GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο υφυπουργός (της ΝΔ) Π. Αλιβιζάτος έχει καταθέσει προσφυγή για τα αναδρομικά...

Επιβεβαιώνεται άλλη μια αποκάλυψη του Press-gr Ανοικτή επιστολή του εκπαιδευτικού  Νικολάου Μαραβέγια προς τον κύριο Πέτρο Αλιβιζάτο Από ...

Ανοικτή επιστολή του εκπαιδευτικού Νικολάου Μαραβέγια
προς τον κύριο Πέτρο Αλιβιζάτο

Από τον Νικόλαο Μαραβέγια
Πρώην Εκπαιδευτικό

Θέμα: Ο υφυπουργός κύριος Πέτρος Αλιβιζάτος και η λίστα της ντροπής
Κύριε Αλιβιζάτε,
Στις 8.1.2012 διαβάσαμε στην έγκριτη εφημερίδα Το Πρώτο Θέμα ότι με αγωγή που υποβάλατε στις 21.12.2007 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών διεκδικείται από το Ελληνικό Δημόσιο δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως βουλευτική αναδρομική αποζημίωση και έως στις 31.12.2011 δεν είχατε σταματήσει την αγωγή σας.
Αν δεν κάνουμε λάθος, είσαστε το μοναδικό μέλος της σημερινής κυβέρνησης που...
 διεκδικεί αναδρομική βουλευτική αποζημίωση τη στιγμή που η χώρα έχει βυθιστεί σε πρωτόγνωρη οικονομική κρίση και προκειμένου να σωθεί φορολογούνται ακόμη και οι συνταξιούχοι των 400 ευρώ!
Δυστυχώς, μέρος της συντάξεώς τους, μέσο της εφορίας, θα πρέπει να καταβληθεί και σε εσάς αφού δεν σας έφθανε ο βουλευτικός μηνιαίος μισθός των 10.000 ευρώ.
Κύριε Αλιβιζάτε, μπορείτε να μας πείτε πως αισθάνεστε όταν γνωρίζετε ότι χιλιάδες κεφαλλονίτες και Ιθακήσιοι είναι άνεργοι και θα πρέπει ακόμη και αυτοί μέσω της έμμεσης φορολογίας να συμμετέχουν στην αναδρομική αποζημίωσή σας όταν καταφέρνουν να αγοράσουν μία φρατζόλα ψωμί;
Πράγματι θα μπορέσετε ποτέ να τους κοιτάξετε στα μάτια όλους αυτούς τους ανθρώπους, ανεξάρτητα αν είσαστε υποψήφιος βουλευτής ή όχι;
Κύριε Αλιβιζάτε, είμαστε σίγουροι ότι ούτε ο πρωθυπουργός αλλά ούτε και ο πρόεδρος της ΝΔ θα γνωρίζει τις αναδρομικές διεκδικήσεις σας γιατί είναι νοητό ότι δεν επρόκειτο να σας είχαν αναθέσει κανένα κυβερνητικό πόστο.
Ανεξάρτητα όμως αν σταματήσετε την διεκδίκηση αναδρομικών ή όχι, το θέμα έχει τεράστια ηθική διάσταση, γιατί δεν είναι δυνατό την στιγμή που ένα 1.000.000 Έλληνες είναι άνεργοι και 2.000.000 συμπολίτες μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας να έχουμε εσάς που είστε μάλιστα και υφυπουργός να απαιτείτε δεκάδες χιλιάδες ευρώ επιπλέον αναδρομική βουλευτική αμοιβή.
Το άξιον απορίας μάλιστα είναι ότι, όταν δημοσιεύθηκε η λίστα της ντροπής που περιελάμ-βανε τους βουλευτές που ζητούσαν αναδρομικά, το όνομα σας κύριε Αλιβιζάτε ως δια μαγείας είχε εξαφανιστεί! Τώρα πως έγινε αυτό μόνο εσείς γνωρίζετε. Αλλά να μου πείτε, εδώ καταφέρατε και βγήκατε από τα αζήτητα της πολιτικής ναφθαλίνης και δεν θα καταφέρνατε να αποκρύψετε το όνομά σας από την λίστα της ντροπής;
Άραγε ο κύριος πρωθυπουργός θα εξακολουθήσει να σας έχει ως μέλος στην κυβέρνησή του όταν απροκάλυπτα προκαλείτε και διεκδικείτε να εισπράξετε αναδρομικά βουλευτικά χρήματα από πολίτες που ζουν πολύ κάτω από το όριο της φτώχειας;
Αναμένοντας την απάντησή σας.

Υ.Γ
Τα στοιχεία με τα οποία καταθέσατε την αγωγή σας στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι:
Γενικός Αριθμός Κατάθεσης 47726 21.12.2007
Αριθμός Κατάθεσης Δικογράφου 17266/2007

13 σχόλια

  1. Αν ο Σαμαράς δεν ζητήσει άμεσα την παραίτησή του θα είναι ασυνεπής. Απειλούσε με μη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια, όσους ζητούσαν τα αναδρομικά. Θα καλύψει τον εκλεκτό του τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πρώην και νύν εκπαιδευτικοι,

    μαζί με τις "εγκριτες εφημερίδες" που διαβαζουν, αποτελουν μερος του μεγαλου δημοσιονομικου προβλήματος.

    130.000 εκπαιδευτικοι σε μια χώρα που εφευρεσε τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.

    80.000 μονιμοι δημοσιοι υπαλληλοι κληρικοι!

    70.000 αστυνομικοι που νυχτα μερα φρουρουν τους πολιτικους, τους δημοσιογραφους, τους δικαστικους, τους εφοριακους και ολους οσους απαρτίζουν τα μαφιοζικα κυκλωματα σαν κι αυτό της Θεσ/νικης,

    που επιτελους μετα απο 17 χρονια δράσης ανακαλυφθηκε!

    Λοιπον εσεις οι "εκπαιδευτικοι' σταματήστε να κοροιδευετε τους μαθητές σας, διοτι καποιοι σας εχουν πρωτυπο και μπορεί στην ενήλικη ζωή τους να σας μιμηθουν.

    Εχουμε αγνωστο αριθμο δημοσιογράφουν που εργαζονται σε 'εγκριτες εφημερίδες ραδιοσταθμους και τηλεοράσεις, κρατικοδιαιτοι απο τις διαφημισεις του ΟΤΕ του ΟΠΑΠ και καποιων μαυρων πηγών.

    ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ

    ψηφίζει και στηρίζει το μαφιοζικο πολιτικο συστημα που 40 χρονια κυβερνα τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 300 βουλευτές Χ 10.000 ευρώ το μήνα = 3.000.000

    3.000.000 Χ 12 μήνες = 36.000.000

    ευρώ το χρονο μονο για μισθους βουλευτων.

    Εάν οι βολευτές αμοιβοντο με 1000 ευρώ το μηνα

    θα μπορουσαν να ζήσουν και 32.400 οικογενειες με παιδια ενα ολοκληρο χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να ντρέπονται τα καθίκια που έρριψαν την χώρα στην ξέρα με τις αρπαχτές και πάρε δάνεια να χρυσοπληρώνουν ότι προμηθεύονταν ο τόπος μας για να τους δώσουν την μίζα. Όσο μεγαλύτερη μίζα τσέπωναν τόσο φούσκωνε ο λογαριασμός από Ζημενς, αεροπλάνα, υποβρύχια και της πουτάνας τους το μουνί τους κλέφτες.
    Πρέπει επιτέλους να απολογηθούν για τα φέσια που χρέωσαν τον Ελληνικό Λαό και καταδικάσθηκαν ακόμα και οι γενεές που έρχονται. Όλοι τους στον εισαγγελέα. Ρε καθίκια πολιτικάντηδες παίρνετε και συντάξεις με 4 χρόνια στην βουλή και έναν μισθό που ούτε οι Γερμανία δεν δίνει στους δικούς της που είναι δημιουργεί της ευημερίας που έχουν οι Γερμαναράδες και εσείς κλέφτες και ανίκανοι καταστρέψατε το Έθνος. Ντροπή σας καθίκια.
    ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ρημάξατε το Έθνος . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφήμισης ΤΕΛΟΣ : ξανά κοντά μας οι υπέρ πατριώτες , όταν στην πατρίδα μου την Κρήτη ΧΘΕΣ συγκεκριμένα στην Σητεία πεθαίνουν άνθρωποι από το κρύο το 2012 !!!! κατά τα αλλά δεν έχομε πτώχευση..

    ( αλήθεια αυτός ο Κρητικός ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ που είχε πει ότι πτωχεύσαμε και αμέσως έσπευσε η κυβέρνηση του προδότη ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΆΞΕΙ ---ΤΗΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ--ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΈΛΑΒΕ τι έγινε;) για να μην ξεχνάμε μερικά από τα φασιστικά μέτρα που περνούνε μαζί με δικαστές ΌΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΈΕΙ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΈΕΙ..

    Περιμένετε ΟΛΟΙ σας ΑΥΤΑ τα καθίκια που είναι στην φωτογραφεία να σας σώσουν, όταν λένε ότι έχομε πόλεμο αλλά έχουν ανοιχτά τα πόδια τους σαν της πουτάνες και λένε ΕΔΏ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΛΑΤΈ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΉΣΕΤΕ ,το PSI+ θα είναι ο ΤΑΦΟΣ ΌΛΩΝ ΜΑΣ υπογράφουν να μην μπορούμε να πάρομε από αλλού οικονομική βοήθεια από πουθενά ούτε από ΚΊΝΑ -ΡΩΣΊΑ-ΙΣΡΑΗΛ- αλλά ούτε από εξωγήινους..

    ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ, ΜΕ ΠΙΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ, ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αποφασίζουν αυτές οι μουτσούνες για τα επόμενα 50 ΧΡΟΝΙΑ για εμάς χωρίς εμάς, για τούς αγέννητους βρε αδελφέ;;

    Και πιστεύουν ότι θα περάσουν ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΆ ΈΤΣΙ; ΑΛΉΘΕΙΑ αυτό πιστεύουν οι ΑΛΗΤΕΣ;

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελληνάρα ομορφάντρα ψήφα και ψόφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν όντως συμβαίνει αυτό, που όπως φαίνεται συμβαίνει, είναι πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ όχι μόνο για τον κο Αλιβιζάτο που είναι υφυπουργός μιας κυβέρνησης, η οποία υποτίθεται ότι ανέλαβε να "σώσει" τη χώρα, αλλά και για όσους εξακολουθούν να τον κρατούν στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένας μπατσόκος zivagos lamogios laliotius pasokus-pasokus,
    πού νά είναι τίμιος υπάρχει άραγε????

    Ένας ρεεεεεεέ!!!

    Έστω ΕΝΑΣ!!!!!!


    EIΣΑΙ (ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ) ΜΠΑΤΣΟΚΟΣ????
    ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!


    Περισσότερες πληροφορίες στά κεντρικά γραφεία τής ΜΠΑΤΣΟΚ ΜΑΦΙΑ ΑΕ.
    ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ/ΑΘΗΝΑΙ!!!!

    Επί τών πληροφοριών υπεύθυνος :
    TO ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λαμόγιο ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΠΑΕΙ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι βουλευτές της ΝΔ παντα έλεγαν οτι μάχονται :
    # Υπέρ πίστεως ...για να έχουν μαζί τους το κοπάδι (ποίμνιο) και να θολώνουν τα νερά !!!
    # Υπέρ της πατρίδος ...για να νομιμοποιούν την κάθε ανηθηκότητα που έκαναν ακόμα και αν ηταν νόμιμη !!! (νόμιμο και ηθικό) και
    # Υπέρ της οικογένοιας...δηλαδή να τα αρπάξουμε και να βολέψουμε ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!
    Τι έκανε ο κ. βουλευτής δηλαδή ;;; ολα τα παραπάνω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε φίλε όπως καταλαβαινω ανέλαβες να σωσεις τον ελληνικό τουρισμό. Μην στεναχωριέσαι ότα σε βρω στο δρόμο θα σου δώσω όλα τα ανδρομικά σου μαζωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση