GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΕΠ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...

Σε "πολικές" συνθήκες εργάζονται εδω και καιρό οι υπάλληλοι του ΚΕΠ Συντάγματος του Δήμου Αθηναίων καθώς όλο το χειμώνα δεν λειτο...

Σε "πολικές" συνθήκες εργάζονται εδω και καιρό οι υπάλληλοι του ΚΕΠ Συντάγματος του Δήμου Αθηναίων καθώς όλο το χειμώνα δεν λειτουργεί η κεντρική θέρμανση του κτηρίου με αποτέλεσμα να προσπαθούν να εξυπηρετήσουν το κόσμο με παλτά και σε αρκετές περιπτώσεις με γάντια.
Παρά τις επαναλαμβανόμενες κρούσεις προς τη διεύθυνση των ΚΕΠ του Δήμου αλλά και...
στην αρμόδια αντιδήμαρχο του Δ Αθηναίων κα Ε. Κοντοσταθακου δεν έχει παρθεί καμία πρωτοβουλία προς εξεύρεση λύσης.
Και ενώ μετά τη δημοσίευση της κατάστασης σε τηλεοπτικό σταθμό (contra channel) υπήρχε κινητικότητα προς εξεύρεση λύσης και μόνο να μην εκτεθεί η πολιτική ηγεσία του Δήμου Αθηναίων η κατάσταση παραμένει στάσιμη.
Η κατάσταση θα κορυφωθεί από 1η Φλεβαρη όπου ξεκινά η απογραφή του Υπουργείου για τους δικαιούχους των Προνοιακων επιδομάτων όπου στη πλειοψηφία τους θα είναι ΑΜΕΑ και θα πρέπει να παραμείνουν στο χώρο για τουλάχιστον 40 με 60 λεπτά λόγω του μεγάλου όγκου των δικαιούχων και της αρκετά χρονοβόρας διαδικασίας που απαιτείται για την απογραφή.

4 σχόλια

  1. Δεν χάθηκε κ ο κόσμος βρε παιδιά..άλλοι κοιμούνται στα παγκάκια!έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών άχρηστων..αλλά τελικά παίρνουν αυτό που τους αξίζει..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση