GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δώστους φούντα και κοίμησε τους για πάντα.....

Από το Vlasfimos.blogspot.com Δώστους φούντα και κοίμησε τους για πάντα..... Αυτές τις μέρες υπάρχει μια έντονη κινητικότητα σχετικά με τη...

Από το Vlasfimos.blogspot.com
Δώστους φούντα και κοίμησε τους για πάντα.....
Αυτές τις μέρες υπάρχει μια έντονη κινητικότητα σχετικά με την αποποινικοποίηση των ελαφρών ναρκωτικών στην Ελλάδα,σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως αυτό θα γίνει αυτήν την εποχή όπου οι νέοι δεν μπορούν να έχουνε και πολλά όνειρα. Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε...
 και πριν μια δεκαετία στην Αργεντινή, όλες οι γειτονιές της φτωχής Αργεντινής γέμισαν με το Πάκο ένα φθηνό ναρκωτικό που είχε στόχο να καταστρέψει και να κοιμίσει την νέα γενιά, μια γενιά η οποία δεν θα είχε θέση στην εργασία,στα σχολεία και στα πανεπιστήμια.
Θα μου πείτε μα και στην Ολλανδία συμβαίνει και δεν υπάρχει πρόβλημα, ναι όμως στην Ολλανδία υπάρχει κράτος και αρχές,ναι μεν μπορούν να καπνίζουν ελεύθερα αλλά το προμηθεύονται μόνο σε ειδικά ''καφενεία'' και επιτρέπετε η πώληση έως 5 γραμμάρια και αυτά υπό κάποιους όρους. Αν συνέβαινε αυτό όμως στην Ελλάδα ξέρετε ποιο θα ήτανε το αποτέλεσμα; να γεμίσουν τα πάρκα και οι πλατείες με μαστουρωμένα 14χρονα(που συμβαίνει αλλά σε μικρότερη έκταση) που το έχουνε δει ως μαγκιά και λόγω της έλλειψις ενημέρωσης για τα ναρκωτικά μπορεί να πάνε παρακάτω στα χαπάκια και να καταλήξουν στην πρέζα,γιατί οι χρήστες ηρωίνης δεν άρχισαν να ''τρυπιούνται'' αμέσως αλλά ξεκίνησαν και εκείνοι με τα πιο ''soft'' πράγματα.
Παρακάτω θα προσπαθήσω να απαντήσω στα κυριότερα επιχειρήματα αυτών που είναι υπέρ της αποποινικοποίησης των ελαφρών ναρκωτικών.
Μα αν γίνει αποποινικοποίηση δεν θα υπάρχουν πλέον έμποροι που θησαυρίζουν!
Μα η δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να συλλαμβάνει τους ''κακούς''; Εκτός και αν η ίδια η αστυνομία είναι μέσα σε όλο αυτό, που μην κρυβόμαστε υπάρχουν και αστυνομικοί που λειτουργούν ως ''βαποράκια''.
Πηγαίνουν λιγότερα παιδιά στην φυλακή!
Μα και οι ίδιοι το λέτε! ΠΑΙΔΙΑ! Πιστεύετε πως αν κάποιο παιδί μπλέξει από νωρίς δεν θα κάνει αργότερα κάποια στραβή;
Μα έχω το δικαίωμα ακόμα και να καταστρέψω τον εαυτό μου!
ΟΚ φυσικά και το έχεις αλλά από την στιγμή που το κράτος μας είναι μπουρδέλο δεν σκέφτεσαι πως θα παρασυρθούν και ανήλικοι; Οπότε ασχολήσου καλύτερα με το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου και με το δικαίωμα στην εργασία που στο καταπατούν καθημερινά.
Όπου έγινε νόμιμο η χρήση του μειώθηκε λόγω του ότι το παράνομο σε ελκύει!
Ναι αλλά και το τσιγάρο είναι νόμιμο και αυξάνεται η χρήση του συνεχώς και ειδικά στις νεαρές ηλικίες παρά τις τόσες αντικαπνιστικές εκστρατείες. Ενώ είναι παράνομο ο περιπτεράς να δώσει τσιγάρα σε ανήλικο(αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι το γνωρίζετε) μπορεί ο κάθε 12χρονος να πάει να αγοράσει για τον ''μπαμπά του''.
Για να κλείσω θέλω να πω πως είμαι άτομο που έχει δοκιμάσει και έχει γνωστούς συστηματικούς χρήστες. Αν ζούσα σε ένα οργανωμένο κράτος θα ήμουν υπέρ της αποποινικοποίησης αλλά επειδή δεν συμβαίνει αυτό καλύτερα θα ήτανε να προστατεύσουμε τους εφήβους που παρασύρονται εύκολα. Μας θέλουνε μαστουρωμένους και κοιμισμένους για να μας εκμεταλλεύονται, ας μην τους κάνουμε την χάρη, ας ξανακερδίσουμε την ζωή μας!

9 σχόλια

  1. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥς ΦΟΡΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ. ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ελληνάρας είναι μαστουρωμένος από μόνος. Μετά το Κωστάκι- Γιωργάκι πάει για Αντωνάκι. Χεστήκαν τα ζώα που στη Βόρεια Ελλάδα έχει -25 .Οι μίζες να είναι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φούντα να δώσει ο ποδηλάτης στα παιδιά του ο βλάκας που θέλει να το παίξει και μάγκας. Θα δώσει εξηγήσεις κάποτε για την καταστροφή που έφερε στο Έθνος.
    Και εσεις μαλάκιδες που τον στηρίξατε το 2007 καλύτερα να του πάρετε από μια πίπα παρά να τον στηρίξετε ηλίθιοι πάλι. Από την δική σας ψήφο μαλάκιδες είναι σήμερα στο κουμάντο του τόπου. Τι του βρήκατε καθυστερημένοι ;
    Είπα, ενώ βλάκες τον πιστεύετε πάρτε του από μια πίπα παρά να τον στηρίξετε πάλι.
    Άιντε χαϊβάνια, βλάκες που σας κακοφένετε,
    ΗΛΙΘΙΟΙ. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά σας τα λέει ρε καραγκιόζηδες εσεις που τον ψηφίσατε το 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΣ ΤΩΡΑ
    ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ? ΤΑ 14/ΧΡΟΝΑΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΦΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 18 Ιαν 2012 8:14:00 μ.μ.
    Θα ήτανε καλύτερο δηλαδή να τους παρουσιάζουμε την φούντα νόμιμη σαν το απλό τσιγάρο;
    Ποιος απο τους ενδεχόμενους νόμιμους πωλητές θα δίσταζε να δώσει φούντα σε 14χρονο;
    Δεν σε τρομάζει πως όπους αποποινικοποιήθηκε η χρήση τους αυξήθηκαν κατά 85% οι χρήστες σκληρών ναρωτικών;
    Όσο για το τελευταίο δεν νομίζω πως χρειάζετε να απαντήσω καν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ.

    ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ, (ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ) ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΕ.

    ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΦΙΛΕ, ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΕΖΑ.

    ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣ, ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ (ΝΟΜΙΜΑ) ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΕΖΑΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΙΣ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΧΑΣΙΣ, ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΑ .... ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ..... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .... ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ?!?!

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ, Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ.

    ΚΑΦΕΣ, ΤΣΑΙ.
    ΧΑΣΙΣ.
    ΤΣΙΓΑΡΟ.
    ΑΛΚΟΟΛ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ .... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ??!?!?

    ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ 14ΧΡΟΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ?!?!?
    ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΣΙΣ ?!?!?
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, Η ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?!?!?

    ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ ΦΙΛΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ ....

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
    ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ.

    ΣΗΜ.
    ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ?!?!?

    ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΟΥ "ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ" .....
    Ε, ΡΕ ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΝΩ Η ΦΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση