GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ»...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη   http://www.nasostsaganelis.gr/ • Φουντώνει το Ευρωπαϊκό κίνημα «είμαι και εγώ Έλληνας!» ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΙΤΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη
 http://www.nasostsaganelis.gr/

• Φουντώνει το Ευρωπαϊκό κίνημα «είμαι και εγώ Έλληνας!»
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΙΤΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,το κείμενο – μανιφέστο εξέγερσης
Η Ευρώπη ξεσηκώνεται.
«Το κίνημα της Νάντης» που ξεκίνησαν Ευρωπαίοι πολίτες με το τίτλο – ΘΕΣΗ «είμαι και εγώ Έλληνας», απαιτεί να πάρει διπλή υπηκοότητα σε ένδειξη συμπαράστασης στους Έλληνες.
Κείμενο – ψήφισμα συντριπτικής αλήθειας για....
 τους κερδοσκόπους και την τραγωδία της Ελλάδας ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ λαϊκό ξέσπασμα που κάθε μέρα διογκώνεται στην καρδιά της Ευρώπης
«Είμαστε εξαγριωμένοι – τονίζει το κείμενο – για την ταπείνωση του Ελληνικού λαού
Αγανακτισμένοι, από τη δειλία και την έλλειψη οράματος των δυτικών κυβερνήσεων απέναντι στη δικτατορία των κερδοσκόπων.
Αηδιασμένοι, από την ξεδιάντροπη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ των Ελλήνων για ασωτία και απάτη.
Εξοργισμένοι, από την καταδίκη τους σε μια ατέλειωτη λιτότητα, ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, με όρους που θυμίζουν τον λόγο του στρατάρχη Πετέν το 1940 για ηθική τάξη»!!!
Το Reuter μεταδίδει, μέσω διαδικτύου Ευρωπαίοι πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την στήριξή τους προς την Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, ξεκίνησαν το «Κίνημα της Νάντης» και καταθέτουν αιτήσεις στις κατά τόπους πρεσβείες της Ελλάδας για να αποκτήσουν και την ελληνική υπηκοότητα.
Στην ιστοσελίδα jesuisgrec.blogspot.com  δημοσιεύεται το κείμενο που έχει ονομαστεί «Η έκκληση της Νάντης» (από την ομώνυμη πόλη της Γαλλίας ξεκίνησε η πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς την Ελλάδα) με το σλόγκαν » Είμαι και εγώ Έλληνας».
Οι αιτήσεις καθημερινά αυξάνονται παραδέχονται οι αρμόδιοι, ενώ η φιλελληνική τάση διογκώνεται, αντίθετα με άλλα κινήματα.
«Πράγματι υπάρχει αυτό το φαινόμενο να ζητείται διπλή υπηκοότητα εις ένδειξη συμπαράστασης μέσω ενός κειμένου που έχει ουμανιστικά χαρακτηριστικά. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 180 συνολικά αιτήματα στα προξενεία μας», αναφέρει στην εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής» ο κ. Ευθύμιος Αραβαντινός, εκπρόσωπος Τύπου στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι.
«Τα περισσότερα ηλεκτρονικά μηνύματα έφτασαν την περίοδο των Κανών και δηλώνουν την αλληλεγγύη τους, όμως μηνύματα εξακολουθούν να έρχονται.
«Είδα το κείμενο στο διαδίκτυο, το υπέγραψα και το έστειλα σε φίλους. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, η φιλοσοφία της και ο χαμογελαστός λαός της. Έχω άλλωστε πολλούς φίλους Έλληνες», λέει στο «Έθνος της Κυριακής» η συγγραφέας Κατρίν Ντεπισί, η οποία πριν από τρία χρόνια απέκτησε σπίτι στην Κρήτη κοντά στην Αλμυρίδα του Αποκόρωνα.
Αν και επίκεντρο της φιλελληνικής κίνησης είναι η Γαλλία, ανάλογα αιτήματα προωθούνται και σε άλλες χώρες, όπως στην Ολλανδία.Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πρεσβείας στη Χάγη, υπήρξαν ήδη αιτήματα ανθρώπων που «αισθάνονται  Έλληνες στην καρδιά» και καθημερινά οι αιτήσεις παρουσιάζουν αυξητική τάση. Συνέχεια εδώ.

4 σχόλια

  1. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2012;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Άγρια κόντρα” φαίνεται να εκτυλίσσεται μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Παπανδρέου.



    Ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα Καμμένου-Ν. Παπανδρέου προστέθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον βουλευτή να προχωρά επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς μέσω Facebook.

    Αιτία η απάντηση του Ν. Παπανδρέου σε άρθρο του Χρήστου Ράπτη, με τίτλο "ΓΑΠ: Το θλιβερό τέλος ενός προβληματικού ηγέτη".

    Ο κ. Ν. Παπανδρέου με επιστολή του σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα, κατηγορεί τους υπουργούς του Γ. Παπανδρέου για ραγιαδισμό και κάνει λόγο για οικειοθελή παραίτηση του αδερφού του για την πρωθυπουργία.

    Μάλιστα στην επιστολή την οποία υπογράφει ως Ν. Τρότσκι, αναρωτιέται για ποιο λόγο θα πρέπει ο Γ. Παπανδρέου να παραιτηθεί από το ΠΑΣΟΚ (επειδή το θέλουν τα media; απαντά) και επίσης ρωτά αν μπορεί κάποιος να του βρει μια επιτυχία του Α. Σαμαρά στα 30 χρόνια της πολιτικής του ζωής.

    Η παραπάνω επιστολή, εξόργισε τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Ν. Παπανδρέου και τον κατηγορεί για τρυφηλή ζωή και για "στήσιμο της Ελλάδας" από την οικογένειά του.

    Διαβάστε τι έγραψε ο βουλευτής στον τοίχο του στο Facebook:

    "Ρέ κ*λόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ?

    Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά,... που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.

    Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν.

    Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Με εταιρείες στην Ελβετία .Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.

    ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πού ήταν οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ πιέσεις είπατε ;;;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ποινική δίωξη σε βάρος Γ. Καπελέρη ζητεί ο οικονομικός εισαγγελέας...

    Παραγγελία για την άσκηση κακουργηματικής δίωξης σε βάρος του γενικού γραμματέα Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων Γιάννη Καπελέρη, καθώς και ενός ακόμη στελέχους του υπουργείου Οικονομικών έδωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης.

    Η παραγγελία για τη δίωξη αφορά τις καταγγελίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας με αφορμή την παραίτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Διομήδη Σπινέλη, για μη εισπραξη προστίμων που αφορούσαν λαθρεμπόριο καυσίμων.

    Στην παραγγελία διευκρινίζεται ότι το αδίκημα διαπράχθηκε σε βάρος της δημόσιας περιουσίας με την επιβαρυντική περίσταση της ιδιαίτερα μεγάλης αξίας της πράξης βάσει του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου.

    Όπως αναφέρει στο πόρισμά του ο κ. Μουζακίτης, το ύψος της ζημίας ανέρχεται κατ' ελάχιστον στο ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Τονίζει ακόμη ότι «η ζημία αυτή, αν λάβουμε υπόψη τις κρίσιμες συνθήκες για την κοινωνία και την πολιτεία, μεγιστοποιείται εκ των πραγμάτων».
    ___________________________________
    Και τώρα ποιος θα βγαίνει στην TV να απειλεί για την ... φοροδιαφυγή ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι κι εγω Ελληνας!

    Ο,τι καλυτερο διαβασα το νεο ετος!

    Επανω που σκεφτομουνα να ΑΛΛΑΞΩ την υπηκοοτητα μου
    αυτο το δημοσιευμα με
    παρηγορησε και με κρατησε -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση