GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Βενιζέλο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ...

Νέα δεδομένα στο πολιτικό παιχνίδι Συνάντηση στο υπ. Οικονομικών είχαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά το τέλος της οποί...

Νέα δεδομένα στο πολιτικό παιχνίδι
Συνάντηση στο υπ. Οικονομικών είχαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά το τέλος της οποίας ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα εντός του ΠΑΣΟΚ αλλά και στο ευρύτερο πολιτικό παιχνίδι.
«Με τον Βαγγέλη Βενιζέλο αποφασίσαμε να δώσουμε μαζί τον αγώνα» είπε  ο κ. Λοβέρδος, τονίζοντας ότι οι δυο τους μπορούν να εγγυηθούν την ενότητα του ΠΑΣΟΚ. «Μια νέα διαίρεση θα πήγαινε το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο πίσω» είπε. «Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο μπορούμε να...
πορευθούμε μαζί, εμείς οι δύο μπορούμε να εγγυηθούμε την ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να στηριχτεί η κυβέρνηση Παπαδήμου». «Τη σημερινή έλλειψη ηγεσίας θα την καλύψει η ενότητα»  κατέληξε ο υπουργός Υγείας.
Αναλυτικά η δήλωση του Αν. Λοβέρδου:
«Στις παρούσες δραματικές στιγμές που περνά η χώρα, όλοι πρέπει να συντάσσουμε τις δυνάμεις μας, ενωμένοι, για την επίτευξη του κοινού σκοπού, η Ελλάδα, δηλαδή η χώρα και οι πολίτες της να μην γονατίσουν. Αυτή είναι η βασική μας υποχρέωση, το κοινό, το συλλογικό μας καθήκον. Η κρισιμότητα των περιστάσεων, αλλά και το βάρος των καθηκόντων, δεν αφήνει πεδίο, δεν αφήνει χώρο για άλλες στοχεύσεις, πόσο μάλλον για θέματα που αφορούν την πορεία του καθενός μας χωριστά.
Με τον Βαγγέλη Βενιζέλο αποφασίσαμε να δώσουμε μαζί το δύσκολο αγώνα για την επίτευξη των στόχων της πατρίδας. Τόσο μέσα από τις τάξεις της κυβέρνησης, όπως ήδη καθημερινώς έχουμε κάνει, όσο και μέσα από τις τάξεις του πολιτικού μας χώρου, του ΠΑ.ΣΟ.Κ., σε ό,τι αφορά όλες τις εξελίξεις που έχουμε μπροστά μας. Θα πορευτούμε μαζί. Η παράταξή μας δεν αντέχει νέες διαιρέσεις. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα και η σταθερότητα, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές, προϋποθέτει την ενότητα της δημοκρατικής παράταξης, την ενότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και εμείς αυτή την ενότητα μπορούμε να την εγγυηθούμε. Μας συνδέουν κοινοί αγώνες, μια φιλία 40 ετών και η στενή σχέση με τον κοινό μας δάσκαλο, τον αείμνηστο Δημήτρη Τσάτσο.
Το Κίνημά μας σήκωσε στις πλάτες του βάρη και ευθύνες πολλών δεκαετιών, αναλαμβάνοντας, τον Οκτώβριο του 2009, την υποχρέωση να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα μέσα σε λίγους μήνες. Στην πορεία αυτή το ΠΑ.ΣΟ.Κ. χτυπήθηκε και τραυματίστηκε. Είναι, όμως, ως Κίνημα ιδεών και ανθρώπων, χρήσιμο στην πορεία του τόπου. Έδωσε και έχει να δώσει πολλά. Μία, όμως, νέα διαίρεση θα πήγαινε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ακόμη πιο πίσω.
Κάνοντας σήμερα αυτό που περνάει από το χέρι μου προσπαθώ να συμβάλω στην ενότητα της παράταξής μας και, με τον τρόπο αυτό, να συμμετάσχω στην προσπάθεια για τη σταθεροποίηση της χώρας. Η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να στηριχθεί, με τρόπο σαφή και έμπρακτο. Το εθνικό συμφέρον αυτό επιτάσσει. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γι’ αυτό αγωνιούν. Η Ελλάδα θα δώσει αυτές τις ημέρες την πιο καίρια κι αποφασιστική της μάχη, ως χώρα της Ε.Ε και της ευρωζώνης. Και θα πρέπει να την κερδίσει. Μέσα σε ένα ασταθές εσωτερικό πολιτικό περιβάλλον και σε μια δοκιμαζόμενη Ε.Ε.
Μόλις το βαρύ καθηκοντολόγιο της Ελλάδας το επιτρέψει, εντός των επομένων ημερών, θα δημοσιοποιήσω τις ειδικότερες θέσεις μου για τις βασικές προτεραιότητες της χώρας, για όσα πρέπει να γίνουν εδώ και τώρα, καθώς και για τις ριζικές αλλαγές της πολιτικής φυσιογνωμίας του Κινήματός μας, τη συλλογικότητα της δράσης του, την ανανέωση της ηγετικής του ομάδας και των στελεχών του, για την προώθηση των οποίων θα ενώσω τις δυνάμεις μου και θα συμπορευτώ με τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Η ανάταξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι στα χέρια όλων των μελών και των στελεχών του. Τη σημερινή έλλειψη ηγεσίας θα καλύψει η ενότητα και η εξασφάλιση συνέχειας και προοπτικής.»

31 σχόλια

  1. Μαλάκιδες ΝΔ είπε...

    Εσείς θα με τρελάνετε ρε μαλάκιδες, μα είσαστε τόσο ηλίθιοι ;
    Ρε βλαμμένοι μετά το σάλτο του Ζαχόπουλο έγινε ΕΔΕ, επίσημα στοιχεία ρε μαλάκιδες, βλαμμένοι και φάνηκε ότι στα 3,5 χρόνια από τον ειδικό λογαριασμό που Υπουργείου Πολιτισμού, από το 2204 έως το 2007 διακινήθηκαν 2,4 δις, ΔΙΣ, δις, ΔΙΣ ρε μαλάκιδες και το περνάτε άφραγκοι, ξεβράκωτοι στα ψιλά ; Ο κ. Χαρδαβέλας μας γνωστοποίησε την ΕΔΕ και είπε και το άλλο ότι υπήρχε παραστατικό για αιμοληψία που τάχα δόθηκαν σε νοσοκομείο για τους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού κάπου 75.000 ευρώ. Ρώτησε το νοσοκομείο αν πράγματι πληρώθηκε και το νοσοκομείο του απάντησε δεν πήρε ευρώ. Ε! αυτά τα τίμια χέρια διακίνησαν και τα δις, ΔΙΣ μαλάκιδες,ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
    Είναι τυχαίο ότι ο Τριανταφυλένιος έκανε πέρα τον συναίτερό του τον Μουρλαμένο τον «Θέμο» επειδή βρέθηκε με 5,5 εκατομμύρια μετά το DVD που πήρε το Γραφείο του Πρωθυπουργου και πρώην Υπουργου Πολιτισμου ;
    Αλλά δούλευε ο γκαρτάσης του στην ΕΡΤ και το αποσιώπησε το καθίκι το Μέγα σκάνδαλο ο ξεπουλημένος, το μόνο που είπε ήταν η βαλίτσα του Αναστασιάδη στα σύνορα ……. . Πιάσε το αυγό και κούρευτο.
    Ρε μαλάκιδες νεοέλληνες τις ηλιθιότητας, βλαμμένοι θα με τρελάνετε άφραγκοι. Τα βρίσκετε ψιλά ;
    Αναφέρεστε στον Καραμαλέγκο και συζητάτε τα λουλούδια τα σκατά τα φάγατε μαλάκιδες ,ξεβράκωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραγκιόζηδες στην ανάρτηση «Ο Γιακουμάτος εκτέλεσε τον Καραμανλή» γράψατε χαϊβάνια τα εσώψυχα σας, της ηλιθιότητα σας.
    Εσείς θα με τρελάνετε ρε μαλάκιδες, μα είσαστε τόσο ηλίθιοι ;
    Ρε βλαμμένοι μετά το σάλτο του Ζαχόπουλο έγινε ΕΔΕ, επίσημα στοιχεία ρε μαλάκιδες, βλαμμένοι και φάνηκε ότι στα 3,5 χρόνια από τον ειδικό λογαριασμό που Υπουργείου Πολιτισμού, από το 2004 έως το 2007 διακινήθηκαν 2,4 δις, ΔΙΣ, δις, ΔΙΣ ρε μαλάκιδες και το περνάτε άφραγκοι, πεινασμένοι, ξεβράκωτοι στα ψιλά ; Ο κ. Χαρδαβέλας μας γνωστοποίησε την ΕΔΕ που έγινε και είπε και άλλα. Ότι υπήρχε παραστατικό για αιμοληψία που τάχα δόθηκαν σε νοσοκομείο για τους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού κάπου 75.000 ευρώ. Ρώτησε το νοσοκομείο αν πράγματι πληρώθηκε και το νοσοκομείο απάντησε δεν πήρε ευρώ. Παρουσίασε φωτοτυπίες παραστατικών με 450.000 ευρώ για συνεστιάσεις ….και της πουτάνας το μουνί. Το άλλο που είπε, βέβαια έγινε γνωστό και από τον τύπο, βρέθηκε σε συνδικαλιστή της Ν.Δ. του Υ.Π. στον λογαριασμό του 10 εκατομμύρια ευρώ και ο κάτοχος τους δεν γνώριζε την προελευσή τους. Εάν είναι δυνατό υπάλληλος και να έχει στα ξαφνικά τέτοιο ποσό από το πουθενά. Βέβαια αποσιωπήθηκε, τολμάει κανένας τους να κάνει το αποκαλυπτικό ξεκίνημα της αρπαχτείς, θα του βγάλουν και τα δικά του και έτσι σιωπούν.
    Ε! αυτά τα τίμια χέρια διακίνησαν και τα δις, ΔΙΣ μαλάκιδες, ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. Και εσείς ασχολείσθε με ανούσια ηλίθιοι, μαλάκιδες, ντενεκέδες και ψάξτε για κανά ταλιροευρώ βλάκες. Είναι τυχαίο ότι ο Τριανταφυλένιος έκανε πέρα τον συναίτερό του τον Μουρλαμένο τον «Θέμο» επειδή βρέθηκε με 5,5 εκατομμύρια μετά το DVD με την 35 χρόνοι που πήρε το Γραφείο του Πρωθυπουργου και πρώην Υπουργου Πολιτισμου ;
    Αλλά δούλευε ο γκαρτάσης του στην ΕΡΤ και το αποσιώπησε το καθίκι το Μέγα σκάνδαλο ο ξεπουλημένος, το μόνο που είπε ήταν η βαλίτσα του Αναστασιάδη στα σύνορα ……. . Πιάσε το αυγό και κούρευτο.
    Ρε μαλάκιδες νεοέλληνες τις ηλιθιότητας, βλαμμένοι θα με τρελάνετε άφραγκοι. Τα βρίσκετε ψιλά ;
    Αναφέρεστε στον Καραμαλέγκο και συζητάτε για «λουλούδια» τα σκατά τα φάγατε μαλάκιδες ,ξεβράκωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ (ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ)!!!!

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ , ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ;;;;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΨΕ ΜΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Χρυσοχοιδης τι θα κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ- ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ - ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΑΝ ΔΥΟ ΨΥΦΟΥΣ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χεστήκαμε και για τους δυο σας ΑΛΗΤΕΣ ,Ο ΧΑΡΑΤΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Βενιζέλο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ...

    Σωθήκαμε..........

    Ολοταχώς για έξοδο από την Βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεχάσατε τον ΚΟΥΛΟΥΡΗ βρεεεεεεεεεε

    Βάλτε και αυτόν μέσα να προσφέρει

    τις ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ του.

    Χρηστάκη Παπουτσή.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παπάρα 31 Ιαν 2012 6:52:00 μ.μ. ΠΆΡΤΕ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!
    ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

    Πίος είναι ο προεδραρα σου; η ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ; που κάνει την μια κολοτούμπα πάνω στην άλλη; ΣΕ ΌΛΑ ΛΈΕΙ ΌΧΙ και μετά ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τον έχει κάνει ο Καρατζαφυρερ ρόμπα ξεκούμπωτη..ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ--ΒΓΑΛΕΤΕ (που σε έχουν ΕΣΈΝΑ διορισμένο λεγε ΡΕΕΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε παπάρα 31 Ιαν 2012 6:52:00 μ.μ. ΠΆΡΤΕ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!
    ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

    Πίος είναι ο προεδραρα σου; η ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ; που κάνει την μια κολοτούμπα πάνω στην άλλη; ΣΕ ΌΛΑ ΛΈΕΙ ΌΧΙ και μετά ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τον έχει κάνει ο Καρατζαφυρερ ρόμπα ξεκούμπωτη..ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ--ΒΓΑΛΕΤΕ (που σε έχουν ΕΣΈΝΑ διορισμένο λεγε ΡΕΕΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όποιος πυροβολημένος πιστεύει πως η ελλάδα είναι μία χώρα που δεν ανήκει στη σφαίρα επιροής των ΗΠΑ αμετάκλητα....να σταματήσει να λέει μαλακίες για τον αμερικανοτραφή Σαμαρά ........... που όπως και ο Καραμαλέγκος αμερικανοτραφής και επιλεγμένος να κυβερνήσει όπως ο Γιωργάκης........δημιουργούσε πρακτορεμένες εντυπώσεις προκειμένου τα πατριωτικά βληματα να τον θεωρήσουν πατριώτη...........βέβαια στήν ελλάδα
    υπάρχουν ακόμα αφελείς τούβλα και τσιμεντόλιθοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ
    ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΣΟΥΝΕ ..ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ...
    ------------------------------------

    Ειμαστε για ομαδικη ψυχοθεραπεια . Εδω καραβια χανονται βαρκουλες αρμενιζουν.
    ΟΛΑ τα φανταζομουνα .
    Οτι θα προσπαθουσαν να αμφισβητησουν την συναντηση του ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ με τον ΠΟΥΤΙΝ δεν μπορουσα να το φαντασθω.

    ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ . Αν σ αυτες τις δυσκολες στιγμες που διερχεται ο Ελληνικος λαος , αμφισβητουν την ειλικρινεια του κ. Σαμαρα σε ενα τοσο ευαισθητο θεμα τοτε εχουν δικαιο οσοι υποψιαζονται αλλοτριους σκοπους γυρω ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ.


    Γελοιοδεστεροι των γελοιων! Εσκουζαν για μια φωτογραφια!
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!
    ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

    Πάρτε και τις φώτο ρε γελοίοι,
    από τη συνάντηση
    Σαμαρά-Πούτιν,
    ____________________________
    για να τις κάνετε κορνίζα...

    Οι γνωστοί ηλίθιοι και άσχετοι με το διαδίκτυο αμφισβήτησαν ότι έγινε η συνάντηση Πούτιν-Σαμαρά...

    Σε όλους αυτούς και ειδικά στον Πάσχοντα Μανδραβέλη και τα ΠΑΣΟΚια της parapolitiki.com αφιερώνουμε τις φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα:

    Φτάνουν ή θέλετε κι άλλες;

    Ή μήπως προτιμάτε ξύδι;

    Μπήκα στη σελίδα του μαλάκα του Ανδριανόπουλου αλλά δε βρήκα τρόπο να του στείλω ενα ευχαριστήριο για το γέλιο που μας χάρισε με τις πολύτιμες γνώσεις του για την επίσκεψη Σαμαρά....ο πανίβλακας μιλάει ακόμα ?
    Θα θυμηθώ πόσο αύξησε τα καύσιμα σε μια νύχτα και δε θα γελάω πια...

    Λυσσαξαν οι ολιγιστοι !
    Σωνει και καλα να κοντηνουν τον Σαμαρα !

    Βρε ασπαλακες του κερατα σταθητε μια φορα στο υψος των περιστασεων και σκεφτειτε εστω και για μια στιγμη οτι για την Ελλαδα παλευει
    ο ΑΣ και οχι για τις μιζες των εξοπλιστικων και των δημοσιων εργων που εχουν ως σημαια τα ΜΜΕ !

    Ουστ να μου χαθειτε αλ@τες !!
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΤΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι που λένε πες μου τους ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ της χώρας σου να σου αξιολογήσω το δημοκρατικό αίσθημα των τσομπαναραίων ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ της βούλησης των Ελλήνων!(1+30")
    Μα τόοοοσος ξεπεσμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάρε κάτι φωτογραφίες του Σαμαρά με τον Γιώργο........και θυμήσου καράτουβλο τον ρόλο της πολαν στήν στήριξη του πασόκ........και τώρα η κομανέντσι σταθερά στηρίζει την πολιτική που χάραξε ο γιώργος............όσα λες είναι για τα βλαχαδερά που σε πιστεύουν... πάνε βάρα παλαμάκια αλλού κλακαδόρε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠαΣοΚ. Γυρίζει εσπευσμένως ο ΓΑΠ από το Ισραήλ".

    Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος επιστρέφει εσπευσμένα απο το Ισραηλ θα έχουν αύριο. Σύυμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

    Ο Κύβος ερρίφθη και οι εξελίξεις επιταχύνονται.
    Αναμένεται αντίδραση από το ...... Παπανδρεικό περιβάλλον
    με μπροστάρη τον Παπουτσή στη μάχη της διαδοχής.


    ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ
    ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.

    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ...ΒΛΗΜΑ.



    ΚΟΨΕ ΜΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καηκαν τα αρχιδια μας.
    Οσες τσατσαδες και να αλλαξει το μπουρδέλο, μπουρδελο θα παραμείνει.
    Εχουν την εντυπωση οτι ασχολείται κανένας με αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΠΑΤΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για ΕΝΤΙΜΗ διαχείριση θα μιλήσει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαζεύτε τους ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ Πασόκους που προκαλούν!!!
    Οι φάπες θα είναι λίγες.... άλλα θα είναι τα τραγικά +

    Με ρωτάνε συχνά ποιον θα ήθελα να δω αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
    Μα φυσικά μόνο τον Γιωργάκη θέλω για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
    --------------------------------------------------------
    Για να είμαι σίγουρος ότι θα μπει οριακά στην βουλή...!!!
    ---------------------------------------------------------
    Μην μας το παίζει μετά και εξωκοινοβουλευτική αριστερά!!!

    Κάτω τα χέρια από τον ΗΓΕΤΗ παλιοαυριανιστές...
    Πρωτοσέλιδο πρόκληση για τους πιστούς του Μεγάλου ΗΓΕΤΗ
    του ΗΛΙΟΥ !!!

    Η αυριανή (η εφημερίδα που υπερηφανευόταν ότι έριξε τον Καραμανλισμό...) προσπαθεί να γκρεμίσει και τον Παπανδρεϊσμό !!!

    Καταφέρεται ξεδιάντροπα εναντίον του βραβευμένου ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ , του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (δηλαδή και αυτοί οι ΣΟΦΟΙ σοσιαλιστές που τον εξέλεξαν σαν πρόεδρό τους ΛΑΘΟΣ κάνουν ;;;) , του ανθρώπου που άλλαξε τον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη και τροποποίησε τα δημοκρατικά δικαιώματα των λαών , του ανθρώπου που ΕΣΩΣΕ μέσα σε δύο χρόνια ΑΠΕΙΡΕΣ φορές την χώρα του ...

    Ντροπή για την "Δημοκρατική Παράταξη" αν αληθεύει αυτό...
    Μα να μαζεύουν ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ;;;
    Δηλαδή ο "λόγος" τους δεν φτάνει ;
    χιχιχιχιχχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ω ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

    ΑΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ,

    ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πάω να βρίσω τα αίσχη του πασόκ και μου κόβουν τη φόρα τα άλλα άρρωστα λαμόγια που ψάχνουν το Μπουχέσα και το Σαμαρά να τους σώσει!!!!!!!!!!!

    ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8,30--ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ
    ΚΑΜΠΙΝΕ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑΝΤΕ ΠΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΒΑΛΑ..ΠΑΡΤΟΥΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ψήφισαν όλα τα αντισυνταγματικά μέτρα που μας έχουν γονατίσει. ΆΝθρωποι αυτοκτονούν ή παθαίνουν καρδιακά από τους φόρους, τα χαράτσια, τους μειωμένους μισθούς. Ο κόσμος δεν βρίσκει γιατρούς και πληρώνει τα φάρμακα. Αυτά θα τα πληρώσουν σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν. Τώρα θα πάνε όλοι στη κάλπη για να τους τιμωρήσουν σκληρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ιδεολογικά δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ τους όλη η φασαρία γίνεται για να ικανοποιηθεί η αρωστημένη ανάγκη τους για εξουσία.

    Αδίστακτοι θεατρίνοι, μέσα από το πρίσμα του προσωπικού τους συμφέροντος βλέπουν την πολιτική πραγματικότητα και οραματίζονται μεγαλύτερο μερίδιο στην εξουσία.

    ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

    ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΑΣ
    ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΑΣ...


    7% εχετε ολοι μαζι τρομαρα σας!!
    εχετε την πολυτελεια να διαλεξετε με ποιον προδοτη θα πατε?

    Παπουτση σαλτα να μαζεψεις κανενα εγκληματια κι ασε τις αρχηγιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Oi farmakopoioi akomh kanoyn party... me to 8eokleisto... toys epaggelma...

    KLHRONOMIKOTHTA KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS FARMAKEIWN, MAYRO... KAI PARANOMO EMPORIO... KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS FARMAKEIWN KAI ANTISYNTAGMATIKA PLH8YSMIAKA KAI GEWGRAFIKA KRITHRIA.

    PALIOPOYSTA LOVER, KARKINO NA PA8EIS KAI ESY KAI TA MPASTARDOPAIDIA SOY, MINARA, KWLOPATRINE. PRODOTH. DOSILOGE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αγαπητά κι απαρηγόρητα πρασινοστρουμφάκια ήρθε το τέλος σας. απολαυστε τώρα τον αλληλοσπαραγμό σας και τη διάλυσή σας και ψοφήστε για πάντα με την ιστοιρία να σας γράφει εκεί που αξίζετε. Όσο για σας, μεταλλαγμένα κουβελοσκουλήκια, ντοροσαμαράδες και λαγοκωλοτούμπες της κακιάς ώρας, μή γλείφεστε... δε θα φάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση