GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φυλακισμένοι στην ίδια τους την χώρα...

Πριν λίγο καιρό είδαμε τους Βορειοκορεάτες να ξεσπάνε σε λυγμούς στο άκουσμα της είδησης πως ο ηγέτης τους ''κοιμήθηκε''. ...

Πριν λίγο καιρό είδαμε τους Βορειοκορεάτες να ξεσπάνε σε λυγμούς στο άκουσμα της είδησης πως ο ηγέτης τους ''κοιμήθηκε''.
Η όλη εικόνα μας φάνηκε γελοία καθώς φαινότανε ξεκάθαρα πως οι πολίτες αναγκαζόντουσαν να κλάψουν γιατί σε αντίθετη περίπτωση η κυβέρνηση θα...
προέβαινε και στις κατάλληλες κυρώσεις. Όπως και έγινε! Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα σήμερα πως όσοι δεν ''έκλαψαν'' αρκετά κλείστηκαν σε στρατόπεδα και καταδικάστηκαν για 6 μήνες να κάνουν καταναγκαστικά έργα(!).
Οι Βορειοκορεάτες ζούνε έναν εφιάλτη σε αυτό το ''κομμουνιστικό καθεστώς'' το οποίο είναι ίσως η χειρότερη εκδοχή της σταλινικής Σοβιετικής ένωσης, τρόμος και χαφιεδισμός παντού, μια ελίτ που κυβερνάει και βγάζει χρήμα ενώ ο λαός πεινάει, προσωπολατρία στον εκάστοτε ηγέτη, και καταδίκες στους αντιφρονούντες. Αυτός ο κόσμος ζει και πεθαίνει στην κόλαση γιατί μεγαλώνει με τον φόβο κλεισμένος μέσα στα σύνορα της Βόρειας Κορέας και με την πείνα καθώς στις περισσότερες κομμουνιστικές χώρες υπάρχει ένα παράδοξο, ενώ η ιδεολογία λέει ο λαός παράγει και πλουτίζει αυτός και όχι εκείνος που κατέχει τα μέσα παραγωγής οι Κορεάτες στερούνται βασικά ήδη διατροφής και πολλές φορές πεθαίνουν ακόμα και από ασιτία. Είναι άνθρωποι καταδικασμένοι να υπακούν και να εξευτελίζονται απο την οικογενειοκρατία που κυβερνά, κόσμος μιας άλλης σκοτεινής εποχής.
Ακόμα πιο λυπηρό όμως είναι πως ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα υπάρχει κόσμος ο οποίος συμφωνεί με αυτές τις τακτικές, Ας διαβάσουμε μαζί την επιστολή που έστειλε η Κ.Ε. του ΚΚΕ για τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ.
«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας.
Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού»”.
Ποιος λαός το επέλεξε; Ποιο δικαίωμα; Είστε και αλληλέγγυοι;
Με συγχωρείτε κυρια Παπαρήγα αλλά η ΕΛΛΑΔΑ μας δεν θα γίνει Βόρεια Κορέα!
Vlasfimos.blogspot.com

12 σχόλια

  1. Αυτά να τα βλέπει το Κ.Κ.Ε ..

    Κεντρώος θα πει, ισορροπία εργαζομένου ,εργοδότη , πλούσιου με φτωχού, γραμματιζούμενου με αγράμματου, κ.τ.λ...

    ΑΝ πάνε όλες οι πλευρές στα άκρα από όποια μεριά και να προέρχεται ΛΈΓΕΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ..Και εμάς μας λένε ότι στηρίζουν τον ΦΑΣΙΜΣΟ 255 βουλευτές!!!!! αλήθεια για την πολιτική αυτή ζήτησαν την ΨΉΦΟ ΜΑΣ;;; να πάνε να γαμηθούνε, η θα τους γαμήσουμε ,ας διαλέξουν ΤΏΡΑ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΚΕΝΤΡΩΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ. ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗ "ΠΑΡΑΓΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΝΤΕ, ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!
    ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΓΥΑΡΟ, ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΣΟ, ΚΕΝΤΡΩΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε κάθε περίπτωση θα συμφωνήσουμε για ένα κοινό παρονομαστή ότι καλός είναι ο κομμουνισμός, αλλά για τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να σκεφθεί κανείς ότι η Παπαρήγα έστειλε τηλεγράφημα σ' αυτούς τους υποκριτές φασίστες της Βόρειας Κορέας!
    Κομμουνιστές της γελοιότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΟΥ CNN. ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ.
    http://www.snagfilms.com/films/title/yodok_stories
    ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΛΕΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

    ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;

    ΠΟΣΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΚΚΕ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε που γράφεις τελευταίος. 'Εχεις ζήσει σε ανελεύθερο καθεστώς; Το γεγονός και μόνο ότι βρίζεις ελεύθερα είναι μια κατάκτηση.
    Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση