GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκόπιμη ... δημόσια ταλαιπωρία!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Προσωπικά τα τελευταία χρόνια κινούμαι (στις διαδρομές για την δουλειά μου αλλά γ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Προσωπικά τα τελευταία χρόνια κινούμαι (στις διαδρομές για την δουλειά μου αλλά για τις άλλες μου δραστηριότητες) με την μοτοσικλέτα μου οπότε τα παρακάτω που
γράφω προέρχονται από αφηγήσεις και συζητήσεις με φίλους και γνωστούς που...
κινούνται με τις αστικές συγκοινωνίες και ειδικά με τα λεωφορεία! Το τελευταίο λοιπόν καιρό στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή του ενιαίου δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης παρατηρείτε το φαινόμενο της μη εύρεσης εύκολα σημείων πώλησης εισιτηρίων με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και ειδικά οι μεγαλύτεροι να ταλαιπωρούνται αφάνταστα στις μετακινήσεις τους!
Επίσης λόγω μείωσης των δρομολογίων έχουμε μεγάλη αναμονή στις στάσεις και μετά "σαρδελοποίησει" με ότι κακό συνεπάγεται από αυτό δηλ. αφόρητη μπόχα, κλεψιές αλλά και άλλου είδους "παρενοχλήσεις" ειδικά στις νεαρές κοπέλες και κυρίες!
Από ότι όμως πληροφορούμαι παρόμοιες αλλά ακόμα και χειρότερες καταστάσεις συμβαίνουν και σε άλλες περιοχές της Αθήνας οπότε πιστεύω ότι οι πολιτικουπεύθυνοι αλλά και κάποιοι ξεπουλημένοι συνδικαλιστές με μεθοδευμένες ενέργειες (ακριβά εισιτήρια, αραιά δρομολόγια και συχνές απεργίες) οδηγούν στην απαξίωση τις δημόσιες συγκοινωνίες. Σκοπό έχουν να εξαγριώσουν τον Ελληνικό λαό δηλ. το επιβατικό κοινό (το οποίο πολλές φορές έρχεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους) για να δεχτεί και πιθανόν να απαιτήσει την ιδιωτικοποίηση του εν λόγω οργανισμού!
Γνωστά κόλπα των κρατούντων οι οποίοι εδώ και χρόνια δημιούργησαν πολλούς τέτοιους οργανισμούς (τις περισσότερες φορές με πλεονάζον προσωπικό το οποίο κρατούσαν σε κομματική ομηρία) και τους οποίους οργανισμούς εξόπλισαν (παίρνοντας και τις μίζες τους κάποιοι υπουργοί, υφυπουργοί γραμματείς και Φαρισαίοι) αλλά και τροφοδοτούσαν με χρήματα του Ελληνικού λαού!
Τώρα λοιπόν τους υποβαθμίζουν κατηγορώντας συστηματικά τους εργαζόμενους με σκοπό να τους πουλήσουν αντί πινακίου φακής στους εγχώριους και ξένους "φίλους" και σπόνσορες τους … παίρνοντας φυσικά για άλλη μία φορά … την απαραίτητη … μίζα τους!

4 σχόλια

  1. ελληνικο δημοσιο = ταλαιπωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και φυσικα η λυση ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ:
    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της αλητοσυμμοριας πασοκ..
    Χωρις οικτο. Χωρις ελεος..

    Φυσικα ειναι δυνατον να υπαρξουν διαφοροποιησεις αγαπητοι μου ανθρωποι δημοκρατες,ως προς τον τροπο εκτελεσης αυτων των σκυλιων..

    Φερ ειπειν το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ κρεμασμα αναποδα σε ενα δενδρο απο το ενα ποδι και αστο εκει να ψοφησει..
    Σε περιπου 72 ωρες θα ειναι ψοφιο..
    Ψοφιο ψοφιμι λεμε.

    Γουρουνια παγκαλο τουρκογλου-μπενιζελ κοτσαρισμα σε μια κοτσαδουρα αυτοκινητου και ...κινηση-ρυμουλκηση με ταχυτητα 50 χιλιομετρων/ωρα..
    Τα γουρουνισματα τους /γουρουνοουρλιαχτα να ακουγονται χιλιομετρα μακρια..

    Λοιπα γατιά λοβερδο καχριμακα αδελφη του μαικλ τζακσον διαμαντοπουλ και λοιπα ενα ενα στην κρεμαλα..
    Ελλειψει χρονου τσουβαλιασμα και στο φουρνο ..
    Ουτε μα ουτε ξεμα ..στον φουρνο ρε τους ζουλαπηδες ..

    Αυτο αγαπητοι μου ΠΡΕΠΕΙ να γινει ΑΜΕΣΑ..
    Και επειδη αυτοι οι μπασταρδοι δινουν αυξησεις και επιδοματα και υπερωριες ΜΟΝΟΝ στα σκυλια "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι" ΜΑΤ και τετοια που τους φυλανε ...
    Θα χρειαστει καποιος .."ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ" ..
    Μπατσος γουρουνι δολοφονος
    η καραβανας συνταγματαρχης ..

    ΠΑΝΤΩΣ καποιος που θα τους συλλαβει και θα τους εκτελεσει οπως αναφεραμε παραπανω..

    Συμφωνειτε φιλοι μου??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    Εσύ από ίδρυμα είσαι; Γύρνα γρήγορα πίσω. Είσαι χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση