GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξηγήσεις για το σκάνδαλο μέσω... τηλεό- ρασης από τον πρόεδρο της Γερμανίας

Απαντήσεις στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει πρόκειται να δώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ο πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ, ο οποίος θ...

Απαντήσεις στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει πρόκειται να δώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ο πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ, ο οποίος θεωρείται ευνοούμενος της Ανγκελα Μέρκελ, η οποία έχει τηρήσει σιγήν ιχθύος για το ζήτημα.
Ο πρόεδρος της Γερμανίας του οποίου η θητεία έχει κυρίως θεσμικό χαρακτήρα, αντιμετωπίζει κατηγορίες από τα μέσα Δεκεμβρίου μετά τις...
αποκαλύψεις του Τύπου για ένα δάνειο με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο που έλαβε ο Βουλφ από ένα ζευγάρι πλούσιων επιχειρηματιών.
Χθες η υπόθεση πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις μετά το δημοσίευμα της Bild, η οποία θεωρείται η πιο ισχυρή ευρωπαϊκή εφημερίδα με 12 εκατομμύρια αναγνώστες, ότι δέχθηκε εκφοβισμό για να «πνίξει» το σκάνδαλο.
Ο Βουλφ πρόκειται να δώσει κοινή συνέντευξη στα τηλεοπτικά δίκτυα ARD και ZDF, δήλωσαν πηγές προς το Γαλλικό Πρακτορείο.
Επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στον Βουλφ, το ARD μετέδωσε πως ο πρόεδρος προτίθεται να παραμείνει στη θέση του και απορρίπτει τις πιέσεις που δέχεται από πολιτικούς αντιπάλους και μέσα ενημέρωσης για να παραιτηθεί.
Το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο επικαλείται πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του Βουλφ. Η υπηρεσία Τύπου της προεδρίας δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο.
Ο Βουλφ, πάντως, φαίνεται να έχει την υποστήριξη των περισσότερων Γερμανών. Δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του Stern έδειξε πως 63% των Γερμανών είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Βουλφ ως προέδρου, έναντι 30% που δηλώνει το αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση