GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανέρχεται ο Καμμένος...

7 σχόλια

  1. Άκη συμμαθητά μου σε καταλαβαίνω !!! Όλοι τα άρπαξαν, εσύ αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις του παπά ανδρέα κατ΄επανάληψη να μην έχεις το κάτι τι στην άκρη, αλλοίμονο και τετράκις αλλοίμονο !!!. Μην χολοσκάς πασά μου στην ηλικία σου και μας πάθεις αλλά κουτσόγιωργα. Μην χολοσκάς και μας πάθεις τίποτα Πασά μου, το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να το βουλώσουν γιατί εαν ξεράσει το στόμα το δικό σου !!!!! θα τους φάει μαύρο φίδι γι΄αυτά που άρπαξαν και το παίζουν παρθένες, οι αρχικλεφταράδες , οι ξετσίπωτοι !!! . Ωραία το λες το παραμύθι σου ότι σου ρίχνουν λάσπη, εσύ είσαι άσπρο κοράκι, αλλλοίμονο !!! Να ζήσης ακόμα 192,72 χρόνια για να χαρείς τα κλεμμένα, μα γιατί τα καβατζάρισες άλλωστε !!! Θα τα πληρώσει ο λαός, πόσα άρπαξες 150 εκ, 255 άντε 499 εκατομμύρια ευρώ, δεν πιστεύω να είναι παραπάνω, εσύ είσαι με αρχές, της κληρονόμησες στο ΠΑΚ της Γερμανίας.
    Mην χολοσκάς Πασά μου !! Να προσέχεις τα βιάγκρα νεαρέ μου, όχι τρία – τρία επειδή είσαι ματσωμένος!!! Σου στέλνω χαιρετίσματα από το γηροκομείο της πρασινοχλιδής. Μην χολοσκάς πασά μου θα το βουλώσουν, εάν τολμούν θα ανοίξεις το ξερό σου και μαύρο φίδι θα τους φάει, τους αρχικλέφτες που θα σε πουν εσένανε αρπακτικό.
    Μα δεν ντρέπονται οι αρχικλέφτες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε βενιζέλε πιστεύεις αυτό που είπε ο άλλος κουράδας ότι είμαστε μαλάκιδες εμείς ο απλός κόσμος και εσείς οι φωστήρες που τα κάνατε σκατά και θα τα φάτε ρε πούστηδες, είσθε οι φωστήρες, οι διανοητές !!!
    Ρε βλάκα έφτιαξες νόμο και είναι στα πλούτοι του, στα κλεψιμαίικα ο υπουργός που είπε η Γερμανική δικαιοσύνη ότι λαδώθηκε. Άρπαξε πρόστυχοι εκατομμύρια ευρώ από τα υποβρύχια, από άλλες αγορές ρε κλέφτες τι άρπαξε που δεν αποκαλύφθηκε τι του δώσανε για να ανεβάσουν το ποσό της αγοράς και παίρνατε δάνεια να τα πληρώσετε και πλήρωσε γαμισάτικα Ελληνικέ Λαέ. Αλλά πέρασε πενταετία και τα κακουργήματα γράφτηκαν στο χιόνι, χάθηκαν πια, ξεχάστηκαν αυτά, εάν κάνει άλλα και δεν προλάβει να τα γράψει στο χιόνι τηλεφωνήστε μου τότε « ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». Φρόντισες με τον νόμο σου της ατιμωρησίας να είναι στα πλούτοι του και θέλεις ΚΟΠΑΝΕ να πάρεις το κουμάντο του Τόπου, ΒΛΑΚΑ. Ο κοσμάκης από την ανικανότητα σας είναι στα συσσίτια ρε Νεόπλουτοι ανίκανοι, πούστηδες.
    ΝΤΡΟΠΗΣΟΥ ΡΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΤΣΙΠΟΠΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ, ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙ , ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΦΤΩΣΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καμμενο τοχεις καημμενε..
    στην ιδια συμμορια κλεφτων ανηκεις..
    ωραια τσακωνατε τις κρατικες επιδοτησεις,τα χαριστικα δανεια,
    και βγαζατε δεκαρικους για την ελευθερη οικονομια..
    τους δημιουργους του πλουτου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπαιωάννου: Δεν επενέβην για να συγκαληφθεί η υπόθεση των εισαγγελέων"...

    μόνο για τον Εφραίμ επεμβαίνω εγώ...

    Η κυβέρνηση, δια στόματος του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, τα σχόλια περί συγκάλυψης και συναλλαγής στην υπόθεση των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη.
    «Με αφορμή σχόλια περί συγκάλυψης και συναλλαγής στην υπόθεση των δυο αντεισαγγελέων Εφετών του οικονομικού εγκλήματος, η κυβέρνηση δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, για τον απλό λόγο ότι η διαχείριση της όλης υπόθεσης αφορά αποκλειστικά και μόνο το χώρο της Δικαιοσύνης.

    Επαναλαμβάνω ότι η διαμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου του θεσμού του οικονομικού εισαγγελέα είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα της κυβέρνησης και της Βουλής, που για τα θέματα αυτά λαμβάνει πάντα υπόψη και τη γνώμη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου» αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης.



    Σκατο-λεπρόφατσα του ΣκυλοΠασοκ..
    ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να ξεβρακώνει και σήμερα τον γερμανοτσολιά τραπεζίτη
    πρωθυπουργό Lucas...

    Χθες είχαμε αυτό..

    Σήμερα ο Πάνος Καμμένος επανέρχεται και στο facebook έχει «ανεβάσει» μια φωτογραφία του κ. Παπαδήμου μαζί με τον κ. Τσοχατζόπουλο και την κάτωθι καταγγελία/ερώτηση:
    «Δεν έχει ιδέα ο πρωθυπουργός συκοφάντες και λασπολόγοι γιά την παραγγελιά του 5ου υποβρυχίου από τους Γερμανούς ,ούτε για τα 108.000.000 ευρώ που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός για τα 3 υποβρύχια που σταμάτησαν και δεν έχει μπεί βίδα, ούτε τον Εμμανουήλ γνωρίζει ούτε το Άκη ούτε τον Μάκκα….

    παλιάνθρωποι θα σας τα ψάλει ο Παπούλιας πάλι………………»

    δείτε την φώτο...

    Citypress-gr.blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πεταγόσαστε όλοι και λέτε το μακρύ και το κοντό σας, και κατηγορείτε έντιμους πολιτκούς άνδρες που (τους) τα έδωσαν όλα για την πατρίδα τους.
    Τα έβγαλε και ο κος Π. Καμένος ολα στη φόρα ως συνήθως [(κακό ελάττωμα αυτό+πολύ κακό)x(γουστάρω)]^3 , στόλησε σήμερα τον Λουτσιάνο Παπαδημότι οπως και τόσους άλλους, και κάτι κολόπαιδα, αλλά,
    μη μου στενοχωρείτε τον κο Ακη και μη μου λέτε για υποβρύχια που γέρνουν αν δεν ξέρετε.
    Αν είχατε διαβάσετε τα specifications για το εν λόγω υποβρύχιο θα γνωρίζατε ότι οι Γερμανοί τεχνικοί σκοπίμως του έδωσαν αυτην την κλίση για να μην τουμπάρει στις στροφές, κάτι στο οποίο τα Τουρκικά υστερούν.

    Κουφάλες,
    MAΣA ΓYOK, ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΓΟΥΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση