GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρήγορο απ᾽τις δηλώσεις του...

Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Η απώλεια των προνομίων της εξουσίας γεννά φόβο . Η οσμή του είναι διάχυτη στους προεξέχοντες του πάλαι ...


Η απώλεια των προνομίων της εξουσίας γεννά φόβο. Η οσμή του είναι διάχυτη στους προεξέχοντες του πάλαι ποτέ εν Ελλάδι σοσιαλιστικού κινήματος, μετά και την καθυστερημένη κατάρρευσή του. Οι περισσότεροι αποφεύγουν τις περιττές εξόδους, επιλέγοντας τον κατ᾽ οίκον περιορισμό φρουρούμενοι από στρατιές σωματοφυλάκων. Άλλοι, προσπαθούν να διασπείρουν το φόβο και σε αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα, διευρύνοντας την σφαίρα επιρροής της απειλής του (βλ.π. "θα γίνει μακελειό, αν..."). Αναντίρρητα, όμως, ο κ. Χρυσοχοϊδης αποδεικνύει συχνά ότι αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση pasokus-pasokus, όχι μόνο γιατί η πολιτική του διαδρομή έχει σημεία προς -ιστορική τουλάχιστον- διερεύνηση, τόσο σε σχέση με τρίτους, όσο και σε σχέση με το εύρος του έργου που επιτέλεσε. Κυρίως, γιατί η τωρινή στάση του, αποτελεί....
σπάνιο πρότυπο πολιτικού κωλοπαιδισμού.
Έκδηλα και απροκάλυπτα ο κ. Χρυσοχοϊδης θυμίζει την συνηθισμένη αντίδραση παιδιών, διαφορετικών ηλικιών, που ευθυνόφοβα προσπαθούν επί ματαίω να μεταφέρουν σε άλλους τις ευθύνες των ζημιών τους στα όποια προαύλια. Το πολιτικό πρόσωπο της σημερινής μέρας, υπήρξε αυλικός του ΓΑΠ και ιδιαίτερα ευνοημένος απ᾽ τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Πάρα ταύτα, ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να δώσει στον ΓΑΠ ένα τελειωτικό χτύπημα, δίχως να πετύχει τον στόχο του, ενώ εν τέλει η προσπάθεια της ΓΑΠικής αποδόμησης, στράφηκε εναντίον του ίδιου του νυν υπουργού Μηδενικής Ανάπτυξης. Κι αυτό γιατί η στοχευμένη προσπέθειά του κατέστησε τα αφανή, ευκόλως διακριτά. Για το ήθος του, την πολιτική ακεραιότητά του, τις γκρίζες, ξενιστί ευνοϊκές στιγμές της πολιτικής του διαδρομής, έχουν γράψει άλλοι. Πολλοί. Όπως πολλοί σήμερα θα επιτεθούν δικαίως στον κ. Χρυσοχοϊδη για την ομολογία του ότι έλειπε απ᾽το σημαντικότερο μάθημα της ελληνικής, μεταπολιτευτικής πολιτικής ιστορίας: την είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο.
Μετά απ᾽ αυτή τη φοβική κατάθεση, που μόνο στόχο έχει να προλάβει την τιμωρία των όσων βιώνουν τις συνέπειες του Μνημονίου, ο κ. Χρυσοχοίδης δεν έχει τη δύναμη, τη θέληση, την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί. Όπως, δεν έχει την διάθεση να παραιτήσει τη πολιτεία των συμβούλων του που δεν τον ενημέρωσαν για το τί εμπεριείχε το Συμβόλαιο του Μνημονίου, όταν εκείνος "πολεμούσε" το Έγκλημα και αύξανε το αίσθημα ανασφάλειας των ελλήνων πολιτών.
Το μόνο παρήγορο, πηγάζον απ᾽ τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοϊδη, είναι ότι ο ίδιος σπάει καθημερινά τις ρήτρες εμπιστοσύνης του Συμβολαίου του με τον Λαό, έπειτα από τις κατά τα λοιπά ειλικρινείς εξομολογήσεις του και ελαττώνει έτσι τις πιθανότητες διατήρησής του στο πολιτικό αύριο. Το λυπηρό για τον ίδιο είναι ότι δεν το καταλαβαίνει...

16 σχόλια

  1. Γιατί μες᾿ στ᾿ ἀχρεία τους σπλάχνη
    τὸ φαγὶ καὶ τὸ ποτὸ
    σὲ φαρμάκι δὲν ἀλλάχνει,
    νὰ τοὺς φάει τὸ σωθικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να σε προετοιμαζω και για τα επομενα επεισοδια..

    οι παλιοι πασοκοι
    θυσιαζονται τωρα για το κινημα
    τραβωντας την οργη του κοσμου..

    οταν θα βγουν αυτοι
    που εγραψαν το μνημονιο,
    (τωρα κρυβονται επιμελως)
    με υφος σοβαρου τεχνοκρατη,
    με πτυχια και διδακτορικα,
    με τιμητικους τιτλους αλλοδαπης,
    με βαρια βιογραφικα,
    με πληρη υποστηριξη μεγκα-σκαι,
    και θα σου λενε οτι εσωσαν την πατριδα,
    δεν θα τσιμπησεις και παλι;
    δεν θα τους ψηφισεις
    ως την μονη ελπιδα της χωρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί!

    ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΕΣ

    ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ;

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΑΞΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΦΟΥΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να βγει ο υφυπουργος αδωνις
    να υποστηριξει
    τον σοσιαλιστη υπουργο του..

    ξεφτιλες πασοκια..

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΠΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ? ΔΙΩΧΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΑ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΑΡΑ, ΕΝΤΙΜΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΧΟΙΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΙΕ-ΜΑΡΙΕ ΠΑΠΑΠΑΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΑ ΟΙ PORSCHE!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΙΩΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ,ΒΛΑΚΕΣ , ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΥΧΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ , ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣ Ή ΑΔΙΚΩΣ.
    ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ ΣΗΖΗΤΟΥΣΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΦΘΗΝΟΥΣ ΔΕΚΑΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΑ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ , ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΔΕΣ , ΠΑΓΚΑΛΟΙ, ΛΟΒΕΡΔΟΙ , ΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΝΟΥΛΕΣ ΤΑ ΤΑΓΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΣΤΟΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΔΡΟΜΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΔΙΣΒΑΤΟΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ.
    ΟΧΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΣΤΑΧΤΗ ΚΙ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ.
    ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚ...και εγένετω της Πόπης.
    Μακελλειό..στις μουνότριχες
    ----------------------------------
    Η κυρία ονομάζεται Πηνελόπη Παπαϊωάννου, και πιθανόν τόσο το όνομα όσο και η φυσιογνωμία της να μην «σημαίνει» κάτι σε πολλούς από εμάς. Και γιατί, άλλωστε, να «σημαίνει».

    Η κυρία Πηνελόπη Παπαϊωάννου τα τελευταία χρόνια «λέει» ότι είναι αγιογράφος, ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

    Και δεν «λέει» ψέματα αφού διατηρεί στην.....
    περιοχή του Νέου Κόσμου εργαστήριο αγιογραφίας - ζωγραφικής - κατασκευών με την επωνυμία «Χρυσοκοντυλιά», σε συγκεκριμένη διεύθυνση. Είναι, δηλαδή, και ελεύθερη επαγγελματίας εγνωσμένης αξίας, όπως προκύπτει από 11 εκθέσεις ζωγραφικής του παρελθόντος, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει εργολαβικά δουλειές και εκ των πραγμάτων έχει εισπράξεις.

    Από αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία (με τη γνωστή συνταγή με την οποία εξασφάλισε δουλειά και σύνταξη και ο σύντροφος Μιχάλης Καρχιμάκης, την εφαρμογή, δηλαδή, του νόμου 3717/2008 περί μεταφοράς υπαλλήλων της Ο.Α. στον ευρύτερο δημόσιο τομέα), «βολεύτηκε» σε μια «νύχτα» και αυτή στο υπερτροφικό κράτος, όπως άλλωστε καταγγέλλει το λαλίστατο στέλεχος της κυβέρνησης Ανδρέας Λοβέρδος.

    Η Πηνελόπη Παπαϊωάννου, με την κοινή υπουργική απόφαση 22080/510-2010 του υφυπουργού Εσωτερικών, του υφυπουργού Οικονομικών, καθώς και του υπουργού Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων, βρίσκει δουλειά στο υπουργείο Εσωτερικών και, συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης. Η απασχόληση αφορά σύμβαση αορίστου χρόνου σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, όπως προβλέπει ο νόμος 3717/2008.

    Η πρόσληψη της κυρίας Παπαϊωάννου δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, αριθμός 1782, με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2010, σε ειδική λίστα με άλλα οκτώ ονόματα ενώ είναι προφανές πως έχει προσληφθεί νομότυπα εκμεταλλευόμενη ευνοϊκό «παράθυρο» του νόμου για εργασιακή τακτοποίηση.

    Η κυρία Παπαϊωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ' άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή σύνταξη για τα γηρατειά.

    Ο κύριος της φωτογραφίας, θεωρώ, πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

    Είναι ο σημερινός Υπουργός Υγείας ο οποίος διατέλεσε επίσης Υπουργός Εργασίας και θα μείνει στην Ιστορία για πολιτικά του «ατοπήματα», έχει κάνει πολλές βαρύγδουπες δηλώσεις, ενώ εσχάτως στράφηκε και εναντίον τριμελών και τετραμελών οικογενειών που ζουν με έναν μόνο μισθό και θα δείτε πιο κάτω γιατί το αναφέρω.

    Είναι αυτός που πριν λίγες ημέρες, ως «εισαγγελέας» των πάντων και με την «ρητορική άνεση» που τον διακατέχει είπε πως «Ένα εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν εννέα εκατομμύρια Έλληνες», με αποτέλεσμα να οργίσει και να συσπειρώσει εναντίον του το σύνολο των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα.

    Αλήθεια, ποιος όμως, διορίζει ποιους στο δημόσιο;

    Ο κ. Λοβέρδος, όμως, έχει αποκρύψει επιμελώς εδώ και ενάμιση χρόνο να αναφέρει ότι ανάμεσα στους οκνηρούς και τεμπέληδες, όπως υπονόησε, διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους που «παρασιτούν» στην «καμπούρα» του ελληνικού λαού βρίσκεται και η γυναίκα του Καίσαρα, η αγαπημένη του σύζυγος!

    Απλά, διότι η κυρία Παπαϊωάννου, εκτός από το δικαίωμα που έχει στην εργασία ως Ελληνίδα πολίτης, τυγχάνει να είναι η σύζυγος του κ. Λοβέρδου!

    Ασφαλώς και η πρόσληψή της δεν θα ήταν κάτι περισσότερο από ένα «νόμιμο» ρουσφέτι με συγκεκριμένη αξία εάν δεν ήταν η σύζυγος του λαλίστατου Υπουργού και στην προκειμένη περίπτωση δεν κρίνεται τονόμιμο αλλά το ηθικό.

    Με άλλα λόγια, όπως άλλωστε έχω τονίσει και στο παρελθόν, «ότι νόμιμο, δεν είναι και απαραίτητα ηθικό»!

    Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ακόμα μια λεπτομέρεια που όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη:

    Στην οικογένεια Λοβέρδου μπαίνουν τρεις μισθοί ...
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΤΟΥΣ...
    την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι δεν έχουν να φάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρυσοχοϊδη μαλακά πούστη παλιό αρχίδι είσαι για λιντσαρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση