GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκιές για ΠΟΛΑΝ και Σαμαρά, καταγγέλλει βουλευτής της ΔΗΣΥ...

Από το tvxs.gr Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι το παλιό κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά δεν έχει προβεί σε εκκαθάριση. Η λειτουργία της Πολι...

Από το tvxs.gr
Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι το παλιό κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά δεν έχει προβεί σε εκκαθάριση. Η λειτουργία της Πολιτικής Άνοιξης βρίσκεται σε αναστολή λόγω εκκρεμών οικονομικών υποχρεώσεων σε κρατική τράπεζα, θεωρούν στη Δημοκρατική Συμμαχία, που δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση σε αντίστοιχη κοινοβουλευτική ερώτηση. Την ίδια ώρα, πολλαπλασιάζονται τα σχόλια, κυρίως στο διαδίκτυο, για το...
γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΝΔ διατηρεί το 90% των προσωπικών του καταθέσεων σε τράπεζα του Βελγίου.
«Πληροφορίες μου θέλουν την Πολιτική Άνοιξη να έχει χρηματοδοτηθεί με αρκετά εκατομμύρια δραχμές από κρατική τράπεζα, γεγονός που δεν της επιτρέπει να ‘διαλυθεί’, διότι θα υποχρεωνόταν ο Αντώνης Σαμαράς, ως αρχηγός του κόμματος, να εξοφλήσει τις τραπεζικές υποχρεώσεις του. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που η Πολιτική Άνοιξη ανέστειλε τη δραστηριότητά της, δεν γνωρίζουμε αν και πώς αποπληρώθηκαν αυτά τα δάνεια ή αν παραμένουν ανεξόφλητα», δηλώνει στο tvxs.gr ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Λευτέρης Αυγενάκης.
«Τι ακριβώς συμβαίνει με τα δάνεια και τις κρατικές επιχορηγήσεις που έλαβαν παλαιότερα κόμματα που σήμερα δεν υφίστανται; Τι είδους εγγυήσεις είχαν δοθεί από το κάθε κόμμα για το κάθε ένα από αυτά τα δάνεια; Τι ποσά άντλησαν από τραπεζικό δανεισμό και από ποιες τράπεζες; Τι ακριβώς συμβαίνει με τα δάνεια της Πολιτικής Άνοιξης; Έχουν επιστραφεί τα χρήματα αυτά ή έχουν ρυθμιστεί τα συγκεκριμένα δάνεια; Ή παραμένουν απλήρωτα;», αναρωτιέται χαρακτηριστικά και ζητά από τα αρμόδια υπουργεία να αποσαφηνίσουν και να εκκαθαρίσουν τις τραπεζικές υποχρεώσεις όλων των κομμάτων που βρίσκονται σε αναστολή, όπως και να περικόψουν δραστικά, τουλάχιστον κατά 50%, τις τακτικές ή έκτακτες επιδοτήσεις των κομμάτων.
Επαναπατρισμός στα λόγια
Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΝΔ διατηρεί το 90% των προσωπικών του καταθέσεων, ύψους 285.467 ευρώ, στην τράπεζα KBC του Βελγίου (πάτησε πάνω στον πίνακα Βουλής για «πόθεν έσχες» πολιτικών).

Ο ίδιος φέρεται να έχει συγκεντρώσει τις καταθέσεις του στη συγκεκριμένη τράπεζα από την περίοδο κατά την οποία ήταν ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες.
Ωστόσο, δεδομένου ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος πρωθυπουργός, οι καταθέσεις του  στο εξωτερικό ενισχύοουν τις ανησυχίες για χρεοκοπία, όπως αναφέρουν  τα πρώτα σχόλια στο Διαδίκτυο.
Έπειτα, ο ίδιος στηρίζει τη σημερινή κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία δια στόματος του υπουργού Οικονομικών της ζητά από όλους τους πολίτες της χώρας να επιδείξουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές τράπεζες, πόσο μάλλον όσοι διαθέτουν καταθέσεις στο εξωτερικό να τις φέρουν στην Ελλάδα για να στηρίξουν την οικονομία.
Σημειωτέον, η ΝΔ διαφωνεί με την πρωτοβουλία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής να δώσει συνέχεια στην έρευνα για τυχόν καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία από το 2007 έως σήμερα, χαρακτηρίζοντας μία ανάλογη διαδικασία ταπεινωτική για τη Βουλή και παραπλανητική.
Σε αυτό το πλαίσιο, αντιπροτείνει να διερευνηθούν τα «πόθεν έσχες» όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων μετά τη μεταπολίτευση.

Το tvxs.gr ζήτησε το σχόλιο της Συγγρού και για τα δύο ζητήματα, ωστόσο, δεν έλαβε απάντηση.

8 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ



    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;

    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ!!!

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ .



    ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ .

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ,ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΖΕΣΤΡΟΥΣΙ...

    ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΒΟΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΑΣ,ΜΕΤΑ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ,ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ. (Χα..χα... χα.... )

    ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝΑ ΣΟΥ Η ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί στην ΔΥΣΗ τα νεαρά στελέχη της δεν αναλογίζονται ότι εκπροσωπούν την σαπίλα και την λερωμένη πλευρά του πολιτικού συστήματος?

    Δεν έχουν να ασχοληθουν με τίποτε σημαντικότερο από το να χύνουν αδιάκοπα χολή γιά τον Σαμαρά,που στο φινάλε δεν τον διόρισε κανείς αλλά εκλέχτηκε με συντριπτική πλειοψηφία των μελών του κόμματος του?

    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ ΥΠΑΡΧΗΓΟ
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 48%
    και την ΝΤΟΡΑ πρωθυπουργό...ΟΛΕ !!


    μήπως και αυτό το αστέρι είναι
    για ....εκεί !

    OUYAOY!! ΤΩΡΑ .. ΔΕΣΑΜΕ!
    Ο Βαλλιανάτο​ς, με τη Ντόρα για να πιάσουνε το .. 3%

    Ο επικεφαλής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας μαζί με τον Στ.Μάνο της Δράσης συζητούν κοινή κάθοδο με τη ΔΗΣΥ.
    Μπορεί και τα τρία κόμματα να καταγράφουν μικρά ποσοστά, αλλά μαζί ξεπερνούν το εκλογικό όριο του 3%. Έτσι φαίνεται να σκέφθηκαν Ντόρα Μπακογιάννη, Στέφανος Μάνος και Γρηγορης Βαλλιανάτος, αντίστοιχα επικεφαλής των...κομμάτων της Δημοκρατικής Συμμαχίας, της Δράσης και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας,..
    και μελετούν εδώ και καιρό την κάθοδο στις επόμενες εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο.

    Οι κ.κ. Μάνος και Βαλλιανάτος ήδη έχουν επισημοποιήσει την συνεργασία τους «στο πλαίσιο ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού μετώπου λογικής και υπευθυνότητας», ενώ η Δράση με το δεύτερο συνέδριό της στις 28 Ιανουαρίου θα συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας της με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.
    Το κλίμα, πάντως, εντός της Δράσης είναι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, είναι πολύ πιθανόν ο πρώην υπουργός, Στέφανος Μάνος και ο πρώην εκπρόσωπος της κοινότητας των gay Γρηγόρης Βαλλιανάτος να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί αν θα ενισχύσει την εκλογική της δυναμική…

    - το τραβάει η επιδερμίδα σου το γιαουρτάκι κόρη Μπαχομέχ.

    Δοσίλογοι,Γερμανοτσολιάδες,τοκογλύφοι όλα τα καλά παιδιά στο απόκομμα σου τώρα και η χαρά του νεοταξίτη gay ; ζήλεψες λόγω Τραπεζοδήμιου?

    Εσύ ρε διακορευμένε Βαλλιανάτε σε διατεταγμένη σε έβαλε ο κολλητός σου ο Ροδόσταυρος;


    Π-Ο-Ρ-Ν-Η πολυτελείας Κορμάρα έχουμε
    Μ-Α-Υ-Ρ-Ο ποδοσφαιριστή φίρμα έχουμε..
    Λ-Α-Μ-Ο-Γ-Ι-Ο κάθε Μεγάλου Σκανδάλου στην Ελλάδα έχουμε.
    Π-Ο-Υ-Σ-Τ-Η-Δ-Ε-Σ με το όνομα πήραμε..

    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ
    ΡΕ ζώωωωωωωωαααααααααααα ιθαγενείς....εεεεεε..... τι σκατά !!!
    - Διαβολικό σημάδι στο μέτωτο έχουμε ρεεεεεεεε ?


    Η πολιτικη πουστια με την πραγματικη πουστια μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΤΗΣ “ΠΙΑΤΣΑΣ” …

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΤΙΝΑΤΖΑ.

    ΒΑΛΕ ΜΩΡΗ ΜΥΑΛΟΧΥΜΕΝΗ, ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ , ΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ,ΤΟΝ ΒΟΙΔΟΚΕΦΑΛΟ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ (FACE CONTROL ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟ ΙΣΙ-ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυγενακη,εσυ και αλλοι του δησυ θα ειστε εκτος βουλης ο,τι και να κανετε.ωστοσο καλο ειναι να διερευνηθουν οι οποιες καταγγελιες.καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε κρυφοπασοκια,στο σαμαρα κανετε αντιπολιτευση????εκει-εκει στη δ εθνικη θα παιζετε μια ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση