GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε (λόγω του σκανδάλου) ο διοικητής της Τράπεζας της Ελβετίας...

Την παραίτησή του υπέβαλε ο κεντρικός τραπεζίτης της Ελβετίας, Φίλιπ Χίλνεμπραντ, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με αμφιλεγόμενη συνα...

Την παραίτησή του υπέβαλε ο κεντρικός τραπεζίτης της Ελβετίας, Φίλιπ Χίλνεμπραντ, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με αμφιλεγόμενη συναλλαγματική συναλλαγή που κατηγορήθηκε ότι πραγματοποίησε από κοινού με τη σύζυγό του.
Η σύζυγος του Χίλντεμπραντ, Κάσγια, η οποία εργαζόταν ως hedge fund trader και σήμερα διοικεί γκαλερί έργων τέχνης στη Ζυρίχη, προχώρησε σε αγορά δολαρίων έναντι 400.000 ελβετικών φράγκων στις 15 Αυγούστου, τρεις εβδομάδες προτού...
 ο σύζυγός της λάβει μέτρα για τη συγκράτηση της ανατίμησης του ελβετικού φράγκου.
Την περασμένη εβδομάδα, ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας αντιστάθηκε στις πιέσεις για υποβολή παραίτησης, υποστηρίζοντας ότι έμαθε για τη συναλλαγή της συζύγου του την επόμενη ημέρα.
Ο Χίλντεμπραντ αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες του ελβετικού περιοδικού Weltwoche ότι ο ίδιος προσωπικά έδωσε την εντολή για τη συναλλαγματική αυτή πράξη, η οποία απέφερε στο ζεύγος σημαντικό κέρδος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κεντρικής τράπεζας της Ελβετίας (SNB), ο Χίλντεμπραντ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη Βέρνη στις 16.15 (ώρα Ελλάδος) προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την παραίτησή του.

2 σχόλια

  1. όλα αυτά αν είναι έτσι..ένα πράγμα μόνο με κάνει να σκέφτομαι..πώς πρέπει να μερημνήσω για να σώσω την ψυχή μου.νηστεία,προσευχή,μετά νια,εξομολόγηση,εκκλησία και Θεία Κοινωνία..άλωστε οι πληροφορίες λένε ότι μέσα στην χρονιά θα κάνει την εμφάνισή του ο αντίΧριστος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά εκπλησσομαι που ο αρχιτραπεζίτης για μια τέτοια ασημαντη πράξη παραιτήθηκε ενώ στην ΜΕΓΑΛΗ και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ θα του ΕΔΙΝΑΝ και κάποιο Βαρύτιμο μετάλλειο πχ. το Μεγαλόσταυρο του Αγ. Γωργίου.

    Ντροπή σας ΕΛΒΕΤΟΙ που ενώ τιμάται κάθε χρόνο τον Ιων. Καποδίστρια που σας εφτιαξε το Συνταγμα δεν πέρνετε παράδειγμα από την ΕΛΛΑΔΑ που τιμά όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ αναδεικνύοντας τους στα ανώτατα αξιώματα, ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση