GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ Ή ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ;..."

Από τον Αντώνη Παπαδόπουλο Την ώρα που ο πρωθυπουργός της χωρας βρισκόταν σε ξένες χώρες για να υποστηρίξει τον μηχανισμό στήριξης για τη...

Από τον Αντώνη Παπαδόπουλο

Την ώρα που ο πρωθυπουργός
της χωρας βρισκόταν σε ξένες χώρες για να υποστηρίξει τον μηχανισμό στήριξης για την σωτηρία της χώρας του κάποιοι υπουργοί που ήταν και είναι και σήμερα στους υπουργικούς θώκους δεν στήριξαν τις αναγκαίες μεταρυθμίσεις για την σωτηρία της χώρας και δεν υποστήριξαν την ελληνική κοινωνία. Ήταν απλώς θεατές και στόχος τους ήταν και είναι μόνο οι προσωπικές τους φιλοδοξίες, το πολιτικό τους προφίλ και μέλλον και όχι η Ελλάδα..Με τις σκόπιμες πρακτικές που ακολούθησαν δεν...
 βοήθησαν ούτε την οικονομία. ούτε την ανάπτυξη, ούτε την υγεία και την παιδεία.
Μία κυβέρνηση σε μία χώρα δεν κυβερνιέται μόνο από ένα ικανό πρωθυπουργό που μπόρει να λειτουργεί και να συμμετέχει σε όλα τα παγκόσμια δρώμενα, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν και εκείνοι οι υπουργοί που να μπορούν να διευθετούν και να αναλαμβάνουν όλες τις μεταρυθμίσεις, να φέρουν σε πέρας και να λύνουν τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών μεσα στην χώρα. Αύτο βέβαια για να γίνει χρειάζονται όχι μόνο ικανοί υπουργοί, αλλα και υπουργοί που βάζουν την χώρα πάνω από το πολιτικό τους μέλλον και τις πολιτικές τους φιλοδοξίες. Χρειάζονται υπουργοί οι οποίοι πιστεύουν σε αρχές και σε αξίες. Υπουργοί που γνωρίζουν τις λέξεις αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια, ανθρωπιά. Δυστυχώς αποδείχτηκε(με την συνεχόμενη ροή νέων μέτρων και με την μη υλοποίηση των στόχων) ότι ορισμένοι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου που είχαν σηματικά υπουργεία, νοιαζόντουσαν μόνο για το πολιτικο τους προφιλ και για την καρεκλα τους.
Στο παρακάτω γκάλοπ που πραγματοποιήθηκε από τις 22 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2012 καταγράφονται οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου για την στάση και την υπευθυνότητα που έδειξαν στην δύσκολη μάχη για την σωτηρία της χωρας.
Το ερώτημα που τέθηκε στο γκάλοπ ήταν
<Έχουν ευθύνη οι υπουργοί τα δύο τελευταία χρόνια που δεν στήριξαν τις αποφάσεις της κυβέρνησης>
 Απάντησαν : Ναι έχουν ευθύνη 95.09% 1,162 ψήφοι , Όχι δεν έχουν ευθύνη 4.74% , 58 ψήφοι Δ/Α 0.16% , 2 ψήφοι, Συνολικοί ψήφοι: 1,223
Το παραπάνω γκάλοπ πραγματοποιήθηκε από το μπλοκ του πρωταγωνιστή.

12 σχόλια

  1. oi delfini ti ekanan ekana sampos tipote..
    o xrusoxoidis pou talei trana ti ekane gia tin anaptiksi pou htna ypourgos kai istera vgike kai katigorisetin kuvernisi o idios den exei euthini se pia kuvernisi htan pou htan ypourgos so ypourgio tis anaptiksi ti ekane gia auto ....TIPOTE OPOS KAI O LOVERDOS lypame pragmatika gia to katadima tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi ypourgoi to mono pou kanoun einai na kitane tin parti tous.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσοχη στα αυτοκινητα ΧΩΡΙΣ πινακιδες!

    Μετά τη φρενήρη κατάθεση πινακίδων στις εφορίες τα αναμενόμενα παρατράγουδα δεν άργησαν.Αν και τα αυτοκίνητα τα οποία δεν διαθέτουν πινακίδες και σήμα τελών κυκλοφορίας θα πρέπει να είναι σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, ήδη στις γειτονιές αρχίζουν και εμφανίζονται τα πρώτα ακίνητα μνημεία τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης αν και δεν το δικαιούνται. Ας ελπίσουμε ότι οι Δήμοι θα πράξουν τα δέοντα και θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να σηκώνουν τα αυτοκίνητα και να τα οδηγούν στην ανακύκλωση.

    Το πιο όμως προκλητικό και επικίνδυνο φαινόμενο είναι η κυκλοφορία -ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες - αυτοκινήτων χωρίς πινακίδες. Τα εν λόγω αυτοκίνητα τα οποία είναι φυσικά και ανασφάλιστα αφού δεν διαθέτουν αριθμό κυκλοφορίας είναι λίαν επικίνδυνα. Σε περίπτωση που εμπλακούν σε ατύχημα και οι οδηγοί τους αποφασίσουν να διαφύγουν-πράγμα όχι τόσο απίθανο στην Ελλάδα- τότε δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένας τρόπος να βρεθούν. Ας ελπίσουμε και εδώ ότι η τροχαία θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατευτούν οι οδηγοί και οι πεζοί από τέτοιους "Ελληνάρες"

    Προσοχή λοιπόν από όλους διότι το μόνο στο οποίο δεν έχουμε έλλειμμα σε αυτή τη χώρα είναι η εγκληματική βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ ΔΡΟΥΣΕ ΣΟΛΟ,ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗ ,ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΤΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΑΤΑΡΟ ΤΟΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗ.ΑΠΟ 0,50 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ 300 ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ .ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΛΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ .ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. Ε ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αύριο το επόμενο δούλεμα του ΓΑΠ στους ΠΑΣΟΚους........"οικογενειακά".


    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ...επιβεβαιώθηκες στο έπαρκον
    και ΛΙΓΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ..ΤΗΣ πριγκιπικής Π@@NHS ..ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.
    ---------------------------------------------
    Ο …ΝΑΠ, η πολιτική από τα ξενοδοχεία κι ο Καπελέρης (τους)...

    Η άσκηση ποινικής δίωξης κατά του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Καπελέρη φέρνει δραματικά στην επικαιρότητα, τις ευθύνες των προσώπων της προηγούμενης κυβέρνησης.

    Όταν ο Καπελέρης βρισκόταν καθημερινά στις τηλεοράσεις ως ο τιμωρός της φοροδιαφυγής, αρκετοί που γνώριζαν από τότε πρόσωπα και πράγματα γελούσαν. Ο Καπελέρης του ΣΔΟΕ, όμως, ήταν επιλογή του πρώην υπουργού Οικονομικών Παπακωνσταντίνου o oποίος με την σειρά του ήταν δίπλα στον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

    Εδώ δεν χωρά η δημοκρατικότητα με την οποία υποτίθεται ότι κυβέρνησε ο Παπανδρέου τους υπουργούς του , όπως υποστηρίζει ο αδελφός του...

    Αν ο τέως πρωθυπουργός ήθελε να κυβερνήσει άλλο λαό μέσω του twitter ή με το ipad στο χέρι, ας το έκανε. Κυβέρνησε, όμως, τον ελληνικό λαό και συνδέθηκε με την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας καθώς οδήγησε μια χώρα- στο μνημόνιο ενώ μπορούσε αποδεδειγμένα να το αποφύγει. Κι όπως ο προηγούμενος πρωθυπουργός Καραμανλής είχε ευθύνες για το περιβάλλον του, έτσι και ο Παπανδρέου φέρει ακέραια την ευθύνη για το «θίασο» παλιού και νέου ΠΑΣΟΚ.

    Το πρόβλημα, όμως, του τέως πρωθυπουργού είναι το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνουν οι καημένοι ιθαγενείς τι καλό που τους έκανε! Ότι τους είπε “διεφθαρμένους” πάλι για το καλό τους. Και ο ατυχής πρωθυπουργός – που έχασε την δουλειά του κατά την Guardian – χρειάζεται και προστάτες διότι δήθεν τα ΜΜΕ θέλουν να τον διώξουν, όπως μας λέει ο …Ντ’ Αρτανιάν αδελφός του.

    Δυστυχώς, για τον Νίκο Παπανδρέου η πολιτική δεν ασκείται στα ξενοδοχεία Creta Palace ή Μεγάλη Βρετανία παρέα με τον Σηφουνάκη. Κι εξ όσων θυμόμαστε ο Νικος Παπανδρέου το καλοκαίρι προτιμά το Creta Palace και τον χειμώνα τη Μεγάλη Βρετανία.

    Μεγάλο το εύρος της πολιτικής, πράγματι …
    ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΟΧΕΤΟΣ...ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΧΟΡΤΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΛΟΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ.ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΧΟΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΦΑΓΕ Η ΨΕΙΡΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ.ΕΓΩ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΚΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ....ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " υπουργοί οι οποίοι πιστεύουν σε αρχές και σε αξίες. Υπουργοί που γνωρίζουν τις λέξεις αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια, ανθρωπιά"

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΕ

    ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΙΛΕ

    ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Βενιζέλος άν ήταν κύριος δεν θα έτρωγε τους δύο Εισαγγελείς, επειδή έκαναν την δουλειά τους σωστά !!

    Αντιθέτως θα έπρεπε να συνεργαστεί μαζί τους για να συλληφθούν οι κλέφτες και λοποδύτες πολιτικοί όπως όλη η οικογένεια Παπανδρέου,
    Τσοχατζόπουλοι,Μαντέλιδες,Λαλιώτιδες(για να μην ξεχνιώμαστε),Σμώκοι,Βαρελήδες Νεονάκιδες,κ.λ.π. , κ.λ.π.!!!

    ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ
    ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ και ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ???
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ !!!
    ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ο γιωργάκης ??????????????

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΠΑΣΟΚ παραδέχεται το ξεπούλημα των Airbus και περιμένει την αντιπολίτευση... να του τα αερίσει, για να προχωρήσουμε στο επόμενο ξεπούλημα
    Παραδέχεται και επίσημα πλέον το Υπ. Οικονομικών ότι τα 4 παροπλισμένα αεροσκάφη, τύπου Airbus A340-300, των Ολυμπιακών Αερογραμμών, αγοράστηκαν μόλις 31 εκατ. ευρώ από την εταιρεία Apollo Aviation Group. Προφανώς καταλαβαίνουν και οι ίδιοι την ξεφτίλα και έβγαλαν ανακοίνωση προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.


    Έχουμε άλλη μια περίπτωση ΟΤΕ και όπως τότε η καθυστέρηση του Παπακωνσταντίνου να πουλήσει έγκαιρα το 5% στη Deutsche Telekom μας κόστισε μερικές εκατοντάδες εκ ευρώ, έτσι και τώρα η μη έγκαιρη πώληση των αεροσκαφών μας ζημίωσε πάνω από 100 εκ. Οι ίδιες βέβαια θα είναι και οι ευθύνες... όπως στην περίπτωση του ΟΤΕ, η αντιπολίτευση αέρισε τα αρχίδ@@ του Παπακωνσταντίνου, το ίδιο θα κάνει και τώρα με τον Βενιζέλο...

    Την απόφαση για την πώληση λένε στην ανακοίνωση πως την έλαβε η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, ενώ, σύμφωνα με την «Ημερησία», πιλότοι και τεχνικοί της πρώην Ολυμπιακής κάνουν λόγο για εξαιρετικά χαμηλή τιμή προσθέτοντας ότι στο πλαίσιο της αποκρατικοποίησης της εταιρείας τα αεροπλάνα αυτά εκτιμήθηκαν το 2009 σε περίπου 25 εκατ. ευρώ το καθένα.

    «Εάν τα αεροσκάφη είχαν πωληθεί με το κλείσιμο της εταιρίας όταν ακόμα ήταν πλόϊμα η τιμή και για τα 4 θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στα 170 με 180 εκατ. ευρώ» είπε στην «Ημερησία» ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Χειριστών της Ολυμπιακής, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΝΟΥΛΑ & ΕΥΗ
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!
    ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ????

    ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ !!!!!
    ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝΕ

    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ


    Άρθρο 1, παράγραφος 5

    Η παράγραφος 3 του... άρθρου 32 του ν.4024/2011 αντικαθίσταται ως εξής:

    «3. Οι αποδοχές των δημοσιογράφων που απασχολούνται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στους φορείς που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 4 και του άρθρου 31 του νόμου αυτού καθορίζονται με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού, μετά από διαβούλευση με τις οικείες δημοσιογραφικές ενώσεις. Ως προς τους λοιπούς όρους απασχόλησης ισχύουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας στις οποίες υπάγονται οι δημοσιογράφοι του προηγούμενου εδαφίου. Σε κάθε περίπτωση οι δημοσιογράφοι της παραγράφου αυτής υπάγονται στο ασφαλιστικό καθεστώς που ισχύει κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος Κεφαλαίου.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ωχ...γ@@τω.
    Ατύχημα στο ΠΑΣΟΚ: Δίωξη για κακούργημα στον Καπελέρη..
    _____________________________________________
    (Πως και έγινε αυτό το εργατικό ατύχημα ρε παιδιά ; )!

    Ελπίζουμε η τιμημένη τυφλή ελληνική δικαιοσύνη να διορθώσει στην πορεία και να βγάλει λάδι το άξιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ...

    Βρήκαν και την ευκαιρία να κάνουν τους αμερόληπτους οι οικονομικοί εισαγγελείς που τα έκαναν πλακάκια πριν μερικές μέρες...
    “έλα μωρε θα ασκήσουμε μια δίωξη και μετά θα βάλουμε την υπόθεση στο αρχείο για να μην μπορούν οι επόμενοι να σου πούνε τίποτα“ ;))


    ΒΕΝΙΖΕΛΑΣ έφη:
    Λές ρε βλάκα Σαχιδίδη να είναι έτσι
    Ή πάμε για το Φούρνο με πατάτες,,και αυοί να πίνουν και τα τσίπουρά μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μην γκρινιαζετε..
    εσεις ψηφιζατε
    γιοργακι και κοστακι..
    εσεις πανηγυριζατε
    οταν κερδιζαν..
    ΜΩΚΟ ΛΑΜΟΓΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση