GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι άλλο στις μικρές ολιγαρχίες...

Του  Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Σέβομαι το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε επαγγελματικής ομάδας να επιδιώκει την υπεράσπισ...

Του Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Σέβομαι το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε επαγγελματικής ομάδας να επιδιώκει την υπεράσπιση των συμφερόντων των μελών της.
Σέβομαι το αναφαίρετο δικαίωμα του βουλευτή να αποφασίζει όπως αυτός κρίνει.
Αποτελεί, όμως, και δικό μου αναφαίρετο δικαίωμα να μην μπορώ να δικαιολογήσω την κοινοβουλευτική απόφαση που βάζει το συμφέρον 12.000 επαγγελματιών πάνω από...
 το κοινωνικό συμφέρον, πάνω από το συμφέρον 11 εκατομμυρίων Ελλήνων.
Αποτελεί και δικό μου αναφαίρετο δικαίωμα να πιστεύω βαθιά πως, αν η χώρα μας παραμείνει κι άλλο εγκλωβισμένη στο καθεστώς του φόβου για την χρεοκοπία, εξαιτίας κι άλλων παλινωδιών και παλινδρομήσεων, οι επιπτώσεις για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις θα είναι καταστροφικές λόγω της ύφεσης που θα παραταθεί.
Αποτελεί και δικό μου αναφαίρετο δικαίωμα να μην επιθυμώ πλέον την ταύτιση με τους φορείς της αντίληψης, της σκοτεινής πλευράς της μεταπολίτευσης, η οποία όποτε τα δυο τελευταία χρόνια επικράτησε στην κυβέρνηση, στην αντιπολίτευση και στο κοινοβούλιο, εμπόδισε την Ελλάδα να πράξει το αυτονόητο, και σε τελική ανάλυση το κοινωνικά δίκαιο, με αποτέλεσμα να βαλτώσει η οικονομία στην παρατεταμένη αβεβαιότητα.
Η Βουλή που θέσπισε σειρά μέτρων σε βάρος του εισοδήματος τόσων εκατομμυρίων Ελλήνων δεν μπορεί να προστατεύει άλλο τις μικρές ολιγαρχίες, ακόμη και αυτά τα κρίσιμα εικοσιτετράωρα που καθορίζεται το μέλλον του τόπου και της νέας γενιάς.
Είναι για εμένα ζήτημα πολιτικής ηθικής, κοινωνικής δικαιοσύνης και δημοσίου συμφέροντος.

29 σχόλια

  1. Ξέχασες να μας ενημερώσεις κ. Ραγκούση,εσύ το διάβασες το μνημόνιο?

    Λέω,μην τυχόν είχες ξεχάσει τα γυαλιά σου.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ραγκούσης εναντίον βουλευτών του ΠαΣοΚ: "Δεν θέλω να ταυτίζομαι μαζί σας""


    ρε κοινοβουλευτικη δημοκρατια υποτιθεται πως εχουμε τι λεει ο υβριστης της.
    Σηκω και φυγε σε κραταει κανενας

    Μα δεν ταυτίζεσαι αγόρι μου.
    Εάν οι άλλοι είναι άσχετοι, εσύ είσαι πανάσχετος.

    Για να μην πούμε και πόσο οριζόντια, γνωρίστηκες με τον Γιωργάκη, για να αρχίσει η λαμπρή καριέρα σου.
    Σούργελο ε σούργελο

    0 κηπουρος του Forest Gab το δημιουργημα του κομματικου σωληνα κατεληξε οτι αν 12000 επαγγελματιες δουλεβουν περισσοτερο τοτε 11000000 ελληνες θα γλυτωσουν την καταστροφη απο το μνημονιο .ΜΠΡΑΒΟ φωστηρα της πολιτικης!!!!!!


    Επιβεβαιωνεις μεγαλε πολιτικε το θεωρημα της"ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ"


    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΣΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ?



    ΕΕΕ..ΤΙ !!!
    ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ...

    ΕΔΩ Ο ΨΗΣΤΗΣ
    ΠΕΡΥΣΙ ΚΟΝΤΑΕΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ...

    ΑΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ...χαμπουργκερά..

    τώρα κούκλε rom to Let, στο κορυδαλλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τους μισθους τους κοψατε ρε χαμενε..

    δυο χρονια ρε αχρηστε νταλαρα,
    και ουτε μια νεα αδεια..

    απατεωνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν τα βάζεις με πολλές ολιγαρχίες τότε τα βάζεις με την πλειοψηφία κ. Ξάδελφε του Νταλάρα. Ολιγαρχία οι συνταξιούχοι, ολιγαρχία οι δημόσιοι, ολιγαρχία οι Δεητζήδες, ολιγαρχία τα λεωφορεία, ολιγαρχία οι σιδηροδρομικοί, οι φαρμακοποιοί, οι γιατροί, οι μηχανικοί, οι δικηγόροι, οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα... Ξέχασα κανέναν; Έλεγε κάποιος Υπουργός του ΠΑΣΟΚ σε συνδικαλιστές:"Όσο μας κοντράρετε κερδίζουμε στην κοινωνία." Και φυσικά ιδού τα αποτελέσματα.Το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμμα. Καληνύχτα Ξάδελφε!
    Ntalaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αει γαμησου ρε νταλαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μικροτερη ολιγαρχια ειστε ολοι εσεις δημαρχουκο της συμφορας που ποιος ξερει με ποιο οριζοντιο τροπο βρεθηκες βουλευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι θα γίνει ρε γαλάζια παλικάρια, θα μας τρελάνετε? Ξεχάσατε ότι πριν τις εκλογές ήδη είχε εκτροχιαστεί η οικονομία! ΄Εχετε πάθει... αλτσχάϊμερ, ξεχάσατε ποιος ήταν πρωθυπουργός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελπιζω το μνυμονιο να αλλαξει τη χωρα, να διαλυσει τις φατριες και να παει η χωρα μπροστα. Πληρωνουμε για αυτα που δε καναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με τις μεγαλες ολιγαρχιες
    κανενα προβλημα ο νταλαρας..

    απεργιες,καταληψεις,γιουχα,
    και στις καλπες η απαντηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε δεν γαμιέστε όλοι σας πολιτικάντηδες πρόστυχοι, τιποτένιοι, νεόπλουτοι. Τα αρπάξατε ρε ξεκουλιάριδες πεινασμένοι και χορτάτοι πλέον κάνετε τις παρθένες.
    Ο Λαός ΞΥΠΝΗΣΕ, ΝΑΙ ΡΕ ΞΕΚΟΛΑ, ΞΕΦΡΑΚΟΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΙΚΑΤΕ ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ. ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ,ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΞΥΠΝΗΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αει πλυσου μωρη γιοργιτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαζεύτηκαν οι βοθρόψυχοι σχολιαστές του κώλου για να εμμέσουν χολή και μίσος! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ τιποτένια ανθρωπάκια, που έχετε το θράσος να υπερασπίζεστε τις συντεχνίες!!! ΝΑΙ ρε 10:02μμ, οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεις ΕΙΝΑΙ συντεχνίες!!! Τι θέλεις τώρα; Να τους αφήσουμε ανέπαφους;;; ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;;;;Ή μάλλον ΠΟΣΟ ηλίθιος είσαι;;;
    Όσο για σένα 9:43μμ τι να σου πω και τι να σου γράψω! Είσαι άξιος της νοημοσύνης σου! Ώστε ΔΕΝ θέλεις οι 12.000 φαρμακοποιοί να δουλεύουν περισσότερο, εεεεεε;;;; ΓΙΑΤΙ;;; Θα τους πέσει η υπόληψη; Εγώ ΘΕΛΩ να βρίσκω ανοικτό φαρμακείο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα! Μπορώ; ΓΙΑΤΙ να μην μπορώ; Επειδή υπάρχουν ο Λουράντος και κάποιοι σαν και σένα που τους υποστηρίζουν;;; ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ!!!!!!!!!!
    Λοιπόν παιδάκια, για να τελειώνουμε: Η ελληνική κοινωνία αποτελείται από συντεχνίες. Ε, αυτές οι συντεχνίες ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι, με μνημόνιο ή χωρίς. ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένας από τους όρους διαπραγμάτευσης για τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου, ήταν και η απομάκρυνση Ραγκούση από το Υπουργείο Μεταφορών! Ο λόγος; Μα απλούστατα οι «ταξιτζήδες», (ακούνε καλύτερα στους όρους «ταριφόσκυλα» ή «μαλακοταρίφες»), αποτελούν δεξαμενή ψήφων για την ΝΔ και το ΛΑΟΣ. Η χώρα γκρεμίζεται και αυτοί τα ψηφαλάκια τους. Θα τους περιποιηθούμε αναλόγως στις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ραγκούση ο Πολιτικός για να είναι μέσα στα γεγονότα θα πρέπει να τα διαισθάνεται.
    Δεν το μπορείς αγορίνα μου. Φύγε από την Πολιτική να σωθείς.
    Φύγε , ΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Που ακούμπησες Δήμαρχε στον ποδηλάτη, αυτό μόνον έριξε να τον δεχθεί ο κόσμος. Ποδηλάτης – κωπηλάτης – μαραθωνοδρόμος, δεν έχει άλλο τίποτα να συγκινήσει . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ποσες αδειες ταξι εβγαλε ο νταλαρας;
    ΜΗΔΕΝ
    φαρμακειου;
    ΜΗΔΕΝ
    φορτηγων;
    ΜΗΔΕΝ
    συμβολαιογραφων;
    ΜΗΔΕΝ
    ποσο εκοψε τους μισθους;
    μεχρι 50%.
    ποσο σταματησε τις απολυσεις;
    χααααχααααααααααα

    ακομα σας δουλευει το πασοκ..
    συντεχνιες,σπαταλο κρατος και πρασινα αλογα..

    θα στα παρει ολα,
    και συ θα νομιζεις
    οτι σωζεις την ελλαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. υπαρχουν ακομα ηλιθιοι
    που πιστευουν τις ψευτιες
    για συντεχνιες
    και σπαταλο κρατος..
    οσο ο κοσμος το πιστευει,
    το πασοκ κερδιζει,
    ακομα και με 10% ποσοστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 25 Ιαν 2012 11:21:00 μ.μ.

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Τα βλήτα αγαπητέ είναι τοις πάσι γνωστό ότι είναι χρώματος πρασίνου............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 26/1 10:14 πμ
    Κάνεις λάθος! Τα βλήτα σε αυτήν τη χώρα είναι ΟΛΩΝ των χρωμάτων και αποχρώσεων! Το ίδιο και οι συντεχνίες με τους συντεχνιάρχες τους. Αν θέλεις να τους υποστηρίζεις εσύ, καλώς. Εγώ ΔΕΝ θέλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚΟ ΡΑΓΚΟΥΣΑΙΟΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ
    ----------------------------------
    5 λόγοι που το αποδεικνύουν πως ο αυνανισμός κάνει καλό!

    Ο αυνανισμός, πλέον, δεν αποτελεί ταμπού.
    Δεν προκαλεί ούτε τύφλωση, ούτε κώφωση, ούτε πρέπει να νοιώθεις ένοχος όταν αυτοικανοποιείσαι όπως πίστευαν παλιά.....

    Στις μέρες μας, είναι επιστημονικά και κοινωνικά αποδεκτό, πως ο αυνανισμός αποτελεί μια πράξη εντελώς φυσιολογική και ακίνδυνη, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία.

    Η αυτοικανοποίηση, άλλωστε , βοηθάει στην ανακάλυψη της σεξουαλικότητας καθώς και στην ανακούφιση των σεξουαλικών μας αναγκών. Μάλιστα, ο αυτοερωτισμός, όπως λένε οι ειδικοί, είναι πιο υγειές και απο το να βουρτσίζεις τα δόντια σου κάθε πρωί καθώς έχει πολλές ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό.

    Πιο συγκεκριμένα:
    1) Προλαμβάνει τον καρκίνο! Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία το 2003 απέδειξε πως οι άνδρες που εκσπερμάτωναν πάνω απο πέντε φορές την εβδομάδα είχαν κατά ένα τρίτο λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη. Η ασθένεια αυτή προκαλείται απο τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο ουρογεννητικό σύστημα των ανδρών. Έτσι με τη σεξουαλική επαφή ή την αυτοικανοποίηση, διώχνετε τις βλαβερές τοξίνες απο τον οργανισμό σας.

    2) Σε κάνει πιο "σκληρό" ! Όσο μεγαλώνετε και τα χρόνια περνάνε είναι λογικό να ατονούν οι μύες ακόμα και στη συγκεκριμένη περιοχή. Το τακτικό σέξ, όμως ή ακόμα και ο αυνανισμός δουλεύουν συνέχεια τους μύες και έτσι προλαμβάνουν τη στυτική δυσλειτουργία ή την ακράτεια. Στόχος, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι να ικανοποιείστε οπωσδήποτε 3 με 5 φορές την εβδομάδα.

    3) Σε βοηθάει να διαρκείς περισσότερο! Ο αυνανισμός σε βοηθάει να αποκτήσεις τον έλεγχο και να επιβραδύνεις την εκσπερμάτωσή σου. Οι ειδικοί ισχυρίζονται, πως οι περισσότεροι άνδρες, αν εξασκηθούν μόνοι τους σπίτι, μπορούν να αυξήσουν και στο διπλάσιο, το χρόνο που χρειάζονται για να τελειώσουν. Έτσί, η αυτοικανοποίηση βοηθάει και στη βελτίωση της σεξουαλικής σου ζωής.

    4) Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα! Καλά διαβάσατε! Η εκσπερμάτωση αυξάνει τα επίπεδα κορτιζόλης στον οργανισμό. Η κορτιζόλη είναι μια πολύ σημαντική ορμόνη που καταστρέφει τις ορμόνες του στρές και ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Συνεπώς, ο αυνανισμός, οφελεί σε μεγάλο βαθμό την υγεία σας.

    5) Ενισχύει τη διάθεση! Με την αυτοικανοποίηση, απελευθερώνονται πολλές νευροχημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη και η οξυτοκίνη που σου ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεση. Σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

    ΑΪΝΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ..ΠΑΣΤΟΚΟΙ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΑΣ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η μονη σοβαρη,υπευθυνη λυση
    ειναι συγκυβερνηση ευρωπαιστων με πρωθυπουργο σαμαρα..
    οσο για τους προοδευτικους
    ερχεται και δευτερος γυρος
    για τα καλοθρεμμενα κωλαρακια τους..
    απο τις κρυφες προσοδους
    των γυναικων τους θα ζουνε..
    οσες κακασχημες τους μεινουνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 26 Ιαν 2012 10:32:00 π.μ.

    ++++++++++++++++++++++++++++++++

    Σε ποιά δεκαετία και από ποιούς δημιουργήθηκε το νοσηρό φαινόμενο των συντεχνιών,εκτράφηκε,γιγαντώθηκε και κατέλαβε το κράτος μέσα από μία λογική ιδιοκτησίας και νομής του?

    Ποιά παράταξη παίρνει ποσοστά ...Εμβέρ Χότζα στις μοσχοπληρώνουσες ΔΕΚΟ και χαρακτηρίζονται οι συνδικαλιστές της βαθύ .....??

    Έ???

    Έλα δεν είναι και πολύ δύσκολη η απάντηση,ακόμα και γιά ...βλήτα χρώματος πρασίνου βεβαίως - βεβαίως.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. απατεωνα εσυ και ο ξαδερφος σου ο...."κομουνιστης"!!!
    θα παρακαλατε για οικτο οταν αρχισουν τα...οργανα
    αλητη ε αλητη που εχει το θρασσος να ομιλεις ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ;ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ,ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΚΑΙ ΚΟΚΟΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτος που ξεχωρισε απο την αρχη στο ΠΑΣΟΚ σαν ανθρωπος αποφασιστικος και καινοτομος, ηταν ο κ. Ραγκουσης και ειναι ο μονος που θα μπορουσε να ηγηθει στο κομμα, αφηνοντας αισιοδοξες προοπτικες για το μελλον ενος συνοθυλευματος που λεγεται Πανελληνιο Σοσιαλιστικο Κινημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΩΩΩ ΠΩΩΩΩ..ΠΩΩΩΩΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ/ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ._____________ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΠΙΑ.
    (ο πρώην της Βολευτίνας Γιαννακά, μην ξεχνιόμαστε).
    ---------------------------------------------------------------------
    Για να σωθεί το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να φύγει ο Γιώργος τώρα!

    Γράφει ο Χρήστος Ράπτης

    Στην Ελλάδα του ανορθολογισμού και της ανευθυνότητας κατακτήσαμε μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία: ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας οδηγείται στις εκλογές χωρίς ηγεσία και με τον "απερχόμενο"πρόεδρο του να αποχωρεί σε δόσεις και διαμέσου... της εξωτικής Κόστα Ρίκα!

    Ξέρω, ότι πολλοί θα σκεφτούν "και τι μας νοιάζει εμάς αν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως τα έκαναν ας διαλυθούν, μια ώρα αρχύτερα"!
    Καμιά αντίρρηση! Μόνο που δυστυχώς, δεν είναι τα πράγματα τόσο απλά! Και δεν είναι απλά, διότι στην συγκεκριμένη συγκυρία η Ελλάδα έχει αναλάβει συγκεκριμένες υποχρεώσεις και κάθε κρίση στα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση........
    μετεφέρεται στην πλειοψηφία και άρα έχει επιπτώσεις στην χώρα.

    Για να γίνει το PSI με το οποίο θα διαγραφούν 100 δισ απο το συνολικό χρέος και να διασφαλίσουμε την θηριώδη δανειακή σύμβαση των 130 δισ. ευρώ θα πρέπει να κάνουμε όλες εκείνες τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι δανειστές μας. Δηλαδή τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, την πλήρηα απελευθερωση των επαγγελμάτων και πάει λέγοντας. Αν δεν γίνουν όλα αυτά δεν θα πάρουμε τα λεφτά, οπότε θα χρεοκοπήσουμε, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το παρόν και το μέλλον μας.

    Δέστε τι έγινε χτές στην βουλή. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επειδή πάμε για εκλογές και θέλουν να επανεκλεγούν, δεν ψήφισαν την τροπολογία για την απελευθερωση των φαρμακείων, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μείζον θέμα με την Τροικα. Ήταν μια κανονική ανταρία των βουλευτών που διαισθάνονται ότι έρχεται εκλογική καταιγίδα και προσπαθούν να διαφοροποιηθούν μπας και μαζέψουν κανά ψήφο στις εκλογές. Και δεν αποστασιοποιούνται μόνο οι βουλευτές. Αποστασιοποιούνται και ολόκληροι υπουργοί, όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοιδης που χτες είπε ότι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο επειδή εμπστευτηκε την κρίση του Παπανδρέου. Και αν χτες δεν ψήφισαν τα φαρμακεία, αυριο μπορεί να μην ψηφίσουν την νέα δανειακή συμβαση και να βρεθεί η χώρα στην εντατική και μετά τρέχα γύρευε. Αρα όσο καθυστερεί η εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος να βαρέσει διάλυση η κυβέρνηση με κίνδυνο να χαθούν όλα. Είμαστε έτοιμοι να τα χάσουμε όλα;

    Γιαυτό λοιπόν θα πρέπει να σοβαρευτεί το ΠΑΣΟΚ να βγάλει άμεσα αρχηγό, ώστε να αποκτήσει, όπως σωστά είπε ο Σκανδαλίδης, πολιτική διευθυνση και κυρίως κάποιος να κάνει κουμάντο. Εκτος και αν προτιμούν, για να μην ξεβολέψουν τον ΓΑΠ να πάνε όλοι μαζί στον πάτο και μαζί με αυτούς να πάμε και εμείς! Και επειδή ο ΓΑΠ, όπως όλα δείχνουν βάζει την πάρτυ του πάνω απο όλα, ακόμα και απο το συμφέρον της χώρας, ίσως ήρθε η ώρα να τον φύγουν με συνοπτικές διαδικασίες!

    ---------------------------------------------- ΡΟΥΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΚΟΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 26 Ιαν. 11:27 πμ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ και επαυξάνω! Το ΠΑΣΟΚ του κωλο-Ανδρέα δημιούργησε το βόθρο που βιώνουμε σήμερα. Και ως ακραιφνής ΦΙΛΕΥΘΕΡΟΣ δεξιός, δεν θα μπορούσα παρά να το παραδεχτώ. Αυτό όμως σε ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει να κάνει με τον Ραγκούση. Διότι είναι από τους λίγους στο κόμμα του (κατ'άλλους «κίνημα») που λέει και πράττει σωστά πράγματα. Αλλά εμείς ως γνήσιοι κάφροι νεοέλληνες, αντί να του το αναγνωρίσουμε, προσπαθούμε να τον απαξιώσουμε εστιάζοντας μόνο στο πως ανελίχθηκε, ή σε ποιό κόμμα ανήκει! Προφανώς ΔΕΝ συμφέρουν ούτε αυτά που λέει, ούτε αυτά που κάνει. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα το αυτονόητο και η απλή λογική είναι υπό διωγμόν. Για αυτό και ίσως θα ήταν καλύτερο να ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ως έθνος! Κάναμε πια το κύκλο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτοί στο άμυνας είναι οι πρώτοι που θα συλλάβουμε και που χωρίς δίκες και χρονοτριβές, θα εκτελεστούν επιτόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση