GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι «μέσα» και οι «έξω»...

Του Θανάση Νικολαΐδη ΣΕΒΑΣΤΗ η Δικαιοσύνη και οι αποφάσεις της, ωστόσο, η ομάδα…σκορπάει. Μέσα οι 8 και με την άνεση της εξωεπικοινωνίας, ...

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΣΕΒΑΣΤΗ η Δικαιοσύνη και οι αποφάσεις της, ωστόσο, η ομάδα…σκορπάει. Μέσα οι 8 και με την άνεση της εξωεπικοινωνίας, έξω και με εγγυήσεις οι άλλοι 8 και τι να περιμένεις; Οι «εντός» θα κολλήσουν το μάτι στην τηλεόραση και το αυτί στο κινητό, θα βλέπουν συγγενείς (μεσάζοντες) και δικηγόρους για δασκάλεμα κι ύστερα (το κινητό) θα…ανάβει. Με τις δομές της μαφίας ανέπαφες και...
την επικοινωνία των μαφιόζων αδιάκοπη. Για τον καλύτερο σχεδιασμό (τώρα πλέον σε άλλη βάση) και τη σχέση τους αδιατάρακτη.
ΚΑΙ οι «έξω»; Αυτοί είναι που θα τρέχουν (τρόπος του λέγειν) με τα πόδια να χτυπάνε στην πλάτη. Ελεύθεροι και με εγγύηση κάποιων ψωροχιλιάδων, αεικίνητοι για το…δίκιο τους και για την οριστική τους απελευθέρωση. Καμιά δύναμη δεν τους κρατάει, δεν σκιάζονται να ταξιδέψουν (εντός) για επαφές και συνεννόηση, για άμυνα και «οχυρωματικά έργα» της…αθωότητάς τους. Μπορεί και να ορίσουν συνέλευση(!) σε κανένα «οικείο» πολυτελές ξενοδοχείο. Με σύσκεψη των αρχηγών στο ιδιαίτερο κι ύστερα σεμινάρια για τον συντονισμό των «παρακατιανών». Φροντιστήριο μη γίνουν γκάφες, αντιφάσεις και αθέλητα αλληλοκαρφώματα, αλλά προπάντων, για τον ιερό δεσμό (με όρκο) και ανανέωση των συμβολαίων φιλίας και «εκτελέσεων».
ΔΕΝ κατέχουμε νομικά, ωστόσο, διατυπώνουμε, συνοπτικά, την άποψή μας και με βάση τις παρατηρήσεις μας σε χώρες ευρωπαϊκές. Δεν είναι δα και τόσο…φασιστικές αυτές οι χώρες και τα Κράτη, σε σχέση με την «ημετέρα» ασυδοσία στην Ελλάδα της ρεμούλας και της ατιμώρητης κομπίνας. (Και, βέβαια, να παραβιάζεις το «κόκκινο» χωρίς κράνος και με κομμένη εξάτμιση είναι φασισμός! Το αντίθετο είναι δημοκρατία).
«ΒΑΡΕΩΣ ύποπτοι» (δικός μας ο όρος και μη νομικός) σημαίνει μάντρωμα και απομόνωση στη «στενή, όσο διαρκούν οι ανακρίσεις. Χωρίς TV για ενημέρωση και κινητό για συντονισμό. Κι αν δήλωσε ψευδώς «ασθενής», θα προστεθούν μέρες στην κράτησής του. Δεν θα ξέρει τι του καταμαρτυρούν οι «έξω» και η φαντασία θα οργιάζει. Η σκέψη πως τον καρφώνουν θα τον κάνει…τούρκο και θα τους θέλεις «μέσα». Με την αλήθεια να τον πιέζει μέχρι να βγει στο φως. Είναι το ζητούμενο, για την απόδοση δικαιοσύνης.
ΚΙ αν βγει αθώος; Τότε, «συγγνώμη για την ταλαιπωρία-ήταν αναγκαίο για να βγει στο φως η αλήθεια».

6 σχόλια

  1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΥΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ/ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ?

    Ο ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΕΡΙ ΕΝΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι φοβάται ο ΓΑΠ για τον Νίκ... Lifestyle και χλίδα που προκαλεί,
    όταν η Ελλάδα χρεοκοπεί !

    Οπως πάντως κι αν έχουν τα επιχειρηματικά εγχειρήματα του Νίκου Παπανδρέου, αυτά δεν σχετίζονται ούτε με το συγγραφικό του έργο ούτε με την πολιτική.

    Ο ίδιος, εξάλλου, είναι σε ρήξη με την τελευταία προς όφελος ενδεχομένως υπαρξιακών αναζητήσεων, άλλων ενδιαφερόντων και επιλογών. Ως συγγραφέας την έχει περιγράψει σαν ωμό κτήνος κρυμμένο σε λαβυρινθώδεις ατραπούς.
    Την έχει, δε, αναγορεύσει, προς μόνιμο βάσανο του ενεργού πολιτικά αδελφού του, σε αιώνιο αντίπαλο.
    «Η πολιτική», γράφει, «είναι ο εχθρός της οικογένειας.
    Μια αντίπαλη δύναμη.
    Κάποια στιγμή η αγάπη, όσο δυνατή κι αν είναι, ζαρώνει και κρύβεται στη γωνία, ενώ η πολιτική, ολόγυμνη και ιδρωμένη, εισβάλλει στη σκηνή σαν Μινώταυρος».

    Ωστόσο, αν η πολυσχιδής δραστηριότητα και η αυτόνομη κινητικότητα του συγγραφέα Νίκου Παπανδρέου κρίνεται πολιτικά θεμιτή, αθέμιτες είναι από ηθική άποψη η αδικαιολόγητη χλιδάτη διαβίωσή του και η δημόσια συμπεριφορά του σε εποχή κοινωνικής απόγνωσης εξαιτίας της κρίσης.

    Και αν ο πολιτικός αδελφός του νιώθει την υποχρέωση να βάζει το χέρι του στη φωτιά για την εντιμότητα των συγγενών του, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καπνός ερωτημάτων που θολώνει τον δημόσιο διάλογο.

    Σε ό, τι αφορά, τώρα, την πλευρά Νίκου Παπανδρέου, σε ορισμένα blogs διακινείται κείμενο που φέρεται ως απάντησή του στο δημοσίευμά μας, σύμφωνα με την οποία ο αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι κανένα από αυτά τα περιουσιακά στοιχεία δεν του ανήκει και, παράλληλα, αναρωτιέται για το πώς θα έπρεπε να ζει "ως αδερφός, γιος, εγγονός –διαλέξτε και πάρτε- πρωθυπουργού".
    ________________________________
    Το Πρώτο Θέμα περιμένει να λάβει απάντηση από τον κ. Νίκο Παπανδρέου και, καθώς φαίνεται ότι προκύπτουν νέα ενδιαφέροντα ερωτήματα, θα επανέλθει...

    σχόλιο:
    OI XΛΙΔΑΤΕΣ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΤΟΥ
    ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ.$$$$$$$$$$$$$$$$$ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.

    Γιατί μου θυμίζει τα πρωτοπαλλήκαρα
    του καθεστώτοςε Καντάφι, που αυτομολούσανε και κρεμέγανε το αρχηγό τους που κατέληξε ..στο μαχαίρι ΑΥΤΟΣ και
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ;

    η τελευταία οικογένεια Καντάϊφηδων
    της Μεσογείου, να βλέπει τα σχετιά VIDEO, μην της έρθουν απότομα +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτω από την κάθε βρωμερή ιστορία κρύβεται και ένας ΨΩΜΙΑΔΗΣ!
    Τυχαίο?
    Δεν νομίζω...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε λαθος ανέκδοτο είσαι ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    εδω πρόκειται για
    ΛΑγΟΣ ΠΑΣΟΚ και ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    πάλι ληγμένα σκατά
    έφαγες ζώωωωωωωωοοοοοοοοοο 9,43 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ "KAMORRA" ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ--ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ--ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ...!!!
    "ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Π.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ π. ΑΝ/ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!


    Σάλος στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ., σε στελέχη και εναπομείναντες οπαδούς από την αποκάλυψη, ότι ο φερόμενος ως Αρχηγός της Μαφίας Μάρκος Καραμπερης, ήταν και Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Μακεδονίας του
    ΛΑΟΣ.

    Τό ΛΑΟΣ κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των στελεχών του καί ενώ εναγώνια προσπαθούσε να κρυφτεί, αναγκάσθηκε με χαρακτηριστική καθυστέρηση να εκδώσει μιά ανακόινωση γιά να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα...!!!
    Ισχυρίζεται το εξής κωμικό:
    "Ο Καραμπέρης δεν αποτελεί στέλεχός, ή μέλος μας".!!!
    Εκτίθεται ανεπανόρθωτα...
    Είναι ακόμη χειρότερα...!!!
    Πως τότε έναν "άγνωστο" πού δεν είναι μέλος τού κομματός τον "έχρισαν" Αντιπερειφεριάρχη Μακεδονίας;;;
    Μέ τι κριτήρια αξιολόγησαν τηνΥποψηφιότητά του
    Μήπως με την "μόρφωσή" του ή τα... χρηματά του;;;
    Απάντηση δίνει ο π. Αν/της Γραμματέας του ΛΑΟΣ, Π.Αποστόλου με επιστολή του πού δημοσιεύονται σήμερα σε δύο εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
    Βέβαια επειδή έχουν συνωστισθεί στο ΛΑΟΣ κάθε... ποικιλίας "φρούτα" ο Αποστόλου κάνει αναφορά και στούς Βουλευτες Κ. Αιβαλιώτη και Ν.Τζαβέλλα πού με "ανάρμοστες" πράξεις και δηλώσεις προκαλούν την πολιτική ευαισθησία της κοινωνίας σε πολιτικό και ποινικό επίπεδο...
    Κάντε στις φωτο κλικ και διαβάστε το περιεχόμενο των καταγγελτικων επιστολών Αποστόλου...

    Αναρτήθηκε από POLITIKOSAFARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση