GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση για το περιστατικό με το παιδί του Ν. Στραβελάκη στο Χιονοδρομικό...

Από το kalimera-arkadia.gr: Μεγάλος ντόρος , έγινε τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή τον τραυματισμό του παιδιού, του γνωστού δημοσιογράφου το...

Από το kalimera-arkadia.gr:

Μεγάλος ντόρος, έγινε τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή τον τραυματισμό του παιδιού, του γνωστού δημοσιογράφου του Μέγκα, Νίκου Στραβελάκη, στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου (διαβάστε εδώ και εδώ).
Σήμερα, ρωτήθηκε και έδωσε μία απάντηση, για την υπόθεση αυτή, ο Πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, Γιάννης Σαμπράκος.  Παράλληλα, διευκρίνισε ότι το Χιονοδρομικό λειτουργεί νόμιμα και προσέθεσε ότι έχει κατατεθεί ο σχετικός φάκελος προς το ΕΟΤ, προκειμένου το Χιονοδρομικό να πάρει την οριστική έγκριση λειτουργίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

9 σχόλια

  1. το χιονοδρομικό λειτουργούσε με προσωρινή άδεια λοιπόν.
    δεν έγινε τίποτα το σοβαρό είπε ο εκπροσωπος τπυ δήμου. ενά ατυχές γεγονός. άραγε αν ήταν σοβαρό το επισόδειο θα έβγαινε στο γυαλί ή θα ήταν κρυμμένος; Και ευτυχώς που ήταν ο Στραβελάκης. Αν ήταν κάποιος άγνωστος συμπολίτης μας; θα τον ακούγαμε ή θα τον στελναμε στον αγύριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ = ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ψοφηστε γουρουνια..
    και κυλιστειτε στα χιονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ατυχές συγκυρία" παλιομαλάκα!
    Αλλά δε φταις εσύ, υπεύθυνα είναι τα γίδια του νομού σου, που σε ψήφισαν και σε έβαλαν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό θα ήταν κάποιος πριν σχολιάζει να γνωρίζει για ποιο θέμα προκειται.
    Το ατύχημα που αναφέρεται το περιστατικό είναι ένα ατύχημα σαν τα χιλιάδες που συμβαίνουν στις παιδικές χαρές, σε παιδότοπους και άλλα μέρη που συχνάζουν παιδιά. Δεν έγινε σε πίστες του χιονοδρομικού αλλά σε χιονισμενη πλατεία και ευτυχώς για τα παιδάκια δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αν ήταν σοβαρό και να υπήρχαν λόγοι ανησυχίας και θέματα ασφαλείας σίγουρα όλοι θα το καυτηριάζαμε και θα ζητάγαμε και ευθύνες.
    Η αντίδραση του μεγαλοδημοσιογράφου κρίθηκε από όλους τους παρευρισκομένους και σχεδόν όλοι γονείς σαν υπερβολική και προτωφανής. Δεν κοίταξε καν αν έχει χτυπήσει το παιδί του και έψαχνε να βρει να ζητήσει τον λόγο από τους γονείς. Ανέφερε ψευδώς ότι λειτουργεί παράνομα το χιονοδρομικό χωρίς να γνωρίζει ότι έχουν γίνει οι έλεγχοι , έχει δοθεί η έγκριση και το μόνο που απομένει είναι να σταλεί και το επίσημο χαρτί και επίσης οδήγησε μια μητέρα χωρίς κανένα λόγο στο αυτόφωρο επειδή αυτή αντέδρασε στις προσβολες και τις φωνές του.
    Κινητοποίησε και ψάρωσε με τις μεγάλες γνωριμίες του όλη την αστυνομική δύναμη της περιοχής και αναρωτιέται κανείς , αν πράγματι γίνει κάτι σοβαρό σε ανάλογη περίπτωση σε κάποιον άγνωστο...θα ενδιαφερθεί κανένας?
    Την ώρα που ο κύριος στραβελάκης καλούσε δικηγόρους αστυνομίες και τα λοιπά το παιδί του εξακολουθούσε να παίζει στα χιόνια σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
    Σαφώς πρεπει να έιμαστε υπεύθυνοι και να ζητάμε να εφαρμοζονται οι κανόνες ασφαλείας και τα δικαιωματα μας...να υπαρχει ομως και καποιος λογος..οχι επειδη μας νευριασε μια μητερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδια και να μην γνωριζεις το θεμα ειναι ποτε δυνατον να εχει δικιο ενας στραβελακης του μεγκα????
    εδω μας λεει το μαυρο ασπρο και θα διστασει να τα βαλει με τον κοσμακη εκει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονο να σκεφτει κανεις οτι εφυγε ο Στραβελακης απο το σημειο του ατυχηματος, αφηνωντας το παιδι του (!!!!) και τη συζυγο του εκει περιμενοντας το ασθενοφορο, καυα τη δικη του αφηγηση και πηγε τρεχοντας να ζητησει φωναζοντας εξηγησεις απο τη μητερα του αλλου παιδιου, ευκολα αντιλμβανεται κανεις ποσο αρρωστημενο μυαλο μπορει να εχει Στραβελακης, που το μονο που τον ενοιαζει ηταν πως α ασκησει...εξουσια!!!!
    γελοιο υποκειμενο, που κατα τα δικα του λεγομενα, εκανε ενα χωριο μπουρδελο, απλα και μονο για να επιβεβαιωσει τα.....αυτονοητα...
    εμετικα ανθρωπιδια, χαφιεδες αισχιστου ειδους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To μούτρο ο Στραβελάκης, εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ΜΕΓΑλοδημοσιογράφου για να κάνει άνω κάτω το χιονοδρομικό, χωρίς σοβαρό λόγο. Κανέναν δεν πείθει και τον κράζει όλο το Διαδίκτυο. Ουστ δημιοσιογράφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε γαμήσου σκατομαλάκα ρουφιάνε Δημοσιογράφε του κώλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση