GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλιτέχνες στη Ναυτικοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Αγωνιστική αλληλεγγύη καλλιτεχνών στους απεργούς της Ναυτικοεπισκευαστικής ζώνης στο Πέρ...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Αγωνιστική αλληλεγγύη καλλιτεχνών στους απεργούς της Ναυτικοεπισκευαστικής ζώνης στο Πέραμα. Μια πρωτοβουλία της Κίνησης «Μαζί ενάντια στην βαρβαρότητα».
Η εκδήλωση γίνεται για να εκφράσει την αγωνιστική αλληλεγγύη των καλλιτεχνών στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι και όλος ο κόσμος της Ναυπηγοεπισκευαστικής και να στηρίξει την απεργία που ξεκινά την επομένη, στις 17.1.2012.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει...
ποίηση του Μπρεχτ σε μουσική Χανς ‘Αισλερ και Τάσου Γκρους, ποιήματα του Παλαμά, του Γκάτσου και άλλων και τραγούδια Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, δημοτικά κ.α. Μετέχουν με σειρά εμφάνισης οι καλλιτέχνες Νίκος Τουλιάτος, Ανίτα Δεκαβάλλα, Μάνια Παδημητρίου, Μαρίνα Χρονοπούλου, Τζένη Σκαρλάτου, Κίμων Ρηγόπουλος, Τάσος Γκρούς, Καλλιόπη Βέττα, Νάντια Βαλαβάνη, Κάτια Γέρου, Λουκία Πιστιόλα, Γρηγόρης Ψαλτάκος.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977291373, 6973303748, 6944425139.

1 σχόλιο

  1. Δεν ειναι ΝΑΥΤΙΚΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ

    ΑΛΛΑ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

    Τι δαολο δεν ξερετε τι γραφετε??

    Δεν ειναι Ναυτικη η ζωνη ειναι Ναυπηγικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση