Θυμάσαι Μιχαλάκη που το καλοκαίρι είμασταν κάτω από το γκρεμό και ψάχνατε να βγάλετε προσωπική διαφορά στους εφοριακούς -ένα απο τα χάλια σας γιατί είναι χιλιάδες. Δεν καταλάβατε ότι η δεκατία του 80 απέχει τριάντα χρόνια πια. Πέσατε σαν ώριμο φρούτο μέσα στην ατολμία, το ψέμα και το αναχρονιστικό χάϊδεμα συντεχνιών. Αλήθεια τους ελβετικούς λογαριασμούς πόσους αιώνες θέλετε ακόμα να τους βρείτε; Ποιά αποκρατικοποίηση κάνατε; Ποιό επάγγελμα ανοίξατε; Και πόσα ακόμα...
    Ήρθε η ώρα να αδειάσετε τον τόπο που ρημάξατε και σεις μετά την ισοπέδωση του άκρατου ρουσφετιού και τη φαυλότητα της ΝΔ.
    Ψάξτε τις ευθύνες σας κάποτε με σοβαρότητα και σε σας.
    Άλλα τί συζητάω τώρα εδώ αυτούς που έσυραν το χορό του λαϊκισμού τους προβάλλετε ακόμα ως Μεσσίες του Πασόκ και της χώρας. Άστα Μιχάλη δε βγαίνει πια η χαζομαρολογία, γιατί τώρα ήρθατε αντιμέτωποι με τη ΦΤΩΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Enw esy re pasokoskylo, phres... oles tis ey8ynes... panw... soy... Ka8iki. Eixate 2 xronia thn e3oysia kai oyte ta kleista epaggelmata den mporesate na anoi3ete...
    Farmakopoioi, tarifes, ntalhkeria, symbolaiografoi kai polloi alloi akomh party... kanoyn... Malaka. Arxidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς όμως θυμόμαστε τις δικές σας ευθύνες που υπηρετούσατε το θλιβερό αυτό ανθρωπάκι,το δείγμα πολιτικού ανδρός που παρίστανε τον πρωθυπουργό γιά δύο χρόνια οδηγώντας μας συντεταγμένα στα βράχια.

    Και ο λαός δεν ξεχνά Καρχιμάκη,το βροντοφωνάζανε άλλωστε και οι οπαδοί σας.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. * ΓΑΠ *


    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

    ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
    ΑΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SAN DEN NTREPESE APROSARMOSTE PRODOTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5 και 06 επι της ουσιας εχεις να πεισ κατι .σε πειραζει η αληθεια .για ο πεσ μας που εχει αδικο ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ετσι για να ξερουμε οχι μονο βρισιες .αυτο μονο ξερεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχα.ο ληγμένος (μαστούρης)χοιροβοσκός

    ===========================================================
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...
    ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ.

    Ο πρώτος που θα φύγει με κλωτσιές από την Ιπποκράτους, μόλις αποχωρήσει ο Παπανδρέου. Γράφουμε κλωτσιές και εννοούμε κανονικές κλωτσιές.

    Όποιος και να εκλεγεί στην θέση του Παπανδρέου.
    Κλωτσιές θα φάει από τους συνεργάτες του Βενιζέλου.
    Κλωτσιές...και μπουνιές από τουσ συνεργάτες του Λοβέρδου και του Χρυσοχοίδη. Άλλο ενδεχόμενο δεν υπάρχει.
    Ένας από τους τρεις θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

    Του τα 'χουν μαζεμένα για τις κατά καιρούς διαρροές.
    Που θα κρυφτεί;

    ΑΠΟ TO FIMOTRO στις 22:50
    ======================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αι σιχτιρ ρε κοπροσκυλο Καρχιμακη που σε διορισαν και δημοσιο υπαλληλο γαμω το μουνι της μανας σου πρασινε τεμπελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σοσιαλιστική Διεθνής: Ο Γιώργος πρότεινε εκλογές από τη βάση...162 κομμάτων!

    Μετά την Ελλάδα, την Ευρώπη και το ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΠ τρέλανε και την Διεθνή Σοσιαλιστική.

    Ο ΓΑΠ μάλλον το έχει σύστημα.

    Αφού πρώτα διέλυσε την Ελλάδα, πήγε να κάνει παγκόσμιο οικονομικό κραχ με το δημοψήφισμα , έφτασε το ΠΑΣΟΚ πέμπτο κόμμα, είπε να πάει και στην Διεθνή Σοσιαλιστική να ανακατώσει και εκει όλο το κόσμο!

    Έτσι κατά την διάρκεια του συνεδρίου της ......Διεθνούς Σοσιαλιστικής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε πρόταση οι εκλογές να πάνε από την βάση!

    Οι παρευρισκόμενοι αρχικά ...κοιτάζονταν μεταξύ τους, καθώς δεν κατάλαβαν ακριβώς τι εννοούσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας και επικράτησε έντονη αμηχανία,
    καθώς η Διεθνής Σοσιαλιστική αποτελείται από ένα μωσαικό ..162 κομμάτων.

    Ούτε ο ΓΑΠ , όμως ήταν έτοιμος να απαντήσει στις διευκρινίσεις που του ζητούσαν , με αποτέλεσμα να επανέλθει την επόμενη μέρα και αφού το είχε ..σκεφτεί, να πει πως οι εκογές θα γίνουν με την συμμετοχή της κομματικής βάσης και των ...162 κομμάτων !!

    Μιλάμε οτι τους τρέλανε κανονικά!!



    ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ... ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΑΠ.......
    Παγκόσμιος Διεθνής ΑΡΧΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΧΡΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. otan aliti kaxrimaki 8a se kremasoume stin plateia mazi me ton xontro aliti 8a trexoun ta kolantera sou sto pezodromio kai 8a parakalas na pe8aneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ ΜΟΥ; ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΓΑΠ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΑΔΙΖΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άλλη μια "καλή" λύση για αντιμνημονιακούς: ΔΗΜΑΡ με Ρεπούση στο τιμόνι
    με Ρεπούση και ποιος τη γαμα@@ τη Σμύρνη...;

    Υποψήφια με τη ΔΗΜ.ΑΡ. στην Α΄Θεσσαλονίκης θα είναι η Μαρία Ρεπούση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας και Ιστορικής Εκπαίδευσης, στον Τομέα Κοινωνικών και Πολιτισμικών Σπουδών στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής τουΑριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

    Ο Φώτης Κουβέλης, θέλει να “διεμβολίσει” τις κεντοαριστερές ψήφους της Θεσσαλονίκης, τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει αόρατο στη συμπρωτεύουσα (κινείται μεταξύ 5%-9%).
    Η Μαρία Ρεπούση είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές αντιδράσεις, αλλά έχει και φανατικούς υποστηρικτές στη Θεσσαλονίκη του έτερου προοδευτικού Γιάννη Μπουτάρη.

    Το πείραμα Μπουτάρη, απέδειξε ότι οι Θεσσαλονικείς, δεν δίνουν δεκάρα για την ιστορία και για εθνικά θέματα και μάλλον ψηφίζουν “κόντρα στο κατεστημένο”.

    Επομένως, ακόμη και προσφυγικής καταγωγής άτομα, θα δώσουν την ψήφο τους στην καθηγήτρια του “συνωστισμού”, πράγμα που “γοητεύει” τον Κουβέλη.

    Η γνωστή καθηγήτρια δεν είπε ακόμη το “Ναι”, αλλά το πρέσιγκ είναι ασφυκτικό από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ. και η πρόκληση για την καθηγήτρια μεγάλη.


    και υπαρχουν Ελληνες (εστω και αριστεραντζες) που να ψηφισουν αυτον τον γελοιο που κατεβαζει για βολευτινα αυτη τη ΚΛΑΣΣΑΡΩ που ειναι κοκκινο πανι για ολους τους Ελληνες ?
    Δηλαδη ο ψευτοσοβαρος Κουβελης δεν ευρισκε αλλα στελεχη ?
    Επρεπε να εχει και την απαραιτητη ποσοστωση ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ στη λιστα του ?
    Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΚΥΒΑΛΑ , ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ?

    ΑΙΝΤΕ ΡΕ 'ΣΟΒΑΡΕ' ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΜΕΡΙΤΗ για να ξερουμε προς ποια κατευθυνση ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΠΙΑ... ΜΕ ΜΙΑ ΦΤΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ..


    Ούτε αντιμνημονιακός είναι ο Κουβέλης ούτε καινούριος.
    Ένας συνασπισμος-σύριζα ακόμα είναι με μπόλικο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-Π.Χ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ- ΤΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΖΗΤΑΤΕ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΄Οσοι ήταν σ΄αυτή τη χώρα και πριν τις εκλογές, γνωρίζουν ότι η οικονομία είχε ήδη εκτροχιαστεί! Και πρωθυπουργός ήταν ο Κ. Καραμνλής.
    ΄Εγινε μια τεράστια προσπάθεια,απο τον Γ. Παπανδρέου, κάτω απο ισχυρές πιέσεις και εκβιασμούς από τα... δεξιοκρατούμενα(!) Κέντρα Αποφάσεων της ΕΕ, να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα του Κ. Καραμναλή! ΄Οταν εκείνος έδινε μάχες, όλοι οι άλλοι κάθονταν απέναντι και έκαναν μόνο κριτική!
    Δεν μπορεί τώρα να έρχονται όλα αυτά τα παληκάρια της ΝΔ, ως "μωρές παρθένες" να κάνουν τον ανήξερο και να το ρίχνουν εντελώς στην... τρελλή(!), λέγοντας ότι φτάσαμε εδώ εξ αιτίας του Γ.Παπανδρέου! Πρέπει να θεωρούν ότι οι ΄Ελληνες έχουν πάθει... Αλτσχάϊμερ(!) και ξέχασαν τις ευθύνες της γαλάζιας διακυβέρνησης, που υποθήκευσε το μέλλον του τόπου και αντί να σιωπά ζητά και τα ρέστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΣΣΣΣΣ...Ο ΛΙΓΕΡΟΣ... Ξαναβρήκε αυτό που ήθελε πάντα ...

    Σημειώστε την είδηση :

    «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γ.Α. Παπανδρέου , θα μεταβεί αύριο στο Ισραήλ προκειμένου να μιλήσει στο 12ο ετήσιο πολιτικό και οικονομικό Φόρουμ Herzilya Conference».

    O κ. Παπανδρέου Σήμερα γύρισε από τις Βρυξέλλες όπου είχε μεταβεί μόλις γύρισε από την Κόστα Ρίκα !!!

    Ειλικρινά , όπως και αν το δεί κανείς είναι ξεκάθαρο το τι κάνει τον Γ.Α.Π πραγματικά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ :

    Να περιφέρεται σε διάφορες χώρες του κόσμου , μένοντας σε ωραία ξενοδοχεία , κάνοντας ομιλίες για θεωρίες περί του σοσιαλισμού και αυξάνοντας τις προσωπικές γνωριμίες του !!!

    ΠΟΙΟΣ άνθρωπος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο για τον εαυτό του ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! Ο ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΡΓΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"! ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ "ΓΡΑΨΕΙ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΄Οποιος ξεχνάει τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή στο χάλι της οικονομίας, έτσι όπως την παρέδωσε τη μέρα των εκλογών, είναι άξιος της μοίρας του και μπορεί, αν τον έχουν πείσει ότι φταίει... ο Παπανδρέου, να ψηφίσει δεξιά, για να "ολοκληρώσει" το έργο, που άφησε στη μέση! Μα για τόσο μοσχάρια μας περνάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΓΑΠΗΤΟΙ Κ. ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΤΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Του...ξεγάνωτου τα επιστεύγματα θα τα πληρώνει για πολλά χρόνια η χώρα! Το μέγεθος του "έργου" του και τις συνέπειές του, σας έρχεται λίγο δύσκολο να τα εκτιμήσετε, παρόλα όσα συμβαίνουν γύρω σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και όμως,
    βρέθηκε σχολιαστής να υποστηρίξει τον ΓΑΠ.

    Μάλιστα,το είδαμε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @11:04:00

    ΒΛΑΚΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΕΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γαλάζια παδιά, η διακυβέρνηση του Καραμανλή, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Χρυσό αιώνα του Περικλή! Δεν σας δουλεύω... Εσείς μας δουλεύετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10.57, 11.19, 12.00, 12.51 αν δεν είναι ο ίδιος πασόκος πίσω απο όλα τα σχόλια, τότε νομίζω ότι παραμαζευτήκανε πολλοί πασόκοι σήμερα. Έχουμε συνωστισμό. Αλλά και 4 διαφορετικοί να είναι, στα 30 σχόλια έχουν 13.3% not bad...
    Εγώ όμως πιστέυω ότι είναι ένας μόνον πολύ ηλίθιος κατα τη γνώμη μου, επιπέδου γαπ, γιαυτό και η έκδηλη περηφάνια προς τον ηγέτη του. Άντε παιδάκι μου, ψήφιζε εσύ πασόκ, μέχρι να έρθουνε στο σπίτι σου, να σε γ@μή$ουν€ και να σου βάλουνε φόρο κρυόκωλου/λης άμα δεν τους αρέσει. Αν είσαι καλό παιδάκι βέβαια και τον ζεσταίνεις (τον κώλο σου) πρίν έρθουνε, μπορεί να σου δώσουν επίδομα έγκαιρης προθέρμανσης...
    Όσο για κάτι άλλους σαμαρικούς, αφήστε το... ο αντωνάκης απ'τη στιγμή που έκατσε στο τραπέζι της συνομωσίας, ξόφλησε και αποδείχτηκε πολύ φλώρος... Τον καραμανλή αφήστε τον στην ανυπαρξία του και αυτόν... τουμπεκί ψιλοκομμένο, τα ρέστα του και πάσο.

    Θέλω να δω τον καρχιμάκη στο μεροκάματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. α, και ούτε λόγος βέβαια για την κόρη του βρυκόλακα και τους κουβελοβρωμιάρηδες ελεύθερους πασόκους.

    Και θα μου πείς τι μένει? Για παίξτε λίγο αλτέρνατιβ να δούμε τι θα βγεί...έχει απ'όλα το μενού. Απόστρατους, Μίκη-Γλέζο (Ελλάδα), Μαριά-Καζάκη, ΚΚΕ, Σύριζα, Οικολόγους και ένα σωρό άλλους... γιατί κολώνετε? μήπως σας κλέψουν? μήπως καταστρέψουν τη χώρα σας και την οικονομία σας και ξεφτιλιστούμε διεθνώς? Μήπως διακυβευτεί η εθνική σας ασφάλεια και κυριαρχία? απαπαπαπα ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΥΤΟΠΙΑ? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση