GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δίαιτα Τζουμάκα...

Της Κατερίνα Γκίκα Ο Τζουμάκας πέρασε φουριόζος το κατώφλι της Βουλής αμέσως μετά την πρες κόνφερανς στην Ένωση Συντακτών, όπου ανακοίνωσε ...

Ο Τζουμάκας πέρασε φουριόζος το κατώφλι της Βουλής αμέσως μετά την πρες κόνφερανς στην Ένωση Συντακτών, όπου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος.
Σταθείς εις το κέντρον της αιθούσης των κοινοβουλευτικών συντακτών άρχισε να ξιφουλκεί κατά των …σώγαμπρων ανθυποψηφίων του για...
την αρχηγία του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. «Αν δεν είμαι εγώ υποψήφιος ποιος θα είναι; Ο Βενιζέλος; Που έλεγε κάποτε ότι κάθε ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι μαχαιριά στην καρδιά του Ελληνικού λαού; Αυτούς του αστείους εγώ τους έχω στείλει…», είπε ο ερωτύλος πολιτικός που άφησε εποχή στο υπουργείο Γεωργίας, στις μεγάλες του δόξες. Έως ότου τον «πολιτικό του» οίστρο διέκοψε η παρατήρηση μιας αιθέριας υπάρξεως που προφανώς εντυπωσιάστηκε από το νέο λουκ του.
«Θέλετε να σας πω πώς αδυνάτισα;» αναφώνησε, χωρίς κανείς να τον ρωτήσει, ο υποψήφιος αρχηγός και άρχισε να περιγράφει με λεπτομέρειες λες και επρόκειτο για ιδεολογική πλατφόρμα, δίκην γαστρονομικού διαγγέλματος, τι τρώει και κυρίως τι δεν τρώει, προκειμένου να φτάσει εδώ που έφτασε.
Ειδικότερα, ο υποψήφιος αφαίρεσε τα εδέσματα που έχουν βάση το γουρούνι και τις κότες και τα αντικατέστησε με αβοκάντο, ντομάτα και λεμόνι. Έχει αφαιρέσει επίσης τα γλυκά και τα φρούτα από τα γεύματα του και έχει βάλει δύο φορές στο εβδομαδιαίο του πρόγραμμα όσπρια.
Παραλίγο να μου ξεφύγει ότι ο υποψήφιος πρόεδρος – άξιος διάδοχος των καλύτερων στιγμών και παραδόσεων του Παπανδρεϊσμού έχει προσθέσει στο διαιτολόγιο του και κινόα Ιμαλαϊων που μου στοίχισε πολύ ξύλο από την μάνα μου στα παιδικά μου χρόνια επειδή δεν το έτρωγα αν και επέμενε πως είναι πιο υγιεινό διότι δεν περιέχει γλουτένη όπως οι παχυντικές μακαρονάδες.
Διερχομένη καλλίπυγος συνάδελφος, μαγνήτισε προς στιγμήν, το βλέμμα του υποψηφίου Προέδρου, επιβεβαιώνοντας ότι αν και έχει χάσει - κατά δική του ομολογία - είκοσι δύο κιλά, εν τούτοις η καθημερινή χρήσης ωών (αυγών) δίνει μια αυξητική…τάση στον οργανισμό του η οποία εκφράζεται πιο συγκεκριμένα και κατόπιν χρήσεως βρώμης σε αύξηση της λίμπιντο.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή καρτών, τηλεφώνων και ηλεκτρονικών διευθύνσεων μεταξύ του υποψηφίου Προέδρου και των θηλυκών εκπροσώπων των ΜΜΕ, προκειμένου οι δεύτερες να λαμβάνουν συνταγές με ολίγες θερμίδες και κείμενα για πάσα νόσο και στην συνέχεια να ενημερώνουν με την σειρά τους τον ελληνικό λαό όπως εξάλλου προβλέπεται από το καταστατικό της επαγγελματικής τους Ενώσεως.

ΥΓ . Το περιεχόμενο του παραπάνω κειμένου αντιστοιχεί πλήρως σε πρόσωπα και καταστάσεις και δεν είναι προϊόν μυθοπλασίας, καθότι διανύοντας τον τρίτο χρόνο της μνημονιακής εποχής η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία.

3 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ -ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ- ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΟΥΣΤ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΡΕ- ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ..ΟΥΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουσες Ευάγγελε Γιαννόπουλε+ ?
    Ο ΤζουμακΟς (συ είπας Ο) αρχηγός.
    Τρίτς κρίτς κρατς,τι είναι τούτο?
    Αααα τρίζουν τα κόκκαλα.....
    Έλα ρε παμμέγιστε+,θα βάλω λάδι.
    Να μην ακούμε πρώην και νυν οστά
    του βαθέως καρπουζί ΠΑΣΟΚ.
    Εξαιρώ τούς Γεννηματά,Πεπονή και
    Τρίτση.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το "δωμάτιο" στο υπουργείο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση