GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε ο Λευτέρης ήρθε ο Φάνης...

μπλόγκερ είμαι και ξεσπάω Πανηγυρίζει απόψε η Σαμσούντα  για τα δύο γκολ του Φάνη Γκέκα   Όχι μόνο ο Φάνης Γκέκας χαίρεται για τα δύο γκ...

Πανηγυρίζει απόψε η Σαμσούντα
 για τα δύο γκολ του Φάνη Γκέκα
 
Όχι μόνο ο Φάνης Γκέκας χαίρεται για τα δύο γκολ που πέτυχε σήμερα στο ντεπούτο του με τη νέα του ομάδα Σαμσούντσπορ, αλλά και η η Σαμσούντα (η παλιά ελληνική πόλη του Πόντου) απόψε πανηγυρίζει...
Ο  δημοσιογράφος που έκανε τη περιγραφή του αγώνα, όταν ο Γκέκας πέτυχε και το δεύτερο γκολ (και  έκανε το σταυρό του, υψώνοντας τα χέρια) ενώ οι συμπαίκτες του τον αγκάλιαζαν και τον φιλούσαν, είπε:
 - Ο θρύλος Λευτέρ έφυγε, ένας άλλος ήρθε, ο Φαν...
Το γήπεδο φλεγόταν και οι φωτογράφοι έτρεχαν πίσω του για τα πρωτοσέλιδα που θα τον έχουν αύριο οι τουρκικές εφημερίδες… Ιδίως, γιατί δήλωσε ότι τα γκολ τα αφιερώνει στη μνήμη του θρυλικού Λευτέρη Αντωνιάδη…

Ρε, λες, το ποδόσφαιρο να μας ενώνει;  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

12 σχόλια

  1. Οι οπαδοί της Σαμσουντσπορ περίμεναν τον Φάνη μετά τον αγώνα και τον σήκωσαν στα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tous trelane tous Tourkous o Gekas, afierose ta gol tou ston thrulo Lefter Adoniadi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έλεγα με πάσα σοβαρότητα, ότι χέστηκε η Φατμέ στο Γενί-Τζαμί (κάτι κουράδες να! με το συμπάθειο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και του Λευτέρη του ξέφευγε και έκανε καμιά φορά το σταυρό του όταν έβαζε γκολ, αλλά οι Τούρκοι του το συχωρούσαν γιατί τον λάτρευαν. Και ο Φάνης χθες μόλις σκόραρε έκανε το σταυρό του, αλλά μόνο στο πρώτο γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ ΜΗ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙΣ χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι τουρκομαθής και ακούω τούρκικο ραδιόφωνο και πριν λίγες ώρες άκουσα ότι όταν τέλεψε το ματς με τα δυο γκολ του δικού μας Γκέκα, οι οπαδοί στις εξέδρες τον χειροκροτούσαν όρθιοι και τα μεγάφωνα έπαιζαν τον Ζορμπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BOUGIOUROUM EFENTI FANOR ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ο Γκέκας σώσει από τον υποβιβασμό την ομάδα, θα τον χρυσώσει ο ζάπλουτος προεδρός της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ή δεν είναι γενίτσαρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα .
    Όλοι οι υπόλοιποι άλλοι που παριστάνουν τους σωτήρες είναι προδότες αποδεδειγμένα πλέον τώρα .
    Όσο ποιο γρήγορα επιστρέψει ο Κώστας Καραμανλής στην διακυβέρνηση της Ελλάδος υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα και τους έλληνες .
    Είναι λοιπόν στα χεριά μας να ζητήσουμε την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή για να σωθεί η Ελλάδα μαζί με τους Έλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός Καραμανλής ρε ηλίθιε και ποιός Παπαντρέας και ποιός Καρατζαφέρης και ποιά Παπαρήγα και ποιός Τσίπρας μπορει να σώσει την Ελλάδα, εδώ δεν μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου ρε κομματόσκυλο κοπρίτη και λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε καθυστερημένε
    Ρε κόπανε, ρε άρρωστε που καλείς τον Καραμανλή κάθε τόσο και γελάει μαζί σου μια Ελλάδα χαζέ, ρε βλάκα πήρε το 2004 και το υπουργείο Πολιτισμού και δεν πάτησε ποτέ του στο υπουργείο. Εβαλε τον παρατρεχάμενό του τον Ζαχόπουλο να μοιράζει τα δις όπου αυτός διέταζε, τον υφυπουργό τον Τατούλη τον είχε παροπλισμένο και έβγαλαν φτερά 2,4 δις ευρώπουλα σε 3,5 χρόνια. Ο κ. Χαρδαβέλας παρουσίασε ένα από τα τόσα παραστατικά που υπάρχουν για τα κλεμμένα αυτά, ότι δόθηκαν τάχα για την αιμοληψία του προσωπικού του Υπουργείου 75.000 ευρώ σε κάποιο νοσοκομείο. Ρωτήθηκε γι΄αυτό το νοσοκομείο και απάντησε ότι δεν πήρε ευρώ.
    Ψίχουλα βέβαια είναι τα 75.000 ευρώ στα δις αλλά δείχνει πια καθαρά χέρια διακίνησαν τα δις. Και έρχεσαι χαζέ να τον εμφανίσεις ηγέτη βλάκα, ντενεκέ.
    ΑΡΡΩΣΤΕ , ΑΡΡΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΒΛΑΚΑ, ΝΤΕΝΕΚΕ. –

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση