GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αη Βασίλης φεύγει, ο Εφραίμ έρχεται...

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος Αη Βασίλης φέτος γιοκ ! Η κυβέρνηση κυκλοφόρησε τον Εφραιμ στη θέση του, μπας και ευφρανθεί κανένας ψηφοφόρο...

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος

Αη Βασίλης φέτος γιοκ
! Η κυβέρνηση κυκλοφόρησε τον Εφραιμ στη θέση του, μπας και ευφρανθεί κανένας ψηφοφόρος που θα δει έναν παπά πίσω από τα σίδερα! Εδώ παπάς εκεί παπάς πού είναι ο ηγούμενος; και πού το σκάνδαλο; Καλά ότι σφύζουν από αγιοσύνη όλοι αυτοί δεν το συζητάμε! Απορώ πού βρίσκουν ώρα για προσευχή και αυτοσυγκέντρωση όταν είναι όλη μέρα στο τηλέφωνο για τις επιχειρήσεις και τα κτήματα και τις αγοραπωλησίες!
Βέβαια αυτό είναι ένα άλλο ευαγγέλιο! Αυτό το ευαγγέλιο όμως που...
 μου κάνει εμένα εντύπωση είναι αυτό της παραπλάνησης! Να σας δώσουμε έναν ηγούμενο, για να έχετε να κουβεντιάζετε για αυτόν και όχι με την αναποτελεσματικότητα και την απελπιστική απραξία των πολιτικών μας!
Όταν συμφέρει τον πολιτικό κόσμο εμφανίζονται στο προσκήνιο και σκάνδαλα τάχα, και παπάδες και λαγοί με πετραχήλια! Περνάει μια περίοδος όπου τα χαϊβάνια κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα πόσες εταιρείες είχε ο παπάς και δεν βλέπουν τις παπαριές που πάνε να σκαρώσουν οι εκλεκτοί μας εκλεγμένοι!
Τι θυμήθηκα τώρα; Είχανε στείλει και αστυνομικούς να πάνε να φέρουν απο τη Γερμανία τον Χριστοφοράκο τον διευθυντή της Ζιμενς! Ούτε λουκάνικο Φρανκφούρτης δεν φέρανε! Πού πάτε ορέ κλεφτόπουλα! Εδώ ένας Ψωμιάδης όποτε θέλει μπαίνει, όποτε θέλει βγαίνει, ασχολείται με το ποδόσφαιρο και γενικά σας γράφει … από τα Σκόπια!
Ο Παλαιοκωστας και αυτός φεύγει, η ζωή μας φεύγει, και μένουμε με τα ίδια λαμόγια να μας κοροϊδεύουν και να απαντάμε με τη φράση που δεν νομίζω να υπάρχει σε άλλη γλώσσα του κόσμου! Δε βαριέσαι!
Έλα όμως που βαρεθήκαμε τα ιδία και τα ίδια σενάρια! Τι με νοιάζει εμένα αν θα πάει μέσα ο ηγούμενος η ο προηγούμενος; Και να πάει για 2-3 μήνες θα έχει ένα κελί πέντε φορές καλλίτερο από το κελί του μοναστηριού! Με πλάσμα τηλεοράσεις και χαβιάρια και ακριβές Ρωσικές βότκες, και να βαράνε προσοχή μπροστά του οι φύλακες με την παρουσία του και την πνευματική του επάρκεια σε ευρώ…!
Να με νοιάζει αν θα έχω με τη νέα χρονιά να πληρώσω το νοίκι και το πετρέλαιο ναι, αλλά λέτε να με νοιάζει που το κράτος πάει τάχα, να κάνει το αυτονόητο για κάποιον που παρανόμησε κι ας είναι και ο Αβραααμ Πάπας! Δεν πειράζει οι πολιτικοί μας φέτος αντί του Αη βασιλη με έλκηθρο θελήσανε να μας πλασάρουν Εφραίμ με τζιπ 4χ4 και κοιτάτε πόσο τυφλή είναι η δικαιοσύνη!
Βρε άντε από εκεί! Η δικαιοσύνη όπως είπε και κάποιος είναι σαν τον ιστό τής αράχνης. Μόνο τα μικρά έντομα πιάνει, τα μεγάλα τη σπάνε και φεύγουν … Καλή χρονιά !
kapistri

9 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ

    ΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ Α.Ο. ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ Φ.Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΑΣΙΝΗ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΧΥΔΑΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΠΑΝΤΩΝ.. ΚΑΙ ΝΑ .ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ? ΕΛΕΟΣ..ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΠΤΡΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο θεός σας θα μας κλάσει τ' αρχίδια ένθεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο π. Εφραίμ είχε προτείνει την ακύρωση της ανταλλαγής, δηλαδή να μείνουν τα ακίνητα στο κράτος.
    Ο Παπαθανασίου είχε συμφωνήσει, αλλά έπεσε η κυβέρνηση και δεν πρόλαβε.
    Ο Παπακωνσταντίνου ΑΚΥΡΩΣΕ την ανταλλαγή.
    Αν η ανταλλαγή ήταν προς όφελος του κράτους, με ποιο δικαίωμα την ακύρωσε;
    Αν ήταν προς ζημία του κράτους, με ποια δικαιολογία είναι τώρα προφυλακιστέος ο π. Εφραίμ;
    Δεν πρέπει να κληθεί ΑΜΕΣΑ ο Παπακωνσταντίνου να δώσει λόγο, πριν τρελαθούμε όλοι εδώ πέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάνος Καμμένος vs Νίκου Παπανδρέου:
    " Ρε κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή

    " Διαδικτυακός πυρηνικός πόλεμος!

    Ρε κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ? Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.

    Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν.

    Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Μέ εταιρείες στην Ελβετία .

    Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.

    ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ?.."

    Αυτά γράφει ο Πάνος Καμμένος στο προφίλ του στο facebook απαντώντας στο παρακάτω άρθρο του Νίκου Παπανδρέου στην iefimerida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσέξτε τα παιδιά σας, οι παιδεραστές παπάδες καραδοκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση