GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κουλούρης (πάλι) εναντίον του Παπουτσή...

Επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Xρ. Παπουτσή, αλλά και αιχμές εναντίον δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής, Κ. Κουλού...

Επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Xρ. Παπουτσή, αλλά και αιχμές εναντίον δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής, Κ. Κουλούρης, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου είχε συνάντηση με...
 την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου.
«Ήρθα μόνος μου χωρίς δικηγόρο και ζήτησα την επιτάχυνση της διαδικασίας. Πρέπει να σταματήσουν οι ποντικοί της ενημέρωσης, γιατί θα κάνω αγωγές», προειδοποιήσε ο κ. Κουλούρης.
Εκανε επίσης λόγο για «μοιραίο ατόπημα» του κ. Παπουτσή, τον οποίο κατηγόρησε επίσης ότι «φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους». «Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήξερα πού θα πάει ο τόπος με αυτόν», πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ράικου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση, με εντολή να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες τόσο του κ. Κουλούρη, όσο και αστυνομικών οργάνων για το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης, όπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν το αυτοκίνητο του πρώην βουλευτή, καθώς είχε παραβιάσει ερυθρούς σηματοδότες.
Η εισαγγελέας ενημέρωσε τον κ. Κουλούρη ότι στη φάση που βρίσκεται η υπόθεση, δεν μπορεί να καταθέσει και ότι θα πρέπει να αναμένει να κληθεί για να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ.

14 σχόλια

  1. krima koirie koulouri. monosas geliopi8ikatai me to na vgenetai kai na fonazetai sta diafora kanalia kai radiofona. eprepai na dinatai mia sinentfksi stin tileorasi kai radiofono. na zitousatai mia megali signomi. telia kai pavla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι καραγκιόζηδες, τύπου Κουλούρη, κυβέρνησαν την χώρα 30 χρόνια. Ανθρωπάκια, που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους κι έγιναν γνωστά χάρη στον Παπανδρέου. Δείχνει, όμως, τι νοοτροπία είχαν και εξακολουθούν να έχουν και πώς έβλεπαν την Ελλάδα. Τσιφλίκι τους. Και μετά απορούμε γιατί καταντήσαμε σ' αυτά τα χάλια.

    Ο συγκεκριμένος ήταν ανέκαθεν υπερβαλόντως γραφικός.

    Όμως, για να λέμε όλη την αλήθεια, φταίμε εμείς που τους δίναμε την δυνατότητα να κυβερνούν, για να εξυπηρετούν τα δικά μας συμφέροντα, ή από καθαρή βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σας πω λοιπόν το βιογραφικό του (σκουπιδιού) Κουλούρη, μετά από πληροφορίες της ΔΕΗ.

    Το 1974 μπήκε σαν υπάλληλος της ΔΕΗ και επειδή ήταν με απολυτήριο γυμνασίου, τον έβαλαν στη θέση του καταμετρητή.

    Αλλά ο προϊστάμενος του ο τότε, μέχρι να αρχίσει να βγαίνει έκτός γραφείου για να κάνει τις καταμετρήσεις, του έδωσε εργασία γραφείου.

    Όταν τον ρώτησε μετά από μερικές μέρες, τι είχε κάνει, απάντησε (τίποτα, γιατί ήταν κυβέρνηση Καραμανλή και για να εργαστεί, περίμενε να γίνει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

    Μετά από λίγο χρονικό διάστημα, πήρε 1 χρόνο άνευ αποδοχών για σπουδές στην Αγγλία, που τελείωσε μετά από 1 χρόνο.

    Τώρα τι σπουδές έκανε σε 1 χρόνο, μάλλον της πλάκας.

    Όταν επέστρεψε και επειδή είχε ήδη (τα γνωστά κονέ) στο ΠΑΣΟΚ, μπήκε στην κοινοβουλευτική ομάδα, που μετά έγινε Υπουργός.

    Αυτός είναι ο Κουλούρης.

    Αλλά ανάλογα σκουπίδια, είναι και αρκετοί από 6 επίδοξους αντικαταστάτες του ΓΑΠ.

    Τέτοιους βέβαια έχουμε πολλούς στην Βουλή, σε όλα τα κόμματα και για αυτό μας πήρε και μας σήκωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κολασμός του κυρίου Κουλούρη θα είναι αρκούντως ηθικός,το εγγυάται ο κύριος Παπουτσής θα απομονώσει ηθικά τον κύριο Κουλούρη από το κόμμα και την ηθική κυβέρνηση Παπαδήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα δεν ντρέπεται να βάφει τα μάτια του; Πότε κλαίει ένας γιος περισσότερο, όταν γράψει η τροχαία τον πατέρα (σιγά τα λάχανα), ή όταν ο πατέρας μακιγιάρεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ !!!!!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ !!!!!

    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΠΟΥ 34 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΓΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάστα Κουλούρη

    νάξερες ποσοι εχουν σειρά μετα απο σένα,

    γράψου στο λαός καυμένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ξεκατίνιασμα στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται...

    Το ξεκατίνιασμα στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται ακόμη κι όταν πρόκειται για ανθρώπους που έχουν απαξιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
    Ο λόγος για τον Κίμωνα Κουλούρη ο οποίος επιτέθηκε με απίστευτες εκφράσεις κατά του πρώην συντρόφου του, Χρήστου Παπουτσή.

    Ο λόγος; Επειδή ο υπουργός τόλμησε να δεχθεί και να συγχαρεί τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ για τη στάση τους απέναντι στον κ. Κουλούρη ο οποίος αφού παραβίασε όποια κόκκινα βρήκε μπροστά του, έβρισε χυδαία τους κακόμοιρους μεροκαματιάρηδες αστυνομικούς και πάτησε κι έναν από αυτούς.

    Σε μια καθαρά επικοινωνιακή κίνηση ο κ. Παπουτσής, έσπευσε να αγκαλιάσει τους αστυνομικούς και να «αδειάσει» τον κ. Κουλούρη ο οποίος είχε ήδη πάρει τα μηνύματα από την κοινωνία. Επικοινωνιακή ή όχι η κίνηση του Παπουτσή απόλυτα σωστή.

    Τότε ξεκίνησε το σόου του κ. Κουλούρη ο οποίος χρησιμοποίησε απίστευτες εκφράσεις κατά του υπουργού. Του είπε χαρακτηριστικά:

    «Αλήθεια, Χρήστο Παπουτσή τους συνεχάρης διότι μπροστά στο 15χρονο παιδί μου, που το ξέρεις καλά, άρπαζαν από το μανίκι τον πατέρα τους να τον πετάξουν έξω από το αυτοκίνητο; Τους συνεχάρης, Χρηστάκη Παπουτσή, γιατί περικυκλώθηκε αυτό το αυτοκίνητο από 30 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων με ειδικό σήμα; Τους συνεχάρη Χρηστο Παπουτσή γιατί εξύβριζαν και ασχημονούσαν μπροστά σε έναν πολίτη που λέγεται Κίμων Κουλούρης;”

    Και συνέχισε : “Αλλά άκουσε Χρήστο Παπουτσή, να εξηγηθούμε. Αποδεικνύεσαι αγνώμων, γιατί έλεγες πολλές φορές ότι ‘στον Κουλούρη οφείλω την εξέλιξή μου που με γνώρισε στον Ανδρέα Παπανδρέου’. Και έχεις μίσος μαζί μου, έχεις το μίσος του κομπλεξικού, το μίσος του ανθρώπου που παρά την επιμονή σου και τις πιέσεις δεν δέχτηκα να συμπορευθώ στην επιλογή σου να βγάλεις τον Γιωργάκη Παπανδρέου”.

    Βέβαια, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς ασχολούμαστε με τον Χρηστάκη και τον Κιμωνάκο.

    Αλλά τι να πεις, το παλαιό και το νέο ΠΑΣΟΚ γίνανε μαλλιά κουβάρια.

    - Μετά τα Χρηστάκη Γιωργάκη που αποκάλεσε απόψε τους ΠαπουτσοΠαπανδρέου ψοφάω για λεπτομέρειες.

    Ετσι και αλλιώς μας τα έφαγαν και μας χρεοκώπησαν ας απολαύσουμε τα απλυτά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτός θέματος ο ΘΡΑΣΥΣ πολιτικάντης. Ποιόν Έλληνα πολίτη ενδιαφέρουν οι σχέσεις-διαμάχες μεταξύ των στελεχών του οποιουδήποτε κόματος σ' αυτόν τον τόπο (πολύ κοπριά έχει συσωρευθεί). κ. Ράϊκου κάντε τη δουλειά σας ("κόψτε τον πισινό" οποιουδήποτε παραβάτη του νόμου ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ), Αρκετά γίναμε διεθνώς ρεζίλι, όχι άλλη ξεφτίλα, φτάνει πιά!!!
    ΚΙΤΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρε βλάκα το μάθαμε το ποίμα σου. οκ θα ξεκινήσει πόλεμος στην Κύπρο, θα μας κυβερνήσει ο Ιωάννης και δε θα βάλει φόρους. είναι γραμμένο στη σελίδα 142 του βιβλίο. ΟΚ. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ. Αλλες λεπτομέρειες έχεις?

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το φαγκρί με eyeliner.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση