GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμοράνοι...

Του Θανάση Νικολαΐδη ΕΣΠΑΣΕ το σπυρί , βορειοελλαδίτικο (αυτή τη φορά), μαύρο και πυογόνο. Δεν το πιστεύαμε, αλλά τα σίδερα της φυλακής εί...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΕΣΠΑΣΕ το σπυρί
, βορειοελλαδίτικο (αυτή τη φορά), μαύρο και πυογόνο. Δεν το πιστεύαμε, αλλά τα σίδερα της φυλακής είναι απτά και τα κελιά γεμάτα. Ωστόσο, τα σαπρόφυτα είναι για ελεύθερη…βοσκή και «παραγωγή» στη ζούγκλα της κοινωνίας. Στο κελί καμώνονται πως υποφέρουν και αύριο θα αποταθούν στον…ΟΗΕ (Μπέος) για τα ανθρώπινα δικαιώματα και κλαψουρίζοντας. Μέχρι τότε και πριν το θέμα ξεχαστεί, κάνουμε μερικές σκέψεις για...
τα «λουλούδια» που κρατούνται και για το σύστημα που παράγει λήθη και επιλεκτική επιείκεια.
ΑΝ είναι σήμερα το «πρώτο πιάτο» στην ενημέρωσή μας, αύριο θα γίνει δεύτερο και σύντομα θα πεταχτεί στο καλάθι της λήθης. Δεν έστησαν το κύκλωμά τους « τα παιδιά» για να το διαλύσουν άδοξα οι δυνάμεις του καλού. Δεν ξαμολήθηκαν οι ντόπιοι καμοράνοι στην «άπειρη» ελληνική αγορά για να τους τυλίξουν σε μια κόλλα. Κι ούτε θα πήγαιναν τζάμπα και ανυπολόγιστα μερόνυχτα συνομωσίας κατά τα πρότυπα της μαφίας, που κάποιοι σπόροι της εκπατρίστηκαν για να φυτρώσουν στην Ελλάδα της κομπίνας και της ατιμωρησίας.
ΚΑΙ τι προβλέπουμε, στο ορατό μέλλον; Ας διατυπώσουμε κι εμείς την άποψή μας, συνεκτιμώντας τα δεδομένα και με τις εμπειρίες μας. Χωρίς να υποτιμούμε το έργο των διωκτικών αρχών ή να αγνοούμε την ευφυΐα του Εισαγγελέα που ενήργησε σωστά και έξυπνα για να αγγίξει τον μίτο και, βέβαια, με τη συμπάθειά μας στα θύματα (αυτοκτονίες) κι όχι στους «δολοφόνους».
Ο ΘΟΡΥΒΟΣ, η οργή και η αναστάτωση θα κρατήσουν όσο να ανακαλυφθεί (μεγαλο)πολιτικός αναμεμιγμένος (αν υπάρξει) ή αν τον εμπλέξουν. Όσο η καμόρα είναι «απέναντι», ο πολιτικός κόσμος θα φανεί ενάρετος, οι πολιτικοί μας αυστηροί και καταδικαστικοί-επίκεινται και εκλογές. Αν όμως (λέμε αν) συμβεί το «δάκτυλο» να δείξει και έναν τους του σιναφιού, τότε θα συσπειρωθούν ακαριαία. Για έκφραση υπέρτατης αλληλεγγύης στον «συνάδελφο» (σήμερα εσύ αύριο εγώ), συμπάθειας και για αλληλοϋποστήριξη. Υπερκομματική, κοινοβουλευτική και ανθρώπινη.
ΚΑΙ πού το ξέρεις, πώς το εικάζεις; Ρίξαμε μια ματιά στα πορίσματά τους για Βατοπέδια, μίζες και υποβρύχια, θυμηθήκαμε τις συνεδριάσεις και τη…συγκινητική τους προσπάθεια να μην ανακαλύψουν ενόχους, το εμπεδώσαμε και προχωράμε. Εμείς στη λήθη, αυτοί στην απραξία και οι καμοράνοι για την πτώση τους στα μαλακά. Με δραστική μείωση των…λουλουδιών του μπουκέτου.

14 σχόλια

  1. βαρατε τους,γουσταρουν21 Ιαν 2012, 12:34:00 μ.μ.

    τα καθαρα χερια δεν φτανουν..
    στην ιταλια εφυγαν ολοι οι παλιοι πολιτικοι,
    αλλα δεν αλλαξε τιποτα..
    γιατι οι ιδιοι οι ιταλοι,
    που ξεφωνιζαν καθαρα χερια,
    εβγαλαν τον μαφιοζο μπερλουσκονι..

    οι φραγκατοι ΘΕΛΟΥΝ να
    καταδικαστουν πολιτικοι
    για να χορτασει αιμα το ποπολο
    και να δεχτει την νεα φτωχεια..

    χαζουληδες
    το μεγκα-σκαι
    θα σας υποδειξει το νεο σωτηρα
    και σεις θα τον ψηφισετε
    οπως το 2004 και 2009
    πιστευοντας οτι επιτελους
    θα σκισετε τη γατα..
    πλακα εχετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καπου συμφωνω με τον 12.34..
    δημοκρατια εχουμε..
    εκλογες γινονται συχνα..
    ο κοσμος
    ψηφιζει τους μαφιοζους
    για νομοθετες..
    και μετα περιμενει
    απο τους εισαγγελεις,
    που απλως εφαρμοζουν
    τους μαφιοζικους νομους,
    να πιασουν τους μαφιοζους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ( Αγαπούλες μου ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ψηφίσετε πάλι;... Σας αρέσει το δούλεμα; )

    Η πείνα χτυπάει κόκκινο, έτσι θέλοντας και μη θα βγούμε όλοι από τα καβούκια μας, δεν θα υπάρχουνε τότε δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, φασίστες, προοδευτικοί σε μια μάχη που θα είναι ο θάνατος σου, η ζωή μου.. Αλήθεια βλέπετε ΦΩΣ από πουθενά από αυτούς τους ΑΛΗΤΕΣ;

    Άντε λέμε τώρα και κάναμε εκλογές, τι θα βγάλουμε; τον Σαμαρά , τον Μυταράκη, τον κάθε Καρατζαφέρη η τον ΚΑΘΕ Παπά-ράκη;

    Θα αντέξτε να τους ακούτε να σας λένε υπομονή και σε ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ θα φτιάξουνε όλα…

    Προσωπικά Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ΜΟΝΟ σε αυτό να ζω να τους δω να χύνετε ποτάμι το ΑΙΜΑ τους, των παιδιών τους και των σκυλιών τους..

    Με πήρε φίλος τηλέφωνο και μου έλεγε, ρε ντρέπομαι είμαι 53 ετών άνεργος η κόρη μου πήγε σε μια καφετέρια να κάνει την μπαρ γουμαν για να φάμε, δεν αντέχω να βλέπω την κόρη μου με δυο πτυχία, με μεταπτυχιακά, να κάνει την σερβιτόρα σε καφετερία που συχνάζουν αλλοδαποί ( δεν είναι κακό του είπα, η δουλειά δεν είναι ντροπή ,όλες αυτές της γνωστές μαλακίες που λέμε όλοι ) ναι μου λέει αλλά άλλο να τους σερβίρεις και άλλο να την παρενοχλούν κιόλας , το δε αφεντικό της τα βλέπει αλλά κλίνη τα μάτια, αν του κάνει παράπονα τις λέει, μην μιλάς από αυτούς ζεις και εσύ και εγώ και η οικογένεια σου ..

    Έτσι ΜΩΡΕ κατάντησανε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ αυτοί οι ΣΚΤΑΔΕΣ που μας κυβερνούν , σαν την κόρη που της αξίζει μια άλλη τύχη αλλά εμείς την στέλνομαι να της πιάνουν τον ΚΩΛΟ για να φάμε .. Και έχουμε όλα αυτά τα ( αφεντικά) με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της πιο φασιστικής κυβέρνησης να μας λένε, να μην μιλάμε εε ας μας πιάνουν και λίγο τον ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ..

    ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ..

    Η Ν.Δ τα κατάφερε μια χαρά νομίζει ότι μας δουλεύει κιόλας,
    ακουστέ κύριοι όλοι εσείς της Ν.Δ συ-γκυ-βε-ρνά-τε με το ΠΑΣΟΚ το ΛΑ.ΓΟΣ και την ΔΥ.ΣΗ .. Ήθελα και να ήξερα υπάρχουν ακόμα ζώα να πιστεύουν ότι ο Αντωνάκης ,ο κολοτούμπας, αυτός ο αντίμνημόνιοακος, ο βλάκας, που παίζει μαζί με τον Γιωργάκη ο Ηλίθιος και ο πανηλιθιος ότι θα τους σώσει;

    Ο Λαός πεινά δεν (θα πεινάσει) πεινά, ένα τσαφ θέλει ο κόσμος να δούναι όλοι αυτοί τον αρομαγεδωνα, έφτασε εποχή που γονείς και παππούδες κόβουν από την ίδια την τροφή τους για να θρεψουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους..

    Η κόρη, η γυναίκα, η μάνα , η αδελφή του (υπερήφανου Έλληνα) κάνει σήμερα πίπες στον κάθε μαλάκα για να μη χάσει την τετράωρη δουλειά τους ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ , πόσο λέτε να αντέξει ο κόσμος ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ , Ένα, δυο , τρεις μήνες; και μετά; ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΣΟΚ -Ν.Δ—ΠΑΣΟΚ—ΛΑ.ΓΟΣ να ξανακυβερνήσουν , για αυτό μπήκε στο κόλπο και η ΔΥ.ΣΗ μην χάσει από την πίτα ..

    Άρα οι εκλογές τους είναι στημένες από τώρα, το Κ.Κ.Ε, ο Σύριζα , ( ο σύντροφος) Κουβέλης , θα πρέπει να παρατηθούνε ως κόμματα από το κωλοχανείο που λέγετε σήμερα Βουλή , να βγουν στον δρόμο με τον κόσμο να μείνουν μόνο οι δοσίλογοι εκεί ώστε να προξενήσουν πολιτική ανατροπή όσο μένουν εκεί μέσα με αυτή την πολεμική φασιστική καταστήσει είναι και αυτοί συνυπεύθυνοι…

    Αλλαγή και απαλλαγή δεν υπάρχει από όλους αυτούς, ούτε ελπίδα για της επόμενες γενεές, χωρίς ΑΙΜΑ δεν θα ΥΠΑΡΧΗ.. Το που; το πότε; θα γίνει το ΜΠΑΜ κάποιοι περιμένουν να ακούσουν αν το PSI+ θα μπει στο Άγγλοσαξονικό δίκαιο, μα μόλις ανακινηθεί επίσημα το PSI+ είμαστε αυτόματα ΜΕΣΑ ΡΕΕΕ στο Άγγλοσαξονικό ΔΙΚΑΙΟ και τότε καλή ψυχή σε όλους μας..




    Υ.Γ ( ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΥΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΧΘΕΣ, ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ,ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΞΩ , ΣΥΝΑΨΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ,ΡΩΣΙΑ, ΗΠΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΜΑΣ, ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΗΝΗΣΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ)

    Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εγκέφαλοι της μαφίας των εκβιαστών
    και οι διασυνδέσεις τους με το ΠΑΣΟΚ.
    ---------------------------

    Οι εγκέφαλοι της μαφίας των εκβιαστών.

    Μάρκος Καραμπέρης.
    Επιχειρηματίας – Α’ εγκληματική οργάνωση.
    ------------------------------------------
    Το όνομά του έγινε πανελλήνια γνωστό στις αποκαλύψεις που ακολούθησαν την υπόθεση Βατοπαιδίου. Είναι κουμπάρος και στενός συνεργάτης του Πάπιστα, η εταιρία του οποίου είχε αγοράσει από τη Μονή οικόπεδα-φιλέτα που είχαν ανταλλαχθεί με το ελληνικό κράτος. «Πρωταγωνιστεί» σε περίφημο video όπου συνομιλεί για τις περίεργες βατοπαιδινές υποθέσεις με το δικηγόρο του Εφραίμ, κ. Μιχάλη Κουκουβίνο. Η εμπλοκή του στην πολύκροτη υπόθεση δεν στάθηκε εμπόδιο στο να κατέβει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με το συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου (ΛΑ.Ο.Σ.), αποσπώντας περισσότερους από 4.000 σταυρούς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, επιλέγει τα θύματα
    τα οποία η οργάνωση δανείζει με τοκογλυφικά ωφελήματα και είτε ο ίδιος είτε δίνοντας εντολή σε άλλο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης φροντίζει να γίνει η επικοινωνία του υποψηφίου θύματος με την εγκληματική οργάνωση, με απώτερο σκοπό την εκμετάλλευση της ανάγκης του και τη συνομολόγηση σχετικών δανείων με τοκογλυφικά ωφελήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρήστος Παπαχατζής.
    Διευθυντής επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης – Α’ οργάνωση.
    -------------------------------------------
    Γνωστός συνδικαλιστής της ΠΑΣΠ με πολύχρονη δράση. Ξεκίνησε με την κυβέρνηση του Αντρέα Παπανδρέου, αναδείχθηκε την εποχή του Σημίτη και επί Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε διευθυντής της Β’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης. Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως υπουργού Οικονομικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος φροντίζει να «τακτοποιήσει» το… φίλο του διορίζοντάς τον σε υψηλόβαθμη θέση στο ΣΔΟΕ.
    Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον προόριζε για διευθυντή Προσωπικού στο υπουργείο!
    Ο Χρήστος Παπαχατζής είχε δηλώσει μάρτυρας υπεράσπισης σε εφοριακό που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για χρηματισμό και πριν από μερικούς μήνες μίλησε σε ημερίδα για το φορολογικό, κάνοντας βαρυσήμαντες δηλώσεις κατά της διαφθοράς (!), χαρακτηρίζοντας «απόστημα τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων». Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Καραμπέρη και αφενός παρείχε ουσιώδεις πληροφορίες σχετικά με ανώνυμη καταγγελία που περιήλθε εν γνώσει του λόγω της ιδιότητάς του, αναφορικά με τελεσθέντα αδικήματα τοκογλυφίας και εκβίασης, και αφετέρου ανέστειλε τη διενέργεια έρευνας, κρατώντας στα συρτάρια του την καταγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργος Φερέτης.
    Πρώην διευθυντής ειδήσεων ΕΤ3 – Α’ οργάνωση.
    --------------------------------------------
    Ήταν το πρόσωπο και η φωνή της ΕΤ3. Χρόνια «μάχιμος» δημοσιογράφος, με πολλές ώρες ρεπορτάζ στο ενεργητικό του. Στο κάλεσμά του, στρατηγοί των σωμάτων ασφαλείας «βαρούσαν προσοχή». Εμφανιζόταν ως θρησκόληπτος και ισχυριζόταν πως είχε μεγάλες προσβάσεις στους χώρους της Εκκλησίας. Μάλιστα, παρουσιαζόταν και ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη. Το 2004 και μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τη Ν.Δ., παύτηκε από τα καθήκοντά του. Επέστρεψε, ατύπως, επί Γιώργου Παπανδρέου. Λίγοι γνώριζαν το πάθος του για την πράσινη τσόχα και η Αστυνομία εκτιμά ότι εκεί ήρθε σε επαφή με τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εισέπραττε χρήματα κατ’ επανάληψη από θύμα, είτε αυτοπροσώπως είτε διαθέτοντας προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό, προς όφελος πάντα του Καραμπέρη.
    Επίσης, λόγω της ιδιότητάς του του ζητήθηκε από τον Καραμπέρη και παρείχε πληροφορίες σχετικά με την αυτοκτονία επιχειρηματία, θύματος του κυκλώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρης Λαμπάκης.
    Επιχειρηματίας – Β’ οργάνωση.
    ----------------------------
    Ηταν πιο γνωστός στη νύχτα της Θεσσαλονίκης ως «Τάκης». Επιλέγει τα θύματα τα οποία η οργάνωση θα δανείζει με τοκογλυφικά ωφελήματα και, είτε ο ίδιος είτε δίνοντας εντολή σε άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, φροντίζει να τηρηθεί η συμφωνία που συνομολογήθηκε μεταξύ θύματος και εγκληματικής οργάνωσης, με απώτερο σκοπό να περιέλθουν τα τοκογλυφικά ωφελήματα στην οργάνωση.


    Γιώργος Πολυμέρης.
    Επιχειρηματίας – Γ’ οργάνωση.
    ------------------------------
    Η ομάδα του συγκροτήθηκε στα τέλη του 2009, όπως προκύπτει από κατάθεση επιχειρηματία – θύματος του κυκλώματος, που ζήτησε από τον Πολυμέρη να εισπράξει εκ μέρους του ποσό που του όφειλε άλλος επιχειρηματίας. Ωστόσο ο κατηγορούμενος, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, τον εξαπάτησε δίνοντάς του επιταγές, παρουσιάζοντάς τες ψευδώς ως προερχόμενες από τον επιχειρηματία, πλην όμως αυτές δεν είχαν αντίκρισμα διότι είτε ήταν ακάλυπτες είτε πλαστές. Είναι αυτός που επιλέγει τα θύματα τα οποία η οργάνωση θα δανείζει με τοκογλυφικά ωφελήματα και είναι το άτομο που, είτε ο ίδιος είτε δίνοντας εντολή σε άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, φροντίζει να τηρηθεί η συμφωνία που συνομολογήθηκε μεταξύ θύματος και εγκληματικής οργάνωσης, με απώτερο σκοπό να περιέλθουν τα τοκογλυφικά ωφελήματα στην οργάνωση. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις εξαπατά έτερα θύματα μέσω ακάλυπτων ή πλαστών επιταγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωνσταντίνος και Νικόλαος Μελέτης.
    Δ’ οργάνωση.
    ------------
    Τα αδέλφια με την «πλούσια» δράση στο χώρο της νύχτας, με έδρα την Περαία και με καταθετικούς λογαριασμούς ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ σε ελβετικές τράπεζες. Ως δίδυμα είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και μαζί με τον τρίτο αδελφό τους, Αλέξανδρο, κατηγορούνται ότι δάνειζαν με μηνιαίο τόκο που έφτανε ακόμη και το 80%.

    Μίλαν Τζούρντεβιτς.
    Πρώην ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ – Β’ οργάνωση.
    --------------------------------------
    Ο γνωστός ποδοσφαιριστής από τη Σερβία αγωνίστηκε για χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δέθηκε με την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη και παρέμεινε στην πόλη. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ρόλος του στην εγκληματική οργάνωση ήταν ο εκφοβισμός παθόντων και η είσπραξη χρηματικών ποσών. Σε κάποιες περιπτώσεις επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους παθόντες, κατόπιν εντολής του Λαμπάκη, και τους θύμιζε τα χρέη τους, και σε άλλες περιπτώσεις μετέβαινε αυτοπροσώπως στους επαγγελματικούς τους χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΠΕΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;

    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ;

    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ,

    ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα τους καταλάβανε?
    Οταν πριν απο χρόνια σκοτώναν η κατέστρεφαν οικογένειες, η πολιτεία δεν είχε ιδέα?
    Απλά είδαν οι αρχηγοί της μαφίας (πολιτικοί) οτι τα πράγματα έγιναν σκούρα για αυτούς και έδωσαν μερικούς απο τους μπράβους τους.
    Ετσι γίνεται πάντα όταν κινδυνεύει ο αρχηγός/οι
    Τώρα που κινδυνεύουν όλοι οι αρχηγοί (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κλπ) θα δώσουν και κανέναν απο αυτούς για να καταλαγιάσει ο θόρυβος.
    Γιωργάκη για ποιόν χτυπάει η καμπάνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1:55:00 μ.μ.
    Εσένα δεν σε πείραξε ο Μπέος;
    Τότε γιατί είναι στη στενή, ρε μαλάκα;
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΗΔΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

    21 Ιαν 2012 2:19:00 μ.μ.

    ΜΑΛΑΚΑ

    ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ

    ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

    ΔΕΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΕΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

    ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΘΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΙΟΤΗΔΕΣ

    ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τότε...καμάρωνε με την κουκούλα σου 2:19:00 μ.μ. αλλά μάθε και γιατί είναι μέσα ο "γονατισμένος". Μαλάκα, έ μαλάκα (αφού τόσο πολύ σε ηδονίζει η λέξη)
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΕΙΝΑΙ Ο ..ΜΠΕΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση