GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λογαριάζουν χωρίς το ξενοδόχο!..

Από την Σοφία Λουκέρη Υποψήφια Βουλευτή ΝΔ Κεφαλονιάς & Ιθάκης Ακόμα και αυτές τις δύσκολες ημέρες το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του δείχν...

Από την Σοφία Λουκέρη
Υποψήφια Βουλευτή ΝΔ
Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Ακόμα και αυτές τις δύσκολες ημέρες το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του δείχνουν ότι είναι αμετανόητοι. Την ώρα που όλα τα νοικοκυριά σπαράσσονται από τα χρέη και την ανέχεια, ο Γιώργος Παπανδρέου και το κόμμα του ασχολούνται με το ποιος θα είναι ο ηγέτης της παράταξης που χρεοκόπησε την Ελλάδα. Τσακώνονται χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο λαός. Είναι βέβαιο ότι...
 έχουν χάσει κάθε επαφή με την ελληνική πραγματικότητα μιλώντας ακόμα και σήμερα για πράσινη ανάπτυξη και για ενίσχυση της παραγωγής. Φαίνεται ότι οι σύμβουλοι του Γιώργου Παπανδρέου έχουν να περάσουν χρόνια από την περιφέρεια για να δουν πως κατάντησαν την παραγωγή και τον αγρότη (υπάρχουν αγρότες για παράδειγμα στην Κεφαλονιά & στην Ιθάκη που δεν έχουν πάρει εδώ και χρόνια τις επιδοτήσεις τους ενώ έχουν εγκριθεί).
‘Ολοι αυτοί που μιλούν για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η μείωση των μισθών κάνει τη χώρα μας ανταγωνιστική, δεν έχουν επαφή ούτε με την οικονομική επιστήμη αλλά ούτε και με τους εργαζόμενους. Αυτός που δεν έχει μιλήσει ακόμα είναι ο λαός, και πρέπει να το κάνει άμεσα, αυτός είναι που θα αποφασίσει για το μέλλον του και όχι εκείνοι που εδώ και δύο χρόνια του έχουν γυρίσει την πλάτη.

15 σχόλια

  1. ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!

    ΕΝΑΣ ΘΙΑΚΟΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά αυτοι οι επτανησιοι που γλίτωσαν την τουρκοποιηση, τους εποικισμους τον μπραιμη και τους προσφυγες ελληνοτετοιους....

    εχουν ωραια προσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΕΙΚΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που εκνευρίζει αφάνταστα το λαό είναι πως η Νέα Δημοκρατία το παίζει άσπιλη, αμόλυντη και άχραντη. Σαν να μην υπήρξε εκείνος ο ανεκδιήγητος Καραμανλής (αλήθεια, πού είναι, ρε παιδιά;) που μπροστά στο πολιτικό κόστος όχι μόνο έλεγε ψέματα στο λαό για το τάχα μου 5% έλλειμμα αλλά και διόρισε αβέρτα κουβέρτα 150.000 γαλάζια παιδιά στο Δημόσιο την περίοδο που ο Αλογοσκούφης του 'λεγε πως δεν πάμε καλά οικονομικά. Κι ο αθεόφοβος, όπως λέει ο Αλογοσκούφης, του είπε "άστα αυτά, βλέπουμε τι θα κάνουμε αργότερα". Και το είδε ο Αλογοσκούφης: τον έβγαλε από υπουργό οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΗ ΣΑΣ!!

    Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΊΚΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΩΤΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 4ο ΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε τι είναι τα ΜΜΕ αλήθεια πως τα κατάφεραν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και να εμφανίζουν, αυτούς που το 2009-2010 δεν τολμούσαν να κυκλοφορήσουν,σήμερα ως σωτήρες όμως ο λαός και γνώση και μνήμη έχει. Αλήθεια, τι πληρώνουμε από το 2009 μέχρι σήμερα, ήταν θωρακισμένη η οικονομία, πως οι αγορές έκαναν πειραματόζωο την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. 7% ΑΝΑΠΤΥΞΗ, 240 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ 1 ΠΑΚ. ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ+100ΓΡ. ΛΑΔΙ+100ΓΡ. ΤΥΡΙ+1 ΣΑΛΤΣΑ= 40 ΕΥΡΩ.
    Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ(ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Μ ΕΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΥΕΙΠΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΦΥΓΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τη κυρία που ασχολείται με το πασόκ κι όχι με την κατάντια του κόμματός της: Μπλε και πράσινα λαμόγια ΦΤΑΙΤΕ για την κατάντια της ελλάδας. Και ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    Για το τελευταίο σχόλιο για τη Βραζιλία: Η χώρα ήταν τελείως διεφθαρμένη, οι πολιτικοί της λαμόγια, είχε χρέη, είχε πάρει δάνεια από το ΔΝΤ, όσπου ένας αγράμματος και φτωχός μεταλλωρύχος, ο Λούλα νταΣίλβα, ψηφίστηκε πρόεδρος. Εκτοτε, έχουν ρυθμούς ανάπτυξης απο 5 έως 20%, διώξανε το ΔΝΤ και είναι μέσα στις 20 μεγαλύτερες οικονομικά χώρες. Βέβαια, υπάρχουν πάρα πολλοί πάμφτωχοι εκεί, εκατομμύρια, που ζούν σε παράγκες από χαρτόνι, όμως σιγά-σιγά το φαινόμενο εξαλείφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΟΥΛΑ;
    ΠΟΥΛΑ,
    ΠΟΥΛΑ ΠΡΟΦΙΛ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ.
    ΟΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ. ΕΣΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΙΚΕΣ ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΟΛΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαιρετισμούς στον Καραμανλή. Έχει περάσει στους πλέον άχρηστους της ιστορίας, ακολουθούν και άλλοι αλλά αυτό δε σας δίνει δικαίωμα να ξαναζητάτε ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυρατέτοια μου.. τον παίρνεις. (Όχι καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση