GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πολλές φορές βλέπω τον εαυτό μου και λέω: Πώς είμαι έτσι;»...

Από το  celebnews.gr Είναι ψηλή, ξανθιά με γαλαζοπράσινα μάτια . Παρ΄όλα αυτά, η Τζένη Θεωνά αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό της Φαίης Σκορδά ότι ...

Από το celebnews.gr
Είναι ψηλή, ξανθιά με γαλαζοπράσινα μάτια. Παρ΄όλα αυτά, η Τζένη Θεωνά αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό της Φαίης Σκορδά ότι είναι...
μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και εμίλησε για το πόσο ανασφαλής αισθάνεται σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και το γεγονός ότι πολύ συχνά κοιτάζεται στον καθρέπτη και αναρωτιέται… πώς είναι έτσι.
«Είμαι πολύ ανασφαλής αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το εάν είμαι όμορφη ή άσχημη, αλλά με την φάση στην οποία βρίσκομαι ψυχολογικά. Κάνω σύντομους απολογισμούς ανά τακτά διαστήματα και τα βρίσκω με τον εαυτό μου. Και προχωράω», δήλωσε. Όταν την ρώτησαν εάν υπάρχουν μέρες που κοιτάζεται στον καθρέπτη και αυτό που βλέπει δεν της αρέσει, έμειναν με το στόμα ανοικτό με αυτό που άκουσαν: «Εννοείται ότι μου συμβαίνει αυτό. Σε ποιον άνθρωπο ΔΕΝ συμβαίνει;»
Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Πίσω στο Σπίτι» μίλησε για τον ρόλο της Γερμανίδας «νύφης» που υποδύεται, λέγοντας ότι ο ρόλος της δεν έχει καμία σχέση με την ίδια. «Δεν θα ήθελα κι ούτε θα μπορούσα να είμαι έτσι. Σαν ρόλος ήταν εξαιρετική ευκαιρία και τον απολαμβάνω απίστευτα», πρόσθεσε.
Αν και ο έρωτας στον τηλεοπτικός της ρόλο είναι νούμερο ένα παράγοντας στην σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα, στην ζωή της τα πράγματα φαίνεται ότι μάλλον είναι πιο υποτονικά. «Οι άνδρες δεν με φλερτάρουν. Μπορεί να τους φοβίζω… τι να πώ…» αναρωτήθηκε, τονίζοντας ότι της αρέσει ο άνδρας να την κάνει να αισθάνεται πριγκίπισσα.
Όπως όλοι οι ηθοποιοί, έτσι και εκείνη έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση και μάλιστα εργάζεται σε μια εποχή που τα υψηλά κασέ αποτελούν παρελθόν. «Εγώ δεν έχω οικογένεια και μένω σε δικό μου σπίτι οπότε είμαι εντάξει. Αλλά εάν ήθελα να κάνω παιδί για παράδειγμα, δεν θα μπορούσα. Δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε θέμα η δήλωσή μου ότι πηγαίνω στα γυρίσματα με μέσα μαζικής μεταφοράς. Βασικά, είμαι πολύ κακή οδηγός. Εχω πέσει ακόμη και με ποδήλατο. Εκανα οκτώ ράμματα από πτώση με ποδήλατο. Οπότε το άφησα το αμάξι για να μην έχω χειρότερα!»

6 σχόλια

  1. ομορφη κοπελα καλή ηθοποιος και απο τα λεγομενα της προσγειωμένο άτομο.
    Συνεχισε κοπελα μου τουλαχιστον εσυ εισαι μια εικονα με ομορφα χρωματα στο γκρίζο και μαυρο που ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΠΜΠΕΣ ΣΤΥΛ ΣΚΟΡΔΑ- ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΡΗΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μουμαρα εισαι κοριτσαρε μου τρελε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μουμαρα εισαι κοριτσαρε μου τρελε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο σου κουκλάρα μου, να συνεχίσεις έτσι σεμνά και ταπεινά την ανοδική σου πορεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ δεν πα να κάνει καμία πίπα το πουτανίδιο
    Εδώ ο κόσμος καιγεται και αυτές στην μουνάρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση