GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Ιταλία από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός βρέφους και του πατέρα του!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση της δολοφονίας ενός Κινέζου επιχειρηματία και της μόλις έξι μηνών κόρης του, σε προάστιο της Ρώμης,...

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση της δολοφονίας ενός Κινέζου επιχειρηματία και της μόλις έξι μηνών κόρης του, σε προάστιο της Ρώμης, από δύο οπλισμένους νεαρούς που προσπάθησαν να τον ληστέψουν.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, ο Κινέζος, ιδιοκτήτης ενός μπαρ στη συνοικία, επέστρεφε...
πεζός στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγό τους και την κόρη τους όταν δύο νεαροί που επέβαιναν σε σκούτερ τους πλησίασαν και τους ζήτησαν χρήματα.


Όταν αρνήθηκαν να τους δώσουν, οι δράστες άνοιξαν πυρ, αναφέρει η εφημερίδα La Republica επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες.
 Ο άνδρας επλήγη από μια σφαίρα στο στήθος και σκοτώθηκε επιτόπου ενώ η κόρη του, την οποία κρατούσε στην αγκαλιά του, υπέκυψε από τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας Corriere della sera.

 Η σύζυγός του, η οποία μετέφερε στην τσάντα της την είσπραξη της ημέρας, τραυματίσθηκε στο θώρακα. Η αστυνομία άρχισε έρευνα για την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση