GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκίμασαν τον Παπούλια στην Χαλκίδα, δρακόντεια μέτρα στην Αθήνα...

Με μια σύντομη τελετή που συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στη Χαλκίδα, παρουσία του Προέδρου της Δη...

Με μια σύντομη τελετή που συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στη Χαλκίδα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση.
Συγκεντρωμένοι προχώρησαν σε αποδοκιμασίες για...
 την κυβερνητική πολιτική, στα πρόσωπα του Προέδρου, του υπουργού και των βουλευτών του νομού. Μετά τη ολοκλήρωση της τελετής, τόσο ο κ. Παπούλιας, όσο και οι υπόλοιποι επίσημοι, αποχώρησαν χωρίς δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές.
Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Ιερωνύμου, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων στον Πειραιά, ενώ στη διάρκεια της τελετής σημειώθηκαν αποδοκιμασίες από ομάδα παρευρισκομένων. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Σταυρόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κώστας Αρβανιτόπουλος, ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Aδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, και βουλευτές όλων των κομμάτων.
Mε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και λιγοστό κόσμο, τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων για τα Θεοφάνια στην πλατεία Δεξαμενής, στην Αθήνα. Από νωρίς το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στην περιοχή του Κολωνακίου, προς αποφυγή επεισοδίων, ενώ κλειστή παρέμεινε η οδός Σκουφά καθ' όλη τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, αλλά και την ώρα της τελετής του καθαγιασμού των υδάτων.
Το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης, οι βουλευτές της ΝΔ, Ε. Βόζενμπεργκ. Ολ. Κεφαλογιάννη και Πρ. Παυλόπουλος και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αθ. Πλεύρης.

10 σχόλια

  1. Τι καριοληδες αδιστακτοι Φαρισαιοι που ειναι οι πολιτικοι, Σημερα των φωτων ολοι την ιδια κασετα.
    " ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ" Και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το ματαιοδοξο συμφερον τους. Για ποσο βλακες θα πρεπει να μας περνανε ειναι απιστευτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλακίες. Για δείτε πώς αποδοκιμάζουν οι Τούρκοι και αφίστε κατά μέρος τα ουου και τα γιουρτάκια λάιτ. Από τέτοια δεν παίρνουν χαμπάρι τα παχύδερμα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελος παντων εχει και η αποδοκιμασια την .."χαρη της"..

    Αλλα ΑΠΕΡΙΩΣ καλλιτερα αποτελεσματα θα ειχαν καμποσες μολοτωφ..

    Εινια χοντροπετσα αυτα τα σκυλια και δεν χαμπαριαζουν απο ..αποδοκιμασιες..

    Το προεδρος μαλιστα δεν αποκλειεται να ειδε απλα .."κουρνιαχτο",που θα ..κατακατσει!!..

    Ενω αν ειχε φαει καμμια μολοτωφ τοτε θα ελεγε ..Ε? τι θα ελεγε??
    Φλεγομενος κουρνιαχτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Παπούλια είναι ντροπή να αποδοκιμάζεται ο Αρχηγός του Κράτους από το λαό του. ΄
    Οπως λοιπόν αντιλαμβάνεσαι, εάν αντιλαμβάνεσαι, δεν σε παίρνει άλλο και το μόνο που σου απομένει είναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.

    Εάν ο Αρχηγός του Κράτους δεν είναι αξιολάτρευτος από όλο το ΕΘΝΟΣ δεν αξίζει να συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του.
    ΄Ολα τ΄άλλα περιτεύουν, μόλις επιστρέψεις στο Προεδρικό Μέγαρο υπέγραψέ την τη ρημάδα τη παραίτηση και διαβίβασέ την αρμοδίως να τελειώνουμε και με εσένα, διότι το χόνδρινες το παιχνίδι με εκείνο το περίφημο που είπες " να βάλουμε πλάτη όλοι οι ΄Ελληνες για να σωθεί η Ελλάδα", λες και δύο χρόνια τώρα δεν προσέφερε απολύτως τίποτα ο λαός.

    Ντροπή Παπούλια....
    Κριμα δεν σου εχει μεινει ιχνος αξιοπρεπειας Παπουλια ακομα και το Κυριε πεφτει πολυ μεγαλο για σενα και δυστυχως για την υστεροφημια σου εαν βεβαια πολυενδιαφερεσαι γι αυτην δεν θα σε θυμαται κανεις για το εργο σου οπως οι αλλοι Προεδροι εν ζωη η οχι.

    Ακομα και οταν τελειωσει η θητεια σου στην προεδρια της Δημοκρατιας, την αλλη μερα κι ολας θα εισαι μια πολυ θλιβερη και εφιαλτικη αναμνηση για ολους τους Ελληνες γιατι επι.......προεδρια σου εφερες με τις υπογραφαρες σου τους Ελληνες σε αλλες εποχες της κατοχης του 41 στις εποχες του 50 και του 60 με την μεταναστεψη των Ελληνων ακριβως τα ιδια γινοντε και τωρα

    Υ.Γ.
    Δεν τολμησες να πας στο αγιασμο των υδατων στον Πειραια οπως εκαναν οι αλλοι Προεδροι καθε χρονο απο εκει και περα καταλαβαινει κανεις την δειλια και την ατολμια ενος ανθρωπου του.........Πρωτου πολιτη αυτης
    της ριμαγμενης χωρας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγιασμός των υδάτων ή Άγιασε το στόμα όλων όσω γιούχαραν ?

    Οι συλλήψεις ως προς τι ?

    Και εγώ εάν γιουχάρω την γλάστρα μου
    θα συλληφθώ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε λιγο θα γυρισουμε στο οποιος κυκλοφορει βραδυ θα εκτελειται γαμω τη χουντα σας δοσιλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Χαλκιδεοι ειναι μια ζωή κολογυφτοι, πασόκοι σκατοφατσες και αγενεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ανθρωπος που σε συνεργασια με τον μεγαλο τυχωδιωκτη λαικιστη Πρωθυπουργο Ανδρεα Παπανδρεου που ξεκινησαν το ξεχαρβαλωμα της χωρας το 1981 ληστευωντας και κατακλεβωντας τη χωρα κανωντας βιλες και κοτερα με δηθεν δανεικα και τον επιβραβευσε το βορβοροδη πολιτικο συστημα προεξαρχωντως του ανικανοτερου Ελληνα Πρωθυπουργου Καραμανλη του νεοτερου στο υπατο εξιωμα της χωρας και τεσπωνη 400.000€ το χρονο αφορολογητα εχει το θρασος να πιστευει οτι εκπροσωπη τον ανεργο τον φτωχο τον αστεγο τον μεροκαματιαρη και γενικα τον Ελληνικο λαο στις θρησκευτικες και Εθνικες επαιτειους.
    OYST ΚΟΠΡΙΤΗ
    Π.Κ.ΑΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση