GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηνύματα χωρίς μεσάζοντες...

Από την Μαρία Παππά Μήνυμα 1. Ο Γιαννίκος αφού δούλεψε τους εργαζόμενους του Επενδυτή ότι έχει βρεθεί δήθεν χορηγός για την εφημερίδα θόλω...

Από την Μαρία Παππά
Μήνυμα 1. Ο Γιαννίκος αφού δούλεψε τους εργαζόμενους του Επενδυτή ότι έχει βρεθεί δήθεν χορηγός για την εφημερίδα θόλωσε τα νερά για τα υπόλοιπα περιοδικά, δεν έδωσε καμία απάντηση για την τύχη τους και τώρα ψάχνει μανιωδώς τυπογραφείο για να ξανατυπώσει το μαϊμού Tivo! Όποιος τολμήσει και τυπώσει το ψευτοπεριοδικό του Γιαννίκου θα έχει να κάνει μαζί μας είτε τους προλάβουμε στην εκτύπωση είτε αργότερα. Αν νομίζει ο Γιαννίκος ότι μπορεί να επαναλάβει τα ψέματα που ξεφούρνισε στους συναδέλφους του Άλτερ για να κερδίσει χρόνο είναι γελασμένος. Το δηλώνουμε ευθέως, όποιος παίξει με το ψωμί των παιδιών μας θα έχει να κάνει μαζί μας.
Mήνυμα 2  προς το πρακτορείο Ευρώπη. Κάνατε την αλητεία και μοιράσατε παράνομα το ψευτομαϊμού περιοδικό του Γιαννίκου. Εάν ξανακάνετε το ίδιο αυτή την εβδομάδα αυτό σημαίνει...
 για εμάς πόλεμος. Αυτά που θα δείτε στο πρακτορείο σας δεν τα έχετε ξαναδεί. Να ξέρετε κύριοι ανευθυνο-υπεύθυνοι, όποιος παίξει με την τύχη τη δική μας θα έχει άσχημη κατάληξη. Τολμήσετε να μοιράσετε το ψευτοπεριοδικό του Γιαννίκου και θα μας βρείτε έξω από τις πόρτες σας. Ούτε τα Ματ δεν θα μας βγάλουν από εκεί.
Μήνυμα 3 προς τους εργαζόμενους του πρακτορείου Ευρώπη. Συνάδελφοι, αρνηθείτε να μοιράσετε το περιοδικό μαϊμού που σας φέρνει ο Γιαννίκος. Μην παίζετε παιχνίδια στις πλάτες μας. Ο Γιαννίκος αν θέλει να βγάλει το Tivo είμαστε εδώ και τον περιμένουμε αρκεί να μας εξοφλήσει τα δεδουλευμένα μας. Μην παίζετε το παιχνιδάκι ενός αδίστακτου ανθρώπου που προσπαθεί να σωθεί με τις πλάτες τις δικές σας. Εμποδίστε με όποιο τρόπο αυτή την κατάφορη αδικία.
Μήνυμα 4 προς τους απεργοσπάστες της Bestend:  «Συνάδελφοι» εσείς που στα μουλωχτά βοηθάτε τον Γιαννίκο να ξαναστήσει τα περιοδικά του κόντρα στους φίλους σας και τους συναδέλφους σας να το έχετε υπόψη σας, τώρα μπορείτε να κρύβεστε, τώρα μπορεί να θεωρείτε ότι δεν σας έχουμε ενοχλήσει. Σημειώστε το όμως και βάλτε το καλά στο μυαλό σας, εσείς δεν είστε πιο πονηροί από εμάς, εσείς δεν είστε πιο έξυπνοι από εμάς. Δεν είναι επιλογή σας να βγάζετε ένα ψευτοπεριοδικό στις πλάτες τις δικές μας, στον ιδρώτα και το αίμα που έχουμε χύσει εμείς. Αν ο Γιαννίκος βγάλει δεύτερο περιοδικό με τη βοήθειά σας θα σας βρούμε όπου κι αν βρίσκεστε και θα λογαριαστούμε. Ή όλοι θα πάρουμε τα λεφτά που μας χρωστάει ο Γιαννίκος ή κανένας.
Μήνυμα 5 προς Γιαννίκο και διάφορους παρατρεχάμενους, τσιράκια του αφεντικού: αν θεωρείτε ότι το Tivo είναι κερδοφόρο περιοδικό και θέλετε να το διατηρήσετε ελάτε εδώ και βγάλτε το από την εταιρεία μας και από τα γραφεία μας. Πληρώστε αυτά που μας χρωστάτε και πιάνουμε αμέσως δουλειά. Δεν ζητούμε ούτε παραπάνω, δεν ζητούμε όμως ούτε και παρακάτω. Γιαννίκο, στο λέμε και γράψτο καλά, άλλο περιοδικό μαϊμού δεν πρόκειται να βγάλεις. Είμαστε εδώ και σας περιμένουμε για να ξαναβγάλουμε το Tivo. Αν νομίζεις ότι θα τις σκαπουλάρεις βγάζοντας μαϊμού περιοδικά με απεργοσπάστες είσαι γελασμένος. Δεν θα σου περάσει αυτή τη φορά.
Συνάδελφοι, ο Γιαννίκος για άλλη μια φορά μας δουλεύει. Μην του επιτρέψουμε να κερδίσει χρόνο όπως έκανε με το Άλτερ. Πρέπει τώρα να κινητοποιηθούμε και να αποκλείσουμε τα θέατρα του Γιαννίκου, όπως επίσης και όλες τις άλλες επιχειρήσεις που έχει χτίσει με τον ιδρώτα το δικό μας. Ας μην καθόμαστε να τον περιμένουμε. Μην του δώσουμε την ευκαιρία να ξεγλιστρήσει. Μην τον αφήσουμε να φτιάξει παράλληλη εταιρεία στην Bestend και να βγάλει τους τίτλους από εκεί. Αυτό θα είναι το τέλος μας.
Υπογραφή
μια ομάδα εργαζομένων που δεν πείθεται εύκολα από τις ψευτιές του Γιαννίκου       

2 σχόλια

  1. Έρχεται η ώρα να πάρει ο καθένας τις ευθύνες του.
    Πολλές φορές στο παρελθόν η Ελλάδα και οι κυβερνήτες της έφτασαν στην ανάγκη να πουν το Μεγάλο ΟΧΙ όπως λέει και ο Καβάφης.
    Η ευθύνη για την προάσπιση της χώρας είναι καθαρό δικαίωμα και υποχρέωση των πολιτών της.
    Η ώρα για λόγια έχει ήδη περάσει....
    Ο καθένας πρέπει να αναλλάβει τις ευθύνες του.

    Προ-μνημονίου Σοσιαλιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρια
    εχεις αρχιδια





    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση