GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ "δεν είναι αρνητική" στο βρετανικό δίκαιο και τις προνομιούχες...

5 σχόλια

  1. ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ 30% ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 25%.
    ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΦΑΣΙΣΤΟΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκου κλακαδόρε........ τα παλαμάκια σου για Τον Σαμαρά στα βλαχαδερά που νομίζεις πως μπορούν να διαβάσουν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Πρόεδρε, θα τηλεφωνήσω στο μπαμπά μου να μας δώσει οδηγίες. Διαφορετικά θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα στα διεθνή ΜΜΕ...

    Μόσχα, Πέμπτη μεσημέρι. Η ώρα περνάει και την αποστολή της ΝΔ τη ζώνουν μαύρα φίδια.

    Σ’ ένα δωμάτιο του Κρεμλίνου βρίσκονται ξεχασμένοι από τους Ρώσους ο Αντώνης Σαμαράς-Κομανέτσης, ο υπουργός Εξωτερικών Στ. Δήμας, ο τομεάρχης Εξωτερικών Π. Παναγιωτόπουλος, ο σύμβουλός του Χρ. Λαζαρίδης, ο διπλωματικός του σύμβουλος Ανδρ. Ψυχάρης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Γ. Μουρούτης και ο βουλευτής Σ. Κεδίκογλου.

    Ο Ανδρέας Ψυχάρης ετοιμαζόταν να τηλεφωνήσει στον πατέρα του, ενώ ο Σίμος Κεδίκογλου απόφοιτος του Πετροχημικού Ινστιτούτου Γκούπκινα της Μόσχας, αισθανόταν σαν το σπίτι του και συνιστούσε ψυχραιμία στην ομήγυρη.

    Τι είχε συμβεί;
    Απλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έβρισκε χρόνο να συναντήσει τον Σαμαρά και όλο το πολυδιαφημισμένο ταξίδι κινδύνευε να τιναχθεί στον αέρα.

    -Πρόεδρε, ακόμη κι αν δεν περάσεις στο γραφείο του μπορούμε να ζητήσουμε ακρόαση από τη γραμματέα του και όταν κάποια στιγμή ανοίξει η πόρτα του λες ένα γεια από απέναντι…

    Ήταν ο Χρύσανθος Λαζαρίδης αυτός που μίλησε προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στον αρχηγό που βημάτιζε νευρικά πάνω κάτω στο δωμάτιο. Ο Χρύσανθος κατά βάθος ήτο ευτυχής για το μη ραντεβού μια και θα προτιμούσε να βρίσκεται στο Λευκό Οίκο κι όχι στο Κρεμλίνο. Για την ακρίβεια ο καθένας από τα μέλη της γαλάζιας αποστολής θα προτιμούσε να βρίσκεται στο προθάλαμο της ηγεσίας μιας διαφορετικής συμμάχου χώρας!

    Όπως και ναχει ο αρχηγός της ΝΔ είχε επενδύσει πολλά σ’ αυτή τη συνάντηση, για την ακρίβεια στη φωτογραφία της χειραψίας. Μόνο που αυτή δεν ήρθε ποτέ. Ο Κομανέτσης δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Πούτιν κατά μόνας που λέμε.

    Απλά καθώς περίμενε σε κάποιο από τα γραφεία του Κρεμλίνου πέρασε από το διάδρομο ο Βλαντιμίρ ο οποίος περπατούσε προς την αυλή για να παίξει με τον αγαπημένο του σκύλο.

    Όταν είδε τους χρεοκοπημένους Έλληνες που ξεροστάλιαζαν τους έκανε ένα νεύμα να τον ακολουθήσουν. Ένα τσούρμο από άνδρες της Ασφάλειας του Πούτιν και η κομπανία του Κομανέτση βγήκαν στο προάυλιο.

    Εδώ καθώς ο Πούτιν πετούσε τη μπάλα στο αγαπημένο του τετράποδο είχε μια ψιλοκουβέντα με τον αρχηγό της ΝΔ που δεν κράτησε πάνω από 3’.

    Κάτω από αυτές τις συνθήκες έγινε η περίφημη συνάντηση-δεν κάνουμε πλάκα.

    Δυστυχώς έτσι αντιμετωπίζουν πλέον τους Έλληνες πολιτικούς οι ξένοι ηγέτες. Γι αυτό και τόσο εύκολα κάνουν λόγο για επιτρόπους στην οικονομία κλπ.

    Η Ελλάδα ξανάγινε Ψωροκώσταινα και το χειρότερο εκείνοι που την λεηλάτησαν ζουν και βασιλεύουν. Όσο για τον Σαμαρά, ήταν τυχερός που έπεσε σε ζωόφιλο συνομιλητή και βρέθηκε «ελεύθερος» χρόνος για τους απαξιωμένους πολιτικούς από την Αθήνα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ~~~~~~~~~~~~~~~~

    Δίκη Καμμένου
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και περί ώρας 09.00 στη τ. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 4 αίθουσα 1 θα διεξαχθεί η δίκη του συκοφάντη βουλευτή Καμμένου Παναγιώτη (Πάνου) του Ηλία και της Πολυτίμης.

    Ενάγων ο τίμιος φτωχός φαρμακοποιός Θεόδωρος Τσουκάτος ο επονομαζόμενος και «στρατηγός» ή «ταμίας του Αρχιερέα της διαπλοκής».
    Ο κύριος Καμμένος πρέπει να καταβάλει το ποσόν των 200.000 ευρώ
    (και όχι γερμανικών μάρκων) διότι είχε το θράσος να επιβεβαιώσει ότι ο ενάγων, όπως ο ίδιος ομολόγησε, πήρε 1.000.000 γερμανικά μάρκα για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ.
    Και ότι δεν πίστεψε τον σωτήρα της Ελλάδος κ. Παπακωνσταντίνου,
    τ. υπουργό Οικονομίας που φημίζεται για την αξιοπιστία του, ότι δεν πήγαν τα χρήματα στο ταμείο της Χαριλάου Τρικούπη.

    Διότι δεν σεβάστηκε τη φήμη του αγωνιστή Θεόδωρου και τόλμησε να αναφέρει στην Εξεταστική της Siemens ότι όπως παραδέχτηκε ο Χριστοφοράκος, η Siemens AEG, η Siemens ΕΛΛΑΣ, η Ελληνική,
    η Ελβετική, η Γερμανική δικαιοσύνη, η γνωστή συκοφάντης Αριστέα Μπουγάτσου, υπάρχει άλλο 1 .000.000 ευρώ για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ
    στην Ελβετία.

    Όσοι παρευρεθούν για να χειροκροτήσουν, αποθεώσουν τον κύριο Τσουκάτο να συμπαρασταθούν στον άνθρωπο που συκοφαντεί ο Καμμένος, παρακαλούνται όπως σεβαστούν την διακομματική προσπάθεια επαναφοράς του Σημίτη
    και δεν χαλάσουν το κλίμα που διαμορφώνει η Κα Διαμαντοπούλου με
    τον Γιάννο Παπαντωνίου.

    Θα ακολουθήσουν οι αγωγές κατά Καμμένου μέχρι να σιωπήσει από Αντρίκο Παπανδρέου 1.000.000 Ευρώ, Ντορή Μαργέλλο 10.000.000 Ευρώ
    ( ο αρχηγός δεκαπλάσια), Μιράντα Ξαφά 1.000.000 Ευρώ ,
    Χάρη Μάκα 1.000.000 Ευρώ.

    Στίς επόμενες δίκες θά υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα με κομπανίες από Γενεύη και μπαλέτα απο Κόστα Ρίκα.

    Μετά τιμής

    Χρήστος Καραβέλας – Ουρουγουάη

    Υ.Γ καλέστε καί τους φίλους σας
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ...ΜΗ ΧΕΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση