GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι προτάσεις για να "αναστηθεί" η "Ελευθεροτυπία"...

Πωλήσεις συμμετοχών και ρευστοποίηση της ακίνητης περιουσίας -όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες της αγοράς- στον τομέα των εσόδων, αλλά και με...

Πωλήσεις συμμετοχών και ρευστοποίηση της ακίνητης περιουσίας -όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες της αγοράς- στον τομέα των εσόδων, αλλά και μειώσεις επιμισθίων, συρρίκνωση διαφημιστικών δαπανών, περιορισμό εξωτερικών συνεργατών και ενοποίηση τμημάτων καθημερινής και κυριακάτικης εφημερίδας στον τομέα των εξόδων προβλέπει το business plan της Χ. Κ Τεγόπουλος (Ελευθεροτυπία) που...
 κατέθεσε η εταιρεία στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να ενταχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και να προστατευθεί από τους πιστωτές της.
Οπως αναφέρει η εταιρεία, είναι απαραίτητη μια επιπλέον χρηματοδοτική ένεση 16 εκατ. ευρώ. Τα ποσά θα εξευρεθούν μέσω αδιάθετων γραμμών δανείων και από ενεχυριάσεις συμμετοχών όπως Mega Channel, Αργος, Μediatel κ.α.
Παράλληλα, για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις και κυρίως τα δεδουλευμένα των εργαζομένων η εταιρεία ζητεί απελευθέρωση των εσόδων των πρακτορείων για όλο το 2012. Τα έσοδα εισπράτονται από το Αργος για λογαριασμό της Τεγόπουλος και έχουν εκχωρηθεί στην Τράπεζα Πειραιώς ως κάλυψη παλαιότερου ομολογιακού δανείου.
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι μέσα από το business plan οι βασικοί μέτοχοι της εφημερίδας περιγράφουν την επόμενη ημέρα για την εφημερίδα επισημαίνοντας τα εξής: «ο τίτλος της εταιρείας είναι και το ισχυρό περιουσιασιακό της στοιχείο. Αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί από ένα νέο εταιρικό σχήμα από νέους μετόχους που θα διασφαλίσουν την εργασία σε σημαντικό αριθμό εργαζομένων και την πληρωμή μέρους των απαιτήσεων των πιστωτών»

2 σχόλια

  1. Με την συμμετοχή στην PLANATECH γιατί δεν λένε τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!
    ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΛΟΓΙΟ ΑΕ!!!
    Στο Κτηματολογιο ξεκινησαν οι απολυσεις στο δημοσιο.2Ο υπαλληλοι αοριστου χρονου απολυθηκαν "σιωπηλα" ανοιγοντας το δρομο για τις απολυσεις των 50 χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων που ερχονται τωρα. Να θυμησουμε οτι τις απολυσεις εκαναν οι παρακατω:

    1.Αρβανιτης προεδρος του Κτηματολογιο ΑΕ-καθηγητης τοπογραφιας στο Πολυτεχνειο Θεσσαλονικης. Δηλαδη διπλοθεσιτης και κουμπαρος υφηπουργου.
    2.Καρτελια η γενικη διευθυντρια. Είναι αποφοιτος λυκειου και παιρνει 6000 ευρω μισθο. Απο την αρχη που πηγε στο κτηματολογιο είχε συμφωνησει με την Μπιρμπιλη να απολυσει δημοσιους υπαλληλους, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙEIΝΗΣ (LOL).
    3.Ελισαβετ Γκολφινοπουλου η οποια διοριστηκε την επομενη των εκλογων και εισηγηθηκε απολυσεις
    4.Καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου. Διπλοθεσιτης επαιξε το βρωμικο ρολο του ΠΑΣΟΚΟΥ. Παλια ετρωγε και επι ΝΔ.

    Oi Αnonymous ξαναχτυπούν και αυτή τη φορά το ελληνικό δημόσιο, αφού το Εθνικό Κτηματολόγιο δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από την πασίγνωστη ομάδα «χακτιβιστών» του διαδικτύου.Επίσης Νεο σκανδαλο αποκαλυψε Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!Οι πρωτες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων...
    εγιναν σε αυτο το αρρωστημενο περιβαλλον δωσιλογων και κλεφτων και κομματοσκυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση