GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλιβερό θέαμα...

Από τον Πάνο Μπόζο Μαθηματικό Έξη βουλευτές , εκ των οποίων 5 υπουργοί νυν και τέως και 3 δημοσιογράφοι πρώτης γραμμής , παρουσίασαν ότι ...

Από τον Πάνο Μπόζο
Μαθηματικό

Έξη βουλευτές, εκ των οποίων 5 υπουργοί νυν και τέως και 3 δημοσιογράφοι πρώτης γραμμής , παρουσίασαν ότι χειρότερο έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική τηλεόραση (εκπομπή «ανατροπή» 16/1/2012).
Οι Δημοσιογράφοι (προφανώς εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία…) εξευτέλισαν κυριολεκτικά τους βουλευτές που «δειλοί, μοιραίοι, και άβουλοι» ψέλλιζαν δικαιολογίες με...
 προφανή σκοπό να αποσείσουν οποιαδήποτε ευθύνη τους ανήκε.
Οι χαρακτηρισμοί «αποτυχημένοι», «κηπουροί» έπεφταν σαν το χαλάζι, και αυτοί;  Με σκυμμένο το κεφάλι ανέχτηκαν τα πάντα εκλιπαρώντας την εύνοια των «ντόμπερμαν της ενημέρωσης».
Είναι φανερό πλέον ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη του Α. Παπανδρέου, του Χαραλαμπόπουλου, του Πεπονή , του Μαγκάκη και τόσων άλλων έχει πέσει στα χέρια ανθρώπων μικρών και φοβισμένων, ανθρώπων που δεν έχουν αναληφθεί τι εκπροσωπούν. Για φανταστείτε τη σκηνή: Ο κ. Πρετεντέρης να ειρωνεύεται τον Πεπονή. Τι θα εισέπραττε ; Όταν εν ενεργεία Υπουργοί δεν τολμούν να υπερασπιστούν τον πρωθυπουργό που τους εμπιστεύτηκε, το έργο της κυβέρνησης που ανήκουν , το κόμμα που μόλις την προηγούμενη μέρα αποφάσισε, ότι αποφάσισε, σε ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία, όταν απαρνούνται τους ίδιους τους εαυτούς τους , τότε πως θα εμπνεύσουν τον απλό ψηφοφόρο που περιμένει απ’ αυτούς ένα φως;
Η ώρα της μάχης θέλει ηγέτες. Τα φοβισμένα ανθρωπάκια της χθεσινής «ανατροπής» καλά θα κάνουν να αποσυρθούν στις επαρχίες τους, να κλειστούν στο καβούκι τους και γρήγορα θα ξεχαστούν. Έτσι κι αλλιώς αποδείχθηκαν πολύ μικροί να σηκώσουν στις πλάτες τους τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

15 σχόλια

  1. "... να σηκώσουν στις πλάτες τους τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη".

    ΚΑΙ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. well said!

    Το ΠΑΣΟΚ μολυνθηκε απο τον ιο της Δεξιάς. Πελατειακό κράτος, διαπλοκή, βρωμικο χρήμα. Η εκλογή Σημίτη ήταν μοιραία. Μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο διαφορετικά θα ήσαν τα πράγματα σήμερα αν δεν πέθαινε προωρα και τόσο άδικα ο Γεννηματάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ--?
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ..

    Ηθοποιός σημαίνει φως

    And the Oscar goes to... Κίμων Κουλούρης!
    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, κωμικό.
    Πληρώνουμε κάτι παραπάνω αλλά διασκεδάζομεν!

    Αποκλείεται να μην καταγόμαστε από τους αρχαίους Έλληνες.
    Στην πατρίδα μας γεννήθηκε το θέατρο. Η τραγωδία και η κωμωδία.
    Και το ΠΑΣΟΚ (τα έχει αμφότερα). Το περιστατικό με τον Κίμωνα Κουλούρη και η ασυναγώνιστη ερμηνεία του στην παρλάτα... «Χρηστάκη Παπουτσή, Είσαι Αγνώμων» δεν είναι τίποτε άλλο παρά η πιο αποστομωτική απάντηση σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους κατοίκους του ελλαδικού χώρου.

    Μόνο το Γένος μας μπορεί να τιμήσει τόσο πολύ επαγγελματίες ή ερασιτέχνες θεατρανθρώπους ώστε να τους δώσει υπουργικά αξιώματα - άντε και οι Αμερικανοί που έκαναν πρόεδρο τον Ρόναλντ Ρέιγκαν.
    Η επίδραση του μονολόγου του Κίμωνα Κουλούρη ήταν τεράστια.
    Δεν πρόλαβαν να εκτοξευτούν οι 125 λέξεις από το στόμα του
    (το βίντεο έχει διάρκεια 1 λεπτού και 15 δευτερολέπτων) και κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο και σε κινητά τηλέφωνα χιλιάδες ανέκδοτα, τσιτάτα και εικαστικές συνθέσεις που είχαν να κάνουν με το συμβάν.

    Ο άνθρωπος αυτός, έχοντας την ανεκτίμητη αρωγή του Χρηστάκη Παπουτσή, γέννησε Τέχνη!
    Κυριάρχησε στις συζητήσεις -καφενειακές και μη- επί ημέρες.
    Κέρδισε αγήραστον έπαινον.

    Λόγος μάχης

    Επειδή πολλοί σχολιάζουν το μονόλεπτο μονόπρακτο του Κίμωνα αλλά δεν το παραθέτουν ώστε ο λαός να το έχει πρόχειρο για να εξασκείται στην ηθοποιία, το κάνουμε εμείς, προτείνοντας να αποτελεί, από τούδε και στο εξής, δοκιμασία για την εισαγωγή στη Σχολή Εθνικού Θεάτρου. Είπε λοιπόν ο Κίμων: «Αλήθεια, Χρήστο Παπουτσή, τους συνεχάρης γιατί μπροστά στο δεκαπεντάχρονο παιδί μου, που το ξέρεις καλά, άρπαζαν από το μανίκι τον πατέρα τους να τον πετάξουν έξω από το αυτοκίνητο; Τους συνεχάρης, Χρηστάκη Παπουτσή, γιατί περικυκλώθηκε αυτό το αυτοκίνητο από 30 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων με ειδικό σήμα;
    Τους συνεχάρης, Χρήστο Παπουτσή, γιατί εξύβριζαν και ασχημονούσαν μπροστά σ΄έναν πολίτη που λέγεται Κίμων Κουλούρης; Αλλά, άκουσε, να εξηγηθούμε, Χρήστο Παπουτσή: Αποδεικνύεσαι αγνώμων! Αγνώμων γιατί έλεγες πολλές φορές ότι "στον Κουλούρη οφείλω την εξέλιξή μου, που με γνώρισε στον Ανδρέα Παπανδρέου". Κι έχεις μίσος μαζί μου. Έχεις το μίσος του κομπλεξικού κι έχεις το μίσος του ανθρώπου που, παρά την επιμονή σου και τις πιέσεις σου, δεν δέχτηκα να συμπορευτώ στην επιλογή σου να βγάλεις τον Γιωργάκη Παπανδρέου».

    ΥΓ.: Η εικαστική σύνθεση ελήφθη από την ιστοσελίδα http://kourkouti.sport24.gr/



    Με σκυμμένο το κεφάλι ανέχτηκαν τα πάντα ....
    αν ειναι αυτό το πρόβλημα την επόμενη φορά και στους επόμενους θα φροντίσουμε να τους κρατάμε ψηλά και όρθιο το κεφάλι.
    ο υποβαστάζων σκηνοθέτης


    Με σκυμμένο το κεφάλι ανέχτηκαν τα πάντα ....

    μπάα κάνουν πρόβα για το παιχνίδι της κρεμάλας....ΠΑΣΟΚΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το συγκροτημα
    και ο συμμαχικος παραγων
    ηταν και ειναι
    η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη..

    ακομα αυταπατες εχετε
    κακομοιροι πασοκοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε δικηγόρο η Μαργαρίτα για την τύχη των παιδιών της !

    Περαστικοί, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, από τον κάθετο στη Σόλωνος δρόμο, δίπλα στη Νομική, απόρησαν με την υπέργηρη κυρία η οποία χτυπούσε επίμονα το κουδούνι ενός νεοκλασικού.
    Όσοι κοντοστάθηκαν να δουν μήπως ήθελε κάποια βοήθεια, έμειναν έκπληκτοι όταν αναγνώρισαν στο....
    πρόσωπό της τη νύφη, σύζυγο και μητέρα τριών πρωθυπουργών !

    Ναι ήταν η Μαργαρίτα – Μάργκαρετ Τσαντ για τους πιο... κακούς – Παπανδρέου η οποία επισκεπτόταν ένα από τα κορυφαία δικηγορικά γραφεία της Αθήνας.
    Παρά το περασμένο της ηλικίας της, στις 30 Σεπτεμβρίου έκλεισε τα 88 χρόνια - η χήρα Ανδρέα Παπανδρέου δεν το βάζει κάτω. Και αγωνιά. Αγωνιά πολύ, όχι για την δική της υστεροφημία, αλλά για την υστεροφημία του ονόματος που τη συνοδεύει επί 61 συναπτά έτη, από το 1951 οπότε παντρεύτηκε στις ΗΠΑ τον εκλεκτό, τότε, της καρδιά της Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου.
    Ευτύχησε να δει πρωθυπουργό τον πεθερό της Γεώργιο, τον σύζυγο Ανδρέα αλλά και τον γιο Γιώργο.
    Δεν είναι λίγο για μια γυναίκα.
    Στη δύση λοιπόν της ζωής της δεν θέλει να παραδώσει στους απογόνους της ένα όνομα καταρρακωμένο από τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια.

    Το diktionews.gr κατάφερε να μάθει τα ερωτήματα που υπέβαλλε στους επιφανείς νομικούς οι οποίοι στεγάζονται στο νεοκλασικό κτίριο.
    Κινδυνεύει ο Γιώργος να περάσει από Ειδικό δικαστήριο;
    Τι πρέπει να κάνουν ο Νίκος και ο Αντρίκος για τις καταγγελίες διαφόρων υποθέσεων, όπως τα CDS, που έχει καταγγείλει ο Πάνος Καμμένος;
    Όση ώρα κάθισε στο δικηγορικό γραφείο, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα θέματα αυτά όπως και για το εάν φέρει νομικές ευθύνες ο γιός της Γιώργος για το κατάντημα της χώρας.
    Κι αν κάποιος κακόβουλος τολμήσει να υποστηρίξει ότι η Μαργαρίτα πρέπει να ξέρει από Ειδικά Δικαστήρια αφού και ο Ανδρέας Παπανδρέου «πέρασε» από ένα από αυτά, η απάντηση είναι ότι θα πρέπει – αυτός ο κακόβουλος – να θυμηθεί ότι εκείνη την εποχή, το «βρώμικο '89» ο Ανδρέας είχε άλλη γυναίκα στην αγκαλιά του.
    Τη Δήμητρα Λιάνη.Οπότε ο γυναικείος εγωισμός της Μαργαρίτας δεν της άφηνε περιθώρια να σκεφτεί, τότε, τα νομικά τερτίπια της συζυγικής περιπέτειας στην πολιτική αλλά τα τερτίπια της «προδοσίας» ενός μεγάλου έρωτα.

    http://www.diktionews.gr/
    στις 8:35 μ.μ.


    - ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ.. ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ
    ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    - Φαινεται πως σφιξανε οι κωλοι. Αρχιζουν και τα μαζευουν.
    Τα πραγματα ειναι στριμοκωλα και συμφωνα με ξενο δικηγορικο οικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη"
    πασοκος εισαι και συ ρε μποζο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτρέψτε μου...

    ...παρουσίασαν ό,τι χειρότερο έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια...

    ...μόλις την προηγούμενη μέρα αποφάσισε, ό,τι αποφάσισε, σε ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία...

    Και μια απορία.

    Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη ποιά είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πλήρωνε τον Πασοκικό στρατό, κορόιδο Έλληνα.

    Σε σημείωμα που εξέδωσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ., προς ενημέρωση όλων των μελών του Εθνικού Συμβουλίου εν όψει της Συνόδου του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, το.. Κίνημα επίσημα και με υπογραφή του Διευθυντή του κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου, «νομιμοποιεί» τη λοβιτούρα…

    Ουσιαστικά προτρέπει εμμέσως όσους από αυτούς κατέχουν δημόσια θέση (Βουλευτές, Δήμαρχοι, Γεν. Γραμματείς, Διοικητές Νοσοκομείων και άλλων Κρατικών Οργανισμών – Δημοσίων Φορέων) και μετακινηθούν από την επαρχία για τη Σύνοδο να χρεώσουν στο Ελληνικό Δημόσιο τα έξοδα μετακίνησής και διανυκτέρευσής τους!
    Με άλλα λόγια δηλαδή, τους λέει «χρεώστε στους δημοσίους φορείς σας τα έξοδα αυτά, βάζοντας ψεύτικη αιτιολογία…για υπηρεσιακούς λόγους»!

    Για δε τους υπόλοιπους που δεν κατέχουν δημόσια θέση, υπάρχει επίσης πρόβλεψη! Τα δικά τους έξοδα μετακίνησης και διανυκτέρευσης θα τα καλύψει το κόμμα, ας είναι καλά η κρατική επιχορήγηση βλέπετε…
    Ιδού το έγγραφο της ντροπής:

    Γ.Κωνσταντινίδης
    taxalia blogger


    ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια καληνύχτα και τελείωσαν με ηρεμία,άλλως .................
    [ο καθένας να κάνει τις δικές του σκέψεις].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΟ..ΧΟ..ΧΟ..!!!!!
    Φεύγει για Κόστα Ρικα ο Γιώργος Παπανδρέου

    Για την μακρινή Κόστα Ρίκα αναχωρει τις επόμενες ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να προεδρεύσει στις εργασίες του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που θα πραγματοποιηθούν στις 23-24 Ιανουαρίου στο Σαν Χοσέ.
    ]Η σύνοδος φιλοξενείται απο το τοπικό Εθνικό Απελευθερωτικό Κόμμα (PLN) και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στην οικονομική κρίση και στην κλιματική αλλαγή.

    Ο κ. Παπανδρέου θα ανοίξει τις εργασίες της Συνόδου την προσεχη Δευτέρα μαζι με τον Πρόεδρο της Κόστα Ρίκα, Λόρα Τσιντσιλά. Αμέσως μετά οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς απο την Λατινική Αμερική, την Αφρική και Ευρωπαικές χώρες θα μιλήσουν με κεντρικό θέμα: «Επαναπροσδιορίζοντας αγορές στη Δημοκρατία και υπερβαίνοντας την κρίση με την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας».

    ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

    ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ, ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ..Ο ΗΓΕΜΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρακολούθησα ένα μέρος, επειδή έχω μπουχτήσει από το κανάλι που λέγεται ΜΑΓΑΛΟ με τον ανακδιήγητο Πρετεμτέρη και την βραδυνή του παρέα που θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου ποιον υπηρετούν . Εκείνο που με εντυπωσίασε ήταν ο πολύς Καμπουράκης που τον ήξαιρα κάπως μετρημένπο και σοβαρό. Χτες φαίνεται πως τον στρίμοξαν τα αφεντικά του και για να περισώσει τη θέση του τα έδωσε όλα! Ο λαϊκισμός που δεν είναι καν πολιτικός λόγος τον είχε κυριολεκτικά αφηνιάσει! Μπρ΄βο Καμπουράκη! Τον έφαγρες τον Οικονομέα ! Την εξκασφάλισες τη θέση σου. Αλλά η εκπομπή γενικά ήταν όπως τις άλλες μονο και τις ξεπερνούσε κατά το ότι οι δημοσιογράφοι σ' αυτη έδιναν λιγότερο χρόνο από όο και στο παρελθόν σε όμοιες εκπομές στους βουλευτές να απαντήσουν! Πριν αρχίσει καλά-καλά η απάντηση έπεφτε η άλλη άλλου θέματος ερώτηση και πριν απαντηθεί καν έπεφταν και τα προκάτ σχόλια που μας έχουν κάνει να τους σιχαθούμε. Παράσταση δηλαδή στημένη του Πρτετεντέρη, που δεν ξαίρω γιατί πηγαίνουν οι βουλευτές σε δάφτον.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποια δημοκρατική παράταξη εννοείς; των δοσιλογων των απατεώνων των κλεφτων των μιζαδορων των λαδωμενων των ψευτών των παπατζήδων των συνδικαλιστικοπατερων, των ψυχοπαθών των τεμπελχαναδων των ανικανων των τενεκεδων των εθνικων προδοτων ποιους απο όλους εννοείς από αυτο το συνοθυλλευμα των λαμογιών;
    Αν εσυ εισαι κολλημενος με την παραταξη των κολοχαναδων οταν αυτή εχει οδηγησει τρια εκατομυρια στην πεινα την ανεχεια την ανεργία και τον εξευτελισμο καλα κανεις αλλα μην μας ταιζεις ταραμα με αβανταδορικα αρθρα, το κατραμι των εκλογων έρχεται και οχι μονο πολλα απο αυτα τα κοπρόσκυλα που εδω και 30 χρονια τρωνε και πινουν εις βαρος του λαού θα λογοδοτήσουν, να ευχεσαι να μην γινουν ακομη χειροτερα τα πραγματα γιατι θα αστράψει το Γουδι με συνοπτικες διαδικασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατηγορεί αυτούς που ανήκουν στη δημοκρατική παράταξη.

    Η ουσία είναι ότι...

    Οι άνθρωποι κάνουν μια παράταξη δημοκρατική και όχι η παράταξη τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπάρχει κανένας που να ανήκει στην "παραταξη" που ψηφισε τον ψυχοπαθη για πρωθυπουργό και συμφωνεί με όλα αυτα που κανανε δυο χρόνια; ήταν γραμμένο σε καποιο πρόγραμμα της "παραταξης" ότι θα ξεσκιζαν στους φόρους τον λαό και την χώρα στην χρεοκοπία; οταν λένε "παράταξη" εννοούν τους εαυτούς τους; γιατί δεν νομιζω να τους ακολουθεί κανένας λογικός ανθρωπος σε αυτο τον τόπο εκτός απο το μονιμο εκτροφείο λαμογιων κοπρόσκυλων και κομματοσκυλων.
    Ψαχνουν να βρουνε ενα modus vivendi για να μπορέσουν να συνεχισουν να τρεφονται και να κλέβουν τον τόπο, την χώρα των κοπριτων των διεφθαρμενων και εσχατως ολοσχερώς κατεστραμμένων.
    Δυστυχως εδω που μας φερατε και τα ερειπια που θα αφησετε πισω σας παλιολαμογια είναι πολλα αλλα πιστευω οτι ο Ελληνικος λαός όσο και αν υποφέρει θα τα ξεπερασει, εσείς ομως καθαρματα θα πληρωσετε και ασφαλως εχετε τελειώσει οριστικά.
    Καντε την οσο εχετε καιρό ακόμα έρχεται καταιγιδα με πολλα μπωφορ και ολο αυτό το μισος και η οργή θα ξεσπάσει.
    Ξεπερασατε καθε οριο λογικής πλέον και οσο τρέλλα και να πουλατε δεν θα σας βγεί σε καλό.
    ΦΥΓΕΤΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν συμφωνω για ολους.Ο Φλωριδης τους τα ειπε εξω απο τα δοντια.Βραβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση