GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτεθειμένος ο Αβραμόπουλος για την απόφαση της ντροπής...

Από την Γαλάζια Σουπιά Έντονη αναστάτωση έχουν προκαλέσει τα έγγραφα ντροπής, τα οποία παρουσίασε στη χθεσινή του εκπομπή Αποκαλυπτικό Δελτ...

Από την Γαλάζια Σουπιά
Έντονη αναστάτωση έχουν προκαλέσει τα έγγραφα ντροπής, τα οποία παρουσίασε στη χθεσινή του εκπομπή Αποκαλυπτικό Δελτίο στο Extra3 ο Άκης Παυλόπουλος.
Στο ρεπορτάζ, παρουσίασε σχετική απόφαση που έλαβε η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να σχεδιαστεί προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων με τις οικογένειές τους που θα...
σταθούν απέναντι από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη προκειμένου να καταληφθεί όλος ο χώρος μπροστά από την πλατεία με αξιωματικούς του στρατού, ώστε οι αγανακτισμένοι πολίτες να μην έχουν πρόσβαση και να αποκοπούν από το χώρο της στρατιωτικής παρέλασης. Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρεται σε ονομαστικές προσκλήσεις που πρέπει οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων να χρεωθούν ονομαστικά για να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Πρωτεργάτες της απόφασης αυτής και εισηγητές της είναι ο Συνταγματάρχης του ΓΕΣ κ. Κωνσταντίνος Μασούρας, ο οποίος είναι ο στρατιωτικός Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Άμυνας και ο νομικός σύμβουλος του κ. Αβρομάπουλου ο κ. Πολύκαρπος Αδαμίδης. Από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στη Συγγρού από Αθηναίους πολίτες για την απαράδεκτη αυτή απόφαση της πολιτικής ηγεσίας και ζητούν επίμονα να γίνει άμεση η ανάκλησή της. Στο Πεντάγωνο αυτή τη στιγμή ο κ. Αδαμίδης (ο οποίος είναι τριπλοθεσίτης και ιδιαίτερη μνεία θα γίνει σε άλλη ανάρτηση) βρίσκεται κλεισμένος στο γραφείο του στον πέμπτο όροφο του Πενταγώνου και δεν σηκώνει κανένα τηλέφωνο. Αναμένεται πάντως εντός της ημέρας να ανακληθεί η επιεικώς αυτή απαράδεκτη απόφαση.  

18 σχόλια

  1. κ.Μυλωνάκη εσείς όταν είσασταν εν ενεργεία δεν πείρατε ποτέ πρόσληση ή δεν κλειθήκατε να παρευρεθείτε ως αντιπροσωπεία?Ντροπή σας.Γιατί δεν λέτε οτι αυτό ισχύει ανέκαθεν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΑΝ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ; ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ανάγκασαν να παρελάσης με το ζόρι?Δεν κατάλαβα.Θέλεις δημοσιογράφους ή λαικιστές ψευδόμενους?σε αυτό απάντησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τώρα ο Αβραμό σας φταίει, ΠΑΣΟΚΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΘ.ΑΜ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ;

    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΟΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAΛΥΤΕΡΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ
    ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

    1. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΩΝ

    3. ΟΙ ΕΠΕΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 17 Ιαν 2012 3:50:00 μ.μ.

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΦΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι αριστεροι ως γνησιοι ανθελληνες το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να......σταματησουν οι παρελασεις!!!!
    πως θα κανουνε τους σκοπιανους μακεδονες, πως να κατεβουν οι εικονες απο τα σχολεια και γεμικοτερα πως να διαλυσουμε οτι εχει απομεινει ελληνικο.....αυτο ειναι το μοναδικο τους μελημα των αριστερων!!!!
    μια ζωη προδοτες οι αριστεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπον θα το πω απλά ώστε και τα μοσχάρια να το καταλάβουν.

    ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

    ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΜΕΝΑ, ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ, ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΙΣ ΡΟΜΠΕΣ

    οτι τελος παντων καθενας διαθετει, και να παρελάσουν.

    Εγώ ομως που πραγματικα πληρωνω φόρους και χαρατσια, και δεν ειμαι κρατικοδιαιτος μπασκίνας,
    γιατι να ανεχομαι τις σπαταλες και τις παρατες αυτων που καθε 6 μηνες δια της παρέλασης δικαιολογουν ακριβους εξοπλισμους μισθους και θέσεις;

    Διοτι μεχρι τώρα,

    οσα πληρωσαμε κι οσα αγορασαμε σε οπλα και ντουφέκια, μονο για παρέλαση κανουν.

    ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΧΑΣΑΜΕ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    Δι αυτο λοιπον εσεις οι μακεδονομαχοι και τουρκομαχοι, βαλτε τη μεγαλη στολη, βαλτε και τα ράσα, τις ρόμπες σας και ...

    άντε απο δώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. An den einai stis prwtes 8eseis oi karabanades, poioi 8a einai? Aytoi oi amorfwtoi einai oi akraia morfh toy dhmosioy me ta kala... fagopotia.., synta3h sta 45-50, mis8ares... kai efapa3ares gia na ka8ontai emmis8oi apo ta 18 toys. Logiko einai na einai oi prwtoi sto party-parelash me ton Papoulman kai ta loipa arxidakia twn kommatwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. An den einai stis prwtes 8eseis oi karabanades, poioi 8a einai? Aytoi oi amorfwtoi gyftokomple3ikoi einai h akraia morfh toy dhmosioy me ta kala... fagopotia.., synta3h sta 45-50, mis8ares... kai efapa3ares gia na ka8ontai emmis8oi apo ta 18 toys. Logiko einai na einai oi prwtoi sto party-parelash me ton Papoulman kai ta loipa arxidakia twn kommatwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 8:59 και 9¨04
    Κατ αρχην μαθε να γραφεις ελληνικα και οχι greeklish..
    Εκτος απο ανοητος κομνπλεξικος προφανως αγνοεις και την ελληνική γλωσσα. Ακου λοιπον άθλιε κουραμπιε Ασε τον κομπλεξισμό σου και τον ηκίθιο κοινωνικό αυτοματισμο που σου βάλανε στο χαζό μυαλό σου και κοιτα να δεις τι γίνεται γύρω σου..ΞΥΠΝΑ...δεν ειναι οι στρατιωτικοί που φέραν την χώρα σε αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8:59 και 9¨04
    Κατ αρχην μαθε να γραφεις ελληνικα και οχι greeklish..
    Εκτος απο ανοητος κομνπλεξικος προφανως αγνοεις και την ελληνική γλωσσα. Ακου λοιπον άθλιε κουραμπιε Ασε τον κομπλεξισμό σου και τον ηκίθιο κοινωνικό αυτοματισμο που σου βάλανε στο χαζό μυαλό σου και κοιτα να δεις τι γίνεται γύρω σου..ΞΥΠΝΑ...δεν ειναι οι στρατιωτικοί που φέραν την χώρα σε αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση